- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
A kis genyónak jó ez a 2. hely, ezen a hétvégén se hozott rajta Norbi 1 pontot se...
-
badd
tag
Ez nem Catsburg hétvégéje. Kettőből két defekt.
-
szebe
addikt
Catsburg off!
-
Ice!?
őstag
válasz
Winner_hun #8193 üzenetére
szebe: oh, köszi, angolul kellemesebb hallgatni
-
szebe
addikt
válasz
Winner_hun #8193 üzenetére
Guerreri(?) is szimpatikusan jött el a sz*r rajtja után
-
badd
tag
Angol kommentátorok azt mondják, hogy Norbi amúgy megint lebetegedett (hasmenéssel-hányással járó fertőzést vagy mit) előző este és most úgy megy.
-
Winner_hun
félisten
Itt kerékpárverseny megy
-
-
emre
veterán
Norbi visszament a boxba?Ja nem......ez a másik, akár ott is maradhat egy kis időre. -
guftabi96
addikt
Ugye nem jól hallottam az angol közvetítésben, hogy Norbinál a mezőny végéről indul (parc fermé megsértése miatt)?
-
Male
nagyúr
Monteiro bejön 5s-en belülre, és 4. lesz, mert Chiltont megbüntetik.... hihetetlen..
Szerk: 5.1
Remélem Norbi autója 100%-os lesz azért a futamra....
-
badd
tag
Monteiro nem picit szerencsés (amellett, hogy amúgy tényleg gyors).
vwpolopg: az megint egy másik kérdés
am ha playert használsz, akkor át tudsz váltani angol kommentálásra, és még a futamközti reklámot se rakták be, csak addig csöndbe volt a kommentálás, de ment tovább a verseny.
-
Bozso68
őstag
Fasza, Monteiro gyűjti az élmezőnyből a legtöbb pontot
.
-
madmike
őstag
Valakinek van müködö stream linkje? Csak spanyolt találtam
közben már megvan, köszi
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #8169 üzenetére
Jah, gyönyörű volt... ez a zseni meg nem is látta, csak értetlenkedik, és motorhibára gyanakodott... majd kitalálta, hogy a pálya elhagyás miatt kapott defektet... és Norbi rádióját meg végig pofázta ( mint Le Mansban, amikor még meg is jegyezte az egyik rádiónál, hogy "na ez most jól megzavart"... komolyan, szerintem őt zavarja, hogy van adás, és nem egyedül szerepel... )
Na ilyen se volt eddig, hogy futam közben reklám...
guftabi96: Nem fogják büntetni... egyrészt nem volt annyira durva, nem szándékos volt, sima elfékezés, másrészt idén gyanítom Monteironak kell nyernie.
Catsburg defekt, Girolami alatt leáll a Volvo.... erre azthiszi az Catsburg
-
guftabi96
addikt
És természetesen Monteiro megy tovább, hát ki más!
Hát ma se lett szimpatikusabb..., egy szép kis büntivel nyugodtan megszórhatnák.
A kommentátorról meg inkább ne is beszéljünk.Ez a reklám valami vicc ugye???!
-
Bozso68
őstag
Norbit ütik vágják az egész évben. Vezetné a bajnokságot, a két köcsög kreol nélkül.
Mod: Bocs, nekem Monteiro is az.
-
Winner_hun
félisten
Még egy defekt..
-
Motion_Blur
félisten
Montéró te mocskos rohadék...
Várhegyi... lődd főbe magad...
-
Bozso68
őstag
defekt?
Már látom a képen. Monteiro megbökte. -
badd
tag
Monteiro...
szebe: Monteiro az egyik kanyarban belül akart szűken fordulni, de elfékezte magát, Norbi pedig külső íven akarta a tömeget kikerülni, de Monteiro belecsúszott, így kapott egy defektet. Monteiro persze megy tovább... Pedig ott volt, hogy Monteiro előtt végezzen a nyitó futamon is.
Eurosport player egyik előnye, hogy át lehet váltani azonos minőségű stream mellett angol kommentálásra, megmenekülve Várhegyitől.
-
emre
veterán
-
Male
nagyúr
válasz
vwpolopg #8160 üzenetére
Leállították a szolgáltatást, mert nem volt elég érdeklődés...
Player: nekem tabon a reklám megy, a többire kivágja, hogy unsupported format, vagy valami hasonlót... van próbaidő vele, azzal ki tudod próbálni.... sajnos a havi előfizetést megszüntették ( bár guglival van hogy még elő lehet hozni ). -
vwpolopg
őstag
Off:
Volt a wtcc-europsortnak az a használhatatlan prémium appja amiben nézni lehetett a futamokat, kamerákat váltogatni és kb sosem ment rendesen. Működik az még/meghegesztették azóta?
A másik, hogy használja valaki az eurosport playert? Az is akkora hulladék mint az app volt? Nincs tv-m és azt nézem, hogy 25 euró egy évre az előfizu, annyit egészen megér a dolog ha normálisan működik...
-
Ventur@
senior tag
Na a WTCC Blog Fb oldalán fejtegettek egy érdekességet, hogy nem csak a beérkezés miatt volt vizsgálat alatt a kör, hanem emiatt is:
Ez a második mérési pont előtt nem sokkal van - 9-10-es kanyar. Ami látható az az, hogy itt négy kerékkel a vonal kívül van Catsburg. Viszont, ugye nem tudni, hogy a versenyzői eligazításon erre nem-e tértek ki, hogy ez szabályos-e vagy sem.
Norbinak a köre volt még ugyanebből a kameraállásból mutatva és bár úgy tűnnt, hogy mintha lement volna ő is négy kerékkel, de nem ennyire, mint Catsburg.
Mindegy amúgy, mert a lényegen nem változtat
. Kell most két erős futam Norbitól.
-
Male
nagyúr
válasz
Ventur@ #8152 üzenetére
Aha, akkor ha időben felnézek, akkor is oké
Szerintem ügyes, nem hinném, hogy ezzel baj van, ha oda rakták a vonalat, akkor azt kihasználja... egy versenyző tegye is meg.
Az, hogy a köv. kanyart biztonsággal vegye be... hááát, az meg egy olyan szabály lenne, amivel random lehet büntetni (pontosan hol is van a kanyar vége, mit is takar pontosan a biztonsággal?), és értelmét se nagyon látom (akkor meg a köv kanyarban fog majd kimenni, és abból lesz a vita, hogy azt már nem tudta volna bevenni pl egy kanyarkombináció esetén)... ha már mindenáron a normális kör befejezést akarják elvárni, akkor mondják azt, hogy a rajtvonalig a pálya határain belül kell maradni... persze akkor meg nem megy el a vonalig, tehát azt is ki kell kötni, hogy át is kell haladni utána a rajtvonalon... de akkor meg már kitalálják, hogy mennyi időn belül kell áthaladni rajta, szóval ez megint egy végtelen történetté lehet fokozni. Szerintem jó ez ahogy van. -
Bozso68
őstag
válasz
Ventur@ #8152 üzenetére
A kép alapján nekem lejön, hogy Catsburg egy kiskaput használt ki az utolsó kanyarban. ÜGYES! Akkora sebességgel ment bele, hogy a mért ponton még szabályos pozícióban legyen, utána meg kit érdekel. Ha a szabály ezt megengedi, akkor rossz. Eddig a gyakorlat szerint csak az előző kör utolsó kanyarját "rontották" a köridő miatt, de az egyáltalán nem veszélyes.
A mérési pontot a kanyartól távolabb kell elhelyezni, máris lehetetlen így bevitorlázni. Nekem az is magas, hogy miért nem a rajtvonalnál van.A szabályt meg át kellene írni, hogy a következő kör első kanyarját biztonsággal be kell venni.
-
Ventur@
senior tag
Ha az ott a mérési pont vége, akkor ez bizony vastagon bent volt, mert csak utána ment le a pályáról Catsburg.
Egyébként éppen hogy csak megvolt az az időmérő a Volvo-nak. Azonos súlyon van a Honda és a Volvo, ami ezen a pályán szerintem előny lesz a Honda-nak. Nagyon reménykedek Norbinál egy nyitó futamos pontszerzésben (akár még dobogó is meglehet), főfutamon meg nincs mese, meg kell verni Catsburg-öt.
Guerrieri viszont megint szépen odapakolt, okozhat még meglepetést.
Jah, Daninak - milyen meglepő - technikai gondja volt tegnap. Valami a kormánnyal volt, már nem emlékszek pontosan rá, csak az esti M4-es közvetítésben mondta a kommentátor.
-
szebe
addikt
A Q1-ben legalább elverte, még ha csak 16 századdal is
-
Male
nagyúr
Várhegyi van... majd elalszik. Ráadásul azt hiszi, hogy a Q2 eredménye fordul egy az egyben az első futamra, a Q3 ebbe már nem szól bele... ( Q1 alatt is mondta, és a Q2 alatt is, épp kifejtette, hogy a Q2-es Norbi 2. hely miatt a 9. lesz az első futam rajtjánál... tehát nem elrontotta, hanem így tudja... ).
-
Ventur@
senior tag
A JAS bemutatta a 2018-as Civic TCR-t [link] (render kép).
Szerintem ezzel eldőlt, hogy jövőre már nem WTCC-nek fogják hívni a WTCC-t.
-
Bozso68
őstag
válasz
Winner_hun #8141 üzenetére
De Tassi nagyot kerülgetett.. Kár a defektért.
Az első futam rajtjánál látszott, hogy sok lesz a belső íven. A kilökés meg no comment. -
Winner_hun
félisten
Ez nem a M1RA hétvégéje.
-
Winner_hun
félisten
Ez elég gyors piros zászló lett..
-
Ventur@
senior tag
válasz
Frenky89 #8133 üzenetére
Itt egy friss hír róla: [link]
TCR International-ban fog menni a Boutsen Ginion Racing csapatával.
Gondolom azért voltak komoly nyelvi akadályai is Zengőéknél. Angolja is eléggé érdekes volt
. Itt meg egy belga csapatnál könnyebb lesz a helyzete...na meg az autó is gyengébb.
-
somasz
addikt
válasz
Ventur@ #8132 üzenetére
Azért Zengőek valószínűleg beszopták ezzel egy kicsit, lyuk lesz a költségvetésben.
A két magyar srácnak meg a TCR-ben kéne önbizalmat növelni és dobogókért harcolni, a szerelőknek, mérnököknek meg tanulni, fejlődni.
Ez a több éves, több autós szerződés vagy bátor volt, vagy vakmerő, de Ribeironak biztos benne van a keze.
Kár érte.Azért remélem fog villanni Dani, Zsolt meg nem szeppen meg.
Világbajnokságra nem a "nem is a pontszerzés a cél, hanem az, hogy szokja a légkört, ismerkedjen az autóval, és minél több versenykilométert teljesítsen" tervvel kéne beülni, beültetni az embert.
-
Ventur@
senior tag
Hoppácska
: ÚJABB MAGYAR PILÓTA A WTCC-BEN!!!!!
Kérem tegyék meg kommentjeiket
.
éééés akkor ehhez egy gyors friss hír:
Zengő Motorsport Fb oldala rakta ki:
"Panis nélkül folytatjuk, Dani és Zsolti indul a WTCC-ben!
Komoly változások történtek a csapatnál, hiszen a szezon hátralévő részében egy új összeállítású páros szerepel majd a WTCC-ben!
Aurélien ugyan távozik csapatunktól, de marad a Honda család kötelékeiben, és egy másik sorozatban folytatja majd a pályafutását.
Mivel célunk a fiatal tehetségek felkutatása és versenyeztetése, a kialakult helyzetben logikus a lépés házon belül, Szabó Zsolt Dávid szerepeltetésével megoldani, hogy eleget tudjunk tenni a szerződésben vállalt kötelezettségünknek, és két autóval ott legyünk a rajtrácson.
Ami biztos az az, hogy Nagy Dani megkapja az idei fejlesztésekkel felvértezett autót, és Argentínában már azzal szállhat harcba a pontokért!
Azt mi is tudjuk, hogy a 2015-ös autó jelen helyzetben és kompenzációs súly mellet nem igazán versenyképes, de Zsolt számára nem is a pontszerzés a cél, hanem az, hogy szokja a légkört, ismerkedjen az autóval, és minél több versenykilométert teljesítsen." -
Ciccuka
veterán
-
rocket
nagyúr
válasz
szilva01 #8128 üzenetére
Brutal volt, jol latszott, hogy a kasznin meg nehany erosito rudon kivul tok ures az auto hatulja, egy szep nagy lyuk maradt a helyen.
Rockenfeller autojanak az ajtaja meg ugy szallt el az utkozes kovetkezteben mintha papirbol lenne.Ekstrom elfog beszelgetni Wittmannal, 2x is neki ment a futamon, vegen a dobogojaba kerult.
Harmas befuto a 3. helyert kiraly volt, foleg hogy, mindhatom marka ott volt
-
szilva01
őstag
Nem lattam meg DTM autot igy lezuzva.
-
-Mike-
addikt
Régen a Nascarban lazán adták elő
-
rocket
nagyúr
Egy jo kis video a DTM hetvege elotti belvarosi promo forgatasrol
Nagy elmeny lehet a pilotaknak varosban vezetni ezeket az autokat, nehany burnout volt igyis
-
quby
őstag
Uhh most néztem meg....azért Huffy tett egy kis szivességet azzal hogy lefulladt a rajtnál.....Hogy Palikot idézzem "agyabeteg" tempót ment....
-
Bozso68
őstag
Bravó, Norbi nyert!
-
Bozso68
őstag
válasz
Motion_Blur #8118 üzenetére
Bennani Monteirot is kirakja?
Norbi meg óvja a kocsit a második futamra. -
Bozso68
őstag
F@sz japán miatt Monteiro 2. lesz.
-
-v-
addikt
'csába nem megy a eurosport... tudtok valami live streamet linkelni gyorsan?
-
Vyndree
őstag
Pályacsúccsal nyerte meg az időmérőt Norbi! A szabadedzésektől kezdve végig dominált Vila Realban Michelisz Norbert, és az időmérőn is bizonyított: a Honda magyar pilótája új pályacsúccsal szerezte meg a pole pozíciót.
-
Motion_Blur
félisten
Mit ment Norbi!!
Ez így nagy esély hogy Monteiro nincs mögötte. Aki amúgy elképesztőt mentett, én már a szalagkorláton láttam.
-
Motion_Blur
félisten
Zengős autók kaptak 6-7mp-et.... nulla fejlődés, a múltból pedig nem lehet örökké élni. Ezt, a várhatóan utolsó szezont már nem kellett volna erőltetni. Tavaly még legalább volt pár szép pillanatuk Ficzával.
Közvetítés legszebb pillanata az volt amikor piros zászló alatt bevágták a portugál bigét ahogy dobálja magát
-
A Zéé
addikt
az nem kérdés, hogy műszaki hiba...
Ami miatt tényleg kurta nagy gáz, hogy féktáv végén, kanyar külső íven -ahova azért jó eséllyel lehet várni kieső járművet- semmi nincs, ami megfogná az elszabadult autót. Ha ott 50 néző áll, vagy Manyi néni zöldséges standja, ami ott áll 50 éve, akkor abba rongyol bele. -
szebe
addikt
-
szilva01
őstag
Pont elutazom jovo hetvegen, pedig ez sem nez ki rosszul.
Igen, egyebkent a Hungaroring honlapjan keresgeltem, de nem talaltam semmit, ugyhogy ha vannak meg ilyen titkositott hetvegek tart karokkal varom az infokat.
Blancpain-t is ugy talaltam, hogy tavaly volt rola szo, rakerestem hatha iden is lesz. En egyebkent nem sportbironak, hanem technikai ellenornek mennek szivesen, akitol hallottam errol a lehetosegrol (2-3 eve csinalta) azt mondta barki jelentkezhet, kb. evi ket tanfolyam indul, de az mnasz honlapjan nincsen errol semmi, az imeljeimre meg marcius ~25. ota nem meltatnak valaszolni.
-
rocket
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Éjszakai műszak
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asustor NAS
- Windows 11
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest