- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- YouTube
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
válasz
Motion_Blur #9880 üzenetére
Ámen.
-
szilva01
őstag
válasz
Winner_hun #9678 üzenetére
Sokkal "erőszakosabbnak" néz így, mint a tv felvételen.
-
szilva01
őstag
válasz
XFishboneHUN #9546 üzenetére
3. ) Az FIA hibája? Igen. Már rég ki kellett volna inteni a vezetésnek az autókat piros zászlóval és nem hagyni őket versenyezni a csúszós útviszonyra való piros-sárga csíkos jelzéssel.
Nem értem egyébként ilyet hogy lehet leírni...
Gondolom akkor a második szabadedzést sem kellett volna megtartani, ahol végig esőgumival mentek, valkamint ha a pálya felett már bárányfelhő kialakulására utaló jelek vannak, akkor megszakítani az egész hétvége programját és várni amíg minden szép kék odafenn.
-
szilva01
őstag
válasz
Motion_Blur #9521 üzenetére
Legalja egyébként ez az R8 cup, ennél még a CEZ sorozatokban is jobban nyomják neki. Kis eső miatt a 10-es kanyarban éppenhogy alapjáraton átgurult mindenki...
-
szilva01
őstag
válasz
Motion_Blur #9519 üzenetére
Koszke.
-
szilva01
őstag
válasz
theballa32 #9517 üzenetére
Ingyenes, ha van meg hely be is lehet allni a lelatok "fole".
Mas: mi kedvenc versenyzonk rajtszama, istenert sem talalom... Egyebkent eleg gaz ez az r8 cup. Lassuak es halkak es benak.
-
szilva01
őstag
Egyebkent a viragbolti verzio keszitojenek is tele lehet a toke ezzel a sorozattal, most latom, hogy a nurburgringi pack sem keszult mar el...
-
szilva01
őstag
Akkor én leszek az első aki átmegy fb szintre: ezek még csak le se sz*pjanak.
.
Holnapi versenyen Müller magától elszáll, esküszöm ki fogják zárni Norbit.
-
szilva01
őstag
válasz
Motion_Blur #9449 üzenetére
Müller kiütötte. A szalagkorlátot is eltiltanám legalább egy versenyre, az meg a másik oldalról ment neki.
Ha ezt az ítéletet nem óvja meg a BRC ők is sunnyoghatnak Müller után a tudjuk hova.
Elkeserítő ez a szezon minden létező szempontból eddig, de itt fogadtam meg, hogy végigszenvedem bármi legyen.
-
szilva01
őstag
Nem tudok már erre mit mondani...
-
szilva01
őstag
Nem fogom ezert letolteni a fb appot, majd megveszem viragboltban, ha rendesen nem lehet eloben kozvetiteni. :@
-
szilva01
őstag
válasz
Ciccuka #9416 üzenetére
A DTM-nek nagyon igényes angol-német multicamos stream-je van youtubon.
Ez a wtcr viszont pont az ellentettje. Nagyon igénytelen stream faszbukon. Agyam eldobtam reggel, mikor agybol telefonon neztem volna az idomerot, de persze bongeszobol nem lehet, toltsem le az appot. Lofaszt a seggukbe.
Szerk.: ebayer: a nyari idoszamitas GMT+2, de a szinkodok alapjan szerintem ez nem egy nehez feladvany...
-
szilva01
őstag
Jól megszopatták a hunyadit.
valószínűleg a pilóták miatt nem lesznek fél körrel lemaradva a verseny végén, úgyhogy a hasonlóan gyors gyorsítást szerintem elfelejthetjük...
-
szilva01
őstag
-
szilva01
őstag
válasz
Motion_Blur #9261 üzenetére
Csak gondolom benne meg az dolgozott, hogy tárkány előtt van, nem dobhatja el. Nem tudom mi történt vele, okosan versenyzett és gyors volt, idén meg egy rendes rajtot nem tudott még tolni. Én az utolsó verseny utolsó mikrométeréig fogok szurkolni, de úgy érzem valami miatt az idei bajnoki címhez kevés lesz.
-
szilva01
őstag
válasz
[CS]Blade2 #9259 üzenetére
Kösz.
Fb stream elég gyász.
-
szilva01
őstag
válasz
[CS]Blade2 #9224 üzenetére
"Azok a gépek ráadásul ennek a fosnak a teljesítményének a felét sem adják le, és első kerekesek, tehát játszi könnyedséggel nyomná a WTCR-t."
Értem én a viccet, csak nem szeretem.
WTCR-ben szerintem bucira vernék, jönnének a cikkek, hogy a tehetséges magyar fiatal versenyzőlány az előkelő 26. helyen végzett, csupán 3 kör hátránnyal!
-
szilva01
őstag
Nincs valami fasza hd 5-os BRC hunyadi hatterkepetek allo formatumban?
Szerk.: gugli nem volt a baratom.
-
szilva01
őstag
válasz
Rico Muerte #9146 üzenetére
Sok verseny volt még ma.
-
szilva01
őstag
válasz
XFishboneHUN #9067 üzenetére
Akkor biztos csak randira igyekezett!
-
szilva01
őstag
Na sikerült nagyjából áttekintenem az első wtcr hétvégét. Nem tudom hogyan lehetséges ennyi balszerencsét összeszedni egy hétvégén. A falrakenés meg szerintem versenybalessetnek elmegy, de persze ez is Norbival történik.
Tárkány meg elképesztő miket megy ennyi idősen, tisztelet és béke!
Vivszihez meg nem tudok mit szólni, már Mordor legsötétebb bugyraiból kell halászni ezeket istenítő cikkeket, kutyát se érdekli a vergődése.
Offba is teszem, mert kb. annyi köze van a túraautózáshoz mint nekem.
-
szilva01
őstag
Ilyen nincsen, két versenyről kizárják, a saját csapattársa kilöki, és az utolsó versenyig bent marad (jó esélyekkel) a Vb-ért folytatott küzdelemben, ahol Ő a leggyorsabb, erre kiesik 11-ikként.
Nagyszerű.
-
szilva01
őstag
Már most áll bennem az ideg Muller miatt.
-
szilva01
őstag
Már csak ez hiányzott... A ló másik oldala ugyan, de én megmondanám a volvonak, hogyha Mullet akárcsak hozzáér Norbihoz, mindhárom Volvo dsq, vagy legalább egy áthajtás a bokszutcán.
-
szilva01
őstag
válasz
Motion_Blur #8474 üzenetére
Azert szep lenne, ha osszehozna. Nyilvan nem lenne lazadas az oktogonon, mint az eb szereples alatt, de en biztos eldobnek nehany tanyert (fektarcsat) itthon.
-
szilva01
őstag
Fodball nemzet maradunk...
Azért a Honda meg a FIA kézenfogva elmehetnek melegebbre4
-
szilva01
őstag
Vicces kedvemben vagyok, nezzetek el nekem. Nehogy az legyen, hogy Norbi megnyeri a vb-t (amin lehet el is sirnam magam), aztan stadionok helyett versenypalyakat kezd el epiteni az allam...
-
szilva01
őstag
Az lehet, hogy Michelisz most ert haza? Elment a buszom (200e, repterrol jar) mellett egy olyan Honda amivel a Hungaroringen volt a TCR hetvegen.
-
szilva01
őstag
Na, kis kesessel megneztem az elso futamot. Ezt Monteiro kicsit benezte, kar, hogy pont Norbit talalta telibe. Guerierri-t nem kene megbuntetni? Amit Bjork kapott tole arra meg roncsderbin is felkapnam a fejem.
Inditom a masodik futamot.
-
szilva01
őstag
Nem lattam meg DTM autot igy lezuzva.
-
szilva01
őstag
Pont elutazom jovo hetvegen, pedig ez sem nez ki rosszul.
Igen, egyebkent a Hungaroring honlapjan keresgeltem, de nem talaltam semmit, ugyhogy ha vannak meg ilyen titkositott hetvegek tart karokkal varom az infokat.
Blancpain-t is ugy talaltam, hogy tavaly volt rola szo, rakerestem hatha iden is lesz. En egyebkent nem sportbironak, hanem technikai ellenornek mennek szivesen, akitol hallottam errol a lehetosegrol (2-3 eve csinalta) azt mondta barki jelentkezhet, kb. evi ket tanfolyam indul, de az mnasz honlapjan nincsen errol semmi, az imeljeimre meg marcius ~25. ota nem meltatnak valaszolni.
-
szilva01
őstag
Annyira tetszett a hetvege, hogy elkezdtem szamolgatni. Aug. vegen blancpain gt-re biztos megyek, tetszenek az autok. A masik osztrak DTM hetvege lenne, az az utikoltseg miatt kicsit huzosabb. Egyedul kb. 80-90 ezerbol jonne ki mindennel egyutt. (Blancpain-re 990.- a diakjegy
) Szerintem Aug. kozepe fele dontom majd el lesz ennyi felesleg.
-
szilva01
őstag
"Az igazi baj szerintem az, hogy sajnos itt a fórumon már sokkal erősebb a negatív drukkolás, és a bezzegelés, folytonos mutogatás, mint kellene legyen."
Bár nem izgat mások véleménye, azért elmondom: Rajtam kívül 5 embert láttam G1-ben, aki az össze M1ra-s és Zengős autónak felállva tapsolt/légkürtölt minden körben. Sebes lett a bal kézfejem az órámtól, de nem bánom. Csak elmondtam a véleményem egy versenyzőről.
-
szilva01
őstag
Ez az egy baj van az autósporttal, pénz-pénz-pénz. Megértem, drága, lehet egy Schumacher-nél 3x jobb versenyző Ukrajnában kézzel kaprja a bánya falát fél kiló szénért, hogy ne fagyjon meg. De körönként (lefelé kerekítve) 4,2 másodpercet kapni az elég kemény. Én szégyenlleném magam, hogy ülést foglalok, nagyon le voltak maradva Tóth Csabával egyetemben.
-
szilva01
őstag
Ficza legalább a középmezőny végén tudott menni a töbiekkel. György Anett
3959 másodpercet kapott a győztestől 14 körön, Tassi ugye a 8. helyről indult. Tóth Csaba még többet. Na mindegy neki van pénze versenyezni, hátégesse csak magátépítse az imidzést, törjön felfelé! -
szilva01
őstag
Csak a negyedik korre ertem le a lelatora. Sokkal tobben vannak mint tegnap, a TCR futamon minden korben allva tapsoltunk. Kar, hogy a himnuszt nem jatszottak vegig, bar azt lehet megkonnyeztem volna.
-
szilva01
őstag
A mai nap nagyon baba volt, részletes beszámolót makd esetleg hétfőn lesz időm/erőm, ha érdekel valakit. Kedvcsinálónak annyit mondanék, hogy már akkor orgazmusközeli állapotba kerültem, amikor a parkolóban meghallottam a beröccenő autókat, de amikor a SC újraindítás után kettesével egymás lökösén lepadlózták és azt hittem kiszakad a tüdőm, na az nem volt semmi!
-
szilva01
őstag
Végül felhívtam a gyermekkori barátomat (elég hülye kifejezés, mert még most is a legjobb
), akivel tavaly a Forma1-en voltunk, azt mondta eljön, csak a nyomorult nem tud neten vásárolni... Mindegy megveszem neki a jegyet, de tegnap a dtm hivatalos oldala és a hungaroring oldala szerint sem volt már jegy G1-be... Aztán ma nem is jegyet szerettem volna venni, csak megnézni Spielbergbe mennyi a jegy, de valamiért a Hungaroring hétvégére kattintottam és lám, ma már volt hely G1-be. Érdekes, de örülök neki, így nem külön tribünről nézzük majd.
Viszont a paddock jeggyel kapcsolatban lenne három láma kérdésem is. Az egyik, hogy az ugye kell a bokszutca-látogatáshoz? (S ha nem, akkor mihez?), Az el tud fogyni? Azt a bejáratnál szombaton meg lehet venni reggel?
-
szilva01
őstag
Hát én kaptam meg a jegyet, itt is köszönöm, nem győzök hálálkodni.
Viszont asszonypajtinak nem nagyon akaródzik eljönni velem, pedig még a jegyét is megvettem volna, úgyhogy meg szeretném kérdezni, kik jönnek, aztán összefuthatnánk, vagy ha még valakinek G1-be szól a jegye nézhetnénk együtt.
-
-
szilva01
őstag
Rávettem magam, hogy megnézzem a második futamot, nem kellett volna.
Azért 40 pont hátrány ledolgozásához - hiába volt ez csak a második verseny - vagy nagyon stabilan kell verni Monteirót (és Björköt is), vagy valami hatalmas szerencse kell, pl. főfutamot nyerni, úgy hogy Monteiro kiesik... Azért nem adom fel, F1-ben most úgysincskinek szurkolnom.
Szerk.: Valakinek nincs egy technikai elemzése a szedán és csapottvégű autók közti különbségekről?
-
szilva01
őstag
válasz
[CS]Blade2 #7860 üzenetére
Annak ellenére, hogy Bennani ráhúzta, most Kiss Pál Tamással értek egyet, nem kellett volna ennyire erőltetnie.
-
szilva01
őstag
válasz
Motion_Blur #7857 üzenetére
A konstruktőrit meg Michigami támogatásával a Volvo...
-
szilva01
őstag
válasz
Winner_hun #7660 üzenetére
Ez most kellett...
Nincsen jobb a dühös, magyar csürhénél!
-
szilva01
őstag
Az igen.
Szerk.: Most mérges vagyok, basszameg!
-
szilva01
őstag
válasz
[CS]Blade2 #6967 üzenetére
Vagy elkezdenek szonyegeket huzgalni a palyan pikapokkal...
-
szilva01
őstag
Gg
-
szilva01
őstag
Raadasul 2014 ota enkórra sem tolti fel senki a futamokat, a dtm hivatalos csatornajan meg meg nemetul sem lehet nezni a futamokat mert le van tiltva mo-n... Egyebkent iden en is ki szeretnek menni a magyar futamra, ha jol emlekszem 50 (szerk.: csak 45) euro a 3 napos vip jegy, az szerintem boven megeri.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tesla topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest