Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
-
-
aelod
veterán
A szponzoráció erről szól. Nézd meg Molnár Peti GymBeam-es posztjait ott sem őszinte a mosoly. És hát valljuk be, hogy van az a pénz amitől korpásodik az ember haja. Ez ezzel jár. A szerződésben foglaltakat teljesíteni kell.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #115026 üzenetére
Ez mikori kép lehet róla?
Mert ezen tényleg naturál. Persze semmi köze a reklámfotós becuccolt formájához, mintha a kezdő kisöccse lenne.headhunter: Az a legszebb ebben a videójában is, hogy kb 3-4 burkolt tápkieg reklám van benne, és könnyen lehet hogy abból 3-at azért fogyaszt mert kapja a szponzortól, 1-et meg most látott életében először.
Imádom ezt a kapitalizmust. Elképesztő hogy mi mindent megtesznek hogy minden értéktelen szart eladjanak neked. Szinte már paródia az egész.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #115035 üzenetére
gondolkodtam rajta, hogy kellene nyitni egy Coleman Gym konditeremláncot, majd egy Coleman Gold-ot
Ki van zárva a guruskodás, én ilyesmihez soha nem adom a nevem, akkor sem ha annyi vagyonom lesz csak életem végére, amiben eltemetnek
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #115033 üzenetére
tudjuk nem kell mindig beírni
de ez megint mi már? Sokszor szóba kerül semmi probléma a kox-al versenyszinten pláne, de ez a röhejes beírása... Mondjuk jól csinálta mert egy elég xar kép mellé írta. Tudom én vagyok naív de ez a forma láttán én még el is hinném. Csak az a tény, hogy Mr. O-n induló profi mensfizik...
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz Zola007 #115032 üzenetére
pláne ha még egy jó beszerzési forrásod is lenne tuti indiai gyógyszergyári cuccal.. Na akkor qrvára meggazdagodnál. Lehet még kénytelen lennél valami konditerem franchiseot is csinálni hogy ne legyél gyanús
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Zola007 #115032 üzenetére
Sokan ebből élnek igen.
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #115027 üzenetére
Amennyien manapság kisebb szinten is betolnak egy fél patikát, ha rágyúrnék az elméleti oldalára, egész jól meg lehetne élni a guruságból
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Apollyon #115019 üzenetére
Nem olyan nagy művészet ez, csak a rutin telik kis időbe.
Kérdezz meg egy 80 éves kisnyugdíjast
fejből fogja vágni mind a 17 gyógyszerét(#115020) kolosanyi : a módszer már nagyon régóta megvan. Jó pénzért lassan a DNS-ed is átírják
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Zola007 #115018 üzenetére
Szent pokol.
Ennek már az olvasásához is türelem kell, nem hogy egyáltalán még feldolgozni hogy ezt mind be kell adni... Valamiért a szervátültetés jutott eszembe erről a listáról.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Zola007
veterán
válasz aelod #115017 üzenetére
nem is 2 szem bogyót kell hozzá bekapkodni, mint ahogy azt gyúrós Pistike általában elképzeli.
Valami ilyesmi:Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz kolosanyi #115016 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de amikor Kiss Jenőt kérdezték, mennyibe kerülne a felkészülés a Mr. O-ra vmi 3misit mondott, és ez nem tnap volt.
Ez a sport sosem arról volt híres, hogy olcsó lenne.
Btw intervall volt 40p, atta.[ Szerkesztve ]
-
-
rwin5
őstag
válasz kolosanyi #115011 üzenetére
mert jókora különbség van az orálisan szedhető és az injekción keresztül bevitető közt, bár gondolom az óriások kombinálva szedik mindkettőt.
itt egy gyógyszerminőségű pl:
plusz aki versenyző és nem a szomszéd béla dílertől hallotta, hogy hogy kell tolni és figyel kicsit a mellékhatások csökkentésére-kiküszöbölésére az szed mellé olyanokat is így jön ki gondolom egy végösszeg. A sok kis hülyegyerek többsége megáll ennél az olcsó szemes megoldásnál aztán 20 ezer ft-ból 2-3 hónapra összerak egy "jobb" (ami ugyanúgy szar, csak az előző formájához képest látszólagosan jóval jobb) fizikumot
Nem vagyok mélyebben témában, így nem akarok ilyen vak vezet világtalan szónok lenni, anno olvastam sokat utána de az már, mint feljebb írtam nem tegnap volt.
HungarianHammer beszélt pont valamelyik nap egy vlogban arról, hogy 600k-t keresett havonta kb 10 évvel ezelőtt és majdnem mind elment neki a versenyfelkészüléseire
-
madle
őstag
Sanyi, köszi a tippet a kaja adag emelésre neked is! Zola is írt közben.
aelod: neked is!
A kox témához pedig, szerintem azért drága a felkészülés a versenyre mert ott már nem napocska meg stanci megy, hanem növi, inzulin meg ilyen szarok.. szerintem.Egyik ismerősöm vásárolt most be és elsorolta nekem, NPP, Propi, Tren-acetát, meg Drostanolon, plusz HCG, Proviron, meg valami "m" betűs szart még amiből pár mcg kell. Az is valami méreg lehet. Ezek azt mondja elég hozzáférhető cuccok, viszont jó sok pénzt elvert rájuk. Azért mondom hogy szerintem a profik drágábbakat használnak még ennél is, mert ott komolyabbak mehetnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
rwin5
őstag
válasz Shingen #115004 üzenetére
genetika, de attól, hogy ilyen a környezetük nem hiszem, hogy olyan hatalmas dolog volna pl, egy szemes kúrát ott is beszerezni, azért nem az őskorban élnek már ott sem Azzal meg simán lehet egy ilyen formát összehozni, persze lehet, hogy natúrok csak én ilyen témában már valahogy elfogultabb vagyok a kox javára. Anno mikor még témában voltam egy 4-5 éve akkor mennyi volt 100 szem methandienone 4-5 ezer ft? stanozolol meg 7-8 ezer? bármily meglepő
-
-Mike-
addikt
válasz bigmasterg #114983 üzenetére
Köszi!
-
Shingen
addikt
Ma hát- Bic volt, nem atta nagyon szét vagyok csúszva fejben, de igyekeztem szétcsapni magam a súlyokkal.
風林火山
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Interactive Brokers társalgó
- Androidos fejegységek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok