- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
simauser
tag
Én tegnap a Micra Cup-ba néztem bele. Jól mennek a kis méregzsákokkal, és cukik is!
-
-Mike-
addikt
Én megnéztem a hungaroringi hétvégét meg ezt is. Ha valaki ezek után azt meri mondani, hogy az F1 unalmas, annak végtelenítve vetíteném le ezt a két futamot(bonus track: marakess), meg jó eséllyel a hátra lévő többit is.
-
Malachi
addikt
nem veszítettetek semmit, halálosan unalmas körözgetés volt mindkét mai futam. ez egy halott sorozat. Hyundaiok nem is mentek igazán, ki-kiálltak a boxba, tesztelgetett Müller és Michelisz is. totálisan szétverték az egészet.
-
válasz
Motion_Blur #9492 üzenetére
Én nem néztem meg a versenyt és a többit se fogom. És ha a Mic nyeri ezután az összeset, akkor sem. Szóval mostantól tőlem aztán azt csinálnak, amit csak akarnak
-
-v-
addikt
válasz
Motion_Blur #9492 üzenetére
Na meg a nézőknek, hogy lehet így drukkolni bárkinek ..
-
Motion_Blur
félisten
Az egész BoP egy f*szság. Mi lett volna az elfogadható bünetés a Hyundainak? Ha mondjuk TOP10-be bekerül pár autójuk, és leakasztanak pár erős pontszerző helyet? Vagy még az sem?
Az egész egy mesterkélt cirkusz, a mérnöki teljesítmény megcsúfolása. Milyen motivációja legyen egy csapatnak hogy fejlessze az autót, amikor nincs értelme!! Pilóták dettó!
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9490 üzenetére
1 ev utana vege is lesz a sorozatnak, ennek a csalasnak amit a BOP-al eloadtak meglesz a bojtje, es sok csapat kifog szallni.
-
Motion_Blur
félisten
Ezt a Szabó Zsoltit is valami csilliárdos apuka tolja? Csak mert úgy versenyez hogy nem nagyon érdekli mi lesz az autóval.
-
Ventur@
senior tag
válasz
vwpolopg #9486 üzenetére
Úgy tudom fix mennyiségű gumi áll minden csapat rendelkezésére. Nem biztos, hogy jól emlékszek, de 24 db összesen a 2 autóra, az egész versenyhétvégére. Tehát nem csak 24-re van pénzük, hanem ennyi a maximális, amit használhatnak. Na most, ha a 24-et vesszük, az autónkén 12 gumi és ezt kell beosztani 2 szabadedzésre, 2 időmérőre és 3 futamra. Plusz nekik még az is van, hogy régebbi fejlesztésű gátló van az autóban. Ami viszont tényleg azt jelenti, hogy kevés a zsé. Hringen jól mentek, de azt vehetjük a hazai pálya előnyének. Nord-on egyik Cupra sem ment jól, de itt Zandvoort-ban stabil pontszerző helyen van legalább egy autójuk.
Teszem még hozzá, hogy nagyon szoros a mezőny, mert csak egy kicsivel kell többet találnod, mint az előtted lévők és máris jobb helyzetben vagy. Viszont Norbi távozása óta nem áll össze sehogy sem a Zengő csapat. Sőt, Norbi és Bári Dávid távozása óta.
M1RA hiába "csak" a TCR Europe-ban megy, de meg merem kockáztatni, ők itt a WTCR-ben nagyobbat alkotnának a saját párosukkal. De még Tassiék is.
-
vwpolopg
őstag
Zengőék megint alkotnak a mezőny végén... A másik 2 cupra agyon érte őket, ismét. Ráadásul Nagy Norbi írta, hogy az időmérőn is használt gumikkal küzdött, később még csak előre rakták fel újat, ezek szerint elegendő gumira sincs pénz. Mi értelme van ennek így megint...
-
Bozso68
őstag
Megint megtalálják egymást?
Mod: Müller out.
-
Don.Corleone
aktív tag
-
-v-
addikt
Nekem egy vicc ez a wtcr ezzel a BoP-vel, meg ezzel, hogy elvileg túraautózásban sok minden belefér, gyakorlatilag meg azért nyilván nem minden, mert vannak szabályok meg sportbírók, akik viszont vagy nem csinálnak semmit, vagy nagyon kérdőjeles döntéseket hoznak .. ok, hogy technikai sportnál mindig sok múlik a szerencsén, meg ilyen olyan dolgokon, de így meg nekem ez már a vicc kategória, teljesen esetleges ..
-
feri1014
senior tag
válasz
bajnokpityu #9481 üzenetére
Ebben viszont igaza van.
-
-
rocket
nagyúr
Elkepeszto milyen lejarato hadjarat zajlik Norbi ellen, karrierjebe fog ez kerulni a WTCR-ben.
Buntetes megint vicc kategoria ahoz kepest Muller miket uszott meg az elmult evekben.
-
biker
nagyúr
Ki tudja? Akár ez is. Épp elégszer baszogtatta már Müllerke Norbit, "a legjobbkor", most miért ne? És ha így lenne, akkor se haragudnék rá
Eddig bárki piszkálta Norbit, bátran tette, mert tudták, óvatosabb. Hát nem jött be
Azért ott külső íven nem nagyon lehet elmenni, csak ha engedik az embert. -
Bozso68
őstag
Komolyan megfogalmazódott bennem, hogy Müller egy célt tűzött ki erre az évre: Norbit kiiktassa a bajnokságból fizikai, vagy pszichés módon. Tavaly év végén is Norbi ellen küldte harcba a Volvo -, vagy jelentkezett rá önként és dalolva.
-
Milka 78
nagyúr
Nem feltételeztem róla,de most komolyan...ő is olvasta a hozzászólásokat,hogy nem elég agresszív.Tessék!
Az a nyomorult féreg ezt nem fogja elfelejteni.Ha ki kell könyökölnie azt hogy ne használják felcopó embernek és eközben párszor nullázik ám legyen.Ez egy hosszútávú befektetés. -
biker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #9468 üzenetére
Két magánvélemény:
1: bal kanyar, nem gyenge bal kanyar. Muller kicsit hátrébb volt mint Norbi. Az első kerekek ha balra vannak tekerve, akkor a tengely vonalhoz képest Norbi jobb oldali kerekének a tengely mögötti része áll kifelé, Muller autóján a bal első kerék tengely előtti része áll kiljebb. Pont a kerék kilógó részek ütköznek, és ellentétes terhelés miatt törhet a kormány összekötő, a felfüggesztés, bármi. (egyébként norbi féklámpája világított)
2: többször néztem Norbi intejúját, miközben kekszet eszeget, és a "bajsza alatt somolyog" hogy hááááát eltört és onnantól mentem kfelé. Nekem kicsit sanda gyanúm hogy a második kocc után tényleg kitolta, túl nyugodt, túl mosolygós volt az interjú
-
Malachi
addikt
azt lehet tudni, hogy miért nincs féknyom Michelisz kocsija mögött? lehet úgy volt vele, hogy megint itt ez a seggfej, megint lekoccolt, akkor nesze bmeg nem fékezek ha már úgyis irányíthatatlan a kocsi. szóval látott ott valaki féknyomot? füstöt a kerekek alól? ha nem, akkor kicsi igaza van Müllernek, mert ha fékez Michelisz akkor azért nem keni fel a palánkra a másikat ennyire.
-
badd
tag
Mintha Müller hadjáratot indított volna Norbi ellen....
-
szebe
addikt
He said he had suspension damage after the contact, of course, but that’s his stupid excuse.
Van bőr a képén
-
DS39
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9458 üzenetére
Kekszet?
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #9451 üzenetére
Csak hogy legyen már valami jó is ebben a balhéban.....A riportok tartalmátol függetlenül, ez a riporterpicsa nekem nagyon bejön...
-
szilva01
őstag
Akkor én leszek az első aki átmegy fb szintre: ezek még csak le se sz*pjanak.
.
Holnapi versenyen Müller magától elszáll, esküszöm ki fogják zárni Norbit.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9451 üzenetére
Na ez most kurvára kicsapta a biztosítékot. Könyörgöm ezért hogy lehet egyáltalán büntetést adni? Ráadásul 10 helyet... Tiszta versenybaleset egy nagyon balszerencsés koccanásból, semmi több.
Szánalmas, undorító banda. -
Ventur@
senior tag
Norbi tíz rajthelyes büntetés holnapra, mint az tudjátok:[link].
Erre nem reagálok inkább semmit. Az viszont kicsit cikinek tartom, hogy ennyitől eltörjön a felfüggesztés
. Mármint az első érintéstől.
-
szilva01
őstag
válasz
Motion_Blur #9449 üzenetére
Müller kiütötte. A szalagkorlátot is eltiltanám legalább egy versenyre, az meg a másik oldalról ment neki.
Ha ezt az ítéletet nem óvja meg a BRC ők is sunnyoghatnak Müller után a tudjuk hova.
Elkeserítő ez a szezon minden létező szempontból eddig, de itt fogadtam meg, hogy végigszenvedem bármi legyen.
-
szilva01
őstag
Nem tudok már erre mit mondani...
-
Bozso68
őstag
válasz
vwpolopg #9444 üzenetére
Pedig Müller ment neki kétszer külsőről. Most nézem yt-on felvételről.
Persze, látványosabb, hogy Müller felkenődött a korlátra és közben ordibál. Aki csöndben, intelligensen viselkedik, azt lehet ütni-vágni. És ezt kajálják meg a sportbírók? Nincs telemetria ezekben a kocsikban? Vagy belső nézet? -
vwpolopg
őstag
Norbi 10 helyes rajtbunti... Grat sportbirok
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #9437 üzenetére
De nem jobb így? ..legalább mindenki tudja merre hány méter, nem kell ajándékozni meg ilyen hülyeségek..
-
Ciccuka
veterán
Main Race - SILVERSTONE 2018 (utolsó 10 perc)
Én sem.
-
DS39
nagyúr
Müller picit ideges volt.
Ebből idén sem lesz VB. -
Samott
addikt
válasz
Motion_Blur #9438 üzenetére
Igen, valoszinuleg eltort valami a futomuben, Norbi annyira puhap.cs hogy magatol nem utne ki. [link] (lehet lassitani a youtubeon, erdemes)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #9437 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
guftabi96 #9435 üzenetére
Mondjuk azért a kommentátor is menjen a faxba hogy az első reakciója a magyar kommentelők voltak...
b-type: visszanéztem többször az esetet, Norbi nem nyitotta a kormányt, összeértek, Norbinak valszeg elment a futóműve és/vagy összeeakadtak aztán mentek a levesbe. Semmi nem adott arra okot hogy Müller pofázzon a rádióban illetve így nyilatkozzon.
Norbi meg csödbe van megint, semmi hír
-
emre
veterán
Úgy látom ismét nem maradtam le semmiről.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9432 üzenetére
Müller. Mást nem tudok mondani. Tudjuk milyen. Természetesen annyi gerinc már nem lesz benne, hogy nyilvánosan bocsánatot kérjen.
-
törölt tag
válasz
had szórja...ez ilyen, egyszer el kell kezdeni összeborzolni a jófiúfrizurát.
Majd el mondja mi volt pontosan, de egy kis anyázástól még nem félünk, én pl szeretem, egyértelműbb mint ez a jópofizás ami ment. -
bajnokpityu
félisten
válasz
szabad neki
-
guftabi96
addikt
Ritka nagy szégyen, hogy a Müller-Norbi baleset után már a kommentátor is a magyar "szurkolókra" gondol, akik majd habzó szájjal elárasztanak mindent...
Most is borzasztó, amit a chaten művelnek
Pedig egy sima versenybaleset volt, de hát ezt úgysem lehet majd megmagyarázni nekik. -
szebe
addikt
Nem lattam eloben, csak visszajatszast. Muller milyen ideges...ilyen az amikor o van a rosszabbik vegen a dolgoknak. Kijart mar neki.
-
Ventur@
senior tag
válasz
bajnokpityu #9424 üzenetére
M4 Sport weboldala élőben adja: [link]. Tehát nem a mediaklikk-en, hanem a saját oldalukon
.
Más:
Ez a csörte Muller és Norbi között....érdekes lett. Sajnos korábban én nem vettem számításba, hogy Norbi +5 helyes büntetést hozott Nord-ról, így a 19-ről amúgy sem sok esélye lett volna. Így meg már teljesen mindegy. Holnap kell valahogy beverekednie magát a 10 közé. Most csak erre szabad játszania.
-
szilva01
őstag
Nem fogom ezert letolteni a fb appot, majd megveszem viragboltban, ha rendesen nem lehet eloben kozvetiteni. :@
-
guftabi96
addikt
Kezdődik az 1. futam.
Elvileg az M4 Online is adja.
Hát ez sokáig tartott -
guftabi96
addikt
-
szilva01
őstag
válasz
Ciccuka #9416 üzenetére
A DTM-nek nagyon igényes angol-német multicamos stream-je van youtubon.
Ez a wtcr viszont pont az ellentettje. Nagyon igénytelen stream faszbukon. Agyam eldobtam reggel, mikor agybol telefonon neztem volna az idomerot, de persze bongeszobol nem lehet, toltsem le az appot. Lofaszt a seggukbe.
Szerk.: ebayer: a nyari idoszamitas GMT+2, de a szinkodok alapjan szerintem ez nem egy nehez feladvany...
-
Ciccuka
veterán
válasz
guftabi96 #9413 üzenetére
Ma 13:30-kor (14:30-ig) az M4 Sport-on lesz DTM is.
Blancpain-GT Live
Silverstone 3 órás
Verseny 15:00 (14:00 GMT) -
bajnokpityu
félisten
válasz
Marmonkanna #9409 üzenetére
Ix35őt egyhat szívóval, hátha elég lassú lesz így a hunyadi..
-
guftabi96
addikt
-
ebayer
tag
Azt esetleg meg tudja mondani valaki, hogy melyik külföldi (pl. német) adó közvetíti a mai futamot? Nem streamre gondolok.
-
quby
őstag
És mikor vannak a versenyek? Tényleg kész ez az össsze-visszaság....
-
Marmonkanna
tag
jéézusom, a hyundaioknak akkora a hasmagassága, hogy át lehet látni alattuk!
-
Bozso68
őstag
Online stream lesz youtube-on, vagy valami ingyen helyen a WTCR futamokról?
-
Ventur@
senior tag
válasz
guftabi96 #9402 üzenetére
A Hyundaiok végül tényleg nem tudtak gyorsulni. Norbi 1 mp-et gyorsult az FP2-höz képest, szóval meg volt az amire gondoltam. Más kérdés, hogy közben a mezőny eleje is gyorsult, de azért még így is messze a legjobb Hyundai-os lett. Én azt gondolom, hogy ma ki kell tolni az autó szemét. 14. helyről egy jó rajttal már pontszerző lehet, onnantól meg át kell kapcsolni Muller/Tarquini-stílusba és pöcögtetni a jónépet magam előtt, mert ha megnézzük kik vannak előtte....háááát
.
Egyébként meg még mindig 2 mp-en belül van a komplett mezőny. 2!!! és 25 autó!!! Szabó Zsoltit meg a holland herceget ne vegyük a mezőnybe. Kiegyenlítve ki van a mezőny, csak nem teljesen optimálisan...és ezt nem csak a Hyundai-okra értem.
-
Malachi
addikt
hát a wtcc se volt valami nagy durranás, de ez a wtcr idén eddig totális kabaré. vadászni kell az adásokat, össze-vissza kezdik a futamokat, szanaszét kutyulják a sorrendet látszólag hasraütésre... lassan ott tartok, hogy meglepne, ha jövőre nem zárna be az egész ahogy van. hogy akarnak így nézőket szerezni, pénzt keresni? vicces.
-
Ez a WTCR egy vicc. Egy hivatalos bunda. A következő versenyre megint össze-vissza kutyulják az autók paramétereit egész addig, amíg pontosan az az eredmény nem születik, amit ők elképzelnek a fejükben? Ha minden versenyző ugyanolyan gyorsan ér körbe, az a jó, azt kell megkeresni? Szerintem mindenkinek adjanak két tonnát, és akkor nekem is lesz esélyem egy ezeröcsivel. Aztán ha Muller és én is századra azonos eredménnyel zárunk, akkor a feladat teljesítve.
Na mindegy, legalább ezt a szart se kell többet néznem.
(#9403) szebe
Honnan tudod, hogy mitől lennének egálban? Hasra, pont, mint a FIA? Már az elképzelés is abszurd. Erre találták ki az év elején a BOP tesztet. Utólag bármit nyúlnak bele, az egyszerű bunda. Ha visszaállítanak mindent a korábbira akkor is vicc már az egész, nem sport. A Real Madridnak 3m-rel szélesebb kapukat kell használnia, mert túl jók a focisták? A Falusi Izzadásé pedig épp egy labda méretű, mert így is majdnem mindig kikapnak a Reáltól? -
guftabi96
addikt
Ez a Facebook chat gyomorforgató... Szégyen, amit egy-két honfitársunk művel ott..
A Hyundaiok végül tényleg nem tudtak gyorsulni. Kíváncsi leszek rá, hogy a succes ballast változása után hogy fogunk állni. -
biker
nagyúr
ezzel a bop-al jól elba..tak mindent. legközelebb mi lesz? 3 kerék annak aki gyors?
vicc. De az pozitív, hogy Norbi a leggyorsabb Hyundai-os, még SUV-al is
Új hozzászólás Aktív témák
- HP szerverek áron alul
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest