- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
Nem tud valaki esetleg valami alternatív elérési módot a mai időmérőre? :/
-
sultansmith
senior tag
Azért tassi odatette az eau rougeban, az picit veszélyes volt, nagyon csúnyán is elsülhetett volna, de azért tetszett (bezzeg ha velünk csinálták volna!).
Dani is nagyot védekezett, ügyesek voltak a magyarok!
-
sultansmith
senior tag
-
sultansmith
senior tag
válasz
Motion_Blur #9389 üzenetére
Hát ez így akkor is látványos, tegyék dynopadra az autókat, mérjenek súlyt, mérjenek légellenállási együtthatókat, hozzák össze az értékeket még a _bajnokság előtt_, aztán mehet a buli.
Ez így erősen megkérdőjelezi, hogy akkor most a pilóták jók, vagy a kocsi a jó, kitől kell elvenni és kihez hozzáadni, etc. etc. Ettől viszont komolytalan lesz a rendszer. Nem a verseny, mert azzal nincs baj szerintem, hanem a BoP rendszer és a bírák.
-
sultansmith
senior tag
-
sultansmith
senior tag
válasz
Motion_Blur #9358 üzenetére
Én olvastam egy nyilatkozatot valami oldalon, de sajna most pont nem találom.
Az volt benne, hogy sajnálja a 3. futamon történteket, azt leszámítva elégedett. Üzent a szurkolóknak is: tudja, hogy szeretnének több csihipuhit, de itt higgadtnak kell lenni, belülről teljesen más belemenni valakibe 240-el, mint tévén nézni ezt.
Nem akart leszakadni azoktól, akiknek sikerült jó pozícióban megelőzni a lassuló Huffot, és arra számított, hogy Huff majd olyan elegánsan elengedi őt is, mint a többieket, Huff meg nem számított arra, hogy Norbi ott meg fogja próbálni. Megbeszélték, nincs harag.
Még mindig intelligensebb mint a szurkolói nagy része. :/
-
sultansmith
senior tag
Az a durva, hogy én még emlékszem arra, mikor Michelisz írt arról, hogy most csak Monteiro tesztel, mivel a téli időszakban meg ő tesztelt sokat, most Monteiron a sor, továbbra sincs csapaton belüli sorrend etc. etc.
Én nem is tudom, hogy mit csináltam volna, ha Norbi szenvedi el ezt a balesetet.
Pluszban nekem nagyon gyanús (bizonyítani persze nem tudom), hogy ez egy átkozott fék: Monteironak majdnek az életét, Norbinak pedig a VB címét vette el...
-
sultansmith
senior tag
Így van, m4sport.hu, és jobb oldalt oda is van írva, hogy "kattints ide, ha nézni akarod a wtcc hungaroringi futamát"
De végülis teljesen mindegy.
Azt sajnálom, hogy nem előbb sikerült megelőzni Mullert, mert akkor talán lett volna esély befogni egy hondát.
A kettes kanyarban külső íven fordult, így mellette egy csomóan befordultak, mert a honda kiterelte mind a két Hyundait.
-
sultansmith
senior tag
Nem, lesz az oldalon egy külön link. Már volt ilyen máskor is, feleslegesek ezek az indulatok
15:25-re van kiírva, ha lesz link, dobom is ide.
-
sultansmith
senior tag
-
sultansmith
senior tag
válasz
XFishboneHUN #9050 üzenetére
Alfa Romeo Giuliettaval, de nyugi, én is mindig keverem.
-
sultansmith
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #9042 üzenetére
Jajaja, azóta annyival rosszabb, hogy tavaly pl. az utolsó versenyig harcolt a vb címért, de hát na, mi jobban értünk ehhez. Jézusom...
Lennék én olyan rossz mint ő.
Az sem számít, hogy az overheated gearbox miatt nem tudta a saját tempóját menni, de még így is az élmezőny idejét mente.
Meg az se érdekel senkit, hogy úgy ment másodikat a szombati időmérőn, hogy abból 10 percet a pályán sem volt.
De hát ez van, ha az emberben nincs tűz, na, valljuk be.
-
sultansmith
senior tag
válasz
XFishboneHUN #8964 üzenetére
Nekem egyébként nem tetszik, amit itt csináltok vele, igen, apuci nyomja, igen, lányból van, de én pont nem így látom, ahogy ti.
Ez a csaj ahelyett, hogy a plázacicák mindennapi életét élné, és hogy csak simán nagyemenőcsajszizzon, inkább edzésekre jár, autót vezet egy olyan közegben, ahol azért a nők nem igazán tudnak érvényesülni, és igen, egyáltalán nem tud benne még érvényesülni, de azért talán még mindig magyar zászló alatt fut, és lehet az is, hogy nem az eredményei, hanem a különcsége, női mivolta miatt tart ott, ahol tart (tartson bárhol is).
Nem tudom, miért, vagy kinek fáj ez, ha lenne annyi pénzem, ami nincs, és egy lányom, ami nincs, aki egy nap azt mondaná, hogy apa, én autóversenyző akarok lenni, én is mindent elkövetnék, hogy ez teljesüljön. És igen, persze, hogy nem lesz, olyan gyors, mint akinek a belét kitaposták, hogy meglegyen a helyezés, olyan gyors meg pláne nem lesz, mint azok a pilóták, akiknek létkérdés a dobogó, de könyörgöm, azért olyan rossz dolgot nem csinált, és főleg, depláne különbözik azoktól a fajta mai fiataloktól, akikkel itt sokan össze akarják mosni.
Én nem vagyok Vivien szurkoló, de biztosan nagyon szomorú lenne, ha elolvasná ezeket a kommenteket.
-
sultansmith
senior tag
Arról találtatok infót, hogy mennyi gyári támogatással bírnak majd Zengőék?
-
sultansmith
senior tag
válasz
Ventur@ #8561 üzenetére
Hát az első és a második hely között van 7 pont különbség, szóval bármi történhet, csak félek, hogy a bármiben az is benne van, hogy a Volvók jobban mennek majd, pontosabban a Hondák "romlanak le": túl gyors a pálya, 10kg plusz az előző versenyhez képest...
Amúgy minden évben elvesznek 1 vagy 2 hétvége pontjait a Hondásoktól?
-
-
sultansmith
senior tag
válasz
Motion_Blur #8518 üzenetére
Kár hogy vége, de legalább van folytatás.
Jó sok autó lesz!
Viszont egy valamit nem értek: miért lesz tiltott a gyári alakulat?
-
sultansmith
senior tag
Csak én nem találom, hogy hol lehet nézni az időmérőt élőben? WTCC
-
sultansmith
senior tag
válasz
callmeakos #6904 üzenetére
utolsóból lett 6., versenyben az 5. helyért, aztán abból lett 10. egy fél kör alatt.
-
sultansmith
senior tag
válasz
Motion_Blur #6884 üzenetére
Ez így önmagában igaz.
De tegyük mellé azt is, hogy tavalyi, számára ismeretlen/teszteletlen autóval, első teljes versenyén, újoncként, fiatalon, tanulófázisban, és ahogy ő is mondta, bőven volt még tartalék, de vigyázni kellett a technikára.Nyilván még nincs kész a srác, de a korlát, amit át kellene ugornia kissé magasan van még, irreálisan magas követelményeket támasztanak a szurkolók, jelenleg bőven elég, hogy szokja a mezőnyt, a tempót, az autót, és egyáltalán, saját magát.
-
sultansmith
senior tag
Befejeznéd már ezt az erőltetett f*szkodást?
Nem is volt még 2. futam.
Egyébként hivatalos nem akkor lesz az eredmény, amikor a versenyzők célba érnek, hanem amikor megvan a mérlegelés és mindent rendben találtak a versenybírák, na, utána lehet csak kiírni egy FIA szintű honlapra a _hivatalos_ végeredményt.Azt még elnézem neked, hogy nem vagy járatos motorsportban, de azt nagyon nehezen, hogy mellé még nyomod fullba a kretént... :/
-
sultansmith
senior tag
válasz
bajnokpityu #6832 üzenetére
Eurosport 2-n 21:00-kor ismétlik, gondolom lantival.
Az M4-en 22:45.
Gondolom ez után fent lesz náluk a médiatárban is, hiszen a reklámidőt ekkor már maxra értékesítették.
-
sultansmith
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #6830 üzenetére
Az "érzésre" szó nem elég egzakt, ez autóverseny.
Egyébként én örülök neki, hogy az első 5-ben 3 gyártó van, és annak is örülök, hogy küzdeni kell a hondának, a ladának, a volvonak, és úgy látszik, hogy már a citroennek is, mert pont a súlyok miatt határon kell autózniuk és nagyon látszik az autón az idegesség.
Az autóversenynek mindenképpen jót tesz.
Már onnét, ahol én ülök.
-
sultansmith
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #6820 üzenetére
Nem ilyen szempontból rossz ez.
Igenis jobb annál, mint ami a forma 1-ben folyik például, de lenne még mit finomítani rajta, az biztos.
-
sultansmith
senior tag
válasz
guftabi96 #6813 üzenetére
Ez már a negyedik oldal, ahol az eurosport 2 műsorát nézem, és 11-től a slovakiaring ismétlés van írva...
Ennyi helyen lenne elírva? [link]Az m4 majd este, felvételről. Férfi kézi meccs lesz, szóval felül kell írni, hogy évente egy hétvégén a magyar motorsport éppen hazai pályán bizonyít, mert ugye a fiúk nyomják a kézit, keményen.
Sok sikert a szerkesztőknek! -
sultansmith
senior tag
Most tényleg jól látom, hogy sem az m4 sem az eurosport nem adja élőben az időmérőt?
-
sultansmith
senior tag
válasz
bajnokpityu #6640 üzenetére
Mármint a legrosszabb versenymérnököt.
Azt is egyértelműen lehetett látni, hogy az ő hondája az egyenesekben nem remekelt egyáltalán, viszont mindenkinél rövidebb féktávokat tudott venni, és a pálya középső-utolsó harmadában, a kanyargós részeken össze tudott autózni akkora előnyt, amivel lehetett előzni a kigyorsításon, szélárnyékból.
Nem azt mondom, hogy ez így volt, de nem hangzik hülyeségnek. Sounds like a plan.
-
sultansmith
senior tag
válasz
bajnokpityu #6636 üzenetére
huff is gyorsabb volt fel masodperccel.
csak hat ez nem idomero, hanem verseny, az szamit, hogy a vegen ki hanyadikkent megy at a kockas zaszlo alatt.
persze elojelnek nem jo, de az okat se tudnam megmondani.
-
sultansmith
senior tag
válasz
guftabi96 #6633 üzenetére
Engem meg az m4 től ver ki a víz...
A cél után kapcsolták a stúdiót ahol idióta rajzokkal mutatták hogy ki hol előzött kit és hogyan, fogyatékos kérdésekkel megtűzdelve a műsorvezető által, ahelyett, hogy mutatták volna, hogy hogyan ünnepel huffy, norbi, majd visszakapcsoltak, hogy megnézzük, hogyan áll fel norbi a dobogóra, azzal a képpel, hogy norbi már a dobogón áll és jön be bennani a második helyre felállni.
Isten verje már meg ezeket az amatőr rendezőket, csak tudnám, hogy mi olyan történik a stúdióban, amiről nem szabad lemaradni.
Lassan mondom, hogy tovább tartson...
I-d-i-ó-t-á-k.A FUTAM KIRÁLY VOLT!
Hajrá Micselisz! -
-
sultansmith
senior tag
Igen, a honda keresztbe akar tenni a saját istállójának.
A valóság az, hogy nem tudjuk, lehet hogy pont tiago mondta azt, hogy új versenymérnököt akar, különben seje-haj. Fogalmunk sincs.
Az biztos, hogy a Honda célja a győzelem, ebbe pedig sehogy sem fér bele, hogy a saját versenyzőiknek keresztbe tegyen, valszeg olyan érdekek különböztek, amelyeket még norbi sem lát tisztán mert még friss a csapatban, de biztos vagyok benne, hogy később megtudjuk, hogy mi volt a konkrét indok.
Amúgy ez engem most egy kicsit hidegen hagy, mert az frusztrál, hogy kik lesznek a zengős pilóták...
Éjjel-nappal be van kapcsolva a telefonom, de nem hívnak az istennek se... -
sultansmith
senior tag
válasz
Motion_Blur #6278 üzenetére
Nem, semiképpen sem formula E über alles, de magasabban jegyzik mint a wtcc-t, és ott lohol valahol a forma 1 nyakában.
Itt jegyezném meg, hogy ez nem egyenlő azzal, hogy melyik sorozat mennyire izgalmas.
-
sultansmith
senior tag
válasz
Motion_Blur #6274 üzenetére
Aham.
Hát szerintem jó versenyző, de azért az autó is kellett hozzá.
Az analógiádon végigmenve még azt hihetnénk, hogy Hamilton a világ legjobb versenyzője, pedig ez messze nincs így. -
sultansmith
senior tag
Mikor kezdodik mar a szezon ajjjh reg vartam mar ennyire motorsportos eseményt!
-
sultansmith
senior tag
Lehet ez sokaknak új, de ez egy úgynevezett verseny.
Ha Huff a csapattárs, akkor őt kell legyűrni, ha Lopez, akkor azt.
Nem egy nebántsvirág a norbi sem, menjen csak oda a huff, norbi meg kalapálja csak el. -
sultansmith
senior tag
válasz
Ventur@ #6058 üzenetére
Hát a Loeb-nek itt azért nehezebb dolga volt, mint a WRC-ben, itt jobban kiütközik az egyéni tudás, hiszen nem az idő ellen harcol az ember, hanem az ellenfél ott van az ember előtt/mögött/mellett.
Nem sikerült szerintem ez úgy, ahogy Loeb akarta, a WRC az ő otthona.Sebaj, kisebb lesz a nyomás, a tortából többen vehetnek majd!
-
sultansmith
senior tag
Hát először is, ha norbi a gyári hondába megy, akkor a MOL nem mehet vele, mert ugye a gyári szerződés az majd megmondja, hogy mi újság.
Ha a zengőék maradnak, akkor a MOL dönthet úgy, hogy őket támogatja, de ez nagyban múlik azon, hogy a mostani szezon után milyen tapasztalatokat szereztek.
A fő kérdés nem az, hogy kit ültet Zengő bácsi norbi helyére, hanem hogy honnan szerez pénzt rá. Ha már van autó akkor kényelmesen válogathat a mezőnyből, vagy a magyar szcénából, tudván tudva azt, hogy valószínűleg bárkit is választ, kvalitásait tekintve bizonyosan rosszabb lesz az elején, mint norbi - ezért a szponzoroknak sem ígérhet túl nagy dolgokat.
Norbi szinte biztosan gyári hondába kerül, aminek egyrészt örülök, másrészt meg nem, de hát meg kell lépnie. Ezért nem hibáztathatja senki szerintem.
-
sultansmith
senior tag
válasz
Ventur@ #6027 üzenetére
Tényleg szörnyű volt.
Az is szeretném megkérdezni, hogy miután monteiro kiütött 4 autót a versenyből, miért nem kapott büntetést érte? Érdekes mikor norbival fordultak el vason az már probléma volt...
Nekem egyre jobban nem tetszik, amit az FIA csinál. Nem a WTCC-vel van baj, hanem a kettős mércével.
Lopeznek gratula, kétségtelenül tehetséges, és számomra sportemberileg is jelesre vizsgázott, amikor az idióta madzsingvának elmondta a véleményét a történtekről. A múltkor Tarquini érdemeit sorolta, amikor nem tudta megelőzni.
Felejtős volt ez a Thaiföld, és dühítő, mert fontos lett volna, hogy Qatar előtt erőt gyűjtsünk, hogy akár safetyt autózhassunk.
Most be kell dobni mindent, nyílt sisak kell, amiben nagyon sok veszély van.
-
sultansmith
senior tag
Citrom kell ide, azzal már lehet versenyben lenni, nem csak elcsípni ezt-azt.
Norbi is látja, hogy a gyári hondákkal nem igazán tudna előrelépni. Citrom gyárinak már tuti nem mondana nemet, de ilyen ajánlat nem fog érkezni.
Viszont a Volvo már érdekes lehet...
-
sultansmith
senior tag
tud valaki streamet? magyar is jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest