- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
User63
csendes tag
Sziasztok!
Lecserelnem a samsung galaxy a33 5g-t, valami megbizhatobbra. Nem tudom miert, de neha nem ebreszt, es az uzenetek (legyen az email vagy messenger) is gyakran csak fel oras kesessel jonnek meg. Csak uj, max. 250.
-
Tamás1966
csendes tag
válasz ginola #191966 üzenetére
Értem, és köszönöm.
Mondjuk egy átlag felhasználónak mindkettő teljesen megfelel szerintem. Az tényleg nem veszi észre a különbséget.
Egyébként meg teljesen tökéletes telefon nincs, mert az egyiknek ez, a másiknak meg az az előnye, és így tovább.
Vagy az aksi erős, vagy a proci, vagy egyébb. -
Tamás1966
csendes tag
Helló.
Szerintetek az Oppo Reno 12 pro 512 a jobban megérős jobb telefon, vagy a most megjelent Poco X7 pro.
Láttam videót az Oppóról, nekem nagyom tetszik, de nem tudok a márkáról túl sokat.
Kösz a válaszokat.
Ti melyiket vennétek.
Az ár különbséget hagyjuk figyelmen kivül.
Köszi. -
Medical
aktív tag
-
minilego
senior tag
válasz Winnie The P #191951 üzenetére
Sorry, rossz helyre írtam.
-
ferni
őstag
Sziasztok, egy Moto G72 elégedett gazdája vagyok, kibírt olyan 150 elejtést, eldobást a kijelzője, de utoljára úgy sikerült, hogy esélye se volt szegénynek.
Tökéletesen tud mindent, amire kell a telefon nekem, viszont nem éri meg számomra kijelzőt cseréltetni, mert sose lesz olyan, mint a gyári és előbb betörnek, tapasztalat.
Szeretnék helyette mást venni, talán jobbat is, használt se gond, 50k körül
G54 12/256GB Power Editiont néztem, picit több talán, de van jelenleg ennél jobb opció használt piacon vagy amúgy ilyen árkategória körül?
Kamera nem olyan fontos.[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz Winnie The P #191951 üzenetére
Gondolom célt tévesztett.
-
minilego
senior tag
Last of us 2-őt még ps 4-en vettem meg digitálisan. Van upgrade opció ps5 verzióra?
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz kromatika #191946 üzenetére
Én a 14T Pro-t választanám. 12 GB RAM és dupla tárhely jól fog jönni a jövőben. Emellett a többi tulajdonsága is abszolút jó.
Saját telóm Xiaomi, cégesnek évek óta Samut használok és nálam egyértelműen a HyperOS a nyerő. Nekem valahogy sokkal jobban kézre áll. Viszont azt is látom, hogy van egy halom kolléga, akinek meg a OneUI jön be jobban. Ez leginkább megszokás kérdése, de félni nem kell tőle, főleg, hogy most is Xiaomi eszközöd van.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
MODERÁTOR
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Jelenleg kint dolgozom Svácban,és a Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5g telóm megadta magát.Így új mobilt szeretnék venni újonan.Nagy kijelzős min 6.5 colos teló érdekel. Az itteni Interdiscount -nál ugyan azon az áron , leárazvan (240 000Ft-ra jön ki) a samsung s24 fe 256 gb 8gb és a Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB.A telefont netezésre,kisebb videók nézésére,illtve fotózásra használom. Két dolog lenne számomra fontos. A minnél jobb minőségű fő kamera.És a felhasználó barát,minnél jobban érthető szoftver felület. Ahogy utána olvastam a Xiaomi 14T Pro hardveresen és kijelzőben kicsit jobb mint azS24FE ,viszont nem tudom hogy a rajta lévő hyper os felület mennyire jó?JObb mint a Samsung UI?Illetve fő kamerában melyik a jobb? És végül ha netán a Samut mondjátok,létezik még az hogy ha a Samu oldalán regsiztrálom akkor plusz egy év gari jár hozzá a 2 éven felül?Köszi előre is a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz pixelking #191939 üzenetére
Nincs már kicsi telefon a piacon. Pontosabban annyira kicsi, mint amekkora a 12 mini. Pixelek a kompaktak között vannak avagy még S23 vagy S24, de azok drágábbak. A Pixeleknek egyébként elég jó kamerái vannak. Nézz be a topicjába, a mobilos fotós topicba, gsm arena tesztekbe avagy pár YouTube tesztbe. Pixel vonalon az "a" jelölés a lite verzió, szóval nem lesz ott tudásban, mint egy sima, de összességében jó készülékek.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
vence
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
pixelking
tag
Sziasztok,
Páromnak iPhone 12 mini gazdasági totálkáros lett (3 év után halott wifi IC és akku), így új telót keresünk.
- Árkategória. minél olcsóbb , de minőséget szem előtt tartva
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? bárhol
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú táv, inkább best buy (200 felett már teljes magabiztossággal inkább apple-t vennénk)
- Mire használnád? fontos a jó kamera és NFC fizetés, full alap dolgok ezen kívül
- Mekkora? 5,5 coll környéke leginkább, ne legyen óriási tepsiPixeleket nézegettük, ott ha jól látom egyedül a 8a lenne árak miatt esélyes, a többinél inkább Apple felé fordulunk, kérdés, annak milyen a kamerája? Más alternatív márka?
-
-
Medical
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
Medical
aktív tag
Elnézést, kifutottam a szerkesztési időből.
rejol.hu
vásárlás esetén menyire megbízható?
Köszönöm.Xiaomi 11T Pro, Windows 11pro. Laptop LHH9QC7.
-
Medical
aktív tag
válasz Medical #191923 üzenetére
Xiaomi12T Pro 5G Dual 256 GB, szerintetek meddig kap még frissítéseket, illetve fotózás szentpontjából menyire elfogatható.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G
Xiaomi 12T 5G 256GB 8GB RAM, kettő közül melyiket ajánljátok és miben különbözik az egyik a másiktól?Ismeretség hiányában, nem tudom eldönteni melyiket válasszam.
Ezekben szeretném kérni a segítségeteket.
Köszönöm.Xiaomi 11T Pro, Windows 11pro. Laptop LHH9QC7.
-
-
Zadia
senior tag
válasz Depression #191927 üzenetére
Nem, mert a 6GB- ugyan azon az áron van jelenleg, mint a 8GB-s.
-
emitter
őstag
válasz Medical #191923 üzenetére
Én is hasonló feltételekkel keresek telót. Nekem a Google Pixel sorozatot javasolták többen, és alaposan utánajárva igaz is - nagyon jó a Pixelek kamerája.
Pixel 7A szóba jöhet, még bő 3 évig van rá frissítés.
Egy nagy fotó-vakteszt győztese épp a 7A:
-
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni, új telefont keresek.Alábbiakkal szemezgetek:
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G
Xiaomi 12T 5G 256GB 8GB RAM
Xiaomi Poco X6 Pro 512/12 GB 5GFontos: -jó kamera, -NFC, -Legalább 8GB RAM, -Legyen megbízható, -Gyors, -Kb. 3-4 évig legyen rá frissítés, -napos időben a kijelző jól látható legyen.
Szerintetek, mindezeket figyelembe véve, 3 közül melyik lenne a legmegfelelőbb?
Kb. 140eFt. szánok rá
Xiaomi 11T pro. telómat akarom lecserélni.Előre is köszönöm.
Xiaomi 11T Pro, Windows 11pro. Laptop LHH9QC7.
-
Zadia
senior tag
válasz Cblacksmithc #191918 üzenetére
Nekem az Alza nem játszik.
A xiaomi UK-től vásárolok.[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
válasz Viktor0610 #191916 üzenetére
Eredetileg Redmi Note 13 8-256-os telót akartam venni, mert a feleségemnek vettem tavaly októberben ilyen telefont, de jelenleg csak a 6-128-as változat elérhető.
Az meg nem kell. -
MODERÁTOR
-
Zadia
senior tag
Sziasztok. Napokban tervezem leváltani a jelenlegi Huawei Mate 20 Lite telefonom.
A kinézetét telefon a Poco X7 8-256-os verzió
Fel használva az összes kedvezményem, meg kuponom most 80 ezer forint lenne.
Megér ennyit ez a teló? Nem szeretném cserélni legalább 3 évig. -
jeni
félisten
válasz Depression #191911 üzenetére
lassan az lesz,hogy a legkisebb mobil 6,2 cool lesz,az általános méret meg 6,5 cool
Moto G54,G84 esetleg a legfrissebb G55 (voda)
Samsung vonalon A54,A55 -
Depression
veterán
Sziasztok!
Feleségemnek keresek egy telefont nagyon max. 100k-ért, de lehető legolcsóbban. Egy samsung A40-et vált, és nem szeretne ennél nagyobbat. (Tudom, nincs ilyen)
Androidos legyen. Új, akár one előfizuval, vagy nagyon szép állapotú használt.
Sok telefonálás, és net megosztás tabletre az összes használat. Dual SIM is fontos. A környéken még nincs 5G, bár hosszútávra kell.
Teljesen tanácstalan vagyokOrr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
vacs
veterán
válasz pompom89 #191904 üzenetére
Innét válogass pl.: Karácsonyi telefonajánló 2024 - 150-200 ezer forint között
Amúgy én Vivo V40-et mondtam volna, de az nincs még szolgáltatónál.(^)(>.<)(^)
-
mindenes24
junior tag
-
aktív tag
válasz Jenne #191905 üzenetére
Ha a gyártó nem adott ki rá Android 10-es verziót, akkor “szabályosan” nincs rá lehetőséged. Nem hivatalos (“szabálytalan”) verzió esetleg található főzött ROM formájában, ám azt érzékelné a DÁP és nem működne vele.
Ahogy Orgi is írta, marad az Ügyfélkapu Plusz, vagy másik telefon vásárlása, ami teljesíti az elvárásokat. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tulajdonosa vagyok egy Samsung Galaxy A8 telefonnak. Nagyon szeretem és mindent tud amire szükségem van vagy legalább is eddig szükségem volt. Android 9 van rajta, az utolsó biztonsági javítás 2021 november 01-én volt. Azóta nincsen több frissítése.
Ezzel nincs is gondom, de használnom kellene ezt a DÁP alkalmazást (sajnos rákényszerültem)
De ahhoz, hogy ezt a Digitális Állampolgár mobilalkalmazást használhassam, ahhoz legalább Android 10 vagy ennél újabb Operációs rendszer kellene. Nem szeretnék másik telefont venni ez miatt, és a kérdésem, hogy szabályosan és a telefon tönkretétele nélkül rá lehetne telepíteni erre a 9-es Androidra 10-est? Ha igen akkor ezt hol vagy hogy tehetem meg.
Köszi előre is....A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
pompom89
csendes tag
Sziasztok.
Jelenlegi Samsung A33 5G telefonomat cserélném.
Árkategória. 150000-200000ft
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Telekom (Magenta1)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, 3-4év
- Mire használnád? Face,messenger,youtube,Netflix,Hbo, neten böngészés,játék (csak a Last War)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez,
Nem
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Max. 6,5"Nem bánnám, ha napos időben, jól lehetne a kijelzőt látni.
Stabil rendszere legyen, ill. az üzemidő lenne a legfontosabb.( a jelenlegi A33-al nem vagyok kibékülve)Előre is köszönöm.
Xiaomi Redmi Note 8T // PS4 Slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó