Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz aelod #174763 üzenetére

    Nem tudom mire érted azt, hogy kis húshozamú fajta.
    Én pontosan az ellenkezőjét tapasztaltam. (mármint ha arra utalsz, hogy milyen lesz elkészítve.)
    Az egyik olyan hal, amelyik nem esik össze.
    Szinte semmilyen szinten nem változik készen a tömege, mérete a nyers állapotához képest.
    Ráadásul borzasztóan hamar átsűl, lemezesen omlik szét a húsa, szerintem finom is és nincs benne szálka.
    Volt pl. olyan csirkemell, amelyiknél 40 %-os súlycsökkenést "értem el" az elkészítéssel. :Y

    Én nem eszem sok húst, napi 400-500 grammot, és akkor már szeretnék olyat enni, ami változatosan finom, nem kell vele sokat kínlódni (elkészítés, szálka) és hidegen is el tudom fogyasztani, ha véletlenül úgy alakul.

    Egyébként a pisztrángot meg én nem szeretem, pontosan a szálkássága miatt, mondjuk régen ettem, lehet vagy 10-12 éve.
    Lehet kipróbálom.

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák