Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FIREBLADE78 #104048 üzenetére
viszlat
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
FIREBLADE78
addikt
válasz BÁ Nutrition #104046 üzenetére
Ha neked ezek új dolgok,akkor gratulálok
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FIREBLADE78 #104045 üzenetére
nemet az anyanyelve, de nem ez a lenyeg hanem amit mond, bar neked kb mindegy persze
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
FIREBLADE78
addikt
válasz BÁ Nutrition #104044 üzenetére
gugli transzlétet is kéne mellé linkelni
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
ezt a csavot koveti valamelyikotok?
nem beszel hulyesegeket osszevissza, es eleg pozitiv beallitottsagu, szal szerintem erdemes lehetyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
szőröscica
addikt
Váll-has volt, elég jó volt.
-
Woodslave
félisten
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
mayday00
őstag
Manohar Aich indiai testépítő, 1914 márciusában 17.-én született. Lassan betölti a 102.-életévét. 12 éves kora óta foglalkozik a testépítés és erőemelés világával. 1952-ben megnyerte a Mr Universum versenyt! Beteljesületlen vágyai között említi, hogy sohasem volt módja találkozni híres izomkollégájával, Schwarzeneggerrel. Hatalmas tisztelet neki és Isten éltesse még sokáig !
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Shingen
addikt
Ti is biztos megkaptátok:
[link]風林火山
-
Woodslave
félisten
Hát ez az itthonlét faxán diétagyilkos
-
footy
addikt
Az asszonynak keresek valami gepet amivel tud egy kicsit edzeni. A sulyzos edzesre, calisthenicre nem tudom rabeszelni, sem a kettlebellre. Szoval amiben benne lenne az a szobabicikli vagy a lepcsozogep. A ketto kozul melyiket erdemesebb venni? Vagy van meg valami alternativa?
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #104025 üzenetére
a sternoclaidomastodeius nem túl nagy izom, mi fogyasszon benne sokat?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ijk
nagyúr
Járt erre mostanában értelmes ember, vagy biztos hogy felesleges visszaolvasni?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
Woodslave
félisten
Vótam. Eléggé atta bár másik teremben voltam sokan voltak ezért sima push Day volt. Militaryt a Földről kellett felvenni mert a rúd nem passzolt az állványhoz.
Vettem akcióban biotech izolátumot sütikrém bejön.
Ráadásul két nap teljesen off kaja után úgy is nézek ki[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz norbi2010 #103976 üzenetére
en nem vagyok profi, de sztem nagyjabol ez a jo aerob:
pulzus max 130 ha steady state vagy ha intervallum, akkor ugye valtakozo de akkor is 124-5 - 160 koze lonem be
ha nem lenne pulzusmero a kozelben, illetve attol fuggetlenul par tipp, ami nekem bejott: ha izomlazad van aerob utan, vagy kozben durran valamelyik mozgast vezdo izmod, akkor tul magas az intenzitas
ami jo sztem: bringa vagy seta. esetleg rovid sprintek-setaval intervallumban
ido: ehgyomorra 35 perc ha ettel elotte 1-1.5 oraval: 45 perc. ha intervallum akkor 20 perc kb.
legjobb reggel felkeles utan ehgyomorrasztem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest