Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9299 üzenetére
nurburgring megy, mit nézel?
-
Motion_Blur
félisten
Eurosport-on most adják a hungaroringi futamot.
Na ennek mi értelme van?
-
Hacsa0415
csendes tag
Ha youtube-on szeretnétek nézni a wtcr versenyeket, akkor Perky Pork nevű csatorna szokta élőbe közvetíteni.
-
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #9293 üzenetére
Cseszheti ha ott tartja mikor a következő kanyarban a külső ívre kerül, ahol azzal a tempóval elszáll.
Már az egyenesben a másik oldalról kell indítani. -
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9293 üzenetére
Muller se venné el, az tutti
-
emre
veterán
-
biker
nagyúr
Norbi mindig ilyen kedves lesz most már? Ott sose meri bent tartani a kocsiját
-
guftabi96
addikt
Björk mit ment, gyere le jóisten...
Viszont ez, hogy nem látjuk a közvetítésben nem látjuk az időket, az a legalja... -
Motion_Blur
félisten
Björk agyonverte Norbit...
-
emre
veterán
ace player steam:
http://127.0.0.1:6878/ace/getstream?id=a47ae0f64b4fa84ee3b43809fd7a15e07174136d&hlc=1&transcode_audio=0&transcode_mp3=0&transcode_ac3=0&preferred_audio_language=eng
-
Motion_Blur
félisten
válasz
bajnokpityu #9283 üzenetére
Semmi értelme, minősíthetetlen a közvetítés.
Norbi most végre odarakta az időt!
-
guftabi96
addikt
Csodálatos minőségű közvetítés..
Kép akad, idők nincsenek..56!!!!
-
bajnokpityu
félisten
tudtok linket a köv futamokra?
épp megy az időmérő wtcr, de a tvgo-n E2 nem működik ma... -
emre
veterán
-
Male
nagyúr
EuroSport2, WTCR - Revenge of the grid girls... ez kész
-
Male
nagyúr
válasz
Ventur@ #9269 üzenetére
Nem semmi.... ez a közvetítésben nem látszott, csak az összetört autó ( elsőre olyan volt, mintha csak egy kerék meg egy kis kupac állna ki a gumifalból ), de azt is hamar elvették, és nem nagyon akarták mutatni.... már azt hittem nem úszta meg esetleg, és azért nincs visszajátszás, meg semmi róla.
-
Ciccuka
veterán
-
Ventur@
senior tag
Tudom, hogy volt, mert ezt annó a tv-ben élőben láthattam
. Én csak azt írtam, hogy ekkora röptetést rég nem lehetett már látni az LMP osztályban
.
Más: Fura volt, hogy ilyen későn rendezték az első futamot, de meglepett, hogy nem volt annyira sötét. Bár egy-két onboard kamerából lehetett látni, hogy ha csöppet sötétebb lenne, akkor már sz*rt se látnának. De a hangulata biztos fasza lehetett ott az autóban
.
-
emre
veterán
válasz
Ventur@ #9269 üzenetére
Pedig volt 1999-ben, Le Mans Mercedes CLR-GT1
A Mercedes ezután szállt ki a Le Mans sorozatból. -
Ventur@
senior tag
válasz
Ciccuka #9270 üzenetére
Angol nyelvű. M4 Sport-ost is megnéztem, de azt inkább nem kommentálom, meg nem is baj ha nem elérhető sehol sem
.
-
Ventur@
senior tag
Azt a k...eget
: [link]...hát rég láttam ekkora bukót LMPx-ben.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9261 üzenetére
Szerintem meg most jól tette, hogy biztosra ment. Attól kezdve, hogy Tarquini odacsapta az autót az volt a legfőbb cél, hogy minél több pontot minél kevesebb kockázattal hozzon rajta. Most aztán igazán nem hiányzott volna, hogy összeakadjanak Huff-fal.
-
Ventur@
senior tag
válasz
bajnokpityu #9265 üzenetére
Tartom én is azt, hogy túl nagy tempót akart belevinni abba a kanyarba, hogy ha már a Döttinger Höhe-ben nem sikerült Vernay-t megelőzni, akkor ha a csiki-csukiból jól jön ki, a célegyenes végén be tudott volna szúrni neki. Sajnos a nagy tempó miatt blokkolóra nyomta a jobb elsőt, majd a rázókő még dobot egyet az autón, onnantól meg már mindegy volt.
-
-
Ventur@
senior tag
válasz
Onnantól, hogy Tarquini kiesett Norbinak csak egy célja lehetett: behozni az autót. Mögöttük messze lemaradva Vernay, tehát nem kellett rá koncentrálni. Ha belemegy az utolsó körben Huff-fal szemben egy kakaskodásba, abból - jó magyar szokás szerint - ő húzta volna a rövidebbet. Összetett harmadik helyen van és csak 29 pont a lemaradás. A szar marrakeshi hétvége után nem gondoltam volna, hogy csak ennyi lesz a lemaradás. Holnap megint pontokat kell szerezni és kész. Majd Zandvoort-ban elpicsázza a mezőnyt
.
(#9262) szilva01: Nem volt most rossz Norbi rajtja. Huff még a nord-i körre menet megelőzte és nem a rajt miatt. Valószínűleg rosszabbul kezelte a 60 kg-ot. De az látható, hogy még így is a Hyundai a legjobb.
Viszont továbbra is tartom, hogy ide ezek a versenyek teljesen feleslegesek. Remélem Zandvoort odab*szósabb lesz.
-
emre
veterán
válasz
Á, én abban bíztam, hogy Huff kiteszi magát is meg Björk-öt.
De sajnos nem tette meg azt a szívességet, hogy előre meneküljön. -
szilva01
őstag
válasz
Csak gondolom benne meg az dolgozott, hogy tárkány előtt van, nem dobhatja el. Nem tudom mi történt vele, okosan versenyzett és gyors volt, idén meg egy rendes rajtot nem tudott még tolni. Én az utolsó verseny utolsó mikrométeréig fogok szurkolni, de úgy érzem valami miatt az idei bajnoki címhez kevés lesz.
-
szilva01
őstag
válasz
[CS]Blade2 #9259 üzenetére
Kösz.
Fb stream elég gyász.
-
IreN!CuS
őstag
Norbinek ez kimondottan jó
-
emre
veterán
Asszem Huff elintézi Norbinak a dobogót.
-
Malachi
addikt
M4 Sport korrekt
-
emre
veterán
-
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
Hányinger kerülget ettől a facebookos baromságtól, hogy nem hajlandók máshol közvetíteni, és le is tiltják, hogy más közvetítse. Nincs FB-m, nem is lesz. Amikor ilyen farokságokkal találkozok, akkor méginkább nem vagyok hajlandó regisztrálni
Este 11 körül az m4 sporton állítólag leadják a futamot, ami most, 19:45-kor kezdődik.
-
A Zéé
addikt
visszanézés
Előre feliratkozást én se találtam. -
biker
nagyúr
válasz
guftabi96 #9243 üzenetére
nem ez a bajom.
A nyomi FB oldalukon csak a következő esemény idejét tolják be, pl ma délutánig csak az FP1-FP2 ideje volt kitűzve, a wtcr weboldalon se volt értelmesebb infó, mire megtaláltam, mikor lesz a kvali...
A YT-on fel lehetett íratkozni előre a videókra, itt nem találtam még ilyet
Eredmények? leintés után soká kerültek csak ki
Visszanézés??? HOL? -
bajnokpityu
félisten
válasz
Motion_Blur #9242 üzenetére
0.3seccel 9perces körön. nem olyan rossz ez.
-
vlevi
nagyúr
válasz
guftabi96 #9243 üzenetére
Példának tudnám felhozni a Nürburgringi 24 órás futam live streamjét (aminek egyébként betétfutama a wtcr).
ADAC Zurich 24-Rennen 2018Van angol, német stream, pit lane-ből külön, illetve jópár autóban lesz kamera. Köztük egy i30-asban is.
Ja, és ezt a futamot évek óta a Vodafone támogatja, így ők is nyomják a streamet...
-
guftabi96
addikt
Fp1, Fp2, 1. időmérő és 1. Futam: Facebook stream.
A többi: TVÉn azt nem értem, hogy ha már mindenképpen online akarták közvetíteni, akkor miért pont a facebookon kell... legalább menne mellette egy youtube stream is és a néző meg eldönthetné, hogy melyiket akarja nézni.
------------------------Rast elsőre a legjobb Audis lett
(ráadásul a legnehezebb Audival)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
guftabi96 #9238 üzenetére
Már ömagában azzal kinyírják az egészet hogy 2 napon vannak futamok.
Az első napot senki nem fogja (nem tudja) nézni, a második versenynap már úgy ül le az átlag hogy fingja sincs hogy áll a pontverseny stb... jó nagy baromság az egész szervezés.
Ja és Norbi megint kikapott 2 máraktárstól is
-
guftabi96
addikt
Nem tudom mi van ezzel a stream-mel... nekem kb már 144p-re butította magát, de még mindig az van, hogy 5mp-et megy utána 5mp-et áll... Youtube-on gyors kerestem egy stream-et, de az meg hibátlanul megy. (és a videók is simán mennek akár 4k-ban is). Miért ezen a fos facebookon kell streamelni
-
Ventur@
senior tag
-
guftabi96
addikt
Szegény Shedden odacsapta az autó hátulját a Nordschleife elején még az edzés legelején. Azóta se ért még vissza a boxba. Szerk: már visszaért a GP pályára, de még mennie kell azon is egy teljes kört, hogy be tudjon menni a boxba.
Rastra nagyon kíváncsi vagyok. Most, hogy már vannak büntetősúlyok is, szerintem tud majd meglepetést okozni. -
guftabi96
addikt
válasz
[CS]Blade2 #9233 üzenetére
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
guftabi96 #9230 üzenetére
A TC1-es Honda 380 volt.
A hungaroringi futam előtt volt az M4-en valami stúdió-s rész, ott a két fiatal magyar vagy a két zengős mondta a Wébernek, hogy 100 lóval gyengébbek ezek, mint a TC1-es.
Akkor lehet, hogy érzésre mondták, hogy mintha 100 lóval gyengébb lenne. Igazából aero-ban kellene sokkal gyengébbnek lennie,
bár a gyengébb aero ellenére is elvileg ezeket sokkal könnyebb vezetni, mint a TC1-est. -
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #9229 üzenetére
TC van, meg szeki, kormányról.
Igazából ez sportautó:"The new Audi R8 LMS GT4 perfectly fills the gap in between, as GT4 racing is the ideal stage for gentlemen and amateurs that would like to race sports cars but find GT3 racing to be too complex."
Nem feltétlen akarom bsztatni, mert ha valaki elég sokáig csinál valamit akkor előbb-utóbb fejlődik, szóval ha van benne kitartás és a család pénze is kitart, akkor lehet belőle elfogadható szintű versenyző...de lehet hogy inkább családalapítás lesz hamarabb.
A következő lépcsőfok természetesen a GT3 lenne. -
Ventur@
senior tag
válasz
guftabi96 #9225 üzenetére
Mivel az Audi Sport Academy (vagy mi a bánat) neveltje, így sok helyre nem tudják rakni, mert a DTM-ben és a Formula-E-ben van gyári Audi program. RX, WTCR, Blancpain, WEC-ben hivatalos gyári programjuk nincs (WEC-ben lehet benne sincsenek. Passzolom
). Na, most egy DTM-be soha nem fog bekerülni, Formula-E meg pláne nem. Ahhoz még apának sincs annyi zsetonja.
Más:
Tényleg 19:30-kor lesz az első futam élőben a hétvégén? Ha igen, akkor lesz mit kalapálni másnapra az összes csapatnál
.
-
guftabi96
addikt
válasz
[CS]Blade2 #9229 üzenetére
340 körül vannak a TCR autók.
-
[CS]Blade2
addikt
500 lóerő-s hátsó kerekes géppel megy. (bár szerintem simán lehet, hogy van TC, meg ilyen segédletek, lehet a váltó is automata
) Annyira komoly széria, hogy talán az audi oldalán sem található meg, hogy milyen technikai szabályokra épül.
A WTCR-es gép nem tudom, hogy mennyi, de szerintem talán 250 ló sincs.Valszeg direkt ilyen szériát kerestek, kerülik a közvetlen összehasonlítást, valamint olyat kerestek, amiben könnyen "eredményt" lehet elérni.
-
szilva01
őstag
válasz
[CS]Blade2 #9224 üzenetére
"Azok a gépek ráadásul ennek a fosnak a teljesítményének a felét sem adják le, és első kerekesek, tehát játszi könnyedséggel nyomná a WTCR-t."
Értem én a viccet, csak nem szeretem.
WTCR-ben szerintem bucira vernék, jönnének a cikkek, hogy a tehetséges magyar fiatal versenyzőlány az előkelő 26. helyen végzett, csupán 3 kör hátránnyal!
-
guftabi96
addikt
válasz
[CS]Blade2 #9224 üzenetére
Vivikét a TCR Europe-ban is agyonütnék, egy WTCR-ről inkább ne is beszéljünk
Inkább rakták volna be TCR Germany-be, de gondolom az is nagyon sok lett volna neki... így maradt egy ilyen huszadrangú pilótákkal működő sorozat. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
XFishboneHUN #9209 üzenetére
Én még azt sem találtam meg így hirtelen a neten, hogy hány pilóta van, vagy valami, nem, hogy név szerint rákeresni a pilótákra.
Milliárdjai vannak, miért nem fizeti be magát a WTCR-be, aztán akkor összehasonlítható lenne értelmes túraautósokkal.
Azok a gépek ráadásul ennek a fosnak a teljesítményének a felét sem adják le, és első kerekesek, tehát játszi könnyedséggel nyomná a WTCR-t. -
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Három helyen kellett kisípolni Timo Glock győztes rádiózását
Miután a Mercedes pilótájával, Gary Paffett-tel vívott szenzációs csatát számos pozícióváltással a futam utolsó harmadában, és megszerezte ötödik DTM-győzelmét Hockenheimben, Timo Glock első csapatrádióban elhangzott mondata nem istállójához szólt, hanem a szezon végén kiszálló Mercedeshez:
„Ez a legjobb kib***tt verseny, a k***a életbe Mercedes, ezért nem kellene itt hagynotok ezt a bajnokságot, ti kib***tt idióták.”
Glock utólag elmagyarázta, ő az „ami a szívemen, a számon” mentalitás híve, és úgy érezte, tudatnia kell a nagyvilággal, mit gondol a Mercedes kiszállásáról. Hozzátette, egy körrel a leintés előtt találta ki, hogy ezzel a szokatlan rádióüzenettel köszön be a levezető körön.
Az F1-et megjárt 36 éves német versenyző beszólására a Mercedes is reagált, Ulrich Fritz DTM-főnök azt mondta, jó érzés volt hallani Glockot róluk beszélni: „Örömmel tapasztalom, hogy sokra értékelnek minket ellenfélként és sportemberként. Azt is el kell mondanom, hogy Timo a kezdettől fogva sportember. De ez már semmin sem változtat, attól tartok.”
-
Ciccuka
veterán
Hétvégén a Nordschleifén gördül pályára a Porsche rekorddöntő LMP1-ese
Mi is beszámoltunk arról, hogy Neel Janival a pilótaülésben megdöntötte Lewis Hamilton spái pályacsúcsát a Porsche: a csapat a tavalyi LMP1-es autóját tuningolta fel és "engedte szabadjára", amely így a 2017-es F1-es autónál is gyorsabbnak bizonyult Belgiumban. Az előttünk álló hétvégén a nagyközönség is megtekinthető a Porsche 919 Evo névre hallgató fenevadat, amely Spában "zárt ajtók mögött" döntött rekordot - ezúttal a Nordschleifén tartott 24 órás futamon fut majd egy bemutató kört vele Timo Bernhard. A 919 Evo mellett előkerül a legendás 956 C is, azt Hans-Joachim Stuck vezeti majd.
A 919 Evót idén láthatjuk még a goodwoodi sebességfesztiválon júliusban, Brands Hatchben szeptemberben és Laguna Secában októberben.
-
sultansmith
senior tag
Az a durva, hogy én még emlékszem arra, mikor Michelisz írt arról, hogy most csak Monteiro tesztel, mivel a téli időszakban meg ő tesztelt sokat, most Monteiron a sor, továbbra sincs csapaton belüli sorrend etc. etc.
Én nem is tudom, hogy mit csináltam volna, ha Norbi szenvedi el ezt a balesetet.
Pluszban nekem nagyon gyanús (bizonyítani persze nem tudom), hogy ez egy átkozott fék: Monteironak majdnek az életét, Norbinak pedig a VB címét vette el...
-
Male
nagyúr
Monteiro a balesetéről... hát tényleg sokkal durvább volt, mint kezdetben mondták.
-
Ventur@
senior tag
Azért ez a 2. futam sem volt gyenge. Borko csak behúzta basszus, de grat neki, mert nagyon odatette az utolsó kört. Daninak ma jutott egy 3. hely, szóval ismét dobogó
. Csapattársa ma szerencsésebb volt és 4.-nek jött be. Jó kis csapat lesz ez a M1RA
. Tassi - betegen - hozott egy 6. helyet és Jedlóczky is közel volt a pontszerzéshez (11. lett). Comini elszedte tőle az 1 pontot a lesajnált Subaru-val
. Bár láthatóan azzal az autóval valami nagyon nem volt kerek, ott a bal hátuljánál. De le a kalappal előtte, mert keményeket csatázva hozott egy vastag pontot.
Jó lesz ez a TCR Europe
.
-
emre
veterán
Kezdődik: 2018 Le Castellet, TCR Europe Round 2
-
rocket
nagyúr
2. Hockenheimi DTM futam elkepeszto volt, ez az igazi autoverseny.
Futam vegen valamelyik pilota radiojat bekapcsoltak elo adasa, nagyon durva karomkodast nyomott kisipolas nelkul
-
XFishboneHUN
senior tag
Vogel Adrienn, de whatever!
Én megnéztem ezt a fantasztikus R8 LMS GT4 versenyt, kb sírtam.
Az első verte magasan a mezőnyt kb 8-10 mp-vel, aztán kb 7-8 másodpercenként szálingóztak az autók.... mondom wtf??
Nevetséges széria lesz ez is, totál amatőrökkel, 17 kör alatt 40 mp-t kapott az utolsó, az mi a f@szom, egyforma autókkal!!
Itt, így talán Vivikének lehet esélye egy dobogóra!
-
Male
nagyúr
válasz
#70869248 #9206 üzenetére
SPOILER:
Hm, 4. helyről 3.... reggelihez elkezdtem nézni, próbálkozott egy előzéssel többször, azt hittem legalább így lett harmadik, de nem, az első defektet kapott, és elment mellette a mezőny.... aztán elfogyott a reggeli, így a végére ugrottam, a sorrend az elejében megegyezett az akkorival, szóval gondolom nem volt előzés. -
-
törölt tag
igazából ez egy márkakupa sprintfutam, ..amire az jellemző hogy öldöklő csata van végig az egyforma autók miatt, ..17 kör alatt 40mp-t kaptak..gondoltam megnézem ki az aki 17 kör alatt ekkora különbséget tud autózni a mezőnnyel szemben, Vivien kapott 10mp-t aki leszorult a dobogóról, azaz 4. az kapott már 23 másodpercet..17kör alatt egy márkakupában
megnéztem ki volt aki lezúzta a mezőnyt: ..hááát bántó lenne azt mondani hogy senki mert 8 évvel ezelőtt megnyerte a német VW Scirocco nemzeti bajnokságot, 2012 után 4 évig nem versenyzett, majd 2016-ban 29. lett a Clio kupa Europa zóna kupában.
tavaly sem volt regisztrálva indulóként sehol.
..komoly -
vwpolopg
őstag
-
Ventur@
senior tag
TCR Europe - Le Castellet - R1: pdf fájl
Dani 2., Tassi kiesett, Jedlóczky 15. lett. Pályahasználattal voltak gondok, de hát itt van hova kimenni. Kriss Richard nagyot ment, csak hát az utolsó körbe a csapattársa elintézte. Ezúton gratulálok neki, mert ritka amatőr egy megmozdulást csinált. Jöhet a vasárnapi verseny
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
vwpolopg #9200 üzenetére
Ennyi van a Hyundai-ban és láthatóan nem hatotta meg a BoP módosítás. Legalábbis ezen a pályán nem jött ki. A Cupra-nak valószínűleg jót tett, az Audi-nak meg talán. Honda pedig szerintem maradt a Hyundai mögött. Tassiról azt írták, hogy influenzásan van kint, szóval ha rendben lenne, tuti top10-ben volna. Jedloczky meg a pályával ismerkedik, de az látható, hogy az autóban benne van a top5-ös idő.
Meglátjuk délután kinek mire elég a tempó
.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / Újszerű állapotban / 3 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BONTATLAN Redmi 14C dual SIM 128 GB ROM NFC Midnight black
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest