- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Google Chrome
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #10888 üzenetére
Hankook 24H Dubai 2020 stream
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
Tassi Attila 2020-ban is a Honda egyik WTCR pilótája lesz.
-
törölt tag
[link] live timing
-
Ciccuka
veterán
válasz
#70869248 #10887 üzenetére
Mikor indul a verseny?
Hankook 24H DUBAI 2020
Január 10. 15:30-kor (helyi idő szerint is)? -
törölt tag
Zengőék Dubai24h
[link] már csak 10perc
youtube csatorna -
Bozso68
őstag
Ha a sz@r kocsi miatt Norbi lélekben feladja, és nem harcol az 1-4 helyek valamelyikén, akkor Geri nem kényszerül olyan kemény csatába az élen, és nem ütközik nagy valószínűséggel. Ez tiszta pókerjátszma volt, sikerült nyomást gyakorolni rá, és nagyon bejött.
A cikk írója elfelejti, hogy Norbinak is műszaki gondjai voltak, ha bukta volna a trófeát, az főleg amiatt lett volna. Bele se merek gondolni, mi lett volna, főleg 2017 után.
Az látszott, hogy sokat kivett belőle lélekben, leginkább Senna 1988 Suzuka VB címszerzésének napja jut róla eszembe, ahol a brazil rontott pole rajt után szemerkélő esőben 14. helyről nyert futamot. "Sírni csak a győztesnek szabad!" -
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #10884 üzenetére
Ez így igaz, de ez a cím nem (csak) Azcona miatt ment el neki
-
biker
nagyúr
válasz
guftabi96 #10881 üzenetére
Hát bekaphatják! Marhára ide kellett hozni, hogy Catsburg megkérdőjelezhető csapatdöntés miatt szándékosan lökte ki Mullert, ami tudjuk, hogy Muller nagy arcú paranoiája csak. Aztán meg azt felhozni, hogy Azcona miatt nem nyert bajnoki címet Guerrieri.
Hát nem, a helyzet az, hogy ha nem löki meg azcona, akkor is lenyomja Ő is meg Kristofferson is, és ha harmadik, már szintén Norbi lesz a bajnok ezzel a felállással.
Szóval ott is érdekesen írnak újságot. -
A Zéé
addikt
válasz
Motion_Blur #10878 üzenetére
Jó a raceroom, csak baromi nehéz. Nekem mindig beletörik a bicskám még a WTCR kocsikba is.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10878 üzenetére
+ ha valaki RaceRoomozni akar, akkor itt vegyen VRP-t és abból vegye meg azokat a tartalmakat, amikre szüksége van. Így olcsóbban jön ki.
-
Motion_Blur
félisten
Unalmas estékén érdemes csapatni RaceRoom-al, a hivatalos WTCR 2019 pakk "csak" 21 euró.
Ízelítő: [link]
-
Male
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #10874 üzenetére
Illetve a csapat VB-t megkapták azért így is... (amihez jól jött Catsburg kizárása például)
-
feri1014
senior tag
Interjú Zengő Zoltánnal. Látszik rajta, hogy itt van tüske rendesen.
-
kisza25
félisten
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #10872 üzenetére
Nem volt pofájuk megemelni Norbiéknak a hasmagasságot 150mm-re, hogy garantáltan 3x0 pontot szerezzen. A Honda lobby is gyenge, főleg, hogy hány éve vannak bent.
Összeesküvés-elméletem:
Kicsit annak is köze lehet, hogy már sokan erre gyanakodnak, konkrétan a résztvevők is, és már nem tudják úgy csinálni, mint annó a Chevy-nél vagy a Citromnál. Ott csak a nem büntetés vagy a többiek büntetése vert ki bármit is, egyébként elintézték azzal, hogy tényleg jók azok a gépek. Most már a többiek is gyanakodnak, ha visszakap a kínai kocsi 2,5% motorerőt, és kérik a magyarázatot, indoklást, stb.
Szerintem most szökőévet tartottak, hogy ne legyen annyira feltűnő. Jövőre már az nyer, aki a legjobban lobbyzik vagy a legtöbb pénzzel fizeti le a szériát. Úgy látszik, hogy olyan magas az ár, hogy a VW konszern-nek pl. ekkora összegért nem éri meg, mint amit valszeg a kínaiak fizetnek, hogy ők nyerjenek.Ilyen ellenszélben csoda, hogy magyar nyerhetett. Müller bemondására Norbi-t is eltilthatták volna. A franciák úgy érzem, hogy nagy befolyással voltak/vannak a WTCC-re és a WTCR-re.
-
kisza25
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #10871 üzenetére
Hogy lehetett ennyire sz*r a Lynk & Co az utolsó futamon? Én még mindig ezt nem értem
Két külsős, Norbi és Geri maradtak a címért, és ezt tetszett
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
guftabi96 #10870 üzenetére
Itt csak a kínaiaknak érdemes maradni. Úgy érzem, hogy a Hyundai csak véletlenül nyert, valahol félrecsúszott a bajnokság manipulálása a rendezők felől. Szerintem jövőre majd rendesen bebiztosítják a kínaik győzelmét.
[link]
Kínai kocsiban kell ülni, lehetőleg francia pilótaként. Előtte Chevi-ben, Citromban, stb. és a jövőben is meglesz, hogy kinek és hol.
és ezt a részvetők is tudják, ezért szállnak ki évről évre, akik nem tudnak megegyezni 1-1 címben. Bokszzsáknak nem érdemes maradni. -
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10868 üzenetére
Jövőre lehet megint tanulni a gumikat. Reméljük jó abroncsokat fognak gyártani. A mostani Yokohamákra emlékeim szerint nem volt sok panasz (miután kiismerték őket).
Kristoffersson onboard a 3. versenyről.
21. helyről győzelem. Az az első kör valami elképesztő... kb mint amikor lecsökkentjük az ellenfél erősségét valami autós játékban -
Motion_Blur
félisten
"Goodyear has been confirmed as the Official Tyre Supplier to the WTCR under a three-year agreement with the FIA and Eurosport Events"
-
Gabor777
aktív tag
válasz
Motion_Blur #10866 üzenetére
Kelleni fog az új Cupra mint egy falat kenyér. Azconan kívül senki se tudott eredményeket felmutatni vele. Alfa is fog építeni egy normális autót? Mondjuk eléggé összekapták magukat az év végére.
-
guftabi96
addikt
Számomra meglepetés: 2020-ban érzkezik új Cupra Leon TCR. Azok után, hogy a VW és az Audi is felfüggesztette a TCR projektet, nem gondoltam volna, hogy nem ez fog történni a Cuprával is.
-
hhenry
őstag
-
Gabor777
aktív tag
válasz
dellfanboy #10861 üzenetére
Befuccsolt formula e-be, WEC-be pedig...pechjére Alonsoék agyonverik őket mindig.
-
DS39
nagyúr
válasz
dudikpal #10845 üzenetére
ebben nem értek egyet. az hogy minek nevezik a sorozat, kupa vagy bajnokság, nem sokat számít, a mezőny erős, több csapatnak van esélye futamot nyerni.
abban viszont igen, hogy Zengőéket meg lehetne említeni, hiszen fontos lépcső volt az ott versenyzése a karrierjében. (persze nem tudjuk, hogy milyen viszonyban váltak el a felek)
-
Gabor777
aktív tag
Tény és való, hogy a WTCC papíron is világbajnokság volt, viszont itt "kiegyenlített" a küzdelem, nem tudnak dollár milliókat beltolni közvetlenül a csapatokba a gyártók, így kiélezettebb a kűzdelem. Szerintem sportszakmai szempontból ez a győzelem többet ér, mint pl. Lopez bármelyik vb címe a citrommal.
Zengős téma..volt most egy interjú Zengővel (meglepő, pont behívták a Digihez...). Nem volt szimpatikus az interjú során.Mintha nem tudná elfogadni, hogy Norbi létezik Zengő nélkül is, de fordítva sajnos ez már nem igaz. Szerintem mindenki tudja, hogy Zengő adta meg neki a lehetőséget, de ez már inkább mártírkodás.
-
törölt tag
válasz
dudikpal #10853 üzenetére
Nem hiszem hogy így lenne, ...ennyi erővel Kiss Norbi is emlegethetné a mai napig a Proex-s srácot aki beajánlotta.
Norbi-t Zengő Zoli tolta be a WTCC-be, ami egy szép időszak volt, és jó eredményeik voltak. Majd elszakadtak egymástól, és Michelisz Norbi megcsinálta saját magát, megcisnálta magát csapatvezetőként, és gyári versenyzőként.
Ehhez már semmi köze Zoli-nak, akit egyébként meg nagyon szeretünk amiért olyan amilyen, és mert sokat tesz a hazai srácokét. De az a Norbi akit ott láttál a világ tetején az már nem a Zengős Norbi.
Gondolom Zoli szíve is dagadt a büszkeségtől, és maradjon meg neki ez a jó érzés és a tudat hogy ő fedezte fel. -
feri1014
senior tag
-
biker
nagyúr
Ezt a fröcsögést bármilyen nyelven, bárhol látnám, tudnám, hogy magyarok örülnek egy eseménynek
-
dudikpal
senior tag
"Szóval ezért leszólni ezt az eredményt" - jajh, én nem Norbit eredményét szóltam le, hanem ezt a közröhej "bajnokságot".
Necsináljukmár!
Sehol sem jegyzik, úgy értettem h nulla, az értékére. Andy P hányszoros bajnoka a wtcc-nek? Mire vitte? A 2 müller srác hányszoros bajnok? Hol vannak? Giovanardi? Tarquini? Huff? Ipszilonmuller?
Lopez elment e-drivernek. Mondjuk ez utóbbi jó pont, mert jókat röhögtünk rajta.
Az előbbi példák is jól mutatják, hogy innen nincs tovább, nincs feljebb, ez 1 pénzmosoda, a feltörekvő tehetségek meg örülnek h versenyezhetnek, de semmi több.
Ha az lenne, akkor lenne kőbevésett közvetítési idő-csatorna stb, szóval ugyehugye?! -
badd
tag
válasz
dudikpal #10845 üzenetére
a többi dolgodba nem megyek be, de arról spec. nem tehet, hogy az FIA megszüntette a WTCC-t és nem csinált helyette mást, és hogy a WTCR-t csak azért nem lehet világbajnokságnak nevezni, mert hivatalosan nincs benne gyári csapat, ami meg a TCR szabályrendszere miatt van. Az már egy másik dolog, hogy ettől függetlenül elég erős a gyártói háttér a főbb csapatoknál. Jelenleg, ha világbajnok szeretne lenni, akkor csak négy kategória maradt: F1, WEC, WRX, WRC. Ebből a WEC a legközelebbi, de az is csak annyira, hogy GP pályán mennek, és zárt karosszériás. Szóval ezért leszólni ezt az eredményt, az elég érdekes. Én spec. ezt nagyobb eredménynek gondolom (a WTCR hülyeségeivel együtt), mintha anno a WTCC-ben sikerült volna egy Chevybe vagy egy Citroenbe beülnie és akkor egész évben csak 1-3 pilóta ellen küzdve megnyerte volna a bajnokságot. Nyilván az tök jó lett volna, ha 2017-et behúzza, de sajnos ott ugye meg se próbálhatta az utolsó hétvégén.
-
dudikpal
senior tag
válasz
feri1014 #10846 üzenetére
Gondoltam kikeresem neked a hsz-eket amikor nem is álmodtunk volna bmw-ről, mivel akkor az volt az aktuális bajnoki autó, amit Zengő szerzett neki, meg a privát hondáról, ami addig csak gyáriban létezett, de inkább úgy gondoltam, h nem érsz te annyit, hogy én bármennyit dolgozzam azért, hogy bizonyítsam neked azt, ami úgy van az almanachban ahogy. Keresd ki, mielőtt hülyeségeket beszélsz
-
dudikpal
senior tag
válasz
feri1014 #10846 üzenetére
Nem vitatom, ez a te véleményed. Na de ha nincs ez a tróger ugródeszka, akkor hol is lennénk most? Tájékoztass már légyszíves.
Azt ugye nem kell ecsetelni, h aki motorsportba invesztál, az gyakorlatilag pénzt mos, illetve urambocsá: "adóoptimalizál"! Ezt gondolom mindketten tudjuk, nem kell a sok sallang"aztán Micheliszből éltek meg" - igaz, na de azért mielőtt bevállalták, csak úgy bemondásra, volt 1 kis kockázat, és nem kevés anyagi, azt azért vedd már észre ember, és ezt nem a honda meg a jundáj vállalta be, hanem bizony A zoli, akinek a pénzén gyakorlatilag kineveltetett egy pilóta, akit egy gyártó jmár érdemesnek tartott arra, h ÁTvegye...nem KINEVELJE!...ÁTVEGYE...így könnyű arcoskodni, mondanám, ha nem több évnyi gyári pilótáskodás után sikerült volna világkupagyőztesnek lenni ugye
-
feri1014
senior tag
válasz
dudikpal #10844 üzenetére
Arra tróger bandára gondolsz, akik összekaparták a pénzt az indulásra, aztán Micheliszből éltek meg, majd miután csapatot váltott, le is húzhatták a rolót? (Ja bocs pár évig még lejáratták magukat a mezőnyben.) Erre én sem szívesen emlékeznék vissza. Lábjegyzetben elférnek, mint ugródeszka.
-
dudikpal
senior tag
Kíváncsian várom a zinterjút, ahol megemlíti a holmi sehonnai Zengő papát(merhogy eddig ez sajnos nem történt meg) , aki nélkül még mindig 1 gokartpályán ténferegne.....janem!!! 1 monitor előtt ülne, nemhogy az ektüell vb autót (bmw) kapná a segge alá...
-
Ciccuka
veterán
Büntetések miatt változott a WTCR utolsó futamának eredménye
Több időbüntetést is kiosztottak a felügyelők a WTCR mindent eldöntő harmadik malajziai futamán. Mikel Azcona járt a legrosszabbul, aki megtolta a bajnoki címért küzdő Esteban Guerrierit, ezzel tönkretéve az argentin versenyét. Manőveréért harminc másodpercet hozzáadtak az idejéhez, így a második helyről a tizennegyedikre csúszott vissza, és ezzel az év legeredményesebb újonca sem ő lett, hanem a futamgyőztes Johan Kristoffersson. Azconától Kevin Ceccon örökölte meg a második helyet, a harmadik pedig Frederic Vervisch lett.
Gabriele Tarquinit szintén harminc másodperccel súlytották, miután a biztonsági autós fázisok alatt túlságosan lemaradt az előtte haladóktól. Ezt kétszer is elkövette, ezért a hatodikról a tizennyolcadikra hátrasorolták.
-
gabe_
őstag
Éljen Norbi!
Gratula neki, és a csapatának is elismerés, ők is kellettek hozzá. -
DS39
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10833 üzenetére
rühellem azt az embert, egy nagyképű paraszt. mintha az övé lenne a széria...
-
-
-v-
addikt
válasz
-
Ciccuka
veterán
válasz
Következesség meg fia...
-
Marmonkanna
tag
És amellett se menjünk már el szó nélkül, hogy a tetű Müller csak elérte a picsogásával, amit akart. No komment! Még soha senkit se tiltottak el a futamtól egy elnézett féktávért, főleg nem slicken, vizás pályán!
Ez a csigazabáló a mocsok kínaiakkal kéz a kézben bármit megtehet...
Már az egy vicc, hogy itt lehettek a bajnokságban. -
Qorthral
őstag
válasz
guftabi96 #10830 üzenetére
Mindenkivel megesik.
Ma Guerrieri erősebb volt, de ez nem számít, a bajnoki címet az egész szezonra osztják, és ott Norbi jobb volt.
Nyilván messze ők ketten érdemelték meg leginkább a címet, de csak egy nyertes lehet. 2017-ben Norbi volt a szerencsétlen vesztes, aki simán megérdemelte volna a címet, most így kellett legyen. Vannak örök vesztesek, akiknek sosem sikerül, de ma végre mindenki be kell, hogy ismerje, hogy Norbi nem ilyen. Mindent megnyert, amit reálisan megnyerhet. Majd 5-10 év múlva még az aktuális elektromos WTCC-ben küzdhet egy "új" trófeáért, bár az is hasonló lesz ehhez átbrandingelve, ha egyáltalán így lesz.Nem szeretem azt, amikor 1-1 pillanatra hegyeznek ki egy évet. Igen, Azcona kemény volt, de hogy ezen ment volna el Guerrieri címe, az erős túlzás. Annyi minden kell egy ilyen címhez és annyi helyen félre tud csúszni. Norbi esetében is kereshetnénk az évben olyan mozzanatokat, amikor mások vettek el tőle pontokat, önhibáján kívül. A lényeg, hogy Norbi volt a legkonzisztensebb és egyike a két legjobbnak a szezon során. Most ő volt szerencsés és neki nem nagyon volt igazán off hétvégéje, így maximálisan megérdemelten nyert.
Jövőre szerintem rámegy a duplára. Azért kevés a Rosberg típusú versenyző, meg unatkozna is otthon. Ha az újszülötteivel nem akart otthon maradni, akkor most sem fog szerintem. Plusz ugye világbajnokként még rendesebb pénzt is kaphat, ami nyilván nem utolsó szempont. Ebben a kategóriában azért nem könnyű jól keresni, de ő most kihasználhatja a sikert, mind a csapattal aláírandó szerződésében, mind pl a szponzori pénzek terén. Kíváncsi leszek, hogy tényleg Azcona lesz-e a csapattársa (és mire mennek egymás ellen), vagy az öreg bevállal még egy szezont.
-
-
guftabi96
addikt
Hát én még mindig nem tudom, hogy mit írjak. Hihetetlen. Nálam eltört a mécses.
Biztosan volt, akinek nem tetszett, amit a 2. és 3. futam környékén írtam, de akkor és most is az a véleményem. Ma Guerrieri volt az erősebb, de ez nem számít. Végre egyszer nekünk is szerencsésen alakult valami, szinte el se hiszem ennyi balszerencse után. És ezt a címet egy nagyon erős, konkrétan 2005 óta szerintem a legerősebb mezőnyben sikerült megszerezni.
Hölgyeim és Uraim, a mai napot sporttörténelmet láthattunk.Ne menjünk el egyébként Kristoffersson és Azcona mellett sem. 5. és 6. helyen végeztek az összetettben, messze megelőzve csapattársaikat és nem is éppen a legjobb autókkal.
Mondjuk, ha Azcona Norbival csinálja ezt meg, akkor biztosan már a fejét akarná a magyar közönség. Valljuk be, elég rendesen beleszólt a bajnoki küzdelembe. Persze "sterilen" nézve minden joga megvolt hozzá, hogy üsse Guerrierit. -
Motion_Blur
félisten
Bal sors akit régen tép... de nem ma!!
Én ezt még mindig nem hiszem el, hogy ez sikerülhetett!! Ami most Gerivel történt, na az szokott Norbival
amúgy szegényt nagyon sajnálom, így elbukni a címet..
Kristoffersson a 22. helyről nyert, végig keresztbe', és kiadta
vajon Norbi most jóllakott, vagy meg akarja védeni a címét?
-
-v-
addikt
válasz
hhenry #10808 üzenetére
Persze, meg kell nyerni jövőre is
meg aztán még párszor
az öreg is hány éves, aztán tavaly bajnok lett, Norbi nagyon koncentrált és gyors volt idén, talán jövőre az új súlykompenzációs szabályok miatt a trükközés is kevesebb lesz a csapatoktól, azért igazából ez a szezon se indult neki jól .. Norbi meg a Hyundai teljesítménye alapján simán benne lehet egy nagyobb fölényű győzelem is, ha kiegyensúlyozottan mennek egész évben.
Bár igazából ki tudja, egy rakás szar ez a WTCR, esetleges az egész, össze vissza mennek a büntetések, ki tudja mikor mire meg miért, meg év közben egyszer csak ilyen lync & co-k rátekerhetnek még egy kis kakaót meg ilyenek .. tényleg a franc se tudja milyen kenőpénzek vándorolnak itt honnan hova, de néha egy vicc az egész. -
biker
nagyúr
NOOOORBIIII
-
ruti
Közösségépítő
Azcona ettől függetlenül nagyon jó,
végigkövettem amit tavaly a TCR-ben csinált,
mellette még jópár jó versenyző érkezett idénre a WTCR-be,
és mindez csak növeli Norbi érdemeit
-
Guerrerit én szeretem, tehát valamilyen szinten sajnálom, nyilván jobban örültem volna ha közvetlenül Müller előtt nyer
nagy menet volt a race3-ban négyük küzdelme, akik közül kettő a VB címért, kettő pedig a VB helyezésekért küzdött, végül egy ponttal Kristofferson végzett előrébb összetettben, tehát komoly nyíltsisakos küzdelem zajlott
-
szimaptikusan voltak az elengedések, ebből is látszik, h Norbit a legtöbben szeretik, elismerik.
A futam előtt pont Huff és Kristoffersson élcelődött a Hyundai-on, hogy "azért húzódik az újraindítás, hogy Catsburg kocsiját meg tudják szerelni", kicsit féltem, hogy Huff nem adja a helyét -
Male
nagyúr
válasz
akaido #10817 üzenetére
Igen, csak ez a billenés nem akart megtörténni sok éven keresztül... de végre
Ciccuka: Többször mondta korábban, hogy őt a hosszútávú versenyzés nem érdekli, a sprint futamokat szereti, az fekszik neki. Persze telnek az évek, változik, de ebben nem érzem, hogy meggondolná magát.
-
Ciccuka
veterán
Michelisz Norbert győzelme a Hungaroringen
Szerintem Walter Csabival összeállhatna a jövő évi Nürburgring-i 24-órás versenyre
-
badd
tag
Grat Norbinak! (hú, de Azcona most mit kapna, ha fordítva lett volna a helyzet...)
-
A Zéé
addikt
-
hhenry
őstag
Szerintetek feljebb tud innen lépni?
-
Qorthral
őstag
YEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSS!!!
Gratula Norbi!
Nagyon megérdemelted! -
Male
nagyúr
Huh, hát ez aztán izgalmasan sikerült
Gratulálok Norbinak és a Hyundainak!
Úgy tűnik a balszerencse felét a Hondánál hagyta amikor eljött :)
-
IreN!CuS
őstag
Szép volt Norbi
-
Ciccuka
veterán
Grat
Fordítva tartják a zászlót
-
DS39
nagyúr
végre sikerült!
-
Malachi
addikt
Gratula Norbinak! Akárhogy is, technikai sport, műszaki hibák, végre rá mutatott a szerencse ujja. Ideje volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest