Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
deniro2
senior tag
A tavalyi jobb volt, bár nem értem, hogy a tárogatás mit keres a válledzés kellős közepén... Oldalemelés nélkül meg nincs válledzés, ráadásul a vállvonogatás, amivel kiváltani szándékoztad, az csuklyára megy...
Párosításra mindenkinek más szisztémája van, szerintem a legjobb olyan izomcsoportokat összerakni, amik kapnak terhelést mindkét gyakorlatsornál, pl. a melledzésből nem lehet teljesen kizárni a vállat, így, ha összerakod őket, akkor a vállad már jól elő lesz fárasztva, mire odaérsz. Hát-kar dettó. Tricepsz-bicepsz szétválasztását meg soha nem értettem...Amúgy hol a húzodzkodás?
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
-
meroly
veterán
Akkor ez volt a baj, egyszerűen nem tudom rendesen megválasztani a súlyokat, asszem már 10-12,5 kilóval csináltam az oldalemelést. Meg bicepsznél is tuti ezt rontom el, a rendes súlyválasztást. Ráállok arra hogy kisebb súly, több ismétlés, de legalább szabályos.
És a súlyt akkor előtte magadra emeled guggolásnál? Gondolom kereted neked sincs.
Én meg pincében csinálom ahol a belmagasság kb 2m én meg 1,78 vagyok szóval sokat nem lehet bohóckodni felfelé, mikor felemelem/lerakom.(#9045) Aydan: kösz, ötlet?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Nem, hanem azért mert hajlamos voltam elcsalni. Helyette van a vállvonogatás és az egykezes evezés. Meg vállal nincs bajom, inkább rámentem kicsit hátra a 2013-asban.
Köszi hogy megnézted egyébként(#9041) Aydan: hogyhogy nincs? Nem értem a kérdést. 3.oldal szerdai nap. Bocs hogy ilyen a tábla, de azt csatoltam amit amúgy is nyomtattam magamnak.
Tudom, azért is írtam hogy mivel 2012-ben nem volt kimondott hát, ezért építettem be az evezést is.Vállra van válból nyomás, vállvonogatás és döntött törzsű oldalemelés. Vagy úgy érted hogy arányaiban több a mell? Lehet igazad van egyébként, mert a hétfői mell nap után két napig van izomláz, a többi pl váll-hát nap után szinte alig 1 napig tartó van.(#9041) Aydan: akkor éljen a szerkesztés gomb Szóval így már jó?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Volt egy kis időm, úgyhogy a kemény mag szakmai hsz-eit visszaolvastam nagyjából egy évre visszamenőleg, 5 perc elég volt hozzá
Én valamit nem jól csinálok és szerintem nem a kajában hanem edzésben b@szok el valamit. Guggolást pl kivettem, mert én otthoni edző vagyok és nincs keretem, na mindegy is.
Ezt csináltam tavaly. Ezt meg most.
Szerintetek jó?
Impossible is nothing
-
törölt tag
válasz God Vazzeg #9029 üzenetére
Jobb ketteskét minden további nélkül
-
Jim-X
őstag
válasz God Vazzeg #9031 üzenetére
Amúgy ti gyúrni is szoktatok, vagy csak itt
rejszoltokirogattok?A játék az nem játék!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz God Vazzeg #9029 üzenetére
jobb szélső.
(mondjuk ez nem jelenti azt, hogy bármelyik a nem kategória)
less qq more pewpew!
-
törölt tag
válasz God Vazzeg #9027 üzenetére
Aha, az vagy Nekem a izmos (guggolós) segg jön be, abból is a nagyobb fajta amit linkelt valaki tegnap
ON: Tegnap guggoltam 1 év után először géppel (a normál rudast nem eröltetem még), hát elég ha annyit mondok, hogy a csaj akivel felváltva csináltuk 3x annyival nyomta Meg is dicsértem, azért 75 kg-os guggolás egy csajtól szerintem nem olyan rossz (és jól is nézett ki, fitnessmodell típus)
-
törölt tag
válasz God Vazzeg #9024 üzenetére
Nekem ez nem annyira formás (talán brazil?), de kb. ezek a legértékelhetőbb hszek mostanában
-
God Vazzeg
veterán
Legyen valami ON téma is: [link]
-
-
wertigo1984
őstag
Na hegyomlas meretu emberek segitseget szeretnek kerni!
Februar elejefele vege volt a kreatin kuramnak, jelenleg 106kilo vagyok, es szeretnem magamat lepucolni. Milyen modon alljak neki azon kivul hogy kaja rendben, kiegek rendben?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
penene
őstag
válasz BÁ Nutrition #9015 üzenetére
Irigy.
-
-
adam_
senior tag
Mit gondoltok, egy ilyen szálkás forma eléréséhez, mint ami a videóban is van, elég ha már 74kg az ember 174 cm magassághoz, én innen indítja a szálkásítást, vagy még tömegelni kéne? 65 kg-ról indultam a tömegelés előtt, minimális zsírosodás mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz God Vazzeg #8957 üzenetére
köszi
-
Dexar007
veterán
Izomszag lett megint..megyek is..viszlát.
Ja,és srácok! Szerda van..
Give me your cum,bull!
-
Cimbooora
aktív tag
válasz Muscl3Pharm #8995 üzenetére
Ahham. Bírom az ilyen rövid tömör mondatos válaszolókat.... indok?
-
Jim-X
őstag
-
asuspc96
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest