Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Brutális az ára ahhoz képest, hogy a konkurencia mit tud adni. Mégis jelenleg az EU-ban és az USA-ban elérhető legjobb készülék biztos háttérrel és támogatással. Nem tudom, hogy a jobb kamerának vagy az S-Pennek örültem volna jobban, de így marad az S-Pen Pro és a Sony MILC...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Alapból nagyon kevés hajlíthatós készüléket láttam még kezekbe, de akinek az volt az mind Samsung volt. Szebb az relatív, jobb az megint realtív, mert miben jobb? Hardverben? Nem kérdés. Szoftverben? Nem hinném. Okosabb? Nem tudok jobban kihasználható Foldot a piacon.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
HardRic
addikt
Jujj, azok az éjszakai fotók. A Fold5-ön iszonyatos zajszűrés van az esti képeken, itt meg mintha mindenféle zajszűrést kikapcsoltak volna. Nagyon nem megy ez a Samsungnak.
-
.Szaki.
addikt
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
A terméktámogatás hány év a konkurens termékeknél?
Nem mindegy, hogy van egy telefonod, amit 7 éven át tudsz használni, vagy pedig ha olcsóbban is, de két-háromévente le kell cserélni, mert onnantól nem lesz naprakész. Az a hét év azért baromi jól hangzik.
-
klaya86
senior tag
Nekem ez a szögletes design bejön, csak lehetne szélesebb. A kamerák bár nem változtak, nekem bejönnek a tesztfotók. Tény, hogy lehetne jobb kamera szett ennyi pénzért. Ami viszont fájdalmas az az akku mérete na meg a töltés. Birizgálja a foldable vonal a fantáziámat, de ennyi pénzt nem vagyok hajlandó érte adni, főleg, hogy látom,a konkurencia mennyivel többet nyújt . Jobb kamerák, nagyobb akku, gyorsabb töltés, jobb kialakítás. Jó cucc,de ennyiért kevés, amit produkál.
-
Thor71
tag
Hagyjuk már ezt a hét év dumát... Ki a büdös franc használ 7 évig egy telot?? Tech világban akár egy év múlva jöhet olyan változás, hogy egy totál maradi fost lehet majd sokáig "élvezni" Tudom mindjárt jön a hangos kisebbség üvöltve, hogy de igen is ő húsz évig akarja használni a telojat
-
Lajmund
senior tag
Megtapogattam élöben tényleg nem rossz de maradok a fold ötnél még egy darabig. Támogatás ide vagy oda de azért a honor v2 ugy néz ki a fold 6 mellett mintha 4 generácioval frissebb lenne. Tényleg jo a samusung szoftvere nekem is tetszik de ha kijön a xiaomi fold 4 arra lehet beneveznék 1 évre nem 7-re Ha már 7 év. Tényleg jól hangzik de kiváncsi lennék hogy akinek van pénze uj foldot venni abbol hányan fogják még használni 3-5 év mulva. Én is max még egy éveg fogom használni az ötöt addig meg ugyis lesz valami csere.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
veterán
Sokan félre értitek ezt a 7 év támogatást. Ez nyilván nem az első tulajnak lesz jó, hanem használt piacon kevésbé degradal az ára köszönhetően annak, hogy tovább lesz támogatva.
Fogtam és nyomkodtam a V2-t, de azon kívül, hogy vékonyabb nem éreztem más különbséget nem hogy négy generációnyit.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
bollokcs80
Korrektor
Főleg egy ilyet, ami jó ha 3-4 évet kibír még gondos használat mellett is. Honoré amúgy sokkal dizájnosabb, OnePlus-ról is jókat hallani tesztek alapján, ezek azért nem bóvlik. A Samsung terméktámogatását én is nagyra tartom, de a hardveren nem sokat javítottak Fold 4 óta.
B.Cs.
-
+1 a tartósságra: oké hogy sokáig naprakész a készülék, de bírni fog 10 évet a zsanér? És az akkunak hogy fog tetszeni a folyamatos hősokk, a prociról nem is beszélve?
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
klaya86
senior tag
Ki fog használtan 5 éves telefont venni? Hibába lesz még rá 2 év szoftver támogatás. Használtan is inkább az 1-3 éves telefonok pörögnek. Most 5 éves asszem a note 10/s10 széria. 10ből 9 ember valószínűleg vesz valami 1-2 éves S szériát használtan, vagy esetleg kihozza az aktuális A-t szolgáltatótól. Nem rossz dolog a hosszú támogatás,de sok jelentősége nincs.
-
Daffchy
őstag
Nagyon-nagyon tetszik, hogy ilyen szögletes lett... de elvagyok én még az S23U-val egy darabig szerintem.
-
Lajmund
senior tag
A samsungnak 3-4 év mulva lesz ilyen vékony telefonja kivül is jol használhato kijelzövel. Szebb a képe a v2-nek magasabb a ppi érték nem olyan fürészes a pixel mint a samsungon. Kb 10%+ de ez szemmel láthatoan szebb a honoron. Ja és a v3 a fold 6 ellenfele azt még nem is láttam. Tényleg jo a samu szeretem én is az enyémet. De nem bánnám ha ilyeket dobnának ki mint a kinaiak mert ebbe kiegyezhetünk szerintem hogy ha a samsung támogatását élvezné egy ilyen hardver akkor kb nem lenne versenytársuk. Na majd talán az ultra ami nem jön az eu-ba.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
janeszgol
félisten
De egy alapból csúnyább, rosszabb telefont minek használnék 7 éven át? Szerinted egy Fold kibír 7 évet? Olvasd el, hogy az 1-2-3 éves készülékek tulajai szinte könyörögnek, meg fenyegetőznek azért, hogy a szerviz megcsinálja.
Látom nagy hívószó a 7 év, könnyen bepalizható ezzel az ember, ezt már az S24-nél is láttam. Nekem elég a 4 év, de az legyen 4 frankó év egy jó mobillal.
-
Milka 78
nagyúr
Szép ez a 7 év, de a zsanér/kijelző jóval előbb megadja magát, aztán jön a Samsung Hungary híres garanciális ügyintézés és dobhatod ki az egészet. Oké ez lokális probléma, de hát itt élünk..
[ Szerkesztve ]
-
soko70
aktív tag
Nem tudom milyen a Honor szoftvere de a Samsung magasra tette a mércét ezen a területén, nem mindegy kinyitva milyen lehetőségek vannak más készülékben, de ennél csillagos 5-ös. Már várom hogy jöjjön.
-
PuffyDog
tag
Nagyon jó, hogy szögletes is, tervben volt, de túl sok változást nem hoz és ennyi pénzből inkább költözök.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
helixP
nagyúr
Nem a zsanér a bottleneck, hanem a kijelző. Tapasztalat. 2 év után cserélték a Fold 3-am belső kijelzőjét. Most megint jó lesz kb. két évig. Ha kibírná a kijelző, nekem ez bőven megfelelő lenne még jó pár évig.
Jack Hunter: Milyen hősokkra gondolsz?
-
Arról,ami huzamosabb ideig tartó erőforrásigényes felhasználáskor,pl játék,videózás keletkezik. Ha a készülékház külseje kb 50 fokra felforrósodik, akkor milyen hőmérséklet lehet az akku környékén,ami nem igazán tolerálja az 50 fok feletti hőséget? Én bízom a mérnökökben, biztos jól ki van találva,de mi van ha mégse?
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
petymeg
addikt
Az a kamerasziget elég elbaltázott, amúgy tetszik. Kipróbálnék egy ilyen hajtogatós telefont, csaka ceruz a hiányozna, sok-sok-sok év Note és Ultra után.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
ledgeri
nagyúr
A fordítós, flip-reklámban is nyomott funkció az ugyanazt a felét használja a belsőnek mint amin a külső is van? Csak mert ha igen, akkor valaki nem gondolta át a használatát...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
joey04
titán
Az a nagy mákja a samunak, hogy van nekik One UI.
-
veterán
"Kivül is jól használható kijelzővel"... WTF?
Ha normál telefon kijelzőt akarnék akkor normál telefont vennék. Ennek ez a lényege, hogy egy kézzel el tudod navigálni és, ha kell a nagyobb akkor kinyitod és ott az óriás. Ha lenne egy teljes mértékben megfelelő külső kijelző akkor mire kellene a belső, mikor használná bárki azt? Szoftver terén a legjobb a Samsung közelében sincs egy gyártó sem ilyen készülékeknél. PPI terén nekem hibátlan és nem látok "pixeleket"..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
klaya86
senior tag
Nekem pl kellene egy Honor felé normális képarányú külső kijelző. Én alapesetben azt használnám. Ha ráérek és van időm, akkor a belsőn menne a média ( film, youtube,game) De pl én minden xar miatt biztosan nem nyitogatnám, egy face gyors átgörgetés, email olvasás, valami gyors böngészés, arra egy normális méretű külső kijelző lenne nekem ideális. Számomra a belső kijelző egy másodlagos, ráérős, tartalom fogyasztós megoldás lenne.
-
veterán
A face átgörgetés, email olvasás vagy böngészés nekem mind tartalom fogyasztás.
Külső kijelzőn face, insta vagy bármi ugyan úgy megoldható. Fold3 óta használok ilyet és kitértem a OnePlus Openre is aminek a külső kijelzője valóban jobb arányú, de a rendszer a OneUI után annyira "visszamaradt", hogy sokáig nem volt meg.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
klaya86
senior tag
Ennyi erővel vehetsz egy tabletet,ha mindenhez nagy képernyő kell neked, meg a két kezed. Tök felesleges egy összecsukott Fold. Nekem egy használható, normális telefon kellene,ami ha kell tabletté minősül, nem pedig egy kis túlzással semmire nem jó keskeny kijelző, ami miatt mindenért nyitogatnám a telefont.
-
soko70
aktív tag
Pont erre gondoltam, a szoftver nem mindegy milyen lehetőséget kínál. De ha jól gondolom a többiek ebben azért el vannak maradva akármilyen csúcs hajtogatós. De ne így legyen, cáfoljatok meg . Ahhoz mondjuk ismerni kellene a készülékeket. Egy nagy hajtogatós tesztet szívesen olvasnék. Mindig a kamera van fókuszban, de szerintem szoftveres témákkal is lehetne, kinél milyen megoldások léteznek ebben a kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
válasz janeszgol #37 üzenetére
A Samsung is tudja, hogy mi lenne a jó út, nyilván azért szélesíti a Foldot generációról generációra. Csak az a baj, hogy kurva kényelmes tempóban. Aztán tetézi több éves kamera rendszerrel, csiga töltéssel stb... Nem hülyék ők, kimaxolják azt, hogy hogyan lehet a lehető legkisebb erőfeszítéssel a legtöbb profitot elérni. Viszont biztos vagyok benne, hogy a Fold 7 már elég nagy durranás lesz,mert a konkurencia már most is éveket vert a Fold6ra és ha a következő generációs Fold is csak fing reszelgetés lenne, akkor az már őskövületként hatna valószínűleg majd a jövőben megjelenő Honor, Oneplus, Xiaomi foldable mellett.
-
veterán
Nincs is több kérdésem.
#37 Ott a OnePlus Open, az pontosan olyan, mint az N2 csak még jobb is kicsit.
#39 Pontosan ezért nem siet, mert ilyen "versenytársai" vannak csak jelenleg. Ha az Apple kiad majd egyet akkor utána oda teszik magukat. Addig én nagy csodát nem várnék
[ Szerkesztve ]
-
-
Lajmund
senior tag
Mondjuk az az értelme hogy ha nem egy kényelmes helyen vagy hanem menetközben és akarsz valamit csinálni akkor használhato mint egy sima telefon.. Ha nem látod a különbséget akkor menj el valahova és rakd az 5-6 foldot a v2 mellé és látni fogod. 400vs370 ppi. Ennyi pénzért és ekkora gyártonál szerintem illene a legjobbat hozni formában képernyöben kamerában aksiban és mindenben is nem csak szoftverban. Mert kb csak ezzel tud mindenki érvelni mindenben jobbak a kinaiak torony magasan sajnos. Nekem is bejön a samsung szoftvere de bosszanto hogy már bármelyik kinai kivánatosabb telefont csinál minden téren hardver szinten mint a legnagyobb gyárto.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ja, csak kérdés, ki akar használni egy telefont 7 évig manapság. Szerintem nem sokan. 5 év ezen a piacon egy generációs ugrás, még ma is, amikor be van lassulva a fejlődés üteme. Néhány évvel ezelőtt 2 éves készülékek is ótvarnak számítottak. Az ilyen vállalásoknak marketing értéke van csak a legtöbb esetben, nagyon kevesen lehetnek, akik tényleg megtartanak egy ilyen vasat napi használatban 7 éven át...
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
Sziasztok! Volt pár érdekesség az s24 ultra képernyőjével. Konkrétan a mura efekt és hogy nem voltak olyan kirobbanóak a színek, mint a korábbi generációknál. Illetve minőségbiztosítási problémák is voltak szép számmal. Ezzel a telefonnal mi a helyzet? Elsősorban a kijelzőre gondolok. Itt is van mura efekt és csíkozódás?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
noPublicFG
senior tag
Ez az AI rajzolgatás, hogy működik, mert nekem nincs ilyen opció, csak kijelölni, eltávolítani, vagy mozgatni tudok elemeket?
[ Szerkesztve ]
plus ça change, plus c'est la même chose
-
addikt
Élőben ez már azért sokkal okésabb méretű mint az elődök kézben, de összességében szerintem van jobb fold a piacon.
The King Of Innovation - Vivo X Fold3 Pro
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Lassan csere érett lesz a Fold 3-am. Fold 5 lesz.
A jövő most van
-
veterán
válasz Elit3Zotya #48 üzenetére
Az a baj, hogy szerintem összességében nincsen.
Van véknyabb, van szebb (bár az kinek mi), van jobb kamerás, gyorsabb töltésű, de összességében nincs jobb szerintem!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Socket AM4
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen