- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
guftabi96 #8398 üzenetére
idén már nem fog szerintem. Valahol kommentben láttam, és tök igaza van, hogy sanszosan nem a versenyt nem bírná ki, hanem azt, ha még egyszer beleállna a falba.
NFL-ben is egy "sima" agyrázkódás utáni protokoll is eltart 4-5 hétig, de itt nagyon nem arról volt szó... Ha olyan jól lenne, hogy közel áll a versenyzéshez, akkor legalább a versenyhelyszínen ott lenne, ez 100%, de még otthonról se engedik ki. -
guftabi96
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
Ventur@ #8392 üzenetére
Erről is volt már szó rengetegszer.
Az a baj, amit te is írtál, hogy a világon összvissz kb 20db TC1-es autó létezik. És ez így embertelen drága. Egy gyártónak, pl. Citroen, Volvo, Honda, arra elkölteni egy rakás pénzt, hogy egyetlen sorozatban, évente 10 hétvégén megmutassa magát az üres lelátók előtt (kivéve Hungaroring) , hát, nem egy vonzó dolog.Ezzel szemben a TCR szabályrendszer autói eleve olcsóbbak, nem a gyárak pénzttárcáját terheli, mert pirvát csapatok készítik fel, és, mivel sokkalta több autó készül, ezért mégolcsóbb lehet.
Ugyanez igaz a GT3-as versenyautókra is. -
Ventur@
senior tag
válasz
Diokhan #8391 üzenetére
Saját vélemény:
Norbi, ha úgy lesz, szerintem megy a saját csapatába versenyezni (TCR International - M1RA). Az ismertebb nevek is szerintem mind átmennek a TCR-be, mert olcsóbb és autó van dögivel. Na meg test-test elleni csata is (bár néha már kicsit túlzásba viszi néhány TCR versenyz ezt.) Huff, Coronel már többször kipróbálta ott magát. Coronel meg amúgy is a "tehetősebb" privátok közé tartozik és vele jól járna a TCR. Akik sokat ne mutattak fel az évek alatt a WTCC-ben, azok úgy is lemorzsolódnak majd. Volvo-sok közül szerintem Catsburg-nek GT irány, a többiek passz. Zengőéknek is a TCR International lenne a jobb irány, csak hát ahhoz kellene autó is.
Sajnos annyira bizonytalan a WTCC jövője és nem csak '18-ra, hanem úgy az elkövetkezendő 3-5 évre, hogy szerintem jövőre olyan "fél világbajnokságot" kapunk, mint 2013-ban a Chevy kiszállásával.
Voltak arról hírek, hogy a Sebastian Loeb Racing-et jövőre "gyári" csapatnak vennék, így megmaradna a 3 gyártói felállás (Citroen, Honda, Volvo), csak hát autó nem lesz elég hozzá. Meg lehet versenyző sem. Ha minden TC1-es autót összekaparnának innen onnan, akkor is csak vagy 20 autó lenne. Picivel több kellene szerintem
.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Diokhan #8389 üzenetére
Az előbbi két cikk miatt, és persze a többi, korábbi hír.
A gyártókat nem nagyon érdekli a sorozat, már a mostani létszám is nagyon necces.
Citrom tavaly kiszállt, Chevyből már vagy 5 éve csak az a pár megmaradt autó van benn, Lada sem indul már, a Volvo is bejelentette, hogy a nem túl távoli jövőben inkább az elektromos dolgok érdeklik.
Az FIA-nak viszont nem nagyon van választási lehetősége, mert ha világbajnokság néven akar bajnokságot rendezni, ahhoz gyári csapatok kellenek. -
Diokhan
addikt
-
guftabi96
addikt
-
Ventur@
senior tag
-
bajnokpityu
félisten
válasz
snecy20 #8384 üzenetére
hondáék sztem inkább sportszerűek voltak, engedték a szabad meccset, mintsem citromosan beleavatkoztak, de hogy mi lesz, az Isten tudja egyedül.
Ami kecsegtet, hogy a japán pálya nagyon fekszik Norbinak. Gond az, hogy a Hring is, csak az eredmények nem ezt mutatják. Szóval szurkolok, hogy ha ez a wtcc utolsó éveinek egyike, akkor jól sikerüljön. -
snecy20
nagyúr
Magyar versenyzőnek egy életben csak egyszer adódik ilyen lehetőség, élni kéne vele.
Kérdés hogy majd a csapat mit akar... ezt valahogy tempóból kéne eldöntenie majd Michelisznek a saját javára. -
-Mike-
addikt
-
IreN!CuS
őstag
Hivatalos: kiosztották a fél pontokat.
Szerintem igen jól járt így Norbi
-
Winner_hun
félisten
válasz
bajnokpityu #8374 üzenetére
Igen:
Thed Björk – 200,5 pont
Tiago Monteiro – 200
Michelisz Norbert – 198,5 -
Bozso68
őstag
válasz
bajnokpityu #8374 üzenetére
Erős eredményt vár mindenki Norbitól Japánra.
Ha mindenki a helyén ért volna célba teljes pontokkal, akkor Norbi-Börk 210-210 lenne.
Minimális a különbség a két verzió között. Egyedül Monteiro további szerepe kérdéses nekem.Mod: Björk kiesett. Sajnos én is azt látom, hogy Monteiro a favorizáltabb. De a puszta tények alapján más lenne. Meg ha teljes pontokat kaptak volna, és számottevőbb előnybe került volna Norbi. De sajna... Kérdés, hogy Monteiro indul-e még idén.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Motion_Blur #8375 üzenetére
sajnos egyetértek.
Thed Björk hányadik lett az elsőn?
-
Bozso68
őstag
válasz
bajnokpityu #8370 üzenetére
Japán előtt nekünk mindenképpen.
Mod: amennyiben Monteiro rajthoz áll idén, a Honda nagy bajban lesz, kit támogasson. Norbi érdemelné meg a teljesítménye alapján, mert más hibájából (Bennani, Monteiro) többször nullázott futamot, és ugyanott van pontok szerint.
-
bajnokpityu
félisten
félpont. sztem oké.
-
törölt tag
kaptyák be, itt most miért nem... Lassú pálya,jó bukóterek, kasztnis autók bukócsövezve...mi történhet?
szerk:..el azért nem süllyednek hogy fulladástól kelljen tartani.. -
Motion_Blur
félisten
Tiago papánák mekkora mákja van....
Én biztos vagyok abban hogy ebben a döntésben benne van az is hogy Monteirot segítsék
-
IreN!CuS
őstag
Egyelőre nagyon jól alakul a hétvége, remélem kitart a végéig.
-
Bozso68
őstag
Az is eszembe jutott (ha Norbi feltétlen támogatásáról beszélnek), hogy az öreg Python direkt engedte el a Q3-at, hogy Björk-öt feltarthassa az első futamon.
Bennani most legalább Catsburgnak is osztott a bajnokságban.De eszméletlen, hogy az öreg mennyire versenyképes.
Mod: Az is benne van a pakliban, hogy Monteiro már nem indul idén?...
-
quby
őstag
Azért Tárkány megenné Norbit reggelire ha most éles szitu lenne...Vagy csak Norbi nagyon spóról.....
-
ruti
Közösségépítő
Hogy ez a giga eso miert nem a fo futamon birt leesni...
Mocsok korulmenyek vannak, remelem tarquini korrekt leszNagyon jo eddig, hullanak a vetelytarsak
-
vlevi
nagyúr
Erről tudtok valamit?
DTM Hockenheim Final 2017 - Super GT Test Session & Free Practice 1 - RE-LIVE (German)
Nem követem a DTM-t, és csak fél füllel hallottam valamikor régen arról, hogy összehoznák a japán bajnoksággal.
Szerintem, most, hogy a Merci a közeljövőben kiszáll, lenne létjogosultsága, a további gyártók bevonásának. -
ruti
Közösségépítő
jó kvali volt,
Q2-ben gyanús volt, hogy Norbi csak a végén egy körre jön ki, azt hittem megcélozza a fordított pole-t, mivel akkor Michigami volt a 10., és Gleason nem jött ki -
vwpolopg
őstag
válasz
Motion_Blur #8358 üzenetére
Száraz pályán szerintem Norbi sajnos nem lesz versenyben a volvokkal, de ne legyen igazam. Na meg hátha holnap is esni fog...
-
vwpolopg
őstag
válasz
Motion_Blur #8355 üzenetére
Volt egy köre fp2-ben amivel 4. lett volna de palyaelhagyas miatt elvetették. Szóval szerintem nem lesz itt gond
-
Motion_Blur
félisten
Norbinak most valamit villantania kellene, mert Tarkíni eddig agyonveri 1 év kihagyás után...
-
-Mike-
addikt
Először 2:03-as kör.
Scott McLaughlin completes first 2.03 at Mount Panorama, Bathurst
-
ruti
Közösségépítő
Tegnap tudtam visszanézni a múlt hétvégi ETC(C) és TCR futamokat.
TCR:
nem mennék el szó nélkül a M1Ra szereplésén.
Lanti a Hosszabbítás-Blogon nem is ír a második futamról, pedig érdekes volt!
Az első futamon Tassi egy pontot szerzett, míg Vernay "kvázi" első lett Tarquini mögött (Hyunday nem kaphat pontot), így Vernay max. pontot kapott.
A másodikon Tassi kiugrott a rajtnál --> áthajtásos bünti lesz majd. De még előtt Colciago szépen kiterelte a fűre. Ezek szerint verseny van? 8-9 helyen jöttek a végén, elöl Colciago. Csapatutasítás nem volt a helycserére. Így Tassi most mínusz 21-re van Vernay-től. Colciago meg 25-re tőle.
Érdekes, majd meglátjuk, mit hoz a jövő, olvasnám, mint mond Nooorbi.
Jó versenyek voltak, Tassit a kiugrás teljesen megzavarta (elizgulta a rajtot), nem is tudott jól eljönni belőle. Plusz még a bünti.ETC:
utolsó eb futam volt, Nagy N. második lett összetettben, Fulin mögött.
Izgalmas versenyek, Norbi végig harcban az összetett elsőségért, bár Fulin a második futamban elég meggyőző volt.
Volt szitu, hogy a Jr. Fulin ment Norbi előtt, egy kanyarban. A riporter szerint előzékenyen kihúzódott, nem védte apját a vetélytársa előrehaladásától. Szerintem csak rövid volt a féktáv, nem látszott jól.
Voltak viszont még cseh titánok a mezőnyben, de végül is elmondható, hogy összességében korrektek voltak, nem akartak beleszólni a nagyok dolgába, tisztán játszottak - sokan féltek, hogy befolyásolni kívánják majd a kimenetelt Fulin javára. A kis Fulin végül megérkezett Norbira, és támadta, ezért gondolom, hogy nem elengedés volt az a korábbi esetnél.
A lényeg, hogy Norbi végig magabiztos volt, voltak nagy csaták, sok autó, sok esemény, igazi autóverseny. -
Diokhan
addikt
válasz
Motion_Blur #8346 üzenetére
Volvokban mennyi súly lesz? Meg lehet ezt nézni valahol?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
guftabi96 #8345 üzenetére
Itt az esély Norbi számára, bár 80 kiló büntetősúly lesz a Hondákban és csak 10 a Citromokban...
Ha 20 pontot tud szerezni a hétvégén, szerintem már elégedett lesz.
Tarkíni meg takarítson előtte, valahogy azt érzem hogy az öreg még beugoróként is verni fogja Norbit nyers tempóban. Elnyűhetetnel a faszi..
-
guftabi96
addikt
-
-Mike-
addikt
-
guftabi96
addikt
-
vlevi
nagyúr
Ezt most találtam a YouTube-on
[link] -
ruti
Közösségépítő
LOLA T70 motorhang, további szíves felhasználásra
-
Igen, a kenyeres kocsiról végül lemaradtam. Én nem is tudtam, hogy az ilyen ritkaság, hogy egyetlen darab létezik és azt láthattuk élőben, de vasárnap délután már nem találkoztam vele a paddockban. Nagy versenyt nyomtak a Maseratival, míg ki nem esett (vagy végül végigment? csak addig követtem, utána mentem a boxba felvenni, ahogy kivonulnak majd a TC-k), jó volt nézni.
Videókat tákolok majd én is, csak sokat meg kell forgatnom, mert fejjel lefelé vettem.(Így volt kényelmes fogni a telefont a kerítésen keresztül.) De készül a YT playlist.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
N€T0X|N #8333 üzenetére
köszi, jók lettek, majd mentenem kell le belőle, mert 1 nap kevés volt mindent bejárni, és maradtak ki csodák közelről, versenyben szerencsére láttam mindenkit
-
jól látom neked a Bread Van pont ponyva alatt volt, nekem is először amikor arra jártam, de később visszatértem, és már ki volt állva előrébb, majd rakok fel képeket
-
teszek majd fel hangulatvideókat is, sőt csengőhangnak egy Lola alapjáratot
-
persze én is szintén mindent csak telefonnal, még meg se néztem nagyképernyőn -
Hungaroring Classic 2017 Öccá' képes galéria - a minőség olyan, amilyen. Nem volt mindig jó beállítási lehetőség, de inkább csak béna fotós vagyok.
A telefon azért egész jól szerepelt.
-
Én sem győztem rohangálni. Ma voltak Endu és pláne a TC verseny... atyám, azok mit műveltek. A legjobb volt a hétvégén! A 77-es Batmobil az egyik Caprival meg Mustanggal nagyot meccselt (Míg utóbbinak technikai hibája nem lett). Kis Fordok közben szépen lealáztak mindenkit.
Még hagynom kell kicsit ülepedni az élményt, mert most értem haza. Ez "túl sok" volt.
Remélem jövőre is jönnek (ha a nézőszámon múlik, akkor szerintem tuti). -
vlevi
nagyúr
válasz
N€T0X|N #8330 üzenetére
Sajnos csak 1 napra (szombat) tudtam kimenni, így kábé a felét sem láttam az eseménynek
Egy rendes versenyhétvégén vannak olyan betétfutamok, amikor 1-2 órára el tud szabadulni az ember, és benézni a padockba, de itt minden egyes edzés, futam, egy külön élmény volt. Amikor "gyorsan átszaladtam" a padock részbe, akkor röpke 3 óra múlva el is szabadultam onnan. Amikor a Lola kocsikat beindították...
De így is csak ugyanazt tudom mondani, amit Lanti (Lantos András) VááááááááMindeközben Barcelonában : Yoube : Main Race - Barcelona - Blancpain Gt Series - Endurance Cup
-
válasz
#70869248 #8329 üzenetére
Meg. Az valami irgalmatlan mennydörgést művel. Nem is volt egy súlycsoportban a többivel (bár sajnos elég kevesen voltak, a második vagy harmadik körben meg elfüstölt az egyik 962 a célegyenes végén). Elképesztő egy dög.
De megvolt a 935 simi is, meg a Lancia Beta Montecarlo turbo.
Nekem ez a három (az M1-gyel együtt) volt a legnagyobb dolog kint. Azért a Batmobilok se voltak rosszak, meg a többi. Nem pláne a GT40.
Alig várom, hogy versenyezzenek holnap.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #8326 üzenetére
Van egy sanda gyanúm hogy nem egyszerre álltak be. Problem solved.
-
-Mike-
addikt
Eközben Barcelonában.
-
Ciccuka
veterán
Itt is volt ilyen (össze is tört néhány drágaság):
Spa Francorchamps Summer Classic 2017 -
-Mike-
addikt
-
HC-n lesz valaki kint holnap-holnapután?
-
Ciccuka
veterán
Igen lehet, bár ott drágább.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #8307 üzenetére
Egy fb komment egy matyihuszártól:
Jogos,nem értem miért nem azt választották,és akkor a végén még tisztázódhatott volna a téves döntés,és pontokat is szerezhetett volna. Erős lány ,16 évesen le a kalappal előtte amit mentálisan bírnia kell ebben a szezonban. Ebben a kemény sorozatban az idősebb fiúk férfiak sem mindíg bírják sírás nélkül a nyomást.
-
Ciccuka
veterán
válasz
-
guftabi96
addikt
válasz
-
szebe
addikt
válasz
"A második versenyen történteket utólag kivizsgálták, a belső kamerás felvételek elemzését követően egyértelműen kiderült, hogy nem voltam szabálytalan, ennek megfelelően már az áthajtásos büntetést sem kellett volna megkapnom."
Igen, és akkor már ki se megyek letölteni
Aztán a kommentek között előjött, hogy rádióproblémák voltak, mire észrevették és táblán mutatták, már jött a fekete. A csapat is profi, na! -
Frenky89
addikt
válasz
Hát sikeresen benézte, nem?
-
Motion_Blur
félisten
Vivike kapott egy áthajtásost, majd mivel nem töltötte le, fekete zászlóval kiintették.
De nyilván ez is sikerként lesz eladva...
-
Ciccuka
veterán
DTM: az Audi behúzta a taktikai győzelmet Ekströmmel
Az első spielbergi futam azért is volt jelentős a bajnokság tekintetében, mert eltörölték a büntetősúlyokat a DTM-ben. Mindezt négy versennyel a szezon vége előtt lépte meg a DMSB.
-
Ciccuka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen videókártyát?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest