Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Gondolom mindenki tudja, hogy ma délután elkezdődik a TCR Europe is . A TCR TV-n fogják élőben adni a két futamot - sajnos időmérőt nem -, szóval aki kíváncsi majd rá, az itt megnézheti: TCR TV - Youtube. Idehaza a Sport 1-en az első futamot élőben adják (szombat 14:30), de a másodikat már csak felvételről (vasárnap 18:30-kor).
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
rocket
nagyúr
válasz Ciccuka #9195 üzenetére
Koszi, el is felejtettem, 2. verseny Hungaroring junius 1-3.
Remeljuk tenyleg adjak is eloben, mert tavaly katasztrofa volt amit csinaltak, sokszor nem EPG szerint adtak, es weboldalukon se volt info rola mikor lesz.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Ciccuka
veterán
DTM M4Sport
Szombat 13:30 - 1. futam
Vasárnap is 13:30 - 2. futam[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
rocket
nagyúr
válasz guftabi96 #9185 üzenetére
Utolag mar a szajukba adjak a pilotaknak mit kell nyilatkozni, ok meg aszisztalnak, ha szeretnenek tovabbra is a csapatban maradni, igy probaljak tisztabbra mosni a csapatutasitast, en annak hiszek ami ott eloben elhangzott.
-
Male
nagyúr
Nem tudom, hogy a WEC ide, vagy a Le Mans topicba megy inkább... mindegy, most kezdődik az idény, 2 perc múlva időmérő, első futam meg holnap 13:30-tól.
Player adja + WEC oldalán előfizethető.
-
guftabi96
addikt
válasz Ventur@ #9189 üzenetére
Gyorsulni biztosan fognak, a mértékét meg majd meglátjuk.
A Nordschleife mondjuk ilyen szempontból szvsz nem lesz mérvadó.
Ha már Nordschleife (számomra) egy kisebb meglepetés: Kris Richard a KCMG-vel és Hondával fog indulni.
(Az TCR Europeban a Target Competition versenyzője és Hyundait vezet).
----------------------------------------------TCR Europe, Paul Ricard FP1:
A képen van egy hiba, 2x szerepel rajta Nagy Dani: a 3. és a 8. helyen is az ő neve van. A 8. helyen Tassi végzett. Az idő viszont jó, ennyi volt a hátránya.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Azonnali hatállyal változik a BoP:
A Hondát és a Hyundait kivéve minden autónak csökken a hasmagassága 10mm-ert.(80mm -> 70mm)#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Michelisz: eredetileg engem védett volna a csapatutasítás.
Tehát eredetileg pont Tarquininek nem lett volna szabad támadnia. Csak hát azzal, hogy Norbi elrontotta a rajtot pont az ellenkezője történt.(#9184) szilva01
Köszi.
Igen, valószínűleg a ph butította le.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
rocket
nagyúr
válasz guftabi96 #9138 üzenetére
Onmagaban nem a csapatutasitassal van a gond, hanem az idozitessel, hazai palyan versenyzotol a 2. futam 6. versenyen (6 futam 18 verseny van meg hatra) ilyet kerni az pofatlansag, es ez a nezok akik kimentek szurkolni semmibe vetele, versenyt akartak volna latni es, nem "multi21"-et.
Durvan kilog a lolab, Olasz csapat, Olasz pilotat nyomatja, innen kivanom nekik, hogy a ket part kozott essenek a vizbe.
-
-
guftabi96
addikt
-
Ventur@
senior tag
válasz szilva01 #9173 üzenetére
Június 7-8-án lesz a hungaroringi forduló : [link]. Na, ez nem biztos, hogy jó infó, mert a Hring oldalán a naptárban, meg Jún.14-16-ra van írva ETCR . guftabi96 meg augusztusra írta .
(#9174) A Zéé: Gondolom nem akar a Europe mezőnye lemaradni a nagytestvértől (WTCR), ahol szintén vannak kilométer hosszú nevű csapatok .
(#9175) guftabi96: Na, ezt nem tudtam, de azért a 20+ fő is már komoly előrelépés . Lényeg, hogy legyen hétvégén Yt-on közvetítés .
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz Ventur@ #9172 üzenetére
Annyit azért "csúnyítsunk" a dolgon, hogy a Pit Lane Competizioni elvileg csak Paul Ricardra nevezett 4 autót. Teljes idényt csak Altoé fog futni.
De ez még így is 20+ fő. A tavalyi ETCC-hez képest elképesztő ugrás.
----------------------------------------------------------------------------
Közvetítés elvileg a TCR Series weboldalán és Facebookon lesz.
(#9173) szilva01
Augusztus 8-án mennek a Hungaroringre. Gondolom valaminek a betétfutama lesz a TCR Europe (GT Open/Blancpain esetleg?)
(#9174) A Zéé
Egyszerre jelentette be őket a Honda. Itt egy csapathoz rakták be őket, nem szedték szét őket, mint a WTCR-ben Guerrierit és Monteirot.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Ventur@
senior tag
26 fővel vág neki a TCR Europe mezőnye! Huszon hat : [link]. Köztük ugye három magyarral: Nagy Dani, Jedlóczky Márk és Tassi Attila.
Azért a tavalyi 9-10 főhöz képest ez meglehetősen elég nagy ugrás. Na, akkor hétvégén autósport nézés
-
szilva01
őstag
Nincs valami fasza hd 5-os BRC hunyadi hatterkepetek allo formatumban?
Szerk.: gugli nem volt a baratom.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Comini egy Subaru WRX STi TCR-rel fog versenyezni idén. Hát, nem a legjobb technika
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Kris Richard lesz a második szabadkártyás versenyző a Nordschleife-n
A TCR Europe-ban Hyundai-jal fog menni (Borkovic és Reece Barr csapattársaként), szóval gondolom itt is erre lehet számítani.#KeepFightingMichael
-
törölt tag
válasz guftabi96 #9164 üzenetére
Érdekes lesz látni a M1RA fejlődését, jó döntéseket hoznak, ez egy kicsit rizikós, de az elérhető legjobb döntések egyike.
Örülök ennek, mert annak idején nem értettem egyet a Zengő versenyzőválasztásával, bár értettem és próbáltam tiszteletben tartani, de most nagyon kíváncsi vagyok hogy a M1RA egy jobb (számomra) elgondolással mire viheti.
A Team Toth-nak, és a Zengő Team-nek is volt gyenge pontja. A M1RA-nak eddig nem látom, minden döntés jó..már-már szinte meglepően. -
Ciccuka
veterán
„Megérkezett közénk Michelisz Emma Panna! Anyuka és a pici is jól van, elmondhatatlanul boldogok vagyunk!” – közölte a jó hírt rajongói oldalán Michelisz Nortbert.
-
Ventur@
senior tag
válasz guftabi96 #9164 üzenetére
Komoly kis mezőny jött össze a TCR Europe-ra is. Végre nem olyan, mint a tavalyi 9-10 fős (1.6-os szívókkal 15-re felduzzasztott komolytalan) mezőny. Lehetne már hétvége .
Közben Huff újból bejelentkezett a CTCC-be és ismét VW-el megy (SAIC VW333 Racing).
-
guftabi96
addikt
válasz guftabi96 #9158 üzenetére
A M1RA is megerősítette: Francisco Mora lesz Nagy Dani csapattársa
Vernay is indul a TCR Europe-ban. (WRT, Audi)
Comini egy teljesen új csapatban fog versenyezni: Race Republic. Az autót még nem jelentették be.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Ciccuka
veterán
Nagy futam m4sport-on megy.
A VI. Nagy Futam élőben az M4 Sporton[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
-
guftabi96
addikt
Újabb szabadkártyás versenyző lett bejelentve, ezúttal Zandvoortba:
Prince Bernhard van Oranje. Egy Audi RS3 LMS-t fog vezetni.#KeepFightingMichael
-
Marmonkanna
tag
attika fűnyíró üzemmódban, szabó zsolt meg dodgemben:
https://youtu.be/2XtKeHcxCTw -
A Zéé
addikt
válasz Skeleton01 #9153 üzenetére
Ohh, úgy emlékeztem, hogy a KTM-el lett vb, de akkor rosszul.
Köszi a korrekciót.Just a simple Lineman...
-
guftabi96
addikt
Érdeklődtem a TCR Europe-nál, hogy lesz-e Youtube/Facebook stream a versenyekről, mint ahogy tavaly a TCR International-nél volt.
Az alábbi választ kaptam: "Yes, it should be. Watch for details at the weekend." Szóval elvileg lesz.
Hétvégén jön az első verseny (Paul Ricard).
Kicsit rendbe raktam az oldalt a hétvégén. Most már nem visz üres oldalra a menü, ha nem a lenyíló listából választasz pontot (pl a csapatok és versenyzők menünél, eredményeknél stb). Frissítettem a galériát, versenynaptárat, eredményeket és a magyarok menüt. + "Kész" a TCR Europe rész is. Ez azért nem lesz annyira részletes, de az indulókat, versenynaptárt, eredményeket itt is le tudjátok majd csekkolni.A WTCR oldalnál annyi kérdésem lenne, hogy a Wuhan Street Circuit-nél az jó kép, amit beraktam? Nem találtam kb semmilyen infót erről a pályáról.
---------------------------------------------------Stefano Comini is a TCR Europe-ban indul.
A TCR Europe oldala szerint a M1RA második pilótája Francisco Mora lesz.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
szebe
addikt
Valahogy így.
Jönnek a pluszsúlyok, esetlegesen a BoP-ba is belenyúlnak, nyilván az az érdeke a Hyundai-nak, hogy minél nagyobb legyen az előny.
Meg kell fogni rendesen a rajtot, és akkor nincs kérdőjel. Hazai pályán van olyan erős Norbi, azonos technikával, hogy otthagyja az egész bandát
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
bajnokpityu
félisten
ha nem tiltják meg az előzést, akkor vagy talál helyet, és előz, vagy hátrébb esnek mindketten, vagy csak szimplán nem eléggé gyorsabb, és nem jön össze az előzés.
ebből a 2. esetre szerintem képes lett volna vigyázni mindkét pilóta, az 1. és a 3. meg olyan,hogy nem öli meg egész szezonra a pilóta harci kedvét. és csatában alulmaradni és 2.ként beérkezni még mindig örömtelibb, mint úgy bekocogni 2. helyen, hogy nem tettél semmit.
összesen annyit tudott tenni Norbi, h megmutatja a világnak, hogy ha akart volna, bele tudott volna kezdeni előzésbe. Ezért nem adnak VB cimet, ettől jóhogy világvége a hangulat.
-
biker
nagyúr
Tök felesleges szapulni a Hyundait, meg Tarquinit.
Mindkét ploe-ból indulásnál elaludt, ez az eredmény. Komolyan boldog lett volna Norbi, és őszíntén boldogok a szurkolók, ha maga elé engedi utolsó körben Norbit? Kb ugyanilyen savanyú arccal állt volna a legfelső dobogón, mint most a másodikon.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Ventur@
senior tag
válasz Motion_Blur #9152 üzenetére
Meg is van a kedvenc képem. Ezek a KW-sek mindig olyan csajokat tudnak hadrendbe állítani, hogy.... .
(#9150) guftabi96: Pedig nem kellene ereszteni, mert amit csináltak az össze WTCR-rel kapcsolatos Fb oldalon a hazai "szurkolók", az úgy a legalja.
-
Skeleton01
aktív tag
Nincs ok-okozat összefüggés, az ominózus eset még a 2005-ös szezonban történt (uccsó körben Talma Katarban Kallio-t lenyomva első lett a csapatutasítás ellenére, megelőzve a finnt, akinek végül épp ezek a pontok hiányoztak a végelszámolásnál). A KTM emiatt rendesen berágott rá, de két évvel később vb címet ünnepelhetett az Apriliával. Aztán a Balatonring projekt csődje, Banderas csapatának meghiúsulása és a Motogp-ben nyújtott gyenge beugró szereplése végleg betette a kaput számára sajnos.
-
Motion_Blur
félisten
Lőttem pár képet: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ventur@
senior tag
Rico Muerte: Te miről beszélsz? 2. futamon nem tudta lerajtolni a Honda-t, majd a kakaskodás miatt mentette, amit lehet és ebből lett egy 3. hely Mullerrel szemben. 3. futamon eljött 1-2-ben a két BRC Hyundai, de ott volt a nyakukon Muller, aki nem ma kezdte a túraautózást + ott volt lőtávon a 2 Honda. BRC célja az volt, hogy maximális csapatpontot elhozzanak. Ha leáll a két BRC autó csatázni, akkor Muller kimakkolja a futamot.
2. futamon Guerrierire ugyanúgy rászóltak, hogy ne támadja Ehrlachert, mert ilyenkor a csapat ez első!
Ja és itt is, mint minden csapatsportban, van egy előre megbeszélt terv.
-
szilva01
őstag
válasz Rico Muerte #9146 üzenetére
Sok verseny volt még ma.
-
guftabi96
addikt
válasz Rico Muerte #9143 üzenetére
Értettem, hogy a 3. körben szóltak rá. És? Ha Tarquini hibázik, akkor elmegy mellette. Ilyen egyszerű. Nem azt mondták, hogy semmi esetre se kerülj Tarquini elé, hanem hogy ne támadja.
Most ezt a helyzetet tényleg ennyire bonyolult megérteni?#KeepFightingMichael
-
A Zéé
addikt
válasz Rico Muerte #9136 üzenetére
Nem kell ráguglizzak, láttam akkor, amikor megtörtént. Biztos lehetsz abban, hogy ha akkor ő azt nem csinálja meg, akkor nem húzta volna tovább akár a Ferrarinál, akár az F1-ben.
Undorító, és gusztustalan dolog, de néha sajnos előkerül, és tudnia kell helyén kezelnie annak, aki kapja.
A csapatjátékosnak néha a csapat érdekei elé kell helyeznie a sajátjait. Ezt pedig saját, sportpályán szerzett tapasztalatból tudom..LnB
Az fincsi lehetett[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
-
guftabi96
addikt
válasz Rico Muerte #9140 üzenetére
De, képzeld a hétvége összes eseményét élőben követtem.
Igen, bejöhettek volna fordítva is, ha Norbinak jobb a rajtja és elsőként fordul. Tegnap láttuk Müllerrel, hogy itt mennyire nehéz dolga van az embernek ilyen esetben. a BRC meg minek vállaljon felesleges kockázatot?
Ki kéne venni azt a kezet a biliből..(#9143) Rico Muerte
gratulálok![ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
.LnB
titán
És utána volt még egy jégeső, mi azt is telibe kaptuk. Nagyon fincsi volt. Én még ilyet nem éltem meg, hogy 2mp alatt leszakad a jég, pislogni nem volt időm.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Motion_Blur
félisten
válasz guftabi96 #9138 üzenetére
+ Norbi tudta volna támadni Tarkányt? kétlem! nem volt itt akkora tempó-előnye Norbinak, max 2-3 tized.
Norbinak jobban kell támadnia a fordított rajtrácsos futamokon, a pole-ból pedig illene elsőként fordulni.
Kirázólag magának köszönheti hogy ismét kevesebb pontot szerzett a csapattársánál, ráadásul hazai pályán.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
guftabi96
addikt
válasz Rico Muerte #9136 üzenetére
Úgy csináltok, mintha nem láttatok volna még soha ezelőtt ilyet.
Facebookon is ami megy, az egy hányinger...
Norbi nem rajtolt el jól, Tarquini fordult elsőként. Ettől a ponttól kezdve a csapatnak az az érdeke, hogy bejöjjenek 1-2-ben.
Értem én, hogy szeretjük Norbit, de azért nem ártana reálisan látni a helyzetet.#KeepFightingMichael
-
Rico Muerte
csendes tag
Ne haragudj, de nekem az "autóversenyből/motorversenyből" a VERSENY a lényeg. A multi21 szerű szarokat feldughatják.
Nem tudom mennyi idős vagy, Googlizz' rá pls. esetleg ott van még Barichello majdnem tolatása az osztrákoknál, hogy a cipőkészítő meg tudja nyerni.[ Szerkesztve ]
R_M
-
A Zéé
addikt
válasz Motion_Blur #9134 üzenetére
Jég az kifelé menet volt, amint kiléptünk a kapun, elkezdett kopogni a tarkónkon a jég. Odaértünk az autóhoz, el is állt...
Just a simple Lineman...
-
Motion_Blur
félisten
Norbi számomra csalódás volt ma (idén). Nem azért mert nem támadta Tarkányt, hanem mert nem tudott eljönni első helyen, illetve a mai első futamon is csak utazott szokás szerint, amíg Tarkíni erőltette és be is jött neki.
Tarkíni 20 évvel idősebben is sokkal harapósabb, megérdemelten lett első számú pilóta két hétvége alatt.
Amúgy Gold4-en nem volt jégeső, csak simán eső 5 percig kb.
A sörvirslis parasztoknak meg mindegy már ilyenkor hogy mi az eredmény, dudálnak bármi történik...
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
válasz Rico Muerte #9132 üzenetére
Világbajnok lett, a csapatutasítások ellenére is, aztán nem is kapott több komoly szerződést senkitől.
Just a simple Lineman...
-
Rico Muerte
csendes tag
-
A Zéé
addikt
válasz Rico Muerte #9129 üzenetére
A jó katona így jár el. Különben úgy jár, mint ahogy Talma is járt. Eltűnik a süllyesztőben.
Nem értettük a lelátón, hogy miért ilyen látványos, hogy nem akarja támadni a Tárkányt. Már tudom.
A jégeső meg monnyon le!
Ja, és a magyar szurkolók is monnyanak le. 5 éve mindenki úgy utálta Tarquinit, mint most a Müllert, most meg állva tapsolnak neki, mert a Norbi csapattársa? (és nem mellesleg ő fogja idén el enni tőle a Vb címet) WTF???[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
Ventur@
senior tag
válasz guftabi96 #9128 üzenetére
Nagyon nagy szerencse. Tarquini az eddig megszerezhető 174 pontból 118-at megszerzett!!! Nincs mese Norbinak, innentől mini-bajnokság, mint tavaly a WTCC-ben, hogy aztán legyen esélye. Csak hogy ebben a kompenzációs súly sem fog segíteni neki . Kemény menet lesz ez, mert ott van a Honda (All-ink) és bizony Huff-ot sem szabad leírni.
-
Ventur@
senior tag
Ez a 3. futam nem lett valami izgalmas, az eső ellenére sem. Viszont le a kalappal Dani előtt, szerintem a lecke fel van adva a TCR Europe mezőnyének. Zengősök itt jól mentek, kérdés hogy ezt át tudják-e vinni a következő futamokra, mert most messze a legjobb Cupra-sok voltak. Viszont kicsit csalódás, hogy Norbi remek rajtjai eltűntek és ezzel odalett két "biztos" győzelem. Ahogy a sz*r marrakeshi hétvégén elvesztegetett pontok, úgy az itt eldobottak is már most látszanak, hogy ezek hiányozni fognak év végén.
Tarquini előtt meg le a kalappal. Beton stabil az öreg .
Alapvetően jó hétvége volt ez és látszik, hogy ezek a TCR autók sokkal jobbak túraautózásra (Shedden is hogy betette a Mansel utáni balosba a 3. futamon, nem tudom ki ellen . )
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem meg kellett volna támadnia, Tarkány nem tudott volna mit csinálni, ahogy a csapat sem. Ha nem sikerül, akkor max. lebasszák. Így, hogy elfogadta, legközelebb meg át kell majd adnia a győzelmet is, mert Tarkány a címért megy, Norbi pedig nem, mert nem olasz.
A saját csapatában kellett volna indulni. Ott első számú lenne legalább.
-
rocket
nagyúr
4. korben mar raszoltak Norbira, hogy nem tamadhatja Tarquinit......
Eso esssssss essssss
LOL par csepp leesett es redflag
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Jó verseny volt ez a 2. futam. Izgalmas, harcos és jó pár előzéssel. Daninak ha nincs a 20-as csomag, meg lett volna Huff, de így is nagyot ment . Norbi szerintem kihozta a maximumot és nagy grat Zsoltinak a 2 Vk pontért .
Most pedig jöhet egy Norbi győzelem .
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
m4sport.hun másnak sincs hang?
szerk: megjött...
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz Ventur@ #9118 üzenetére
Vernay is elégedetlen
Mondjuk a 2 YMR Hyundai most pont eltűnt, de azért az látszódik, hogy talán ez a BoP mégse sikerült annyira nagyon jól. Viszont hamarosan jönnek a büntetősúlyok azzal lehet majd kompenzálni.Egyébként hozzátenném azt is, hogy a Hyundai valóban úgy tűnik, hogy kiemelkedik a mezőnyből, de azt is nézzük meg, hogy nem huszadrangú versenyzők vezetik őket, hanem egyértelműen mind a 4 a mezőny legjobbjai közé sorolható.
#KeepFightingMichael
-
Ventur@
senior tag
Állítólag elvették Tassi idejét, így mégis Huff - Dani kettős indul az első két helyről. Van ám fejetlenség .
Viszont Norbi és Tarquini nagyon oda pakolt a mezőnynek és ez így Citroen szagú erősen. Ha ezzel nem kezd valamint az FIA, akkor a 4 Hyundai fog versenyezni a bajnoki címért. Ami mondjuk jó, de még sem.
-
Motion_Blur
félisten
Itt a helyszínen Czollner ordítása elnyom minden hangot
-
biker
nagyúr
tényleg sehol nem lehet visszanézni a qualit? wtcr FB oldalon se találok linket
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
IreN!CuS
őstag
Norbi most azért árazott, csak jobb legyen a rajt mint tegnap. Két pole-ból egyet azért bekéne húzni.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
bajnokpityu
félisten
eddig jó a nap.
-
Ventur@
senior tag
válasz guftabi96 #9104 üzenetére
Akkor nem csak nekem volt undorom a stream alatt a magyar kommentektől. Az állandó, zsigerből jövő Muller utálattól agyfszt kaptam és a 3. körtől ki is kapcsoltam a kommenteket. Szörnyű volt olvasni addig is a sok buta "szurkoló" buta hozzászólásait.
Futam alapvetően tetszett, csak a rajt nem . De utána jó volt, Norbi a végén szépen hintába tette Mullert, csak kár hogy nem maradt elég kör a két Honda-t elcsípni. Nagy Dani előtt le a kalappal, mert nagyon jól ment. Zengőék meg megint bent az erdőben .
Viszont most ez a súlyozás, hogy volt Atinak és Daninak? Mert ugye most úgy van a mezőnynek, hogy: BoP+egységes 60 kg. Dani és Ati erre kapott még +20-at? Vagy ők csak BoP+20 kg-al mentek? Ez nem teljesen tiszta .
Holnap kell megint egy Norbi pole, aztán egy győzelem a 2. futamon, az elsőn meg top 5-be jutni és elégedett is leszek .
-
Marmonkanna
tag
-
gabe_
őstag
meg lehet utólag nézni valahol az 1. futamot?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
sultansmith
senior tag
Így van, m4sport.hu, és jobb oldalt oda is van írva, hogy "kattints ide, ha nézni akarod a wtcc hungaroringi futamát"
De végülis teljesen mindegy.
Azt sajnálom, hogy nem előbb sikerült megelőzni Mullert, mert akkor talán lett volna esély befogni egy hondát.
A kettes kanyarban külső íven fordult, így mellette egy csomóan befordultak, mert a honda kiterelte mind a két Hyundait.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
emre
veterán
hát ez jó szar volt, mint kb egy bármilyen átlagos wtcc futam
azt meg hogy Müllert hogy tudta megelőzni nem értem, de van egy érzésem, hogy ajándékba kapta a dobogót"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
biker
nagyúr
válasz sultansmith #9097 üzenetére
Ha azt mondják, "az M4 online adja élőben", akkor m4sport.hu és élő adás. Szerintem nem vagyok gyenge elméjű, ha ezt gondolom.
Norbi meg jót alukált a rajtnál, aztán kicsit mullerkedtek, így járt sajna
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
vwpolopg
őstag
Norbi mitől esett így vissza, baleset volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest