- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
rossz topic.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #10872 üzenetére
Nem volt pofájuk megemelni Norbiéknak a hasmagasságot 150mm-re, hogy garantáltan 3x0 pontot szerezzen. A Honda lobby is gyenge, főleg, hogy hány éve vannak bent.
Összeesküvés-elméletem:
Kicsit annak is köze lehet, hogy már sokan erre gyanakodnak, konkrétan a résztvevők is, és már nem tudják úgy csinálni, mint annó a Chevy-nél vagy a Citromnál. Ott csak a nem büntetés vagy a többiek büntetése vert ki bármit is, egyébként elintézték azzal, hogy tényleg jók azok a gépek. Most már a többiek is gyanakodnak, ha visszakap a kínai kocsi 2,5% motorerőt, és kérik a magyarázatot, indoklást, stb.
Szerintem most szökőévet tartottak, hogy ne legyen annyira feltűnő. Jövőre már az nyer, aki a legjobban lobbyzik vagy a legtöbb pénzzel fizeti le a szériát. Úgy látszik, hogy olyan magas az ár, hogy a VW konszern-nek pl. ekkora összegért nem éri meg, mint amit valszeg a kínaiak fizetnek, hogy ők nyerjenek.Ilyen ellenszélben csoda, hogy magyar nyerhetett. Müller bemondására Norbi-t is eltilthatták volna. A franciák úgy érzem, hogy nagy befolyással voltak/vannak a WTCC-re és a WTCR-re.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
guftabi96 #10870 üzenetére
Itt csak a kínaiaknak érdemes maradni. Úgy érzem, hogy a Hyundai csak véletlenül nyert, valahol félrecsúszott a bajnokság manipulálása a rendezők felől. Szerintem jövőre majd rendesen bebiztosítják a kínaik győzelmét.
[link]
Kínai kocsiban kell ülni, lehetőleg francia pilótaként. Előtte Chevi-ben, Citromban, stb. és a jövőben is meglesz, hogy kinek és hol.
és ezt a részvetők is tudják, ezért szállnak ki évről évre, akik nem tudnak megegyezni 1-1 címben. Bokszzsáknak nem érdemes maradni. -
[CS]Blade2
addikt
Én nem nézem, mert én 1-2 éve amikor megnéztem 1-1 futamot, ott mindig megállt, kilökték, szétesett az autó, hibázott, stb... sokszor úgy, hogy előtte tök jól állt.
Szóval gyakorlatilag növelem Norbi esélyeit. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #10611 üzenetére
Megnézném, hogy egy átlag néző melyiket választaná, ha lenne egy olyan konkurencia amit te és én el tudnánk képzelni jónak. Még a pilóták is átmennének.
Egy milliárdos viszont már megcsinálta volna, szóval úgy néz ki, hogy a nagy többségnek ez a jobb. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
guftabi96 #10588 üzenetére
A tököm tudja, most 2. a táblán.
Gondolom most nyer vagy 2. lesz, Norbi meg 1-2 pontot szerez, aztán a másikon is bukik pár pontot, így az utolsó helyszínre hátrányból érkezik.
Azt hittem van valami tendencia ami alapján tudható, hogy kb. milyen kanyarok, egyenesek stb. vannak az utolsó helyszínre és, hogy várhatóan milyenek lesznek a büntetősúlyok, és ez általában inkább melyik autónak kedvez legalább az első 2-ből, ha a 4 nincs is meg.
Szóval, ha ponthátrányba érkezik, akkor az behozható-e a papírforma szerint?
Az oké, hogy 1 másodperccel gyorsabb autóval is kieshet már az időmérőn, meg lehet bármi, de fordítva ált. már vége van a történetnek. Ha sz*r az autója az utolsó helyszínre, akkor már tegnap elment a dolog. -
[CS]Blade2
addikt
A másik csávónak ki kellene esnie a pole-ból vagy 2.-ról vagy honnan fog indulni, hogy Norbinak legyen esélye? Vagy még reálisan megnyerheti +5-10 pont hátrányból az utolsó hétvégén? Kinek fekszik inkább az utolsó pálya?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
guftabi96 #10519 üzenetére
Én már az előző szezon elején rég feladtam. Az egész arról szól Norbi szempontból, hogy szét sz..tják, meg szét szo.ja magát. Szerez egy pole-t vagy valami, és azt hiszed, hogy na majd most, aztán két futamonként letolják a pályáról, és végül a ponttáblán is 2-3 hellyel simán hátrébb végez, mint a várható.
Zengőék alatt még elment, mert ott még elvoltunk, hogy igen, kiesett, de az 1. vagy 3. helyről, vagy valami.
A mostani feltételek mellett ez már lósz.r, itt már nem lehet örülni, hogy vezeti a ponttáblát, csak sajnálni, hogy állandóan kilökik és végül nem lesz világkupa 1. -
[CS]Blade2
addikt
Ti még mindig ezzel a WTCR és Norbi témával szo...átok magatokat? Egyszerűen ez törvényszerű. Olyan ez, mint a Trónok harca első évadjai, hogy adja a Norbi pole-t, és a győzelmet, de csak azért, hogy másnap pofán rúgjon a fordulattal.
Láttam tegnap, hogy a verseny közepe fele vezet, na mondom, biztos valahogy kiesik, vagy, ha nem, akkor holnapra lerohad a gép.
Én akkor mondanám azt, hogy "ezt nem hiszem el", ha ma is elől végez, és átveszi a ponttáblán a vezetést. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
guftabi96 #10179 üzenetére
Így hirtelen a dtm.com-on látok ilyet:
"A significant difference to the previous technical DTM regulations are the engines. A state-of-the-art two-litre 4-cylinder turbo engine has replaced the V8 power units used to date. The engine produces some 620bhp – about 100bhp more than their predecessors" [link] -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ventur@ #9978 üzenetére
Szerintem ez nem olyan dolog, ami átszáll. Nézd meg Kimi-t az F1-ben. Kb. 300 futamból 3x volt szerencséje.
Szerintem Norbinak számolni kellene azzal, hogy évente kicsit többször kiütik, mint mást, és többször rohad le a technika alatta.
A saját részéről kellene gyorsabbnak lennie és lehetőleg nagyrészt hibátlanul futni az évet.
A gyorsasága adott. Nem tudom, hogy idén mi történt (talán 1 futamot sem láttam, mert kiesett a rajtnál, és kikacsoltam a g.ibe.), de tavaly vagy a Hondás vagy a BMW-s top éveiben a nyers sebességgel nem volt gond.
A hibátlanul futás pedig persze, hogy nem megy, ha nincs meg a nyers sebesség sem. Egyébként akkor is lenne mit reszelni, ha meglenne a sebesség, mert sokszor az volt a pályafutásában, hogy vagy túl kockáztatott, vagy túl óvatos volt. Tarquini és pár másik tag jobban érzi ezeket, hogy mikor kell kockáztatni, mikor nem, jobbak a meglátásaik. Pl. azt is észreveszik, hogy 3. helyről 2.-ra van egy jó lehetőség. Norbi kicsit a ponttábla alapján kockáztat. A 8. helyért kamikaze akció, a 3.-on meg beáll vonatozni, holott a körülmény, a pálya, a védő pilóta alapján mondjuk pont fordítva lett volna a jó, hogy maximalizálja a pontgyűjtést.Talán most az a baj, hogy elhitte, hogy elég jó pilóta. Előtte pl. azzal szívatta magát a gyári Hondába szerződés után, hogy "itt van pénz, belemehetek a kockázatos előzésekbe, időmérőn jobban feszegethetem a határokat" Több autótörés és kevesebb pont lett belőle.
"én vagyok a legjobb Hondás" A leggyorsabb vagy a legtöbb pontot gyűjtő? Minden évben bizonyítani kell, hogy a leggyorsabb, és minden évben a legtöbb pontot kell gyűjteni.
Ez a csapatjátékos hozzáállás is a kárára történik. A többiek nem segítenének neki, és nem vagyok benne biztos, hogy a kommunikáció mögött ezt ő tudja-e.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ventur@ #9954 üzenetére
Annyira sz*r ez a széria, hogy még ez sem hat meg. Alonso is jöhetne, akkor sem nézném. Minek, hogy felemeljék 15cm-re a hasmagasságát és a 17. helyért harcoljon, mert most mondjuk a VW csoportnak kell nyerni?
Amibe belenyúl a WTCC-s csávó és az FIA, az sz*rrá változik. Rendesen bűvészek.Még év elején nyilatkozott valamit, hogy lesz még ütközés Müller és Norbi között... ezek túrázó cirkuszt csinálnak a sorozatból.
-
[CS]Blade2
addikt
Ez a sorozat még a WTCC utolsó szezonjainál is rosszabb minőségű.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #9707 üzenetére
Hát igen, és az sem szokott nagyon bejönni, hogy jól helyezkedik, mert, ha véletlenül jól indul, akkor ált. a helyezkedésen elmegy a dolog a 1.-3. kanyarban.
-
[CS]Blade2
addikt
Kicsit keskenyebbek is lehetnének ezek az utcai "verseny" pályák.
-
[CS]Blade2
addikt
Én ezért is csak azt tudom ajánlani, hogy telibe kell sz***ni, és nem nézni. Én nem is nézem, és bár egyébként sem fizetnék érte, de, hogy még reklámot is nyomnak... hát nagyon meg vannak borulva.
Még az ingyenesbe is elvárható, hogy ne legyen 10 percenként reklám. Így nézzék ők. -
[CS]Blade2
addikt
Jó az a WRX, csak inkább rally pályára való. Szerencsétlen múltkor ott ment a többiek között a WTCR-en kilinccsel előre.
Úgy kellene megoldani, hogy ő mehetne egy pár méterrel beljebb a füvön, kavicson.Egyébként egy vicc az egész. Én már tavaly is alig néztem a WTCC-t, de ez már tényleg egy kalap sz*r. Amihez az FIA-tól hozzányúlnak meg a WTCC-től, az elrohad. Simán hagyni kellett volna a TCR-t.
Ez az egész azért volt jó, mert beszántották vele a konkurens szériát.
A WTCC megszűnt volna érdeklődés hiányában.Azon a farkon pedig látszik, hogy lefizetések vannak, és mesterségesen csinálják a cirkuszt. Beszállt a Chevi, kinyalták a s...üket, nyertek, beszállt a Citrom a saját feltételeivel, amik nekik épp jó volt a Rallyból hozott cuccokkal, és nyertek. Utána a Volvo. Most meg a VW csoport fizethette be magát, gondolom rendesen jegyük van a bajnoki címre.
A szerencsétlen Hondának meg gondolom nem szóltak, hogy még hova kell lerakni egy kis pénzt, a Hyundai-nak nincs elég, vagy keveset fizettek.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a +2,5%-ot, meg a -20mm-t, meg a 0Kg-t úgy lehet megvenni euróért.A világbajnokok meg a 16. helyen autóznak elvileg ugyanolyan technikai lehetőségekkel.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
sultansmith #9390 üzenetére
Valószínűleg úgy lenne a jó, ha a 4 i30n bent lenne mindig az első 6-8-ba. Ha nincsenek benne, akkor nem egyformák az esélyek, mert valszeg a legjobb pilóták vannak azokban az autókban. Ha mindenki i30n-el menne, akkor is a világbajnokok és vb 2.-ak lennének elől.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
guftabi96 #9230 üzenetére
A TC1-es Honda 380 volt.
A hungaroringi futam előtt volt az M4-en valami stúdió-s rész, ott a két fiatal magyar vagy a két zengős mondta a Wébernek, hogy 100 lóval gyengébbek ezek, mint a TC1-es.
Akkor lehet, hogy érzésre mondták, hogy mintha 100 lóval gyengébb lenne. Igazából aero-ban kellene sokkal gyengébbnek lennie,
bár a gyengébb aero ellenére is elvileg ezeket sokkal könnyebb vezetni, mint a TC1-est. -
[CS]Blade2
addikt
500 lóerő-s hátsó kerekes géppel megy. (bár szerintem simán lehet, hogy van TC, meg ilyen segédletek, lehet a váltó is automata
) Annyira komoly széria, hogy talán az audi oldalán sem található meg, hogy milyen technikai szabályokra épül.
A WTCR-es gép nem tudom, hogy mennyi, de szerintem talán 250 ló sincs.Valszeg direkt ilyen szériát kerestek, kerülik a közvetlen összehasonlítást, valamint olyat kerestek, amiben könnyen "eredményt" lehet elérni.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
XFishboneHUN #9209 üzenetére
Én még azt sem találtam meg így hirtelen a neten, hogy hány pilóta van, vagy valami, nem, hogy név szerint rákeresni a pilótákra.
Milliárdjai vannak, miért nem fizeti be magát a WTCR-be, aztán akkor összehasonlítható lenne értelmes túraautósokkal.
Azok a gépek ráadásul ennek a fosnak a teljesítményének a felét sem adják le, és első kerekesek, tehát játszi könnyedséggel nyomná a WTCR-t. -
[CS]Blade2
addikt
Szerintem meg kellett volna támadnia, Tarkány nem tudott volna mit csinálni, ahogy a csapat sem. Ha nem sikerül, akkor max. lebasszák. Így, hogy elfogadta, legközelebb meg át kell majd adnia a győzelmet is, mert Tarkány a címért megy, Norbi pedig nem, mert nem olasz.
A saját csapatában kellett volna indulni. Ott első számú lenne legalább.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
sultansmith #9043 üzenetére
Lehet. Én így érzem. Szerintem akkor volt a csúcson, amikor a Chevyk ellen szinte csak ő tudott bármit is kezdeni. Akkor nagyobbnak éreztem a nyers tempót.
Attól mindenképp elfogultnak kell tekintenünk magunkat, hogy magyarok vagyunk.
Szerintem leterhelt a családja miatt is. Attól is hiányozhat az a kis kis extra koncentráltság. Az öregben jobban látom, hogy fejben csak itt van, meg akarja nyerni a bajnokságot.
Ne legyen igazam, de nem tudnám most kizárni, hogy a ringen is felveszi a versenyt az öreg. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #9040 üzenetére
Azóta lett rosszabb szerintem, amikor a gyári csapathoz szerződött, és elkezdett úgy gondolkodni, hogy nem kell vigyázni a kocsira, mert van pénz, van alkatrész. Persze akkor is már szerencsétlen volt,
de szerintem összeszedettebben ment, és még gyorsabb is volt. -
[CS]Blade2
addikt
Ezt akartam pont írni. Már a BMW-vel is eljátszották a 2 autónál. Aztán tavaly vagy tavaly előtt.
Amilyen jól nyomták annó a Norbival, mostanában pont az ellenkezője történik. Ciki lett, hogy van ez a magyar csapat.
Az oké, hogy nagy dolog lenne, ha összekalapálnák a pénzt az induláshoz, meg egyáltalán, hogy van magyar csapat...
na de ilyen anyagi helyzettel telibe lenyilatkozni, hogy ők 22 (na jó, "csak" 4) Audi-t akarnak indítani, aztán a sok ökör meg várja a bejelentést, amik közben egyre csak jönnek más csapatoktól... azt hiszem már nincs is 4 kiadó hely.Ha beneveztek 4 autóval, akkor jól ki.tak valakikkel, mert másnak meg lehet, hogy megvolt rá a pénze.
Én nem tudom, hogy mi a sz*rt csináltak, de remélem, hogy nem ezt, hogy beneveztek, aztán feladtak egy szelvény 5-ös lottót, hogy hátha lesz pénz 4 Audi versenygépre. -
[CS]Blade2
addikt
Megjegyezném, hogy van akinek 5-10 perc után szóltak annó, hogy mehet vissza, megvan. Most már sokkal szigorúbb, szabályozottabb a dolog, de nem sok köze van a versenyzéshez.
Szerintem még az sem kizárható, hogy ne lenne olyan pilóta, aki a versenypályán ott van, előz is meg minden, de a közútra vonatkozó rengeteg szabály nem fekszik neki, vagy pl. a vizsgázás, ami szinte külön műfaj, mint a valós közlekedés.
Szóval lehet, hogy jobban járt volna, ha csendben zsebre vágja a kártyát, aztán csókolom. Ez a "mekkora autóversenyző, még közútra is jogosítványt tudott szerezni" kicsit erőltetett.
A hírben maradás pedig nagyon, mert így bármikor jöhet olyan is, hogy "már egyedül jár wc-re 10 éve". -
[CS]Blade2
addikt
Ha a Volvo-s csávó előtt kell végezni, és még lehet, hogy kell 1-2 autó közéjük is, akkor lehet, hogy jobb, ha gyors a Citrom.
Ha csak a Honda és a Volvo gyors, és akik köztük azonos márkával vannak, azok félreállnak, abból gond lehet.
Erőből lenyom két Citrom-ot, a csapattársa elengedi, Norbi hátvédje pedig nincs ott, akkor bejön közvetlen Norbi mögött, ha úgy is megvan.
Norbi úgysem számolhat. -
[CS]Blade2
addikt
A végén már nem tudják, hogy még melyik futamokról kellene elvenni a pontjait, és egyszerűen az lesz, hogy Norbi szerzi a legtöbb pontot, de a VB-t a Volvo-s csávónak adják, mert csak.
Jó lenne, ha innentől végig nyerne, a Volvo-s meg végig sz**na... és még 2 futamról kizárnák a Norbit és még úgyis meglenne a VB, hogy vérciki legyen az FIA-nak, hogy már mindent megpróbáltak, hogy elcsalják a Volvonak, és még így sem...
Talán van egy háttéralku a Volvo és az FIA között, hogy megjátsszák nekik ezt az évet, ha beszállnak, és ezen ügyködnek, hogy most fizetni kéne a Volvo felé...
-
[CS]Blade2
addikt
Kíváncsi leszek. Én nem látom, hogy működne az elmélet alapján. Ha 2 autóról van szó, akkor az szerintem a WTCC-ben simán lehet 0,5 másodperc, elég közel tudnak menni egymáshoz.
A védekezőnek a pozícióelőny miatt nem szabad kimennie, mert az tuti bukta, a másik ráhúz pár kört, és simán elé jön. Így támadónak még arra sem kell figyelni, hogy nehogy kivédekezés céljából kimenjen az előtte haladó, tehát, egyszerűen csak arra kell figyelni, hogy ne egyszerre menjenek ki, amit a támadónak gyerekjáték lekövetni.
Ha úgymond működik, akkor ez védhetetlen lesz. Egy így olyan, mint az F1-ben a DRS, majdhogynem be is szólhatnának a védekezőnek a rádión, hogy álljon félre.
(ha egyforma gyorsak, akkor visszajönnek ugyanúgy, ha a támadó gyorsabb, akkor védhetetlen pozíciócsere, és még aki tudna is valamit kezdeni a pályán, az is azt fogja mondani, mint az F1-ben, hogy a f.om fog kockáztatni a hátsó visszafordító előtt, majd fél körrel később a DRS gombbal megelőzöm, már a kanyar előtt besorolok elé, abból nem lehet nagy gáz.)Szerintem nem jó a megközelítés sem itt, sem az F1-ben. A beragadás, az előzés hiánya egy agydaganat. A DRS és ez pedig egy fejfájás csillapítónak tűnik. A problémánál kellene megfogni a dolgot, tehát pl. megműthetnék a beteget.
A probléma, hogy szűk a pálya, nincs előzési pont, vagy az F1-ben, hogy nem tudják közelről követni egymást, egymás mögött elszáll az első tengely tapadása, gyorsabban kopik a gumi, túlmelegszik a motor, fék, stb.
Tudom, hogy marha nehéz megműteni a beteget, vagyis megoldást találni ezekre, de, hogy ezért inkább fájdalomcsillapítóval próbálkoznak... -
[CS]Blade2
addikt
válasz
XFishboneHUN #7993 üzenetére
Na ne szórakozz velem, mi ez? valami brazil szappanopera?
Most akkor milyen rokonságban vannak? - Az ég világon semmilyenben. -
[CS]Blade2
addikt
Én is akartam erről írni, aztán úgy voltam vele, hogy nem küldtem el. Nekem is úgy tűnik, hogy nem, hogy gyorsabb lett attól, hogy nem kell úgy vigyázni a gépre, és nem, hogy több pontot tud hozni, hogy bevállalhat kockázatosabb előzéseket, hanem pont, hogy kevesebbet.
A másik, hogy tényleg kicsit nagyobb lett az arc, inkább szerényen leszegett fejjel meg kellene keresni az a pár tizedet, és minél kevesebbet hibázni. Nem az edzésen és a Q1-ben jól menni, hanem akkor, amikor igazán számít, majd a versenyen a részéről kimaxolni a pontokat, hogy lehetőleg csak rajta kívülálló okok miatt menjen el pont.Időmérőn itt meg kellett volna futni a Monteiro idejét azonos autóval.
A BMW-s korszakban az volt a jó, hogy tudtuk, hogy nem a legjobb gép, de a BMW-sek között a legjobb idő, és jobb autóval ott lenne a toppon. Tessék itt a gyári csapat, nem rossz az autó, már csak élni kellene a lehetőséggel...
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem Norbi ment neki először, de mindegy. Ennek annyi.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
#70869248 #7877 üzenetére
Az a gond, hogy a Monteiro sem lesz lassú a ringen, sőt. Szerintem hiányozni fog az a 2. hely, amit kényelmesen behúzhatott volna. Félő, hogy már ezen elment. Ez már nem csak rajta múlik, ide kell egy Monteiro hiba vagy egy technikai hiba.
A legnagyobb gond viszont:, hogy ez a cím már majdnem sz*rt sem ér, mert olyan gyenge fos a széria. * Ha meglesz, ha nem, a lényeg az, hogy hova tovább. Hova tudnának átmenni? Monteiro, Huff, Norbi, és még 1-2 tag.
Innen menni kell, utána pedig, ha fent marad a sorozat, akkor a Coronel megnyerheti a VB-t a fordított rajtráccsal. Lesz kb 8-10 autó az egész szériában, abból is némelyik old-timer.* Én láttam, amikor összeértek, hogy vége, nem fordul, és ki is nyomtam a tv-t. Csak a Norbi miatt nézzük, ez az igazság. Ha nem itt menne, akkor kizárt, hogy 1 futamot megnéznék. A Zengő is ultra sz*r, nem érdekel, hogy hányan esnek ki előlük.
-
[CS]Blade2
addikt
-
[CS]Blade2
addikt
Ha túraautó VB, akkor ennek kellene lennie a legjobbnak minden szempontból a túraautó kategóriában, ami minden mást bevonzana, ha így lenne.
Ha ez lenne a legjobb, akkor a legjobb pilóták itt akarnának versenyezni, és nem más szériákban, a legjobb gyártók itt akarnának Janik lenni, mert azzal tudnának Janizni, hogy a legkeményebb csúcs szériában elől vannak.
A probléma, hogy a széria ezt nem tudja. Azt már igen, hogy aki nem ide való az lemorzsolódott, akinek nincs pénze az hátul megy valami old timer géppel, de azt még nem, hogy 5-8 gyártó azonnal ide csoportosítson át mindent.
Nem tudom, hogy melyik a legjobb széria, de a tippem az a DTM. A DTM-ből kell WTM-et majd WTCC-t csinálni, ezt a meglevőt pedig beszántani.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #7747 üzenetére
Nézd, idő kérdése, és ők lehetnek az elsők, akik oldtimer versenyautóval mennek WTTC bajnokságban. A cél az OT vizsga. Talán nem fog elrohadni addigra a 15-ös gép, csak minden alkatrésze rozsdamentes.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #7429 üzenetére
Kicsit olyan szaga van, mintha félretennék a pilótát egy fizetős miatt. Azt pont így szokták: az eredeti vakbélgyulladást kap, és amíg a fizetős tudja fizetni az ülést, addig ő megy.
-
[CS]Blade2
addikt
Hányan estek ki, és hány gép működik még?
-
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
bajnokpityu #7038 üzenetére
Szerintem erre a futamra le volt, és szerencséje volt a Huffnak, mert lassabbnak tűnt a másik két Hondánál. A ponttábla alapján viszont Monteironak kellene nyerni, ha akarnak valamit, de azt nem lépék meg, hagyták 3.-nak, szóval jó nekik a VB 2. 3. 4. hely is, vagy tudják, hogy López ellen nincs reális esélyük, csak, ha kizárják valamiért ponttábláról.
-
[CS]Blade2
addikt
Forma1-ben is volt ilyen, bár többet nem lesz, mert ilyen kalap sz*r Pirelli esőgumikkal még csepergő esőben is piros zászlóval leintik az egészet, és megvárják még felszárad, vagy átteszik másik napra az eseményt.
2007 Nürburgring [link]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
sultansmith #6831 üzenetére
Elvileg a Ladákban van 50kg, a Volvo van nullán, de nekik is járna valamennyi, meg szerintem a Chevi is elég erős, hogy ne nullán menjen.
Most elégé egyben vannak. Zengőéknek gáz, mert két autóval is mindig bérletük lesz az utolsó két helyre, maximum egymás ellen megy majd a két autó, de úgy meg nem mehet, mert nincs alkatrészre pénz.
Kiss Norbi kellett volna és egy 0day Honda. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
sultansmith #6822 üzenetére
Nem tudom pontosan, hogy idén hogy működik, de érzésre kellett volna valamennyit kapnia a Ladának és a Volvonak is. Most indokolatlanul felhozza őket a rendszer.
Mondjuk az is vicces, hogy a Honda kapott két hétvégét, hogy nyerjenek 1-2 futamot, mert tavalyról kapott a Citrom 80kg-ot. Ez is igazságtalan, mert elvileg a rendszer célja, hogy az erősorrend meglegyen, csak a nagy szakadékokat összehúzza, hogy max egy 1/4 körön belül ott legyen az összes autó, nem az, hogy akinek nem sikerült jó autót építeni, az is nyerjen, vagy legyen néha dobogós... -
[CS]Blade2
addikt
A Volvokban és a Ladákban akkor nincs cementes zsák?
Ez a Ficza gyerek most +70kg-val megy, mint a gyáriak?Még mindig nem jó ez az büntetőrendszer. A Hondákat a 2. erőnek kellene tartania, és nem elé ugrasztani a Chevit, a Volvot és a Ladát.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
N€T0X|N #6540 üzenetére
Norbi szerint rögtön az elején mehet a pole-ért és a dobogóért... szóval valamit csak reszeltek a gyári Hondán, mert a tavalyi az fényévekre van a citromoktól. Ha az idei Honda tudja a citromok idejét, akkor óriási hátrány lesz, hogy tavalyi géppel mennek. Az alap annyira nem változott, szóval beállításoknál sem lesznek előnyben, annyi, hogy Norbi tavalyi beállításai megvannak a géphez, de nem teszteltek, és újonc pilóták vannak, akik nem vezettek ilyen gépet.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #6461 üzenetére
Gondolom ezen kívül, hogy, ha már ott van, kap 1 vagy 2 kérdést a WTCC kapcsán - semmit nem foglalkoznak vele az újságok és a tv, ami azért vicces, mert a normális az lenne, hogy nyomatnák, segítenének tolni a szekerét (nem mintha kellene), és amolyan példaként szolgálhatna, hogy hogy kell ezt csinálni, még, ha tudjuk is, hogy nemzetközi szinten nem olyan nagy szám a WTCC, és nem ér sokat még a bajnoki cím sem. A profizmus helyett az amatörizmust nyomják, vagyis magyar focisták, és a részvétel a fontos, nem az eredmény vagy a győzelem.
-
[CS]Blade2
addikt
Utána pedig az F1-be érkeztek meg úgy, hogy megvárták, mire a Merci megépíti a világverő motort 3 év és 78 raklap dollár fejlesztési pénz felhasználásával,
és akkor kezdtek neki a V6-os motornak, amikor a másik 3 gyártó már élesben járatta a sajátját az F1-ben, és beszálltak egy kiforratlan szarral az 1.6-os V6-éra 2.évére. -
[CS]Blade2
addikt
Norbi kap fizetést, a MOL adja a a lét a Zengőéknek, és Zengőék fizetést adnak Norbinak. A gyári Honda pedig sokkal nagyobb fizetést fog adni a Norbinak.
Aki szponzorral érkezik, annak ált. a szponzorpénzből esik le fizetés.Kiss Norbi több pontot hozna, mint bármelyik fizetős, és szerintem bele menne, hogy 1 évig alig kapna pénzt. A kocsit nem tudom, hogy mennyire törné, az még bajos, mert nincs hozzászokva, hogy ne előzzön, mert már egy új visszapillantóra sincs pénz.
-
[CS]Blade2
addikt
Nem 5 12 és 18 a rajtszámaik? Nem ez alapján szokták sorba rakni?
Bár Monteiro volt már 5-ös rajtszámmal is valamelyik szériában, valamint Huff 2-es és 11-es.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
sultansmith #6272 üzenetére
Nem olvastam el a hírt, de, ha a Lopez-re figyeltek fel, akkor nem árt tudni:
hogy ő lenyomott 1-2 szezont a GP2-ben, és 2006-ban a Renault F1 hivatalos tesztpilótája volt, amikor Alonso VB lett a Renault-al. Tesztelt azzal a VB géppel, és elég gyors volt vele.Szóval ő már ott volt 1 lépésre, hogy az F1-ben nyomja, és onnan zuhant le a pályafutása.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Vyndree #6253 üzenetére
Nem hiszem, hogy megszabadulunk a Pásztor gyerektől: Szerintem befizeti magát az egyik Sauberes helyére, de a legjobb esetben is van annyi pénze, ami elég a Manor által kínált helyre.
A kamionos Norbi-nak rendbe kell tenni a testét, mert a WTCC-ben számít mondjuk 10kg. Egyébként szerintem egyértelműen őt kéne betenni, ha ez lehetséges. Úgy tudom, hogy elverte annó a Micheliszt is, csak utána nem kapott igazán jó lehetőséget, és pár évre rá átment a kamionosokhoz.
Ennél jobb előéletű magyart nem találnak. Ahol elindult, ott nyert vagy bajnok lett. Szerintem hamar hozzá tud szokni bármilyen 4 kerekű géphez, és a nyers tempója jó kiindulási alap. A stílusa, agresszivitása pont jó is egy túraautó mezőnybe, bár ez nem biztos, hogy összefér azzal, hogy neki úgy kell versenyezni, hogy a kocsit egyben visszavigye. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #6226 üzenetére
Zengőék bármikor visszavennék. A teljesítménye és a reklámértéke szerintem bőven fedezi a fizetését.
Szerintem, ha 2. lenne a ponttáblán (itt az is számít, hogy mennyivel, valamint, hogy mennyire engedték nyerni), akkor már csak-csak felfigyelnének rá a többi gyárnál. Erre marha egyszerű ok, hogy mindig a ponttábla elején végez. Ha nem magyar lenne, akkor számolnának vele, mint erős ellenfél.
Reálisan szerinted (szerintetek) kik azok, akik jobbak nála teljesítményben (az ismert pilóták közül), valami olyan nevük és nemzetiségük van, amivel eladhatóak bajnoknak?
A citromnál pl. a két francia szekerét tolhatná a csapat, de Lopez teljesítménye és nemzetisége is elég jó. Huff-é is.
Norbi-nál a magyar piac nem szempont, ezzel mindig hátrányban lesz. -
[CS]Blade2
addikt
Olyan külföldit kéne találni, aki hajlandó kifizetni 2 Honda futtatásához szükséges pénzt és még csak nem is kutyaütő, szóval a pontokat is neki kéne hozni, mert az ismeretlen magyar tehetség és egy új mérnök páros lehet, hogy a mezőny végén lesz egész évben.
Van ilyen
Aki pénzeszsák és Hondára fáj a foga, és nem kutyaütő?
Mellékesen az már a tököm tudja hányadik Honda gép lenne. Szerintem Zengőéknek csak 1 lesz.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #6186 üzenetére
Időmérőn 1 körön azonos feltételekkel vernie kéne. Amikor Norbi ment az első 5 helyért (5. helyért), akkor ő a fordított rajtrácsra játszott, legalább is így rémlik. A fordított rajtrácsról tudott mutatni valamint, míg az öreg szerintem kicsit leengedett, mert tudta, hogy nem fog nyerni. Ez elég volt ahhoz, hogy végül közel ugyanazt hozták 3-an.
Persze előrelépés lenne, ha nem kéne számolgatni, hogy minden körülményt figyelembe véve, most akkor verte vagy nem. A sok teszt biztos, hogy jelent valamennyit még, ha végig ugyanolyan is volt a gépe, mint a Monteiroé.Szerintem Norbinak még mindig az feküdne a legjobban, hogy időmérőn pole, és az első helyről rajt-cél győzelem. Ilyen helyzetben azonos géppel szerintem Monteiro nem tudná elkapni.
Az öreget Huff-hoz képest mondom, hogy jobb lett volna, ha inkább ő marad. Az is marha nagy kihívás lenne. Huff-nál már csak a Lopez lenne nehezebb csapattárs.
-
[CS]Blade2
addikt
El kell verni a Huff-ot, aztán rögtön kiderül, hogy mi van. Ha szólnak neki, hogy engedje el, meg, hogy nem támadhatja - akár a színfalak mögött - akkor egyértelmű lesz neki is, hogy mit érhet el (vagyis mit nem.).
Minden kiderül a 3. hétvégére. Ha engedik, és több pontja lesz, akkor még lehet ebből valami. A Hondának Norbi sem lenne rossz, ha Huff-nak nem fog úgy menni kapásból a Hondával. Ami gáz, hogy nincs olyan sok különbség az autók között, és ez is elől hajt, így félő, hogy ez nem lesz tényező.
Ha Huff autója jobban fel lesz készítve, mint az övé, és a beállításait is át kell adnia, akkor marha nehéz dolga lesz.
Időmérőn még talán úgy is verheti, de mezőnyben, főleg, amikor gyorsan előre kell menni a közepéből... hát Huffot nem lesz egyszerű követni. Tarkányival jobban járt volna.Monteiro-t papírforma szerint vernie kellene, mert így is verte, amikor nem direkt a 10. helyre ment a Monteiro, akkor nyugodtan számolhatta maga elé a Norbit azok közé, aki biztos elverik a Q2-ben. Most naprakész lesz a gépe, nem is kell rá annyira vigyázni, és gumi is lesz dögivel, tesztelhet is eleget, így ugyanannyira fogja ismerni a gépet. Korábban Monteiro már minden beállítási lehetőséget tudott, amikor a Norbiék az első hétvégén elkezdték kicsomagolni a 0km-es gépet.
-
[CS]Blade2
addikt
“Egyértelműen sajnáltam. Nem értek egyet a választásukkal, de el kell fogadnom, hiszen lejárt a szerződésem"
Pedig egyetérthetne ennyi idősen, bár lehet, hogy úgy gondolta, hogy ő marad a 2., mert a két gyáriból tényleg ő a jobb, ő tudna több pontot hozni, ha az élen lennének, mert neki van erről tapasztalata, és képes piszkos trükköket is bevetni, ami jól szokott jönni a VB harcban, de az el kéne ismernie, hogy a Norbis választásuk jó, és vele már csak úgy tudnának nyerni, hogy top autó és mellé egyértelműen másodhegedűsöket kellene tenni.
-
[CS]Blade2
addikt
A másik Norbi-t kell leszerződtetni a Zengőéknek és maradni a Hondával. Ő 1-2 hozzászokna a Hondához, Zengőéknek megvan a tapasztalat és a beállítások, ha Norbi nem viszi a mérnökét, akkor alig buknának valamit, talán pár tizeddel lassabb a másik Norbi, de neki is megvan már az a tapasztalat, hogy megcsinálja amit kell, amikor igazán fontos. Pl. kivédekezi az egész futamot egy gyorsabb autó ellen, vagy amikor Xy előtt kell végezni, akkor megcsinálja, mert bajnokságot is nyert már. A 6-10. helyen autózás pedig a specialitása, mert agresszívebb, és itt egy agresszióval egy kis lökdösődéssel előrébb juthat.
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem a Honda eddigi fejlődését nézve nem lenne nagy kockázat a Volvo. Kérdés, hogy mióta készülnek, és mennyi pénzt nyomtak bele, vagyis, hogy csak bent akarnak lenni, vagy esetleg meg is akarják nyerni a szériát. Honda szerintem csak itt akar lenni. Bár, ha Norbi lelépne, akkor utána biztos találna valamit a Honda.
-
[CS]Blade2
addikt
Nekem a C30 bejött, csak kár, hogy nem voltak elől vele. Egyébként Norbi is mehetne a Volvo-hoz. Ha TOP5 pilótát keresnek, akik idén és a tavaly ott voltak az elejében és igazolható, akkor megkereshetik.
Kérdés, hogy mennyire gondolják komolyan, mert a Honda nem úgy néz ki, hogy mindenáron nyerni akarna. A Volvo első számú pilótája státusz szerintem jobb lenne látatlanban. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #5955 üzenetére
Gyári Honda lesz sajna, pedig Müller helyére jobb lenne.
Jó, a gyári Honda is jó lehetne, ha nem a Honda csinálná a motort és nem a JAS vinné a gyári csapatot. Más baj nincs a Honda WTCC szereplésével. -
[CS]Blade2
addikt
Ez olyan hihetetlen, már-már azt mondanám, hogy direkt engedték a Hondának, hogy itt elől legyen, de akkor mit csinált a két gyári
A jobbik kapott min. ugyanolyan autóval 0,5 másodpercet.
Szerintem a gyári csapat gyári autója jobb, mert abban biztos, hogy benne vannak a legjobb, legújabb alkatrészek, pláne, ha még csak pár darab van belőle, valamint ott van egy rakat Honda mérnök, úgy ismerik a motort, mint a tenyerüket, és bármit állíthatnak rajta a legapróbb részletekig.
-
[CS]Blade2
addikt
Az itt a gáz, hogy a magyar a piac sz*r, mert 80-100 ezer Ft-os fizetésből nem fognak Civic-et vagy Citroent venni tucatjával, így hiába van viszonylag sok néző a ringen, ami a Citromnak vagy az épp aktuális élmenőnek nem ad okot rá, hogy Norbit tegye be. Minek, ha egy Loeb vagy Lopez is meg tudja nyerni nekik a címet, és mindkettő eladhatóbb, mert nagyobb a piac. Néztem tegnap az utcai C4-est, ami olyan mint amivel mentek annó a rallyba, és azt mondom, hogy okés a dolog.
És ez számít ma ezekben a szériákban, hogy a gyártó kivel akarja megnyerni a címet. -
[CS]Blade2
addikt
Nekem úgy rémlik, hogy az előző kb 2-3 futamot nézik, és talán a legjobb köridőket. Ha az előző futamokon a Norbi és a Monteiro futamot nyert, akkor jár a 60kg, csak az a baj, hogy a Citromba a nyers tempó miatt kellene vagy 120, hogy ne ők legyenek elől. Ha elég lenne kivárni, hogy súlyozással eltűnjön a különbség, akkor nem lenne értelme nyomni bele a lét, hogy a legjobb autód legyen.
A Citrom tuti, hogy számolt vele, hogy azt a 60kg-ot bele is hegeszthetik nyugodtan. A Honda viszont érzésem szerint nem, ott az a baj, hogy nem öntik bele a pénzt. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
snecy20 #5454 üzenetére
Csak arra utaltam, hogy kicsit sok a kanyar... Aki először megy, és előtte már látta videón vagy szimulátorozott rajta, elsőre az is csak sokkal lassabban ment végig. Ennyi kanyarral nehéz összerakni hibátlanra, talán nem is lehet. Egész nap kellene menni, hogy megtaláljuk az utolsó tizedeket is.
Vannak olyan kanyarok, ami kanyarnak számít, de a pilóta szemszögéből egy padlógázas görbület.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
kisza25 #5448 üzenetére
Milyen szar lehet, amikor eltéveszti valaki, hogy a 134-es után a 135-ös az most egy balos görbület vagy egy jobbos visszafordító.
Egyetlen segítség, hogy sok kanyar padlógázos, bár nem mindegyik belátható, de így sokkal kevesebbet kell megjegyezni. Viszont legalább 30-40 fontos kanyar van, ami egy időmérős körön extra koncentrációt igényel. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #5419 üzenetére
Hogy tudná(k) ennyire elcseszni a hétvégét? Nem lenne logikus, hogy pont nekik nem megy itt a szekér. Eddig mindig jól jött, ha már ők nem igazán teszteltek, legalább olyan pályára mentek, ahová másnak sincs kész beállítása. Norbi b*szott volna megtanulni a sok kanyaros pályát? Kizártnak tartom. Nem tudja megtanulni? Ez is kizárt szerintem. Lehet, hogy valami kukás használt gumival mentek? Erre még fogadnék is, Zengőék kopott gumiból sosem fogynak ki, pedig alig vetnek be újakat. Szerintem más csapatoktól felvásárolják a kopottakat.
Nem néztem a nyilatkozatokat, hogy ők mit mondanak, de ez így nem reális. Azonos technikával ott kell lenni a gyári Hondák környékén... -
[CS]Blade2
addikt
Szerintem a blikk.hu Itt pl. azt adják meg forrásnak...
Én másra számítottam. Persze a Zengővel lenne az igazi egy VB győzelem... viszont a gyári Hondánál lenne egy kis esély is rá... ha a Honda betalálna, akkor a tesztekkel, komplett mérnök csapattal, mindig a legfrissebb fejlesztésekkel Norbi behúzná, mint Lopez a Citrommal.
-
[CS]Blade2
addikt
Sok gyors kört nem fognak tudni menni, ha teljes fel és levezető is kell. Nem tudom le lehetne-e rövidíteni egy szervizúton a fel és levezetőt.
Az a szívás még, amikor lepukkan valami a kör elején. Pl. 2-esbe ragad a váltó. -
[CS]Blade2
addikt
Norbi is mondta, hogy jó a csapattal, meg minden, de burkoltan, hogy azért kellene a gyári támogatás. Szerintem, ha kap ajánlatot, akkor át kellene mennie a gyáriba. Zengőnek meg úgy kellene felfogni, hogy segítsék ebben a Norbit, szóval lazán el kellene engedni, és utána is figyelni rá, csak így van esélye. Privátként mindig utoljára kapja az autót, a fejlesztést, mikor már élesben kell menni, ők akkor kezdik tanulmányozni az autót. Ez egy akkora hátrány, hogy vert helyzetből kell visszahozni, hogy én végén a gyáriak elé kerülj.
-
[CS]Blade2
addikt
Ha 3 autóval indulnának, akkor lazán be tudnák tenni. Kérdés, hogy kit lehetne betenni helyette, és akkor is megkapná-e a Zengő a Hondától a vasat, ha úgy csak a középmezőnyre lenne elég a csomag.
Én mondjuk betenném a Tarquini helyett is, mert ő már lassan nyugdíjba megy, de a Monteiro helyett sem lenne rossz 5let. Tudja mindenki, hogy sokkal kevesebb teszteléssel, kevesebb pénzből, ezáltal mindenből kevesebből jött fel már megint. Ha megkapja a teszteket, a technikát, a szinte korlátlan új gumit, nem kell attól félnie, hogy ha letörik egy 3000 euros alkatrész, akkor az mennyire betesz a csapatnak, akkor akár ettől sokkal jobb is lehet.
Tarquini mondjuk szerintem nem megy 100%-ot, mert nincs esélye, hogy megnyerje a bajnokságot. Ha olyan lenne a gép, akkor vérszemet kapna, kb, mint idén a Lopez. -
[CS]Blade2
addikt
Na ez jó szarul alakult, ettől már csak annyiban térhetett volna el a dolog, hogy az ő autója is lepukkan, mielőtt bedarálják.
Lehet, hogy a gyári Hondában olyan alkatrész(ek) volt(ak), amit a két privát nem kapott meg? Pár ilyen apróság elég lehet, hogy a két gyárinak legyen egy kis előnye a privátokhoz képest, így 2-vel le van a gond, ha pedig a két privát jól megy, arra azt elég a gép, hogy a gyáriak mögött közvetlenül beérjenek, csak most visszanyalt a fagyi?
-
[CS]Blade2
addikt
Tomi hova ment versenyezni
Mit vártok a 2. futamon? A Honda jobb a rajtokban, ha bekerül 2 autó, Norbi és a Citrók közé, akkor egy darabig mehet a saját tempójában, utána lehet, hogy el kellene engedni őket, és várni, hogy a Citrók törjék az utat, és levadászni a lepattanót, akik le lehet.
-
[CS]Blade2
addikt
Ez a Lotus-os szerencsétlenkedésből jött
Ez a videó ugrik be róla: [link] 18:40-től 2perc
-
[CS]Blade2
addikt
Lehet, hogy rosszul nézem, de én 10-16°C 4-6m/s szél, borús, eső valószínűsége max 55% látok. Mire oda jutunk még ebből bármi lehet, ha Szombaton esik, akkor Vasárnap már lehet, hogy semmi sem lesz, vagy lehet, hogy 0,5-1 napot késik az szar idő. Igazából még a holnap reggelit is 50%-os arányban találják el.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
#70869248 #4528 üzenetére
Ez az igazi probléma a privát autóval, ha mellette van gyári csapat is. Az utolsó lépcsőhöz nem elég a privát autó, nekik kellene építeni az autót, amihez egy gyár adna autót, motort és pénzt, akinek Zengőék és Norbi lenne a prioritás. Vagy Norbinak kellene bekerülnie gyári csapatba, de úgy, hogy ő legyen az első számú, és Zengőék meg folytathatnák egy másik magyarral, amolyan utánpótlást létrehozva.
Nem tudom, hogy miért a JAS-t nyomatják, és miért nem nyomnak bele a WTCC-be dupla ennyi lét. 10.000km-t kellett volna nekik is tesztelni, már rég minden létező állítási lehetőséget ki kellett volna próbálni még az első futam előtt.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ventur@ #4525 üzenetére
Kicsit hosszú lesz, amit akarok, de remélhetőleg érthető, hogy mi is lehet itt egy fő probléma:
A gyári Hondásoknak nem érdekük, hogy időben kész legyenek a privát gépek, elég, ha a két gyári időben kész van, és ki tudják tesztelni amit akarnak. Ennél még az is jobb lehetőség a VB címre, ha egy gyári Ladában vár, hátha egyszer a Lada betalál, és náluk lesz a legjobb technika, mint Huff, aki valszeg B terv, mert szerintem inkább az orosz gyereket látnák szívesen VB-ként, aki így azonos technikával verné el a Huffot, de ha ez nincs, akkor jó a Huff is. A Honda szerintem Tarquini-re építene, így a lehetséges legjobb forgatókönyv is csak VB 2. lehetne, mint Chilton, vagy most Lopez. Bármilyen jól is mennek, ha lesz rá lehetőség, hogy válasszanak, akkor valszeg Loeb lesz a bajnok. Müller-t kicsit félreállítják, hogy a Citroennel összeforrt Loeb legyen az, aki 10x nyert VB-t. Csinálhatnák az is, hogy Lopezt nyomatják, hogy az a csávó a semmiből leverte a két ászt, és onnan rá építenek, hogy a másik kettőtől is nagyobb nevet csináljanak belőle, de ez a 0-ról való építkezést jelenti. A legkönnyebben, és a leggyorsabban Müllerre lehetne építeni, a legjövedelmezőbben Loeb-re (komolyabb név Müllernél, még így is, hogy a Müller volt végig a túraautóban), míg Lopezt a 0-ról évek alatt, és kockázatosan, mert végig jó gép kell, és vissza kell valahogy fogni a másik két tagot.
Az lenne még elfogadható, ha a gyári Honda átvenné Norbit, mert rá akarnak építeni, és Tarquini-t betennék másodhegedűsnek. Ehhez két dolog kell, hogy Norbit jobbnak véljék nála, és/vagy a csapattal azonos nemzetiség, korábbi VB, ilyesmi. (Ha a Zengő betenné akár melyik élmenőt egy 2. autóba, és valamelyik VB lehetne, szerintem próbálna tenni valamit, hogy Norbi legyen végül.)
Lemaradásból csak 1 emberre építve lehet esélyük, ha Tarquini-t tudnák futtatni a Citroen-ek ellen, akkor a másik 3-nak, ha úgy adódik, segíteni kellene, meg elengedni őt, ha elé kerülnek. Kényelmes előnyben meg házon belül megoldanák.
Így hiába kapnának egy privát Citroent, az is csak VB 2. 3. vagy 4. hely, ha nem őt akarják VB-nek.És ami bonyolítja a helyzetet, hogy pl. jó, ha egy Loeb-ra akarsz építeni, ha megszerzed mellé a Müllert, mert akkor nálad van pórázon, és nem az ellenfél csapata épít rá ellened.
Ja, és így nem is tiszta a meccs, mert vannak akik hátszéllel, vannak aki szembe széllel mennek.
-
[CS]Blade2
addikt
Olyan ez és az F1 most, hogy a 2. hely még kármentésre sem elég, mert könnyedén bejön a csapattárs 2.-nak. Lehet, hogy az fog dönteni a címekről, hogy ki esik ki, vagy fut bele egy-egy technikai hibába eggyel többször, mint a csapattárs.
-
[CS]Blade2
addikt
Pedig olyan jó lenne, ha a Norbi meccsben lenne a 3 Citroval meg a gyári Hondásokkal, esetleg az sem lenne baj, na néha a Lada is ott lenne akár előtte, de a mai alapján néha felesleges lesz elindulni, a Citrok meg a Chevik elfoglalják az összes pontszerző helyet, ahol számít a motorerő.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ventur@ #4264 üzenetére
Nekem bejött a tavalyi, de így egymás mellett az már inkább csak egy színes utcai autónak tűnik erősebb motorral, mint túraautónak. Szóval nekem mind1. Így már tök más, mint az utcai. Egyszeri néző fel sem fogja ismeri benne az utcai változatot...
Talán a kettő között lett volna egy arany középút, de így is jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Gran Turismo
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest