Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
''Szeretnék egy olyan topicot nyitni, ahol a fociról könnyedén lehetne beszélgetni klubhovatartozástól függetlenül!
Tippelgetnénk, és latolgatnánk az esélyeket, persze ha érdekel valakit!
Olyasmit szeretnék, mint a bizonyos sportcsatornán - a nap témája műsor.''Heskey E.
És ez már a harmadik rész! Csak könnyedén, egy baráti társaságban!
Előzmények:
A fociról könnyedén, egy baráti társaságban - Archívum
A fociról könnyedén, egy baráti társaságban - Archívum II.[ Módosította: vond ]
-
7600 GS
addikt
Koszonjuk az uj topicot!
-
Sickboy25
addikt
Gratula srácok a tegnapi szép eredményért....
Remélem Pátkai nem kerül többet a csapat közelébe, sajnos én piros lapot éreztem felőle, de szerencsére nem lett... Nagyon akart, de ennek az akarásnak nyögés lett a vége és majdnem megszívtuk...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
baluka26
veterán
Tegnap aztán mindenki kapott a pofájára
Németek, portugálok, spanyolok, törökök. Mennyi mix mehetett elThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
IreN!CuS
őstag
Gratulálok a srácoknak,nem hittem volna -főleg az első 20 perc után- hogy egy "sima" 3:1 ide.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
bfrenk
csendes tag
Svédek hogy feljöttek 4-0-ról tegnap.
Magyarok meg bízk benne, hogy kijutnak a VB-re.Why so Serious?
-
Integra
titán
-
Boxer001
veterán
Tegnapi bundák:
német-svéd
spanyol-francia -
Integra
titán
a reál 10 millát ajánl piszczek-ért.
a city 37 milláért vinné de rossi-t.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
válasz Sickboy25 #22 üzenetére
hát.. szerintem először son-t vigye el tőlünk 10 milláért a liverpool, aztán veszünk még egy vdv-badelj kvalitású játékost, aki szintén igazi csatár és nem állandóan a szélről akar megindulni
nehéz, csak a cikkeket tudnám linkelni, rengeteg van.
de abban mind egyezik, hogy a rövidzárlat ibrahimovics fejesénél történt, ahol úgy gondolták hogy na jó, 1 belefér. aztán a másodiknál már nagy volt a baj, de nem tudták megállítani és egyszerűen teljesen elvesztették az irányítást és szétesett a csapat. de nem egy ember, hanem mindenki. és a játékosok is és löw is egymástól függetlenül ezt mondta. kikell pucolni fejben ezt a dolgot, 4:0-nál leült a csapat. először az egyik futott egy lépéssel kevesebbet, aztán a másik. és már meg is volt a baj.
koos csak ennyit mondott: das war heute nur peinlich. abszolút igaza van....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ł-IceRocK-Ł
addikt
válasz venember83 #25 üzenetére
Ahelyett hogy örülnének végre valaminek, erre ez van. Csodálatos. Persze ha kikaptunk volna akkor menne a sárdobálás mégjobban. Szánalmas.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Sickboy25
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #29 üzenetére
+1 szánalmas lehet emberünk...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Integra
titán
válasz venember83 #25 üzenetére
nekem sem fordult meg a fejemben meccs alatt velük foglalkozni, hajat téptem a lúzerségen, meg örültem a győzelemnek..
viszont ezek az angolok is.. nem láttam a meccset, de ez az 1:1......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
venember83
nagyúr
Figyelj, ha egy szinten lenne a magyar válogatott egy spanyol, portugál, német, angol vagy akár horvát csapattal, azt mondom, oké, érthető, hogy ezzel foglalkozik, hisz a törökök egyértelműen verhető csapat, és kötelező a három pont, lehet mást is figyelni a meccsen, mint magát a meccset. De a magyar válogatott rég vert meg valamire való (nem miniállam válogatottja) csapatot, úgyhogy menjen a francba az ilyen blogger. Legalább most örüljön, amikor van minek!
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #33 üzenetére
Egy az egyben adom, amit mondasz, de azért Svédország megverése szerintem megsüvegelendő, ott azért nem mi voltunk az esélyesek. Az 5-3-as hollandok elleni meccsre is szívesen gondolok vissza bármikor.
-
Ps Vita
őstag
Kezdődik a pletykaszezon:
Spanyol lapértesülések szerint a Bayern München szeretné leigazolni a Real Madrid játékosát, Mesut Özilt.
Na most kérdezem ,minek?A kezdőbe nem férne be,padra nem jönne el...meg amúgy is jó helyen van ott -
Richard!
addikt
csak hogy ne kelljen annyit keresgélni az új topikot
Ma kezdődik életed háralévő része
-
7600 GS
addikt
Ha Higuain ilyet is tud, akkor ezt miért kell neki titkolni akkor, amikor a Real Madridban játszik?
Néha van amikor olyan szitukat old meg, amit nem várnél el, néha meg ajtó-ablak ziccereket hagy ki.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
akkor újra itt is az újban:
tegnapi magyar meccs ismétlése(i) lesz(nek) valahol?
nem találom.mert a német - svéd fogadási szopacsot már n+1-edszer látom.
elég fura egy meccs volt így utólag, a végeredményt nézve.valszeg merkel asszony rátette x-re az egész német bankok részről szponzorált görög, (vagy akármelyik, tök 8), államadóssági részt az egyik tesco tippmix fiókjában, azért örült a végén annyira. vagy nem tudta, hol van, vagy ki rúgott gólt. de egy biztos: nagyon örült a svéd gólnak.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #33 üzenetére
Szerintem a pályán mutatott játék meg a közvetítés minősége nem igazán függ össze. Vagy nem lehet egyszerre dicsérni a válogatottat (ha rászolgálnak) meg ócsárolni a közvetítést (ha rászolgál)? A cikk megemlíti és megdicséri a tegnapi játékunkat, de nem erre lett kihegyezve, hanem a közvetítés (baszki, mondja már ezt valaki más szóval) minőségére, ami tényleg hagy némi kívánnivalót maga után. De ez általános, nem csak erre a meccsre igaz. Nincs ezzel a cikkel semmi baj. Engem is marhára idegesített, hogy 5 percenként mutogatták Orbán bácsiékat. A visszajátszások időzítéséről meg ne is beszéljünk. Minden visszajátszásnál szabályosan izgulok, hogy ne történjen közbe semmi a pályán.
-
fatal`
titán
válasz KisTücsök #43 üzenetére
Engem is zavart kicsit, de azért annyira nem foglalkoztam vele.
A spanyol bajnokikon sokkal jobban idegesít a "rendező kollega", akinek mindig akkor jut eszébe kirakni alulra a gólszerzőket meg az eredményt, amikor épp arra van a labda (és a labdát vezető), ne hogy véletlenül bármit is látni lehessen.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
most pedig nézem a sp-fr ismétlést. olyan szép kis füttyögés hallatszott be a fr himnusz alatt.
ez is szankcionálva lesz, (riszpekt kommandó és társai), vagy ez a fifa-nál ez annyira nem érdekes...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
kukinyo
addikt
Ez volt már?
-
Integra
titán
válasz Sickboy25 #47 üzenetére
nem baj, ez jó, úgyis uborkaszezon van
na de nézzük a napi foci történéseket
david silva legalább 2 hétre kiesik
hétvégén tottenham-chelsea derbi - villas boas ex és jelenlegi csapata
ballackot lekapcsolták spanyoloknál 211kmh-val
götze sem tud játszani a schalke ellen - keményen foghíjjas lesz a dortmund a derbin..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
littlelion21
addikt
Sokak örömére: [link]
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #49 üzenetére
remélem papucsban csattogott oda is ki a suttyója..
"Manapság a legtöbbet citált érdekesség vele kapcsolatban, hogy ő az egyetlen labdarúgó a földkerekségen, aki hat különböző csapat színeiben szerzett gólt a Bajnokok Ligájában. Nem semmi." - valóban nem semmi, én ezt úgy is letudom fordítani, hogy igazából soha nem tűrték meg sokáig egy helyen, illetve ő sem találta sosem a helyét, de leginkább sosem nyert komoly trófeát....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borongós őszt felvidító hardverportfólió
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen routert?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)