- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
Diokhan #8296 üzenetére
WTCC tuti nem, mert ott 2014 óta nincs RWD hajtású autó (ez volt a TC2-es kategória)
.
Mivel legutóbb egy GT3(?)-as Audit tesztelt valahol és ott is "áradoztak róla", így szerintem - talán - WEC-be akarják betuszkolni. Viszont az baromi nagy falat lenne neki, így talán - erősen talán - Blancpain széria. De még az is sok volna.
Majd a tehetsége úgy is beülteti valami neves szériába
.
-
Diokhan
addikt
válasz
Ventur@ #8291 üzenetére
Iszonyatos promó van a csaj mögött, biztos vagyok benne, hogy apuci mindenkinek tömi a zsebét, aki csak érintett a dologban. Maga a cikk is úgy áradozik a "versenyző"-ről, mintha legalább 4szeres világbajnok lenne.
Pár év múlva talán még komolyan is lehet majd venni a hölgyet, de most még úgy érzem, hogy többet nyom a latba a pénz, mint a komoly munka és tehetség.
Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon melyik hátsókerék meghajtású sorozatban fog indulni a hölgy? Csak nem jön a WTCC-be? Bár ott nem csak hátsó kerekesek vannak... -
Ventur@
senior tag
Megkérek mindenkit, hogy ne hangosan röhögjön, mikor ezt elolvassa: [link]
Nem kommentálom a leírtakat
. Aki tehetséges, az tehetséges no...
.
-
Ciccuka
veterán
-
A Zéé
addikt
[link]
Viszlát WTCC! Szép volt, jó volt, csak sajnos csúnya halált hal -
Ciccuka
veterán
Miért nem közvetíti élőben az M4 Sport élőben a DTM-et?
-
Ciccuka
veterán
Az érdekes volt, hogy tegnap a DTM-ben Gary Paffett szépen megpöckölte a BMW-s Farfust (úgy előzte meg) még csak nem is vizsgálták, büntetést se kapott. Utána egyik BMW-s ment neki a Mercedes-nek hasonlómód és azt egyből vizsgálták, sőt Boxutca áthatást is kapott.
DTM Nürburgring 2017 - Race 1 Teljes verseny
-
Bozso68
őstag
Kis OFF Lópezről.
-
danikosz
újonc
Sziasztok!
Egy BTCC sorozat szeretnék nektek ajánlani. Szeptember végén rajtol a VSR BTCC bajnokság! Az rFactor2-vel futós sorozat 8 állomásból fog állni (Rockingham és Thruxton marad ki az eredeti naptárból), ahol minden pályán 3 futamot rendezünk és a legrosszabb versenyhétvége eldobható lesz. Várunk mindenkit sok szeretettel!
> Minden információt és jelentkezési lehetőséget itt megtaláltok <
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #8280 üzenetére
De legalább Tassit meg tudta védeni Vernaytől.
Szoros a pontverseny, reméljük Attika bírni fogja a nyomást. -
ruti
Közösségépítő
ha esetleg a Sport 2-n nem adják le az 1. futamot a 2. előtt, nézze vissza aki nem látta, mert megéri!!!
szuper izgalmas volt, ahogy Norbi is nyilatkozta, volt itt minden...
Homoláról lemaradt a kamera, érdekelt volna, mit csinált +5 mp előnye birtokában, amikor senki nem volt veszélyes rá (oda volt verve az a bal első, nem sima defekt lehetett)az Óriás is nagyot ment, és bejött másodiknak,
Tassi meg nagyokat védekezett, le a kalappal
az elengedésnél várható volt, hogy nem meszelik el Oriolát
-
quby
őstag
Megvan az eslő TCR-es gyözelem is! Azért fura hogy mennyivel a többiek előtt jártnak a "nagyok". Amikor lement a kis adok kapok 5-6 körrel a vége elött, és Norbi ugy döntött hogy elöre megy mint hátra, rögtön lett 3 sec elönye.... Huff is mikor felszabadult hozott 1,5sec et a csapattársán egy kör alatt....jó verseny volt....
-
guftabi96
addikt
Mivel Colciago nem épült fel, így a hétvégén Altoé, Michelisz és Tassi trióval indul a M1ra
-
Minstrel
senior tag
válasz
Motion_Blur #8270 üzenetére
Bús Edina is hogy eltűnt, vagy annak valami más oka van? Mondjuk az egész B3 Team eltűnt.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #8270 üzenetére
Még egy tt cup szezon aztán kereshetnek egy itthoni kupát megint ahol max 3fős a mezőny ott megint rommá nyerheti magát.
Mindennek ellenére, hogy most ki elől veszi el a helyet ha egyáltalán elveszi ilyen fizetős ülésekkel vagy nem, mennyire szimpatikus ez az egész helyzet amiben ő most van vagy sem, az vesse rájuk az első követ aki nem adna meg mindent a kislányának fordított helyzetben. -
Motion_Blur
félisten
válasz
XFishboneHUN #8269 üzenetére
"Keszthelyi Viviennek 12 éves kora óta második otthona a versenyautó. Bár szülei elsőre hallani sem akartak lány létére szokványosnak nem nevezhető terveiről, tehetsége mindent felülírt."
"2015-ben figyelt fel rá az Audi, a következő év elején pedig felvették az Audi Sport versenyzőakadémiájára."
Szegény kiscsajnak apuci tokkal vonóval vett egy rózsaszín álmot, akkor lesz majd nagy a baj ha kipukkan a buborék...
-
Shodan
őstag
Hozzátszem ha ilyen gazdag lennék ugyanezt csinálnám mint ő.
Én 12 évesen egy verseny után ha azt mondtam autóversenyző szeretnék lenni 2 gombóc fagyit kaptam fatertól a sarki cukrászdában, ha a héten jó fiú voltam akkor talán 3-at is
Sajnos továbbra is pénzről és pénzről szól ezaz egész, nagyon kevesen vannak akik csak a tehetségük miatt jutnak be ide. A másik fontos tényező a kapcsolatok. Megfuthatod Te az akármilyen időt is ha ez egyik sincs senkit nem fog érdekelni.Tudja egyébként vki mit csinál ennek anyja-apja?
ui a hétel lottóztam, lehet hogy egy uj csillag születik :
-
Ciccuka
veterán
-
guftabi96
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #8258 üzenetére
Főleg ez a "kiválasztottak a tété kápba" duma kicsit kiverte mindenkinél a biztit. Csak mert kőkeményen fizetni kellett nekik is, hogy ott menjenek.
De azért stílusosan tud megérkezni egy f1-es hétvégére azt meg kell hagyni. [link] Nem kommentálnám, gondoljon mindenki azt amit akar. -
Diokhan
addikt
válasz
Motion_Blur #8258 üzenetére
Én sem azt mondtam, hogy az eredményei miatt, hanem mert legalább értelmes dolgot csinál. Élhetne mondjuk Kardashian féle életet is... Az eredményeiről szerintem bőven ráérünk pár év múlva beszélgetni.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #8253 üzenetére
Lehet szarkasztikusan értették: Na, _gratulálok_!
-
Diokhan
addikt
válasz
Bozso68 #8255 üzenetére
Valóban benne van a szándékosság, vagy csak nem látta a sárga kocsit vezető versenyző, hogy bejött mellé Vivien, mert amikor a kanyarodást megkezdte, akkor még Vivien mögötte volt, és szerintem arra számított, hogy Vivien végig mögötte marad. Nem tudom eldönteni igazából.
-
Bozso68
őstag
válasz
Diokhan #8254 üzenetére
Nekem úgy tűnt a múltkori Hockenheim-i ütközésénél, hogy a sárga kocsit vezető versenytárs direkt zárta be előtte a kaput. Szerintem ez is a csinibabának szólt.
De lehet, hogy én képzelek bele többet a kelleténél. -
Diokhan
addikt
válasz
Motion_Blur #8253 üzenetére
Én nagyon tisztelem és becsülöm azért, amit csinál, de úgy érzem, hogy csak a neme miatt van ennyire hypeolva és mert szép kislány. Ha egy ugyanilyen korú fiúról lenne szó, fele ennyire nem lenne körülrajongva. Szerintem...
-
Shodan
őstag
KORÁBBI F1-ES PILÓTÁT OKTATOTT A MAGYAR TINILÁNY[link]
-
Ciccuka
veterán
válasz
XFishboneHUN #8249 üzenetére
*Az adásban elhangzottak nem képviselik a szerkesztőség és a hu.motorsport.com álláspontját, nem egyeztethetőek annak mértékadó irányelveivel.
-
XFishboneHUN
senior tag
Tízórai mellé muszáj egy KV!
-
rocket
nagyúr
Igy volt, de nem 12 autoval.
Az meg, majd kiderul, ha nem jon uj gyarto bevallalnak-e 9/9 autot, hogy meglegyen a minimum.#8246: Inkabb RTM legyen, Random Touring Masters, ahol a versenyzok mnden verseny elott huznak a kalapbol egy cedulat, hogy melyik autoval induljanak, mekkora poen lenne egy ilyen verseny sorozat
-
törölt tag
válasz
XFishboneHUN #8244 üzenetére
Egy betűt kell megváltoztatni és kész is az új sorozat, kizárólag pénzes sofőröknek, fizetett nézőkkel, csak jogosítvány kell, bármilyen versenyzői engedély súlybüntetéssel jár, minél magasabb fokozat annál több súly, az első fokozatú versenyzői engedéllyel rendelkezők..pl. gokart fél tonna súlybüntetéssel indulnak minden futamon, minden versenyben szerzett pont +100kg.
bármilyen magasabb license +500kg.
...
szerk: ja és:
A DTM új neve pedig ATM -
emre
veterán
válasz
XFishboneHUN #8244 üzenetére
2006-tól 2011-ig csak az audi meg a mercedes volt
-
XFishboneHUN
senior tag
Ahogy a hírekben hallani a DTM-et már nem biztos, hogy eléri
Addig széthullik az egész!
2019-ben kilép a Merci 6 autóval, maradni fog majd a BMW meg az Audi 6-6 járgánnyal, nonszensz, az már nem életképes!
Hacsak nem vonják össze ennek hatására a SuperGT-vel, valami csoda folytán, hogy a sorozat életben maradjon.
-
-Mike-
addikt
válasz
XFishboneHUN #8242 üzenetére
Tippelhetnénk arra amúgy, hogy kizárólag csak pénzzel (nagyon sok pénzzel) valaki meddig tud eljutni.
Ugye ez most egy hosszútávú r8 lms (blancpain szériás feltehetőleg). Oda még talán elérhet mert ott is vannak gentleman driverek, sőt, AM kategória, stb, de hogy a DTMben menjen egy teljes szezont, én azon már nagyon csodálkoznék. -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
#70869248 #8241 üzenetére
Hát, de nem, micsoda megfogalmazás ez.
Mintha ő lenne egyedül a bolygón, aki ennyi idősen ilyen teljesítményű autókat képes lenne elvezetni.
Ennyi erővel mondhatnám én is, hogy amikor vezettem a 430 lovas Panamera-t "huzamosabb ideig nagy tempóban", akkor most királynak kellene lennem, vagy nem értem, mert micsoda teljesítmény?!
Kb. "20 ezer" más pilótát tudnék mondani, aki ilyen autót elvezet!
De, hogy ne menjünk túl messzire, szerintem itt bármelyikünk eltudná vezetni ezt az R8 LMS autót pár körös bemelegítő után!
Néha, azért sajnálom, hogy nem adatott meg az, hogy apám kőgazdag legyen és finanszírozza az autókázós hóbortomat, mint a magyar autósportban sokaknak!
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Ciccuka #8235 üzenetére
Jaj a Keszthelyi már megint, most olyan szépen leült a hype, hogy összetörte magát, de amint autóba ül, hirtelen megint ő lesz a kimagasló soha nem láttunk ekkora tehetséget sablonú versenyzőnő!
Lever tőle a víz!
Ha ennyire tehetséges mondja már meg valaki, hogy az Audi TT Cup-ban, miért nem brillírozik? Ja hát persze, mert eddig talán csak egy futamon tudott csak célba érni.
-
Diokhan
addikt
válasz
Ciccuka #8235 üzenetére
Hmmm... Nagyon nagy pertolhead-nek mondanám magam, imádom az autósportot, és annak (majdnem) minden vállfaját, de erről a kis hölgyről még legnagyobb szégyenemre nem hallottam. Figyelni fogom a pályafutását. Az autó szép amit tesztelt, kár, hogy nincs hosszabb videó, vagy például onboard felvétel a cikkben.
-
Ciccuka
veterán
-
A Zéé
addikt
válasz
Minstrel #8233 üzenetére
hát nézd már meg, hogy lóg a lökhárítója... Ilyent azért csak nem veszünk meg!
Én amúgy itt szoktam néha csorgatni a nyálam -
Minstrel
senior tag
Vegyük meg őket közösen, néha gurulunk velük a Ringen.
[1999 Prodrive Ford Mondeo Super Touring Car Package] -
A Zéé
addikt
Nem pont ide vág, de a trendeket erősíti: még egy szeg a gyári LMP1 koporsójába?
Nagyon úgy néz ki, hogy ott se marad más, mint a gyártók nélküli, privát csapatoknak fenntartott bajnokság már az LMP1-ben is. GT-ben, kisebb prototípus osztályokban beválni látszik, és a túraautózással is ez lesz. Gyanúsan nagy a csend a jövő évi WTCC-vel kapcsolatosan.És csak jobban erősödik bennem az az elképzelés, hogy Norbiék is azért kalapáltak össze egy TCR-es csapatot már idénre, hogy legyen minél több infójuk a kocsiról, pályákról, körülményekről, hogy ne jövőre kelljen először szembesülniük vele.
-
Ciccuka
veterán
-
-Mike-
addikt
Se dtm, se wtcc, maradnak a jobbak, btcc, v8.
-
-
rocket
nagyúr
válasz
guftabi96 #8220 üzenetére
Iden csokkentettek az autok szamat 6/gyartora a koltsegcsokkentes miatt, 2019-tol 9-9 autoval kellene induljon a BMW es Audi, hogy meglegyen az also limit, nem biztos befogjak vallalni, 12-14 auto boklaszasa a palyakon meg a nezoket nem fogja erdekelni.
Uj gyartora nincs esely, ugyhogy rezeg a lec a DTM felett is, a WTCC es WEC LMP1 utan.
Sajnalatos a Mercedes kiszallasa, pedig nagyon jo lett az idei DTM szabalyrendszer, kiveve, hogy barmikor lehet kereket cserelni (raadasul 1 keverek van csak), es a hatulrol indulok minden mindegy alapon bevallaljak 1-2-3. koros cseret egy safety car fazisra jatszva (ami eleg gyakori),es konnyen oda kerulhetnek az elejebe, a gumik meg siman birjak a gyurodest.
-
szilva01
őstag
Az lehet, hogy Michelisz most ert haza? Elment a buszom (200e, repterrol jar) mellett egy olyan Honda amivel a Hungaroringen volt a TCR hetvegen.
-
szilva01
őstag
Na, kis kesessel megneztem az elso futamot. Ezt Monteiro kicsit benezte, kar, hogy pont Norbit talalta telibe. Guerierri-t nem kene megbuntetni? Amit Bjork kapott tole arra meg roncsderbin is felkapnam a fejem.
Inditom a masodik futamot.
-
Ventur@
senior tag
válasz
vwpolopg #8214 üzenetére
Fogalmam sincs. De az gáz, hogy tavaly is ez volt. Egész évben szinte végig letekert motorral mentek, majd az utolsó futamra lehetett megtekerni. Ennek így - szerintem - semmi értelme, mert ez így csak bohóckodás.
Viszont ennek fényében - letekert motor - még cinkesebb Dani eredménye Zsoltival szemben.
somasz: Örülnék neki ha nem így lenne. Egy futammal is meggyőzőbb Zsolti teljesítménye. ETCC-ben is szerintem erősebb, mint Norbi. Csak kevesebb a nemzetközi tapasztalata. Én tuti adnék neki még egy esélyt.
-
Ventur@
senior tag
válasz
vwpolopg #8208 üzenetére
Akkor ez Danira nézve még nagyobb ciki, hogy a letekert motorral jobb időt, ment futamon Zsolti. Akkor most jöhet a Zengő Zoli által korábban mondott: "több versenyzőnek akarok lehetőséget adni" történet. Szabó Zsoltit következőre a 17-es autóba, Nagy Norbi, meg a 15-ösbe, Dani meg mehet ETCC-zni, vagy akármi.
(#8210) Bozso68: Lökték a francokat
.
-
Bozso68
őstag
Szóval meglökték. Csak én nem látom, hogy kicsoda:
[link]
Így benézni belső íven a féktávot... Ez akar VB lenni? Meggyőződése, hogy messze jobb Norbinál, és semmibe veszi. Tiszta Hamilton.
Bezzeg Norbi mikor támadta úgy az évben, mint ez a köcsög a főfutamon? -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #8203 üzenetére
Na igen, Zsolti szépet ment elsőre a régi Hondával.
Dani teljesítménye csalódás -
badd
tag
válasz
Motion_Blur #8203 üzenetére
Sztem szarul is van, mert valamit összeszedett az este.
-
Motion_Blur
félisten
Norbin látszik hogy full ideg. Remélem le se pacsizik ezzel a kokeróval.
Nagy Danika be lett árazva.
-
szebe
addikt
Norbi behúzta, legalább ennyi
Nagy Dani kemény fél másodpercet vert a 2 éves technikára, bráfó
-
shteer
titán
Kis kárpótlás az első futamért
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest