- Synology NAS
- [Re:] A kanadai kormánynál lobbizik a Tesla, Elon Musk 12 gigagyárra készül
- Linux kezdőknek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- [Re:] Mégsem kap a SpaceX Starlinkje támogatást az USA-tól
- [Re:] Az űrből sugároznák az 5G-t, komoly riválist kaphat a SpaceX Starlinkje
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok és bányászatuk (GPU)
- Bittorrent topik
- Windows 10
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Na csak ide találtam én is
!
Üdv túraautó fanok
! Remélem mindenki készül már a hétvégre, mert jön Suzuka. Remélem ütős kis futam lesz és Norbi jól odateszi a kis bömöst.
Z0C!: Láttam én is a videót és hát kissé gáz. Igaz talán nem ~70 éves nagymamát/nagypapát kellett volna megkérdeni ki Mihelisz Norbert, mert hamarabb felsorolják a Barátok Közt összes évadjának szereplőjét, mint az elmúlt 5 év WTCC bajnokait
. Az, hogy fiatalabbak sem tudják, az meg megint azt jelenti, hogy egy ilyen pörgős autósport mennyire nincs reklámozva idehaza. Főleg, hogy van benne magyar versenyző is. A linkelt oldalon a hozzászólás jó volt. Az tuti, hogy ha engem kérdeznek meg, akkor Nóóórbizással kezdtem volna én is
.
ruti kérdezte egy korábbi hsz-ben, hogy miért nincs elég szponzor és miért nincs a szakágban pénz. Azért, mert ez nem foci
. Oda lehet talicskával tolni a zsét (lásd a Fradi mennyi zsét kapott nem rég és hol is állnak a bajnokságban
), ide nem. Csak az a gáz, hogy a nemzeti bajnokság összes fordulóján nincs annyi néző kint, mint az eddigi egyetlen hungaroringi wtcc futamon. Ingyenesség ide vagy oda. Ha meg jövőre tényleg ingyenes lesz ismét, akkor tuti rekordot fog dönteni a hungaroringi futam. Ezt bizonyította az idei is, hogy a még sokat látott/tapasztalt wtcc menők is csak ámultak, hogy ennyi ember van kint.
Ennyi
. Elnézést, hogy hosszú voltam
. Teszem be kedvencek közé ezt a topikot, mert fogom látogatni.
éééss akkor mindenki : Nóóórbiii....Nóóórbiiiii
!
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ventur@
senior tag
De szépen írtad le az egészet istenem
. Ott voltam én is, tapasztaltam az egészet és még a mai napig feláll nekem is a szőr a hátamon, ha eszembe jutt ez egész. Miskolcról mentem fel csak emiatt, de egyáltalán nem bántam meg. Jövőre szintén megyek, ha ingyenes lesz, ha nem. Ott a helyünk
.
Najó nem csak a wtcc miatt mentem, mert jó volt látni/hallani az Auto GP-s verdákat, na meg a Maseratti-kat. Jézusom azok a hangok és illatok
!
Na de hétvégén Suzuka. Remélem összejön Norbinak valami zsíros falat. Csak úgy lazán, mint a múlthéten iracing-ben a Corvette C6R-el*
.
*Múlthéten volt Norbi iracing-ben tesztelni online, közel 40 szimulátoros ellen. Corvette C6R-el mentek 2 x ~40 kört Suzuka East-en. Első futam nem jött össze neki, de a 2-at behúzta. Igaz kellett küzdenie rendesen
.
BalatonRinggel mi a helyzet? Félkész állapotban van és ennyi. Továbbra sem halad semerre. Pedig ha még a MotoGP is jönne ide az sem lenne semmi. Főleg, hogy volt az idén WRC futam is Magyarországon.
ruti: Van még azon a bömösön vastagon hely. De ha meg sok matricát tesznek rá, akkor nem látni azt a csodaszép festését
. Sóval kell rá matrica, csak jó helyekre
.
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Hehejjj....kicsi a világ. Akkor üdv a belvárosból
.
Most olvastam én is a Zengő Motorsport oldalán. Nem jó hír, de lényeg, hogy holnapra legyen frankó a szekér
.
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Benne vagyok. Majd időben értekezünk erről
(tavaly is az volt a gondom, hogy tök egyedül mentem fel a futamra és azt se tudtam elsőre, hogy tudok a ringre kijutni. Szerencsére pesten voltak már társak, akikkel meg volt beszélve a találkozó. De fel is meg haza is egyedül jöttem..
Most néztem, hogy csak 4 pont van Poulsen és Norbi között a Yokohama Driver's Trophy-ban. Na még jobban hajrá Nóóóóóórbiiii
!
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #1131 üzenetére
Gyakorláson belefér, csak időmérőn, meg futamon kellesz kerülni a sóderágyat. Na meg Poulsen-t
.
Valószínűleg esni fog az időmérőn és a futamon is, szóval érdekes egy hétvége elé nézünk. Reméljük a legjobbakat
.
-
Ventur@
senior tag
Azért azt se feledjük, hogy első éve a BMW-vel. Míg a nagy ellenfél Coronel már jó ideje bömössel csapja
. Ha jövőre is marad a bajor csoda Norbinak, akkor már több tapasztalata lesz és szerintem jobban oda fogja tenni a gépet.
Másik dolog, hogy szinte semmit nem tud tesztelni, mert nincs rá keret. Ez is nagy hátrány.
Én bízom benne, hogy jó kis futam lesz holnap
. Azért az állórajtokban kva jók a bömök. Csak az eső ne essen
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #1141 üzenetére
Valahol olyat olvastam, hogy jövőre "bekékülne" Norbi. Na ez ugye vagy Chevy, vagy Volvo lehet. Mivel a Chevy privátba nem nagyon ad ki autót (kivétel a Bamboo Engineering) és amúgy is rohadt drága egy Chevy wtcc autó, így sokan azt pedzegették, hogy Volvora váltanának Zengőék*.
(Tudva levő, hogy a Volvo nagyon akar nyomulni jövőre a WTCC-ben. Vannak hírek, hogy jönne a Ford is, meg talán olyat is olvastam, hogy a Honda is jönne a BTCC-s Civic-el)
Viszont, ahogy kivettem a nyilatkozatokból (régibbi és mostani), nem hiszem hogy leváltanák a BMW-t, még ha abban nem is lesz 2012-es technika jövőre.
Én bízom benne, hogy maradnak a bömösnél
.
*Nem kell készpénznek venni. Kezeld csak pletyka szinten
.
-
Ventur@
senior tag
Ritka egy unalmas futamok voltak ezek. Nem szokásom netezni wtcc közben, de most az első futam után bekapcsoltam a gépet, mert annyira untam.
Coronel-nek nagy grat a BMW-s győzelemért, Norbinak meg ez jó volt egy újabb tapasztalatnak...csak a büntetés ne lenne
.
Motion_Blur: Pont a futamon volt szó róla, hogy Zengőék maradnak továbbra is a bömösnél
. Tehát a Volvo csak pletyka volt.
Bár, hogy jövőre mire lesz elég a bömös, az még talány. Szerintem túl sokra nem, mivel nincs gyári csapat, a BMW meg nem fejleszt a WTCC-re. Jó nekik a GT, DTM meg a LMS széria
.
-
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
Kicsit többet vártam a futamtól, de hát ez van. Továbbra is tartom azt, hogy nem kell leírni egyáltalán Norbit (és a csapatot). Első éves BMW-sként 8. az összetettben. Egy számára ismeretlen autóval
.
b-type: Szerintem Tarquinivel nem volt semmi baj. Fasza kis túaautózást mutatot be az öreg
. Ennél nagyobb püfölések vannak egy BTCC futamon
.
ruti: Rajtnál valamelyik bamboo miatt kellett kihúzódnia. Talán O'Young szerencsétlenkedése miatt. Arról van valami hír, hogy Monteiro kap-e egy kis ejnye-bejnyét? Vagy ez is el lesz nézve és a végén még Norbit büntetik meg
?
-
Ventur@
senior tag
[Nyolcadik hely az esős makaói teszten]
Na lesznek itt érdekességek a hétvégén
. Nézzétek meg NG köridejét
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #1178 üzenetére
Na ez jó kérdés
. A hírben annyi van, hogy Ng odavágta a gépet, aztán gondolom a teherszállító autó, ami leviszi a pályáról a sérült kocsikat, nem egy WTCC-s kaliberű gépezet. Annak a köridejét nézték szerintem
.
De a másik: Most olvastam, hogy a fradika újabb 210 Millió Ft-ot kap egy cégtől és lesznek belőle családipáholyok, meg kutyafüle lóf*sszal...és ne menjen fel az emberben a pumpa, mikor ilyet olvass. Egy 10. helyen álló, volt többszörös NB1-es bajnok és BL-t megjáró csapathoz megint került egy talicska pénz - de minek - és itt van Norbi (de vehetünk más tehetséges autóversenyzőt. Lásd Kiss Pál tamás pölö), aki - illetve a csapat - azzal küzdenek, hogy pang a kassza, alig van zsé alkatrészre és még tesztelni sem tudnak eleget, amitől jönnének a jobb eredmények.
Erre itt ez a hír. Hát komolyan mondom nem értem a magyar nagy cégeket, hogy egy világszintű versenyben nem látnak jó bizniszt (mutasson nekem valaki még egy foci/kézi/vizilabda stb stb stb versenysport felmutatni olyan eredményt, hogy 70.000 ember megy ki EGY embernek szurkolni. Jövőre - valószínűleg - ismét ingyenes lesz a ring, ha nem lesz nézőcsúcs, akkor megeszem a kalapom!). Felháborító
.
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #1180 üzenetére
Valószínűleg
.
Rossz hír viszont, hogy mindkét futamon 12. helyről indul Norbi a hétvégén (valószínűleg eltaktikázták magukat, ill. Barth balesete is közbe szólt). Poulsen 14. lett, ez viszont csak részben jó hír.
De reméljük a legjobbakat
.
-
Ventur@
senior tag
Szerintem is megfontolandó lenne az Engstler csapattal beszélniük. Biztos, hogy jó kapcsolatot ápolnak velük, mert nem egyszer segített ki a Zengő csapatot Engstler papa.
Na meg egy eléggé komoly BMW-s tapasztalatokkal rendelkező csapathoz kerülne, ahol tuti, hogy van zseton és lenne miből tesztelni is.
Engstler-Zengo Racing Team...még jól is hangzik
. Nooooorbizni ugyanúgy lehetne még ettől
.
Szerintem belátható így 1 év eltelte után, hogy idehaza a technikai sportot nem fogja egy nagy cég sem támogatni (bezzeg a focit, amiben olyan jók vagyunk
).
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #1203 üzenetére
Május 6. Ott a helyem, meg mindenkinek
.
-
Ventur@
senior tag
Talán, mert az autó-motorsportokban, annyira nem vagyunk otthon és kevesen vannak a világban
. De szerintem vígasznak ez is megteszi
:
Az Év sportmenedzsere: 1. Zengő Zoltán 25 324, 2. Pataky Tibor 22 521, 3. Süli András 17 687
-
Ventur@
senior tag
Ha valaki lemaradt róla, vagy stream-en sem tudta nézni akkor íme, felvettem az időmérőt. Akit érdekel, innen le tudja tölteni
:
Kb. 1 Gb a mérete, wmv kiterjesztésű. Minősége olyan amilyen, de csak ennyit tud a tuner kártyám
.
-
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
proof88: Kösz az összefoglalót és like ment a képre
.
BTCC-t melyik általad linkelt livestream-en érdemes lekapni? Előre is kösz a választ
.
Gondolom erről már tudtok:
Nem tudom ki, hogy van vele, de szerintem kifejezetten "dögös" lett ez a Granta WTCC. Kiváncsi vagyok a ringen mire lesznek képesek
.
-
Ventur@
senior tag
Én szinte 100%, hogy megyek (Miskolcról). De valószínűleg már 1 nappal korábban pestre fel és haveromnál dekkolok addig és majd másnap ki a ringre
.
Óccsón: Azért, ha tudsz egy összeget írhatsz, hogy legyen b terv is (vésztartalék)
.
-
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
Éljen! Vasárnap este 10-től adja az Eurosport 1 a hétvégi futamot felvételről
.
Bezzeg a nyomorék tenisz, meg a kerékpározás eszméletlen fontos egész nap
.
proof88: Ha, tudsz majd esetleg stream linkeket adni, az jó lenne
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
!Overdose! #2182 üzenetére
m2, vasárnap: 16:20 - 17:35. Gondolom egy futam, az is felvételről. Mi másról!
Na mindegy nem húzom magam feleslegesen. Majd csak lesz valahol valami live stream.
MaTTeS: Eurosport 1-en Francia Open 11:00-től 20:00-ig (dejó
), Eurosport 2-n Grand Slam 11:00-től 20:00-ig (remekjó
). Ha ez egy és ugyanaz, akkor meg lehet azért, mert az egyiken a nők a másikon a férfiak csapják. De mit értek én a teniszhez
.
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
-Mike- & !Overdose!:
. Ez így már jobban hangzik, mint az este 10 órás Eurosport-os közvetítés.
IreN!CuS: Valószínűleg délután úgy is bemászok a gép elé és pont egy ilyen kombóra gondoltam
. Kényelmesség nem szempont, futamokat élőben látni...na az szempont.
Oké, tudom űljek le és ne hisztizzek már ennyit
. De hát Salzburgring óta ezt várom, mikor lesz már WTCC
. F1 annyira nem érdekel, foci EB meg még annyira sem
. Na de befogtam.
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
joshua7: muchas gracias
.
ruti: de hülye vagy, istenem
.
Még ez off és befejeztem:
Nekem valahogy azért ez sántít. Jó oké, hogy a 24 órás Le Mans-ban vannak prototípus autók, meg minden, de ez hogy ez a "valami" elindulhat úgy rajta, hogy semmilyen le mans-i szabálynak nem felel meg, valahogy szúrja a szemem. Ezzel az erővel - ha lenne elég zsém - odaállhatnék én is egy 1200-es zsigával, amiben van egy gallardo motor, meg b*szok rá valami spoiler-t, hogy azért mégis tapadjon, meg alá 4 drag papucs, aztán nesze nektek prototípus
. Na mindegy, kipuffogtam magam...és nem tetszik a batmobil
.
-
Ventur@
senior tag
Azért az egészséges önbizalom meg van. Mondjuk nem baj, ha nyernek már 2013-ban, csak a végén úgy ne járjon a Honda, mint a Forma 1-ben. Beletoltak 4-5 talicska zsét a BAR Honda-ba, aztán az eredmények meg a béka segge alatt voltak
.
De én várom a Honda-t, mert nagyon kiváncsi vagyok mit tudnak
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
IreN!CuS #2474 üzenetére
+1
Egyébként meg:
Slovakiaring teszt -> Sonoma -> 2 dobogó
Slovakiaring teszt - Suzuka -> ? dobogóHa csak egy dobogó is lennem, már az nagyon király hétvége lenne. Lényeg hogy Oriola előtt végezzen Nobi, de még Coronel előtt is jó lenne
.
-
Ventur@
senior tag
Ugyanez a közvetítések szempontjából
:
A suzukai hétvége programja:
Péntek:
6:30 – Teszt (30p) – MST-World live timingSzombat:
2:30 – Első szabadedzés (30p) – Eurosport Player, élő
5:00 – Második szabadedzés (30p) – Eurosport Player, élő
8:30 – Időmérő edzés (20+10p) – Eurosport*, élőVasárnap:
1:50 – Bemelegítő edzés (15p) – Eurosport Player, élő
6:45 – Bemelegítő edzés (15p) – Eurosport, felvételről
7:15 – Első futam (26k) – Eurosport*, élő
8:15 – Második futam (26k) – Eurosport*, élő* Eurosport 1-es csatornája közvetíti
Forrás: túraautó.hu és port.hu
Pénteki teszt eredménye: WTCC - Suzuka
-
Ventur@
senior tag
Ha jól tudom 10 pont* Norbi előnye a privát bajnokságban jelenleg.
Ez a pálya meg úgy ahogy van egy rakás.... Biztos jó sokat fizettek a japánok, hogy itt vonatozzanak a wtcc-sek. Kívánom hogy jövőre kihagyják a francba, mert ez így nem verseny.
Alberto Cerqui-t tudom, hogy ő tessékelte ki Norbit kavicsozni. Ha nem pontos az infóm, akkor elnézést
.
* Most néztem meg az FIA oldalán.
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Egy kicsit én is beleszóljak ebbe a "mivel menjenek" témába, én még mindíg azt mondom, hogy jó ez a BMW.
6. az összetettben Norbi és még az autót sem ismerték ki teljesen, illetve a beállítások terén van még mit fejlődni. Bári Gergő nyilatkozta valamikor, hogy kb. az autó 30%-át ismerik beállítások terén. 30%...és így 6.
Jövőre a Chevy nem lesz, mint gyári csapat és bár tény, hogy van benne szufla rendesen, azért meg kell nézni a Bamboos-ok mit alkottak azzal az autóval. Honda itt lesz, mint gyári csapat, de nem tartom egyelőre esélyesnek rögtön első éven VB címre. Seat megint nem járható út, mert eléggé bizonytalan az a motor alatta. Ford meg eddig túl sokat nem alkotott, Lada meg bizonytalan tényleg jön-e.
BMW mellett szerintem 3 dolog szól Zengőéknek:1. van 2 autó belőle, ami az övék. Tavaly megvették, gondolom nem fél talicska zsét beletoltak. Ezt jövőre eldobni nagy hiba lenne, mivel kizártnak tartom, hogy annyi lapátnyi guba lenne a Zengő csapatnál, hogy ezt bevállalják. Ha annyi lenne, lett volna tesztre is elég zsé.
2. Állórajtban verhetetlenek. Most is 8. helyről a 2.!!!-ig rajtolt Norbi. Ezt FWD-vel lehetetlen megtenni.
3. Jobb a gumihasználata a BMW-nek és ez sem utolsó szempont.Ami viszont tény, hogy az nem túl bíztató, hogy talán fejleszt a BMW. Erő kell abba a motorba, meg kis súly fogyasztás és mezőnyverő gép lenne jövőre
.
Ha sok hülyeséget írtam, akkor elnézést. Csak saját vélemény, amit leírtam
.
-
Ventur@
senior tag
Tegyék meg tétjeiket uraim:
Ki fogadd arra, hogy futamon 5 körnél nem lesz több a verseny és mind a két futamon SC lesz?
Emlékeim szerinte tavaly is "marha jó" kis futam volt itt
. Mondjuk lényeg, hogy Norbi egyben maradjon és lehetőleg a D'aste Oriola kettős előtt végezzen
-
Ventur@
senior tag
válasz
!Overdose! #2564 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is, hogy nem elég csak Oriola-ra figyelni, mivel 4 ponttal mögötte már ott van D'Aste.
Addig nincs gond mikor a tükörben láthatóak
. Az meg, hogy milyen helyezéssel, nekem már mindegy, csak tükörben legyenek
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
callmeakos #2572 üzenetére
Szerintem kenheti a hajára azt a 2. rajthelyet R2-ön. Nyom olyan állrajtot úgy is Norbi, hogy öröm lesz nézni. Nagyon komoly egy R2 várható
.
(#2566) L4rs: Na gyorsan verj a szádra egyet. Nem szabad ilyet még csak leírni sem
.
-
Ventur@
senior tag
Én csöppet sajnálom azért a bömöst, de hát haladni kell a korral és aki bajnokot akar, annak meg kellett ezt a lépést tenni. Remélem a magyar sporttámogatók most már az eszükhöz kapnak és tolnak Zengőékbe egy talicska zsét, ne csak mindíg abba a "jó" magyar fociba tegyék.
A gyári háttér ez esetben nem anyagi támogatást jelent, hanem a legfejlettebb technika elérhetővé tételében teljesül ki. Elérhető, értsd, megvehető, csak nekünk. Ehhez kellene egy pár jó zsíros támogató.
Már alig várom a május 5-6-ot, te jó ég mi lesz a ringen
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
capulet75 #2684 üzenetére
Ez Facebook-ról a Túraautó Hírblog posztolta:
„Én nagyon szeretném, hogy ha maradna, mert nekem is az volt a benyomásom, hogy ez a védjegye a csapatnak és nekem. De még nem tudjuk pontosan, hogy mi az elvárás a támogatók oldaláról, a Honda oldaláról, és azt sem, hogy egyáltalán van-e lehetőség arra, ne olyan színösszeállításban menjen az autó, mint a gyári csapat. Ez még nem egy lefutott meccs, de a csapat és én is nagyon szeretnénk, ha maradna ez az összeállítás. Lehet, hogy kis kompromisszumokat kell majd kötni, de szerintem van rá esély.”
De adja isten, hogy így nézzen ki az autó. Bömössel is gyönyörű volt, de ezen a Civic-en, isten lássa lelkem jobban, feszít ez a színkombó
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #2722 üzenetére
"Bamboo-s Chevyk szerintem egyáltalán nem lesznek kiemelkedőek idén, simán el tudom képzelni hogy valamelyik gyári Honda legyen a legfőbb esélyes."
+1Tavaly sem voltak valami kiemelkedők a Bamboo-k, ami elnézve a gyári Chevy-ket, eléggé "égő" rájuk nézve. Vagy az én emlékezetem csal
. Ami tavalyról megmaradt nekem a Bambook-ból, az az mikor az utolsó futamon MacDowall, Muller segítségével rommá törte a Chevy-t. Kb. ennyi maradt meg róluk nekem
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Sandormaster #2729 üzenetére
3k-ért baráti ár. Tavaly is kibírtuk, idén is kifogjuk
.
Isten lássa lelkem, hogy én fel voltam készülve arra, hogy feltolják 4-5k-ra a jegyárat, mert válság így, válság úgy, de meglepődtem, hogy maradt 3k.
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Akinek nincs Facebook-ja! A kép ott jelent meg
.
Látványterv a Honda-tól Norbinak
Nekem így látványra van egy enyhe Repsol-os beütése. Büntett szerintem
.
Időközben volt egy két etapos tesztje Norbinak a tavalyi Honda-val. Arról is van fent videó FB-on, de azt nem tudom, hogy lehetne megosztani, na meg a benti gépen nincs hang sem nekem (nincs hangkártya
), így azt sem tudom mit nyilatkozott
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #2752 üzenetére
Valahol olvastam én is, hogy - talán - 1 héttel Monza előtt kapják meg az idei autót Zengőék. Szóval azzal az autóval Monza lesz az éles teszt.
Lehet álmodozni, meg hinni a csodában, de őszintén... mennyi esély van rá hogy Norbi elkalapálja az öreget meg Monteiro-t is úgy hogy kapásból hátrányból indul.
Tarquini-t egyértelműen azért szerződtette a Honda, hogy bajnok legyen (talán utoljára). Ez nem vitás. Meg is van rá az esélye*. Viszont szerintem Monteiro fogható lesz Norbinak. Tudom persze, hogy Monteiro autója tele lesz minden földi jóval, Norbié meg, csak ha van rá zsé akkor, de azért a Seat-tal - emlékeim szerint - nem volt túl acélos Monteiro. Tudom, hogy ez is csak álom, de hát reménykedni szabad
.
Kiváncsian várom, hogy az RML belép-e a képbe valami extra meglepetéssel, mert azért az a "tavalyi" Cruze, még idén is büntetne, ha jó kezekbe kerül.
Más:
Gondolom az már nem újdonság, hogy Huff meg az All-inkl.com Münnich Motorsport szineiben indul idén
. Tavaly idény elején nem csíptem Huffy-t, de a végre megkedveltem. Jobban is örültem neki, hogy ő lett a bajnok és nem a ..... Muller. Najó Menu-nek még jobban örültem volna
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
callmeakos #2803 üzenetére
Mikor megnéztem a videót, ez ugrott be elsőre:
Fúúúú...de....fehér
. De, kit érdekel?! Gyors legyen 'oszt jónapot
.
Najó, azért narancs-feketében odab*szna
.
-
Ventur@
senior tag
FP 1, ha érdekel valakit
: [WTCC - Monza - FP1]
Vannak benne érdekességek
.
Motion: Jaja én is azt néztem. FP1-ben 1:58.087-et ment Muller, most meg már vastagon 58 alatt van.
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Egy futamon vagyunk túl, szóval szerintem még messze nincs veszve semmi. Azt tudni lehetett, hogy a Chevy-k büntetni fognak, szóval ezzel nem mondot senki újat
.
Láthatóan jó úton halad a Honda, mert azért Norbi sem úgy lett 8. az első futamon, hogy kiestek előle 11-en. Ha van még egy kör, akkor MacDowall-t is behúzza. 2. futamon meg, hogy bepárásodott a szélvédő, az eléggé cink, de ilyen a motorsport, mikor egy valószínűleg pár ezer forintos alkatrész miatt megy el a futam. Én annak örülök, hogy az autó egyben maradt.
Ami meglepő volt számomra, hogy a Seat-ok milyen jól tartották magukat. Basseng-re oda kellesz figyelni szerintem erősen. Viszont gonosz leszek: Oriola kiesésének örültem
.
Várjuk Marrakech-t
.
Ui: [A nagyok mondták...]
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #3034 üzenetére
Zengős hírhez: Én jelentkeztem ablakpáralefúvónak!!! Szurkoljatok, hogy felvegyenek
. Kb. 60 kg-ot nyomok, enni sem kérek sokat, össze is lehet hajtogatni, szóval elférnék ott a Hondaban
.
-
Ventur@
senior tag
Simaliba
! Majd orbibálnék az autóban, hogy: Nooorbiii, Nooorbiii, Nooorbiii és ettől megtáltosodik a Honda, aztán ezt látva Muller meg sírva visszavonul és Menu pedig visszatér...(oké, oké felébredtem)
.
Sandormaster: Sajnos egyik autón sem volt soha, túl sok szponzor. Idehaza vannak sikerorientáltabb sportágak, amit érdemesebb támogatni
(igen arra a labdajátékra gondoltam, amiben világverők vagyunk és 22-en kergetnek egy golyót). Ja és szarkazmus off
.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Synology NAS
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Benq SW270C Fotós-Videós Monitor! 27"/2560x1440/IPS/99% Adobe RGB/AQCOLOR/Type-C/Árnyékoló/HDR
- Huawei MateView 28 4k+ Prémium Monitor! 28"/3840x2560/HDR/Type-C/98% DCI-P3/Smart Bar/HDR/10BiT
- Laptop RAM DDR3 DDR3L, DDR4 2GB 4GB 8GB- 16GB---- Budapest,/MPL/Foxpost
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TUF OC Eladó! 199.900.-
- Business konferencia-kihangosító, Jabra SPEAK 510 MS 7510-109
Állásajánlatok
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest