- [Re:] Tűzoltásra kapcsoltak a kriptolobbisták
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok és bányászatuk (GPU)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Netflix
- Windows 10
- DIGI internet
- [Re:] Robotizált raktárbázist nyitott a Euronics Kft. Üllőn
- Mikrotik routerek
- MinDig TV
- Amazon
-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kutga #171100 üzenetére
Köszi, van benne még egy elütés. Szérirát írtam a Redmi Note 11 Prohoz, de ezek annyira nem relevánsak jelen pillanatban, mert csak a májusi update feletti rész kerül be az összefoglalóba. Annak kellene a tökéletességre törekednie. Átolvastam, linkeket megnéztem, hibát nem találtam benne.
Az lenne a fontos még, hogy esetleg van-e olyan készülék, melyet érdemesnek láttok bekerülni a listába, illetve a kimaradókkal nagyjából egyetért-e mindenki.
Mert az A53 vagy az SE 2022 talán már most is népszerű előfizetéses konstrukcióban vagy cégeknél.
Vagy ott van a Xiaomi 12 Pro, amit a tesztelők lehúztak a melegedés és a gyatra üzemidő miatt, ellenben lehet mindezekből egy átlagos vásárló a saját felhasználási szokásai mellett keveset vagy semmit sem tapasztalna.Igyekszem többségében jó benyomást keltő telefonokat beválogatni a listába, ha valaki igénybe veszi a segítségét, lehetőség szerint legtöbbet vagy a legjobbat kapja a pénzéért. Noha egyik okostelefon sem hibátlan és nem képes mindenki igényét kielégíteni. Ezzel sajnos tisztában kell lenni.
-
gabeunit
tag
Sziasztok,
Drága barátnőmnek szeretnék vásárolni telefont, egy P20 lite-ja van, úgy hogy minden váltás hatalmas lesz számára.
Új készülékre van szükség.
Androidos operációs rendszer.
Amoled kijelző.
Nem szükséges magas képfrissítés.
Kijelző méret nem számít.
Jó kamerája legyen (Nem számít hány db van hátul, 48-64mp szerintem elég)
4-5ezres akkumulátor.
Legyen rajta Jack csatlakozó.
Nem kijelzőbe épített újlenyomat olvasó.
Sztereo hangszóró.
MicroSD bővítéhetőség nem szükséges. (Ha van az sem baj, de nem számottevően fontos számára.)
Ip védettség szükséges lenne, mert pékségben dolgozik.Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE és Xiaomi 11T között szeretnék választani, árban nincs nagy különbség köztük ~10-15k.
Jól gondolom hogy minden paraméterében jobb választás a 11T?
Erre is érkezik a 3 fő verzió?
Egy öreg Xiaomi Redmi 4x-et vált majd..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi telefonok közül főleg fotózásra és hosszú szoftver támogatásra melyik telefon lenne ideális - Yettel vállalati ár listából kellene választani s ezeket találtam első blikkre:
Samsung Galaxy A53 5G (ez elég drága, nem biztos hogy belefér a keretembe)
Samsung Galaxy A33
Realme GT Master
Xiaomi Redmi Note 10S
Xiaomi Redmi Note 11Köszi a választ!
felo
-
perempe
addikt
Milyen szintet hoz a 4GB-os Realme C11 (2021) telefonom a Samsung Galaxy S/A vonalról?
S3-ról váltottam, és természetesen ég és föld a különbség.
* Franck: A-dúr szonáta *
-
perempe
addikt
-
slayernick66
tag
sracok a nord 2 es az s20fe kozul melyiknek jobb a kameraja? a muszaki adatok alapjan tudom hogy a samsunge, de oly sok mulik a SW-en is, hogy nem tudom oszinten ramondani. rengeteg reviewt es videot nezve nekem nem teljesen egyertelmu hogy superior az fe. van koztetek akinek volt esetleg szerencseje mindkettohoz?
koszi
-
sysrq
őstag
Sziasztok!
- Árkategória. ~120.000 Ft
- Használt vagy új? Új.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, boltból. De az aprón lévő kvázi kereskedők is szóba jöhetnek.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, max másfél, két év.
- Mire használnád? Munka.
Fontos a nagy fényerő, sokat kell napsütésben használni.
A cég webes felületén és Excel táblázatokat olvasni szerkeszteni.
A hangminőség nem számít, head-set vagy az autó kihangosítóján lesz használva.
Navigáció sokat pörög, ezért is a fényerő a prioritás.
Egy Digi és egy tmobil kártya lesz benne ha ez számít, 5G tervben van.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, mindegy.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? mindegy.
A Realme GT Master Edition -el szemezek, a fentiek fényében mi még a konkurense?
Most egy Redmi Note 9S van, de lepattant a kijelző széle és nem rentábilis a kijelzőcsere. A napon való láthatóságon kívül nem volt rá panaszom, tehát nincs nagyon magasan a léc a váltáskor.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
-
Joker88
őstag
mivel van egy kuponom, egy zűrös ügy miatt
, egy országos elektronikai céghez , gondoltam telefont újítanék..
Mivel AMOLED a mániám, a szívem vágy a Lumia 730 óta, gondoltam szétnézek ilyen fronton.
Nagyon kelletik a Xiaomi féle Redmi note 11-et, csak nemtudom a 4/64 vagy a 4/128 legyen.. Mennyire elég manapság,vagy lenne elegendő a 64GB tárhely?( Persze most is SD kártya párti vagyok,szóval a képek,zenék ott vannak tárolva) Ugye , mivel 2 SIM kártyám is van aktívan,fontos a 2 SIM plusz fix SD kártyahely..In loving memory of Garrett Lockhart
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple Iphone 12 128GB White Független!
- AMD Phenom X4 965 + Nvidia GTX 560ti + SSD Pc, monitorral, WIN 10-el, használatra készen eladó!
- Garanciás Samsung Galaxy S20 plusz fekete 128GB. !Újszerű, Független, Garanciás!
- Garanciális Apple Iphone 7 128GB Arany. Újszerű, Független!
- Garanciális Apple Iphone 11 pro max 64GB Space Gray eladó. !Újszerű, Független, Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Kft.
Város: Budapest