Impresszum

Alapító főszerkesztő: Szőts Dávid

Lapigazgató

Balog Márton

Kreatív igazgató

Szőts Dávid

Reklámfelületek értékesítése

Pályi Attila

Szerkesztőségvezető

Horváth Eszter (eszterencs)

Munkatársak

Krasznay Endre (KEndre)

Harangi László (Mancsy)


  • Együttműködési és egyéb stratégiai kérdésekben Horváth Eszter az illetékes
  • Híreket, cikkeket és egyéb anyagokat a címre várunk. A konkrét hírekkel, cikkekkel kapcsolatos észrevételeiket kérjük a cikk szerzőjével megvitatni -- a fórumban!

  • Végleges adattörléssel vagy zárolással kapcsolatban a cím illetékes.
  • A fórumban használt azonosítókkal kapcsolatban nem áll módunkban segítséget nyújtani!

Kiadja a PROHARDVER Informatikai Kft.

H-1021, Budapest
Budakeszi út 37/B.
Fax: +36-1-700-1529

Tisztelt Hatóságok! Kérjük, hogy leveleiket lehetőség szerint elektronikusan küldjék, cégünk hivatalos elektronikus elérhetősége: 12919709#cegkapu. Köszönjük!


COPYRIGHT

A prohardver.hu, itcafe.hu, mobilarena.hu, gamepod.hu és egyéb kiadványaink tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a PROHARDVER Informatikai Kft. előzetes, írásbeli engedélyével történhet (). A honlap tartalmi és formai alkotórészei a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában.

Portáljaink bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.

A PROHARDVER Informatikai Kft. mindent megtesz azért, hogy a prohardver.hu, itcafe.hu, mobilarena.hu, gamepod.hu oldalakon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalainkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

A prohardver.hu, itcafe.hu, mobilarena.hu, gamepod.hu oldalak tartalmának szerzői jogával a PROHARDVER Informatikai Kft. rendelkezik. Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük.

Copyright (C) 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.
Minden jog fenntartva.