Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
sultansmith
senior tag
Nem, lesz az oldalon egy külön link. Már volt ilyen máskor is, feleslegesek ezek az indulatok
15:25-re van kiírva, ha lesz link, dobom is ide.
-
biker
nagyúr
válasz
sultansmith #9094 üzenetére
ugyanaz az F1 időmérő megy mint a TV-ben, idióta gyökerek ezek!
-
vlevi
nagyúr
válasz
sultansmith #9094 üzenetére
Boxutca magazinban említették, de még nem sikerült megtalálnom az m4sport.hu oldalán, hogy hova klikkeljek
-
sultansmith
senior tag
-
guftabi96
addikt
válasz
albert8 #9088 üzenetére
---------------------Véletlen nincs itt valaki, aki Békéscsabáról vagy környékéről tervez menni holnap a ringre? Esetleg a keletiből?
Mennék szívesen én is holnap, de én Pesten nagyon nem vagyok ismerős, nem tudom, hogy mi merre szóval nem akarok teljesen egyedül menni. -
guftabi96
addikt
A táblázatot ezentúl NEM fogom frissíteni.
Átpakoltam az egészet egy WIX weboldalra. Így azért könnyebb rajta eligazodni és szebb is az egész. Ezentúl ez fog folyamatosan frissülni. (Még nincs teljesen kész, majd este még alakítok rajta, de már használható) -
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Motion_Blur #9081 üzenetére
Akkor még biztos lesz hely a főbejáratnál lévő gigant parkolóban!
-
Motion_Blur
félisten
Szeretnénk kimenni vasárnap, a korán érkezőket még mindig az isten háta mögé terelik parkolni, vagy le lehet rakni az autót a főbejárattól jobb kézre eső parkolóban is?
Nincs kedvem összeb*szni az új autót fél méteres gazban, csak azért kérdezem
Kb. reggel 8-ra tervezem az érkezést.
-
Ventur@
senior tag
válasz
guftabi96 #9078 üzenetére
19+ autó? Az igen
. Több, mint a tavalyi WTCC mezőny, ami kicsit elég ciki így visszagondolva
.
Sajnos nekem idén is kimarad a hringi forduló. Keret még lenne is rá, csak igazából máshova kell az a zsé. Pedig annyira mentem volna. Gondolom innen mennek páran, azok gondoljanak rám egy-pár jó fotóval - főleg a hostessekről
.
-
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9077 üzenetére
Lehet tanulni a neveket. Biztos az én tájékozatlanságom, de sok (számomra) ismeretlen név van a listában.
Viszont, ha jól számolom eddig 19 bejelentett pilóta van + a 2 Campos autó, szóval a tavalyi ETCC-nek nevezett valami után ez szép nagy ugrás.
Külön érdekes Piro, ahol a csapat 2 pilótája különböző autókkal fog menni (Hyundai és Honda).
A csapatbajnokság itt hogy lesz? Nagyon sok az 1 pilótával rendelkező csapat. Biztos lesz, ahol még jelentenek be másik versenyzőt, de lesznek 1 versenyzős csapatok bőséggel. -
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9074 üzenetére
Kész
Most már van egy TCR Europe lap is[link]
Ezt azért nem tervezem annyira részletesre csinálni, mint a WTCR-t, de majd a minimális infókat gyűjtögetem benne. Egyelőre az eddig bejelentett csapatokat/versenyzőket/autókat írtam bele és egy versenynaptárt.
Ha bárki talál benne hibát, kérem jelezze -
guftabi96
addikt
Tassi Attila a KCMG csapatában fog versenyezni
Josh Files is itt fog versenyezni.
Alakul egyébként a TCR Europe mezőny is, jött pár bejelentés az elmúlt hetekben. -
-Mike-
addikt
-
Ciccuka
veterán
-
guftabi96
addikt
Jedlóczky Márk: TCR Europe,
Cupra TCR
Saját csapattal + némi Zengős hátszéllel. -
szilva01
őstag
válasz
XFishboneHUN #9067 üzenetére
Akkor biztos csak randira igyekezett!
-
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #9061 üzenetére
-
guftabi96
addikt
Lopez majdnem aláírt a WTCR-be
--------------------------------
Monteiro a visszatérésről:
"Nem tudom, hogy két vagy három hónap, de a Honda fenntartja számomra az autóm. Viszont így is nagyon bosszantó ez a helyzet; nem volt jó érzés kívülről nézni a versenyeket."
Hát itt még mindig nagyon nagy a bizonytalanság, ebből nem mostanában lesz versenyzés.. ha egyáltalán lesz is valaha.Ha már Vivike: állítólag Ralf Schumacher fiával jár. Schumacherné
-
szilva01
őstag
Na sikerült nagyjából áttekintenem az első wtcr hétvégét. Nem tudom hogyan lehetséges ennyi balszerencsét összeszedni egy hétvégén. A falrakenés meg szerintem versenybalessetnek elmegy, de persze ez is Norbival történik.
Tárkány meg elképesztő miket megy ennyi idősen, tisztelet és béke!
Vivszihez meg nem tudok mit szólni, már Mordor legsötétebb bugyraiból kell halászni ezeket istenítő cikkeket, kutyát se érdekli a vergődése.
Offba is teszem, mert kb. annyi köze van a túraautózáshoz mint nekem.
-
quby
őstag
Erröl a sorozatrol nem is tudtam hogy létezik. De hatalmas versenyek vannak. És meglepően sok az ismert név.
-
Ciccuka
veterán
-
guftabi96
addikt
-
vwpolopg
őstag
válasz
Motion_Blur #9055 üzenetére
Az megvan, hogy tulmelegedett a valtoolaj, folyt is, nem volt egyese és 3bol 4be akadt a váltó? Ja nyilván ő a hülye...
Sorry, beneztem amit írtál, azt hittem a vasárnapi 2. Futamrol írtad.
-
Motion_Blur
félisten
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
sultansmith #9051 üzenetére
Azzal, igen bocsi!
Francba, hogy ilyen könnyen keverem!
-
sultansmith
senior tag
válasz
XFishboneHUN #9050 üzenetére
Alfa Romeo Giuliettaval, de nyugi, én is mindig keverem.
-
Ventur@
senior tag
Ahogy az várható volt az egyik szabadkártyás Nagy Dani lesz a M1RA-val: [link]
Viszont ez a BoP+kompenzációs súly+20 kg nem fogja megkönnyíteni a helyzetét ebben a mezőnyben. Szerintem max. mezőny közepe amit el fog érni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #9044 üzenetére
Jaja akkor éreztem én is a legjobb formában amikor a bömössel cibálta a 3 Chevy bajszát.
Hringen ütnie kéne Müllert, Björköt és Tarquinit is + nagyon egyben is van a mezőny.
-
gabe_
őstag
Hát, végül is igazatok van, a tecnika jócskán hátráltatta az elmúlt hétvégén Norbit.
Majd akkor fog látszani a valós erősorrend a 4 hyundaios versenyző között, ha egyiknek sem lesz semmilyen műszaki jellegű gondja. -
bajnokpityu
félisten
válasz
sultansmith #9043 üzenetére
újranézve a falhoz szorítós videot, elemzést, rájöttem, hogy igen, pont az volt a baj, h ott volt a tűz. ha egy tizedmásodpercre elvette volna a gázt, akkor egymás mögött mentek volna, az a 20cm hozott volna 1-2helyezést.
én megmondom őszintén nem ettől tartok. attól a rohadt technikától. ne legyen igazam, de túl kicsi ország vagyunk, a gyártónak meg az a jó, hogy egy erős ország pilótája győz, több hasznot zsebel a gyár.ill, talán attól is tartok, hogy akármennyire józannak tűnik Norbi az interjúkon, most egy icipici józanság pont kellett volna.
nemtom más hogy látja, most éppen én igy
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
sultansmith #9043 üzenetére
Lehet. Én így érzem. Szerintem akkor volt a csúcson, amikor a Chevyk ellen szinte csak ő tudott bármit is kezdeni. Akkor nagyobbnak éreztem a nyers tempót.
Attól mindenképp elfogultnak kell tekintenünk magunkat, hogy magyarok vagyunk.
Szerintem leterhelt a családja miatt is. Attól is hiányozhat az a kis kis extra koncentráltság. Az öregben jobban látom, hogy fejben csak itt van, meg akarja nyerni a bajnokságot.
Ne legyen igazam, de nem tudnám most kizárni, hogy a ringen is felveszi a versenyt az öreg. -
sultansmith
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #9042 üzenetére
Jajaja, azóta annyival rosszabb, hogy tavaly pl. az utolsó versenyig harcolt a vb címért, de hát na, mi jobban értünk ehhez. Jézusom...
Lennék én olyan rossz mint ő.
Az sem számít, hogy az overheated gearbox miatt nem tudta a saját tempóját menni, de még így is az élmezőny idejét mente.
Meg az se érdekel senkit, hogy úgy ment másodikat a szombati időmérőn, hogy abból 10 percet a pályán sem volt.
De hát ez van, ha az emberben nincs tűz, na, valljuk be.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #9040 üzenetére
Azóta lett rosszabb szerintem, amikor a gyári csapathoz szerződött, és elkezdett úgy gondolkodni, hogy nem kell vigyázni a kocsira, mert van pénz, van alkatrész. Persze akkor is már szerencsétlen volt,
de szerintem összeszedettebben ment, és még gyorsabb is volt. -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Motion_Blur #9040 üzenetére
Még nem kell leírni őt. Meglátjuk mit mutat majd a Hungaroringen.
-
gabe_
őstag
Igen, kicsit mintha hiányzna a tűz most Norbiból. Ok, ez még csak az első futam, bele kell rázódni.
-
guftabi96
addikt
-
Ventur@
senior tag
Ahhoz képest, hogy a szombati nap milyen gyászosan unalmas és gáz volt, a vasárnap az meglehetősen izgalmas lett. Voltak azért nagyon szép csaták (főleg Coronel alkotott nagyokat). Mondjuk a két Alfa-s....hát nagyon el voltak tájolva az öreg olaszok. ...és ha már öreg olasz, akkor a kis kopasz a lehető legtöbbet kihozta a hétvégéből
. Sajnos a szombat elvett Norbitól min. 20+ pontot és ez már most nagyon hiányzik, pedig csak most kezdődött a szezon. Le a kalappal Erlacher előtt, sejtettem hogy jó az inas és örülök, hogy itt van a mezőnyben. Guerrieri nekem kicsit most csalódás volt. Nem nagyon találta, hogy merre az arra, valamint Coronel is csak szenvedett - bár volt pár jó csatája. Ha a szombatot nem számítjuk, akkor Zengőék - számomra - egészen jól mentek, viszont sokat kell fejlődniük, mert láthatóan az autó alkalmas min. Q2-re és akár győzelemre is a fordított rácsos versenyeken. Viszont azt biztos, hogy itt a tizedekért keményen meg kellesz küzdeniük. Audinál az ifjoncok...hááát....
...ha nincs Shedden és Vernay, akkor ez csúfos egy hétvége lett volna az Audinak.
Jön a hazai menet és remélem kva jó kis versenyek lesznek.
Meg remélem viselkedni fognak a hazai szurkolok Mullerrel szemben. Nem volt szép és sportszerű amit csinált, de a versenybírók is tehetnek róla, hogy ekkora felhörrenés lett az egészből.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
bajnokpityu #9033 üzenetére
+ Kimi... de jah...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Motion_Blur #9018 üzenetére
Hja, úgy áll, h Norbi megmarad a nyugodt pechesnek. ala Pedroza..
-
proof88
addikt
Müller sokszor köcsög, viszont én azt láttam a mai versenyeken h kb az összes baleset azért volt mert az előrébb haladó rosszul mérte fel a kocsija méretét hátrafelé és idejekorán ráhúzta a mellette / félig mögötte lévőre. Ha 5 ilyen eset nem volt akkor egy sem. Müllert sem értem mégis mit gondolt, miért jó nem csak Norbit de saját magát is berántani a falba.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9030 üzenetére
Szerintem ennyire azért ne szaladjunk előre. Tény, hogy már most óriási a hátrány és ennek a ledolgozásához kb kisebb csodára lesz szükség ilyen mezőnyben, de azért még mindig rengeteg verseny van hátra.
Azzal meg kifejezetten jól jártál, hogy nem nem láttál semmit a hétvégéből... Nem kicsit volt idegőrlő.
Viszont ha leszámítjuk azt, hogy a Norbi szurkolók szempontjából mennyire negatív volt ez az egész, a sorozat remeknek ígérkezik. -
Motion_Blur
félisten
Ez a hétvége úgy jött ki hogy egy sessiont se láttam.
Az infók, eredmények tudatában azt hiszem hogy ez így is marad a jövőben. Norbinak tavaly volt AZ ÉVE, elbukta, most már csak gyári fizuval levezet mint Alonso
-
szebe
addikt
Ez az elengedés vajon mi volt?
-
guftabi96
addikt
Müller egy patkány, 364726. felvonás
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Ventur@
senior tag
Jó kis időmérő volt ez. Tarquini előtt le a kalappal. Ha nincs a kis hiba Norbinak, szerintem akkor sem lett volna meg neki az öreg
. Erlacher nagy respekt! Zengőék szerintem a lehetőségeikhez képest jól mentek. Csak a futamok is lennének ilyen izgalmasok majd, mint az időmérő
.
-
guftabi96
addikt
Elképesztő ez a Tarquini. 56 évesen még mindig ennyire formában.
-
szebe
addikt
válasz
XFishboneHUN #8960 üzenetére
Mór Csabáék ha jól láttam egy 10. és egy 3. hellyel kezdték a szezont Zolderben. A 2. futam végét kaptam el, nem tűnik egy rossz sorozatnak ez a GT4 sem
Vivike meg nem ebben indult (szerencsére).
-
vlevi
nagyúr
Ne felejtsük el, hogy még 2 versenyt ki kell bírni az autóknak.
Ettől függetlenül tényleg kicsit unalmas ez a körmenet.
De az, hogy ennyire tele van a pálya autókkal, azt jó látni. Itt már a pontszerző hely is sokat jelent majd, nem úgy mint a 15 autós wtcc szőnyeg, ahol 1-2 ember kiesett, valakit megelozol, és pont szerző vagy... -
Motion_Blur
félisten
Szerintem Norbi még ezt a szezont lenyomja egy jó kis gyári csapatos fizuval oszt viszonlátásra.
Nem fog menni, nem fog összejönni...
-
-
Ciccuka
veterán
súlytalan vonatozás volt végig
-
biker
nagyúr
ezt
nem
hiszem
el
ilyen
nincs -
.LnB
titán
Na, ott folytatjuk ahol abbahagytuk...
-
Malachi
addikt
M4-en most kezdődőtt, első kép: safety Michelisz miatt, aki úgy tűnik odaverte. Na jól kezdődik az év.
Mod: ja kiesett a kerék. Oké.
-
vlevi
nagyúr
Mi jön még bammeg?
Leesik a kerék???? -
albert8
veterán
Na mára elég is volt........
-
guftabi96
addikt
Ilyen van? Ez a fos fog az őrületbe kergetni...
-
guftabi96
addikt
Most komolyan nem megy a Facebook stream? Ez valami vicc?
-
.LnB
titán
Tud valaki streamet a versenyre? Youtube-osat.
-
Ventur@
senior tag
Marrakesh szombati időmérő eredmények:
Hyundai első 3 szorosan, de sajnos Björk az élen. Pedig Norbiban még volt, csak az a fránya motor
. Remélem versenyre ki tudják pofozni a gépet. Sajnos ez eddig nem Norbi hétvégéje. Filippi meg hol tanult meg így menni
?
2 mp-en belül 23 autó, szoros lesz ez így nagyon
. Szusszannyunk és várjuk az első versenyt
.
-
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #9000 üzenetére
Nagyon csúnya hangja volt, az a motor így a hallottak alapján kuka.
------------------
Filippi megvadult
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest