- DIGI kábel TV
- Milyen program, ami...?
- DIGI internet
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Ubuntu Linux
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barthezz2
MODERÁTOR
-
kezman
őstag
Üdv, harmadik.
hogy lehet biztonsági mentést készíteni 710-en, a zune -t azt tudom, ezen kívűl???
Easy Backupot nem tudom működésre bírniNe dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
balcsida
senior tag
Gyuhí, mindenkinek üdv a tyopikban!
Csak hogy ne legyek off: Megpróbáltam elindítani ma egy igo primot wp7-en. Na még nem sikerült. -
bernadett79
tag
Sziasztok valaki tud nekem segiteni hogy érdemes e megvenni e a htc radar telefont vagy várjak a htc 8s készülékre????
Gaál Bernadett
-
Barthezz2
MODERÁTOR
válasz
bernadett79 #17 üzenetére
Ha nem sürgős a vásárlás, és lesz keret a 8S-re, akkor mindenképp várd meg. A vas is jobb, meg a régi készülékekre, azaz a Radarra se lesz WP8, a 8S meg ugye azzal jön.
Everybody lies.
-
btudos
Topikgazda
válasz
Wait for it.....
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
amanoba
őstag
válasz
az attól függ, megér-e közel dupla árat az új oprendszer (+jobb hardver) neked?
nehéz összevetni a kettőt így, szempontok kellenek.Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
crey
MODERÁTOR
válasz
Javaslom, hogy várd meg a 8s-t, jobban jársz vele sok szempontból.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
btudos
Topikgazda
válasz
bernadett79 #23 üzenetére
80-90 között lesz, jelenleg 85-nél tart, de 80-ról indult
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
bernadett79 #23 üzenetére
ha lehet hinni az eddig megjelent araknak, akkor 80-90e huf korul lesz fuggetlenul.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Barthezz2
MODERÁTOR
-
mohotol
aktív tag
válasz
bernadett79 #27 üzenetére
Minimum egy hónap.
-
Воланд
titán
Windows Phone 8 event to be held in San Francisco on October 29th
kivancsi vagyok, hogy az eddig kiderult dolgokon kivul mi lesz meg.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
polonic
félisten
Meg a masik topikban irtam, hogy nem emlekeztet a telefon az ismetlodo esemenyek elott.
Ezelott toroltem az osszes ilyet, ujra beallitottam es most sem jelez. Hiaba allitok be barmit, semmi. Ha nem ismetloso esemeny van, akkor minden rendben. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bernadett79 #26 üzenetére
Relatív. A 1st gen készülékek anno 150k-s árral nyitottak, szerintem a 80-90k közötti ár nem vészes és ez majd mehet idővel lejjebb is.
Més que un club!
-
amanoba
őstag
"közel dupla árat"
..és a 8s egyelőre nem kapható, csak feltételezett ára van.
van egy gyanúm, de ne legyen igaz.
(100 vagy afölött lesz kezdője szerintem, 54K-ért pedig van vadiúj radar, ebayről kb.200$-ért is jön)bernadett79: még mindig nem tudni szempontjaid..
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
btudos
Topikgazda
-
Alexios
veterán
válasz
bernadett79 #26 üzenetére
hát attól függ milyen előfizetésed lesz, de egy normál előfizetésnél szerintem 60 alá nem fog menni.
-
negyedes
addikt
Eljen.
Megy is kedvencekbe.
Ma olyat csinalt az omniam hogy csak neztem. Kepernyorol akartam valtani zeneszamot erre megfagyott es dobot egy reboot-ot.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
gzbotii
veterán
A jelenleg bejelentett 2-2 illetve egy darab telefonon kivul, lessznek meg mas modelek is? Vagy egyelore csak ezek. LG semmi hir?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
polonic
félisten
A wp keszulekek szolgaltatofuggok?
-
btudos
Topikgazda
Készülékfüggő, de sok termékét magyar hivatalos gyári garanciával árulja (vagy legalábbis jó ideig árulta így, tudom, mert ismerősöm vett onnan tavaly gyári garis HTC-t.) Értem én hogy előrendelési, de nem fog 15-20 k-t ugrani valami az előre kalkulált árakhoz képest, nyilván nem hasból írtak ki egy ilyen árcédulát.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Eladó Xiaomi Mi 10T
- Kiváló állapotú Apple iPhone 12 Mini 64GB, fehér színben, kártyafüggetlen, garanciával!
- Megkimélt Apple iPhone 12 Pro 128GB Fekete, kártyafüggetlen, 92% akku, garanciával!
- Kiváló állapotú Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Grey, kártyafüggetlen, 97% Akku, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest