- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
F-Secure v25.2 Win 11.
Kiírta az alza.hu oldalra, hogy óvatosan, nem biztonságos!
Hol lehet ezt a téves riasztást jelenteni? -
válasz
fekete.puma #283 üzenetére
Nem ez volt a kérdés.
-
fekete.puma
tag
válasz
Szellem. #280 üzenetére
A Kaspersky-ben lévő VPN ha megfelel, akkor nem kel még külön VPN-ért fizetni.
Amit említettél, hogy sokkal jobb lehetőségek vannak, azokat nem dobálják olcsón.
A tűzfal is fontos lehet ha nem felelnek meg a Windows mellé a tűzfal programok.A free verzió + Malwarebytes Windows Firewall Control is elég lehet.
-
-
-
-
válasz
Szellem. #275 üzenetére
Nálad fenn van még valamelyik gépen? Mit tapasztaltál vele? Nálam pár napja több érdekes anomália jött elő, pont a F-Secure frissítése óta-kénytelen vagyok a számlájára írni, mert más változás nem volt. lehet a telefonokon meghagyon, ott semmi változást nem vettem észre.
Egy BB Kaspersky Plus akció jól jönne most.
Egyedül a VPN-t használnám ki néha. -
válasz
Mikulásbá #271 üzenetére
Neked nem javaslom. Tele van olyan felesleges dologgal, ami neked nem kell és csak problémás. Nekem van és ott a fiókomban. Nem kell, nem használom.
Azok is elkurvultak. Tele lett pakolva az összes termékük olyan dolgokkal, amiknek semmi köze a védelemhez. Az Otthoni termékek nagyon felduzzadtak.
-
-
Gyok2
senior tag
Nekem is megjött a 25.2, nem vagyok elragadtatva tőle. A weboldalak lassan vagy egyáltalán nem töltődnek be. Mindhárom próbált böngészőben ez van. Ez "normális", ez lesz ezentúl a megszokott menet? Ez eddig nagy csalódás, amilyen jó volt eddig, olyan pocsék lett most. Mit érdemes akkor helyette?
-
F-Secure Total ... Eddig ha a tálcaikonra kattintottam, azonnal betöltött a fő képernyő, most kb. 5 mp kell neki! Tényleg ennyit kurvult volna a program?? sajnálnám, mert 2 laptop és 2 telefonon van-pláne ha másban is ennyit lassult, már nem annyira best.
-
Oldman2
nagyúr
Van egy 19.8-as F-Secure -om, ami 2027-ig érvényes licenc-cel rendelkezik. Nálam nem frissült, de nem ez a lényeg.
Be lehet-e azt állítani (valahol), hogy egy adott mappa alá települő program fájljaira ne "ugorjon" az F-Secure?
Van egy régebbi python alapú konzolos konverter program, amiben egy csomó konverter almodul van, ezekre ugrik, így gyakorlatilag használhatatlan a tool. -
Thegrey
tag
Lefrissült nekem is. Persze megvárta, hogy itt elolvassam, hogy Mikulásbánál lefrissült automatikusan
. Kicsit tesztelgetem, aztán lehet, hogy a sárkány fentebb nem csak az ó évet égette el...
-
-
Pár perce frissült magától a F-Secure, 25.2 lett a verzió, én nem látok más változást.
Szinte egyszerre frissült a telefonon is lévő F-Secure is. -
Gyok2
senior tag
Nagyon kihalt a fórum, kérdezek egyet
Tavaly volt itt lehetőség nagyon kedvezményesen licenszt venni, idén is lesz ilyen, vagy egyszeri akció volt?
Köszi. -
-
Thegrey
tag
Nyomtam kézileg frissítést:
-
Fel is vannak háborodva az egyik külföldi fórumon, hogy kussolnak. Kussolnak az Aviraról, kussolnak, hogy megszűnik a 19.9-ben a DeepGuard, stb. Pedig az F-Secure fórumán el feltették ezeket a kérdéseket.
Sokan azt gyanítjuk, hogy lehet megszűnik az F-Secure, és a GenDigital fogja megvenni, mert az Avira is az ő tulajdonuk., -
Abban igazad van, hogy emiatt nem érdemes váltani. Ebben egyetértünk. Valami gond van azzal a frissítéssel, de nem árulják el, hogy mi az.
De azt is leírom, hogy már a 19.8 is kint van! És lehet ez az oka amiért vannak akiknek méág nem jött le és lehet nem is fog lejönni a 19.7. A 19.9 béta tesztje folyik, ahol nem lesz már DeepGuard, stb. A 20-as verzióval úgy néz ki, hogy az F-Secure egy átszkinezett Avira leszAmi érdekes lesz ezek után az az F-Secure jövője.
-
Mate
nagyúr
válasz
Szellem. #251 üzenetére
Csak a releváns frissítést tettem be. Nyilván okkal vonták vissza a frissítést.
Nem kértem számon semmit senkin. Simán csak érdekelt, hogy melyik az a változás, aminek a hiánya miatt mégis váltani kéne bárkinek is egy másik védelmi szoftverre.
Nekem lefrissült már, de ha nem nézem most meg fogalmam sincs, hogy mi van fent. Pont az a lényeg egy ilyen szoftvernél, hogy háttérben teszi a dolgát, nem kell figyelgetni.
-
Ha már közzéteszed a frissítési napló bejegyzését, akkor kérlek a teljes changelogot tedd be. Úgy a korrekt.
Plusz, ha kijött a termékhez egy főverzió frissítés, akkor jogos elvárás, hogy megkapja a user. Ezen nincs mit számonkérni.
És egyébként meg azt nehezményezi a kolléga, hogy hol kiadják, hol nem. Tehát, jelenleg úgy néz ki vissza van vonva, annak ellenére, hogy szakaszosan adnak ki egy főverziót.
És az F-Secure esetében a főverzió frissítés nem csak ezeket a változásokat tartalmazza.
Elég sokszor kiderült, hogy nem mindent írtak ki a changelogba.
Valószínűleg az az oka, hogy Avirasodik az F-Secure. Másik topikban már írtam róla. -
-
-
Thegrey
tag
Lassan elvesztem a türelmemet, a 19.7-nek még nem sikerült ideérnie. Ha ez így marad a héten, akkor lecserélem valamire.
-
-
Nem, és már készítik a 19.9-et is.
De amúgy itt vannak a változások:
[Windows] What's new in the F-Secure app -
Kint a 19.8.
-
-
Thegrey
tag
Már kezdtem "pipa" lenni, a 19.7-re való automatikus frissítés erős késése miatt, de:
Lehet, hogy csupán a Virgin mediás előfizetés miatt volt a bünti a várakozási idővel... -
-Nomad-
tag
Megjelent a 19.7 most frissült a gépemre. Kinek mi a tapasztalata a termékkel?
-
-
Thegrey
tag
Egyre jobb! Megint csak a 19.6-os release notes az elérhető.
-
-
Thegrey
tag
válasz
Szellem. #232 üzenetére
Újra kint van: Version 19.7
-
-
-
Nem értem, hogy ezt most miért tetted be nekem. Nem erről szól a hozzászólásom. Amúgy meg olvastam, mert Te is beraktad és követem az F-Secure fórumot.
Azt mondtam, hogy a 32 bites támogatás nem szüntetném meg, mert sok gépen még az van és lesz is egy jó darabig. A Windows 11 meg ugye alapból 64 bites.
Tehát hiába frissít a legfrissebb Windowsra, ha nem tudja futtatni.Én erre írtam, hogy felesleges volt ennyire előre rohanni. Más gyártónál is van 32 bites támogatás függetlenül attól, hogy van natív 64 bites verziója.
-
Thegrey
tag
válasz
Szellem. #228 üzenetére
Nekik a 219-es hozzászólásom szerint:
"2024. szeptember 30-tól nem lesz termékfrissítés a Windows 10 32 bites verzióját futtató számítógépeken. Ezen túlmenően a Windows 10 32 bites verzióira sem telepítheti újra a terméket. A termék jelenleg telepített verziói azonban 2025. május 31-ig továbbra is megkapják a vírusadatbázis-frissítéseket." -
-
Thegrey
tag
Frissülés: Version 19.7 (5.8.502.0)
-
Thegrey
tag
válasz
Szellem. #223 üzenetére
Itt is jó minden gépen, nincsenek olyan anomáliák, mint a Kaspersky Free-vel voltak. Ellenben a Firefox beépülő másfél-két hete egyszer csak hibát jelzett, szerinte nem volt kapcsolata a vírusirtó programmal. Régebbi verzió volt, mint az akkor éppen aktuális, de nem frissült le magától. Törlés, majd újratelepítéskor is a régebbi verzió települt fel, viszont az ff újrainditásakor lefrissült egyből az aktuálisra. Azóta jól működőnek tűnik.
-
Minden rendben nálatok az F-Secureral? Szeretitek? Tapasztalatok?
-
-
Thegrey
tag
A weboldalon még -a poszt írásának idején- nincs kint, hogy van frissülés, de nálam ez történt gépindításkor:
-
Thegrey
tag
Csak miheztartás végett:
-
Készül a 19.6. Hamarosan kint van.
-
Thegrey
tag
Csoda történt!
Ma már nem látom a feladatkezelőben az F-Secure ORSP Service 32-bit-et. Azért csoda, mert a 19.5-re frissülés után (06. 19), egészen tegnapig megvolt
Jó lesz ez... -
-
-
Thegrey
tag
Frissülés: Version 19.5
-
A fiókodban meg tudod nézni.
My F-Secure – Az F-Secure-előfizetések kezelése -
Rider74
tag
Sziasztok, hol látom pontosan, hogy nekem melyik F-secure termék van telepítve?
sima IS , vagy Safe, vagy total?
A névjegyben annyit találtam, hogy 19,4-es verzió. -
Thegrey
tag
válasz
Szellem. #203 üzenetére
Nem kommunikálom, hogy gond lenne. Használom a terméket, tehát elégedett vagyok vele. Csupán arra céloztam, hogy ha már azt állítják, hogy natív 64 bit, akkor legyen már az összes programkomponens 64 bites. Néha átok a perfekcionizmus, a maximalizmus, de a majdnem ugyan olyan, az nem olyan
-
Én ebben semmi kivetnivalót nem látok. Be lehet látni többet és kevesebbet.
Van egy termék, ami jó. Erős a védelemben és nem vehető észre a gépen. Csináltak egy alapvetően 64 bites verziót. Mások, a béka segge alatt vannak.
Nem védem őket, csak nem látom akkora gondnak amit írsz, mint ahogy kommunikálod. -
Thegrey
tag
válasz
Szellem. #201 üzenetére
Közben megtaláltam:
The F-Secure ORSP Client is a component of the F-Secure security products, such as Cogeco Security Services. It is responsible for the Online Reputation Service Protocol (ORSP) that communicates with F-Secure's Security Cloud. The Security Cloud is a real-time online service that aggregates threat intelligence from F-Secure customers and other reliable sources to provide up-to-date protection against threats.Ha már azt kommunikálják, hogy "Az alkalmazás immár natív 64 bites verzióként érhető el", akkor illene minden összetevőjének is 64 bitesnek lenni. Értem én, hogy elsőre nem sikerülhet minden, de na...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest