Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten
tag
Helló,
hallottatok már vezeték nélküli fejhallgatóról? -
Isten
tag
És ez milyen? Hogy néz ki, infrás?
-
Isten
tag
Köszönök mindenkinek mindent Hasznos volt ez a pár sor! De tényleg, azt hiszem infrásat fogok venni!
-
tildy
nagyúr
auchanban most egy infrás thomson van hirdetve 6E pézért.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Cos
senior tag
Ha nem muszály én lebeszélnék mindenkit a vezeték nélküliről hisz klasszisokkal jobb fülest lehet venni ugyanazon az áron vezetékesben!
Brr Brr
-
azzio
aktív tag
anyukám pont most kérdezett meg, hogy érdemes-e olyat venni, merrt a kolléganője olyat akar
barátnőméknél a lakás különböző pontjain (tévénél, hifinél, szgépnél) van 3 darab, 1 sony + 2 philips, mind infrás, és rohadt jó hangjuk van. a sony olyan, hogy a nappaliban van az adó, és nyugodtan ki lehet vele sétálni a konyhába (ajtó mondjuk nincs, de félmagasságú fal igen. szerintem jó dolog, ha nem kell vezetékkel bajlódni. -
tildy
nagyúr
Nem hallgattam meg, de szerintem bőven olyan minőségen van, ami elfogadható
(Ergó a kis hangfalam szarabbul szólt, mint az a füles)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Egyébként szerintem bőven jó minősége volt annak a fülesnek (márkára sajna nem emléxem, viszont a srác kínosan üyel arra, hogy jó minőségű cuccokat vegyen a gépe mellé, ami cirka 600 ezerjében van eddig...)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Cos
senior tag
Az igazán jó fülesek szerintem itt kezdődnek!
http://www.cdbar.hu/magyar/hifi/beyer/dt531.htmBrr Brr
-
Skica
őstag
Nemrég vettem egy JVC rádiófrekvenciás fülest 45 euró volt az ára, és tökéletes még a kertben is (kedvesem napozás közben nyelvleckét halgatott vele).
.: No Comment Grp:.
-
shtml
őstag
An infravöröst inkább feledd el. még szobán belül is korlátozott a használhatósága.
Ha rádióst veszel, akkor ügyelj arra, milyen frekvenciasávban üzemel. Ha 27 vagy 50-valahány MHz körüli, akkor széles ívben kerüld. Nekem régebben volt 432 MHz-es AKG, nagyon szép volt a hangja (viszonylag persze), de sajnos zavarták. Most 864 MHz-es AKG-m van, azt nem zavarja semmi. MM-ban 20k+ local credit volt pár évvel ezelőtt.
A vezetékesekkel összehasonlítani nem fair, mert nem is versenytársak. A mobilitást fizeted meg, az nagyjából elfogadható minőség már csak bónusz.
Amire még nagyon ügyelni kell, főleg a drótnélkülieknél, az a kagyló mérete és a párna vastagsága. Csak olyan szabad venni (nagyon kevés ilyen van), amelyik elég nagy ahhoz, hogy a fülkagylód sehol ne érjen hozzá. Különben hosszabb viselés után szorítja a fülkagylót és az igen kellemetlen tud lenni (saját tapasztalat egy olcsóbb drótnélküli fülessel).A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
Cos
senior tag
Bár nekem is sennheiser-em van bár csak hd500 de ha lett volna sok sok pénzem akkor egyértelműen a fent említett fülest választottam volna ugyanis a sennheiser-eknek van egy sajátos erős basszusuk viszont amit ezen az áron megvehettem volna beyer-ből az nem volt ennyire ergonómikus kialakítású mint a sennheiser!
Brr Brr
-
Batman
őstag
Hali!
Na ennyi idő után talán több tapasztalattal rendelkeztek már.
Bővebben: link
Ehez mit szólnátok?
Sőt az még jobb lenne ha valaki tudna nekem mutatni, egy mikrofonos vezeték nélküli fülest.
köszi
BatmanA Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
Batman
őstag
up.
A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
s1ru2
aktív tag
Hy !
Én is épp ebebn gondolkozom csak ugye még épülget aszobám szóval várok picit.. nagyon pöpec amúgy ! Jól sőőt remekül szól !! Csak hát az erősbasszus ... ezért mondjuk a ''lightos'' metálokhoz meg egyébb durva műfajokhoz nem túl előnyös de a Drum and Bass remekül szól minden Sennheiseren
De én főleg metált hallgatok és egyenlőre csak egy ''szar'' PC130on (CS miatt) de szerenecsére Hangkarival szabályozható a Basszus.. amúgy sztem ha van eg yokos Hifid azzal is meg tudod oldani
Ha már vettem a fáradtságot h beírjak lenne egy kérdésem... mp3 lejátszómhoz keresek fülest (bedugós kéne) ebből a kategóriából ha lehetne tudnátok pár ötletet mondani?? Sennheiser MX500 pl...
[Szerkesztve]Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
Atlantis
veterán
Nincs valakinek tapasztalata AKG, vagy Sennheiser rádiós vezetéknélküli fejhallgatóival?
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
feise
aktív tag
hát elég off... de Sony ex51 m KOSS the Plug.. 8k körül vannak, de a hangjuk kiemelkedik a mezőnybőll. csak elzárja a külvilágot
On: Nekünk is van 1 Sony infrás.. az nem igaz, h látnia kell az adónak, ha pl arccal falnak állítod, akkor szinte mindenhol megy.. Csak nekem 1 óra után már ''nyomja '' a fejem, mert nehéz! de a hangja tényleg jó, cska kicsit zaojos, ha nem 100%os a vétel
[Szerkesztve]Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Mi a véleményetek a Sennheiser RS115 fejhallgatóról? Érdemes megvenni?
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Végül egy Thomson-t vettem, Sennheisert nem találtam sehol. Nektek mi a tapasztalatotok az akksival kapcsolatban? Ha nem hallgatom, fel lehet tenni tölteni, vagy inkább csak akkor, ha lemerült? A hozzá adott 600 mAh-s akksi helyett használhatok nagyobb kapacitásút?
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
driver18
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!!! Került hozzám egy Vivanco FMH_7050_S típusú vezeték nélküli fejhallgató. Betettem az elemeket a fejhallgatóba, az adóba pedig bekötöttem a hifi kimenetét. Az adón 3 csatorna közül lehet válogatni, de hang egyiken sincs!! Mit csinálok rosszul?
Légyszi segítsetek, ha tudtok! Köszi
Még nem volt dolgom vezeték nélküli fejhallgatóval -
bandus
veterán
lehet hogy azóta már rájöttél, de a fejhallgatót össze kell hangolni a vevőegységgel. nálam ez úgy működik, hogy kiválasztod a 3 csatorna közül az egyiket; a bal fülemnél van egy tuning gomb, azzal megkeresem az adóegység frekvenciáját, pont mint a régi magnóknál
nekem egy philips hc8410 fülesem van [link]
talán 2 éve kaptam, ára olyan 20k körüli lehetett. nekem kényelmes hoszabb távon is és szerintem szép hangja van. hordozófrekvencia: 863,2-864,7 Mhz. az aksi kb 8-9 órán keresztül bírja a folyamatos használatot."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
TexT-BoY
addikt
apánnak vagy egy! Nagyon zsir csak nekem az volt vele a bajom hogy olyan a hangja mint az MX510emnek Amugy mindenféle képpen érdemes szeirntem egy ilyet minimum venni aztán vannak jobbak is de az már nem 20k
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
bandus
veterán
talán az lehet a baj, hogy nincsen megfelelően beállítva, én ilyet nem tapasztaltam. ami nálam előfordul az néha sistergés, sípolás, meg néha a baloldal nem szól, igaz ez csak akkor amikor már gyenge benne az elem az előbbi problémák a fürdőben, wc-ben jelentkeznek, gondolom ott árnyékolja valami...
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mkay
csendes tag
Hali!
A Philipsednek van alap háttérzaja? Van most nálam egy Thomson és annak bizony eléggé hallatszik, ha nem szól a zene. Ugye újratölti az elemeket az álvány?
Saturnban próbálgattam néhányat, de egyszerűen egyiket sem tudták rendesen összedugni, vagy épp az elem hiányzott belölük. Vakon meg nem szívesen adnák ki értük ennyit.
Most ezek közül vacilálok, van esetleg tapasztalat?
- Philips HC8410
- Sennheiser RS 115-R (ezt ki tudtam próbálni, de nem voltam tőle nagyon elájulva, ráadásul nem zárt és elég gagyi anyagból is van.)
- Panasonic wf930 (ez surround-os, de az eladó azt mondta zenehallgatáshoz nem a legjobb)
- Sony
- AKG Acoustics K 206 AFC (de ez gondolom, inkább komoly/akusztikus zenehallgatásra van) -
wbtist
tag
Üdv. Korábban már emlegette valaki, engem is érdekelne vezetéknélküli füles+mikrofon páros
Tudtok ilyenről?Van képed hozzá? Küldd el! Mágneskép bármiről. -> http://egyedihuto.atw.hu
-
wbtist
tag
Senki?
Van képed hozzá? Küldd el! Mágneskép bármiről. -> http://egyedihuto.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest