Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Egy Audi győzelem tuti lesz és a többin meg a Honda és a Hyundai fog osztozkodni
. Ideje lenne már Norbitől egy győzelem, mert így nem lesz esélye a végére.
(#9697) Malachi: Engem speciel nem érdekel, egyik sznob sportág sem, amit az Eurosport ad
. Se a tenisz, se a snooker, se a doppingos inasok cangázása 2-3 héten át napi 24 órában. Régen sokkal több autosport volt az Eurosport-on, ma már szinte alig van
. Abban viszont igazad van, hogy a BoP nagyon szétbszta az egész sorozatot, pedig nem ennek indult az év elején
.
(#9698) b-type: Ezért írtam, hogy az Eurosport is elmehet a bánatba
. Igazából ezt tudtam volna cifrábban is írni, de attól bant kaptam volna, meg kiakat volna a fórum motor
.
-
Malachi
addikt
válasz
Ventur@ #9696 üzenetére
Pontosan annyi műsoridőt kap, amennyire az embereket érdekli. Sajnos ez jelenleg így áll. Azért egy Wimbledont, vagy egy Tourt ne hasonlítsunk egy nevenincs autós bajnoksághoz, aminek az idei éve ráadásul teljes kabaré, komolyan vehetetlen. Addig néztem én is, míg a BOP-pal teljesen el nem rontották az egészet. Azóta nem érdekel, mert nincs értelme. Az eredmények köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Az a mi balszerencsénk, hogy a magyarok éppen itt képviseltetik magukat.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Marmonkanna #9694 üzenetére
Mégis mit vársz
? Az FIA legsemmirevalóbban kezelt szakosztálya a túraautózás. F1-en kívül nem ismernek ezek semmit. Ott szinte mindenről azonnal van videó, infó stb. Itt meg még a WTCR weboldalát sem tudják normálisan karbantartani. Touringcartimes-on hamarabb megjelennek infók, mint a saját oldalukon. Mondjuk az Eurosport is elmehet a bánatba.
Hétvégi közvetítés (TV): [link]. Idézet a cikkből:
Szombat:18:45 – Második futam [9k] (Eurosport 1, élő)
Vasárnap:
11:15 – Harmadik futam [11k] (Eurosport 1, élő)
Ennyit fogsz a tv-ben látni az egészből. Ennyit! De hála az égnek az Eurosport 2-ön 30 órában tudsz majd nézni csodálatos teniszt, az 1-en meg 56 órában a doppingos 20 kg-os inasokat, ahogy cangáznak. Csodás
.
Egyébként annyi infó van róluk, hogy az autók készen vannak és ott lesznek a SloRingen
.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Marmonkanna #9694 üzenetére
igen, ez nekem is feltűnt, emlékeztek múltkor Müller vs Norbi video, feszültségkeltő zene, gerjesszük a konfliktust...
-
amúgy tudja valaki, hogy TCr-en a Ringen miért nem volt a kivetítőkön kép?
telefonon kellett néznem YT-on, hogy tudjam mi történik, alig volt 8-10 mp-es késés, miután elfordultak előttem, pont tudtam újranézni telón -
Marmonkanna
tag
csak szerintem túl nagy a csend a sebastien loeb racing felől?
máskor kitárgyalnak minden balesetet, alex legouix az orruk alá dugja a mikrofont a wtcr all accesben, stb. most meg semmi, sehol egy interjú huffal, bennanival... -
Ciccuka
veterán
A teljes futam visszanézhető itt:
2018 Hungaroring, TCR Europe Round 8Videón az elektromos Volkswagen Pikes Peak-i csúcsa
A Volkswagen I.D.R., a volán mögött Romain Dumas-val rekordot döntött az ikonikus hegyiversenyen: a francia 7 perc 57,148 másodperc alatt ért fel a csúcsra. A korábbi rekord Sebastian Loebhöz és a Peugeot-hoz fűződött 2013-ban, a 8:13 pedig akkor bődületes eredménynek számított, hiszen az azelőtti csúcs 9:46 volt. -
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #9690 üzenetére
Nagyon fasza verseny volt ez a mai, igazi túraautózás láthattunk. Ütötték vágták egymást az inasok, de semmi pofátlanság nem volt
.
M1RA dupla dobogó, Fecó pontot szerzett, Tassiék is szépen odacsaptak
. Bár csak a WTCR-ben lennének ilyen adok-kapok csaták.
Viszont a sikán azt valahogy nem igazán akarták bevenni a srácok, kaptak is ezért - legalábbis szerintem ezért - páran boxáthajtást. Egy volt aminél fogtam a fejem, az Borkó megmozdulása, amivel összetörte a verdát. Azt ott irgalmatlanul elbszta.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #9688 üzenetére
Meg úgy az egész magyar versenyző különítmény. Daninak csak kva nagy mákja volt, hogy a dobogó meg lett. Meg Jedlónak is a pontszerzés. Fecó a DSG-s Seat-tal is homály volt, Tassi meg túl sokat akart....és homály lett. Ami Tassiban erő meg volt tavaly, az idén nincs meg benne.
-
Motion_Blur
félisten
Most nézem Sport2-n az összefoglalót.
Elképesztő nagy balf@szkodást mutattak be a magyar pályamunkások Tassi autójának mentésekor..
-
-
Ventur@
senior tag
Nagyon jó interjú Michelisz Norbival Vályi Pistától: [link]
.
Annyira, de annyira igaza van Norbinak a BoP-pal kapcsolatban, hogy maga a BoP jó, csak az aránya nem. Mert amíg 25 autó van 2 mp-en belül egy-egy időmérőn, addig a BoP fasza. Csak akkor nem fasza, mikor a mezőny legjobb autója a sor végén kullog és futamot lehet nyerni egy gyengébb autóval. Na akkor.
-
A Zéé
addikt
válasz
sultansmith #9683 üzenetére
dsg-s Cuprával megy,azok lomhábbak.
-
guftabi96
addikt
-
Ventur@
senior tag
Meg van a jövőheti SloRing-re a két szabadkártyás: Petr Fulín és Andrej Studenič. Előbbi ugye ismert tavalyról az ETCC-ből, utóbbiról viszont soha sem hallottam
. Amennyi infót találtam róla neten, abból az jött le, hogy inkább GT versenyeken indult. Fulínra kiváncsi leszek azért.
-
szilva01
őstag
válasz
Winner_hun #9678 üzenetére
Sokkal "erőszakosabbnak" néz így, mint a tv felvételen.
-
Winner_hun
félisten
-
Ciccuka
veterán
-
Motion_Blur
félisten
-
-Mike-
addikt
-
rocket
nagyúr
Azert le a kalappal a pilotak elott, ahogy probaltak egymasnak segiteni.
Hatalmas 1 perc korul a videoban amikor az egyik kinyitotta a csomagtartot, hogy kitudjon szallni a kocsi pilotajaCsoda, hogy ennyivel meguszta mindenki, sokkal nagyobb baj is lehetett volna.
Hanyagolni kell a varosi palyakat, nem csak emiatt, hanem a szokasosnal is nagyobb unalom miatt is.
-
Ciccuka
veterán
-
szente
addikt
Nem tudom volt e már, de Coronel kamerázott közvetlen a hétvégi nagy baleset után:
[link] -
Ciccuka
veterán
Izgalmas volt a második DTM futam.
-
Marmonkanna
tag
ilyenekre van idejük, nagyon hülyék. ez még jó is lett.
https://youtu.be/y_T7sGGBwbk -
Qorthral
őstag
válasz
Ventur@ #9661 üzenetére
A 2. futam tényleg nagyon jó volt, működött a joker kör.
Norbi előtt le a kalappal, majdnem kihozta a maximumot a hétvégéből, már ami rajta múlott... Egykicsivel lehetett volna jobb, ha nem veszíti el a 2. helyet az öreggel szemben a 3. futam rajtjánál, de ennyi belefér. Eléggé peches volt, kis mázlival minimum egy első futamos győzelem jöhetett volna még emellé, de ilyen a motorsport. Kis további pechhel bukta volna a teljes vasárnapot, mert nem tudják megcsinálni az autóját vagy jobban megsérül a keze. Szóval összességében nem lehetünk nagyon elégedetlenek.Björk kegyetlen jónak tűnt ma, és sajnos Müller rengeteg pontot gyűjtött a hétvégén, bár a teljesítménye köszönőviszonyban sem volt a csapattársáéval. Remélem év végére azért eléri őt is egy kis pech, mert vicc lenne, ha ő nyerne. Érdekes, hogy csapaton belül simán jobb Björk és Norbi, de az öregek vezetnek, és ugye nem a fene nagy tapasztalatuk miatt. A BOP-tól én is nagyon félek, sanszos, hogy még nulla módosítás mellett is valamelyest visszaesnének a Hyundai-ok Szlovákiában, de ha kapnak még valami szigorítást, akkor pontok terén annak a futamnak kakukk. És Norbi épp nem áll annyira jól, hogy teljes hétvégék elvesztése beleférjen neki...
Amúgy vicc ez a többlépcsős kiegyenlítő rendszer, meg minden, de lényegében mindkét mai futam izgalmasabb volt, mint az F1...
-
Ventur@
senior tag
Nem volt annyira rossz ez a versenyhétvége, de... a szombat a hatalmas baleset tette csak "izgalmassá". Viszont a vasárnapi első (2. futam) viszont kva jó volt. Most nagyon működött a joker kör is, ráadásul voltak azért előzések is. Viszont ez a második (3. futam) ez ezzel a sok sárga zászlóval....
.
Norbi sérült kézzel kihozta a maximumot a hétvégéből
. Viszont Tarquini kezd egyre homály lenni, ami a csapatbajnokságra nézve eléggé gáz.
Zengőék.....nem értem, mintha valami átok lenne rajtuk mióta Norbi elment. Állandóan baj van az autókkal, Zsolti is többször túlvállalja stb stb stb. Érdekes, hogy Norbinak még egy pontja sincs, pedig tapasztaltabb pilóta, mint Zsolti. Campos a mérce, de legtöbbször totál homályban vannak. Remélem SloRingen alkotnak végre valamit.
Amire kíváncsi leszek:
- lesz-e büntetés a Huff vs. Bennani esetből?
- fog-e változni a BoP. Szerintem igen és megint nem a Hyundai előnyére. Gyanítom visszakapják a +10 mm-et, mert Nord-on jók voltak és most itt Vila Real-ban is (túl jók). Szerintem SloRingen szenvedés lesz nekik megint.Ja és még egy: Homola győzelmének nagyon örültem. Szimpatikus versenyző és már neki is kijárt végre valami nagy dolog
.
-
Qorthral
őstag
Wow, fájós csukló vagy sem, Norbi ügyesen kimaxolta a második futamot. A 9.helyről rajtolva 5. lett, ez Vila Realban elég nagy szó.
Joker körrel előzött hármat, Shedden 5 másodperces büntetése miatt pedig egyet. Mindezt úgy, hogy a papíron leggyorsabb Björk, aki Norbi mögül indult egyetlen helyet sem tudott javítani a verseny során.
Mindezzel Norbi 10 pontot gyűjt, bravo!Már csak a harmadik futamot kell dobogós helyen befejezni, és egész jó lesz a hétvége a kezdetek ellenére.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #9654 üzenetére
Ja, és rá is fért volna annyi mázli, hogy Huff autója ne csapódjon bele a Hyundaiba. Akkor most úgy állna, hogy két jó versennyel ma visszakapaszkodna a bajnoki címért folyó harcba. Ezzel szemben tegnap nullázott (míg a mázlista Müller max pontszámot gyűjtött, pedig kb nullát érdemelt volna), ma meg sanszos, hogy nem tud jól teljesíteni. Ráadásul a főfutamon szerezhetne egy csomó pontot egy nyugis 2. hellyel, de félő, hogy az első verseny annyira kikészíti a csuklóját, hogy erre nem lesz képes. A helyében lehet el sem indulnék az első futamon, tartalékolnám az erőt inkább a másodikra... menteni a még menthetőt ebből az újabb peches hétvégéből.
-
guftabi96
addikt
Michelisz Norbert:
"Amikor reggel kijöttem a pályára, és megpróbáltam tekerni a kormányt a sérült csuklómmal, az első húsz másodpercben biztos voltam benne, hogy nem tudom megcsinálni az időmérőt.Aztán végül kaptam fájdalomcsillapítót, és egy-egy körökre meg tudtam oldani a feladatot, de őszintén szólva sejtésem sincs, hogy versenytávon bírni fogom-e a gyűrődést.
A mai pályafutásom eddigi legnehezebb időmérője volt, a második helynek ezért is örülök nagyon, mert nem hittem, hogy összejöhet. Mindent megteszek a futamokon is, amíg bírom, csinálom!"
-
Motion_Blur
félisten
Björk sajnos k*rva erős..
-
Ciccuka
veterán
DTM-et hol és mikor közvetítik?
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9648 üzenetére
Eurosport 1-en megy most.
Én is a Norbi oldalán megosztott kép alapján írtam, de hát az Eurosportnál soha nem lehet tudni. -
guftabi96
addikt
válasz
guftabi96 #9644 üzenetére
Björk autója is kész, Thompson viszont nem fog tudni indulni.
(#9645) sultansmith
Eurosport player? Elvileg van 7 napos ingyen próbaverzió. ("előfizetsz" majd a futamok után lemondod, hogy 7 nap után ne vonjon le pénzt). -
sultansmith
senior tag
Nem tud valaki esetleg valami alternatív elérési módot a mai időmérőre? :/
-
guftabi96
addikt
Időmérő: 10:00 | Eurosport 2
2. futam: 16:45 | Eurosport 1 és elvileg Duna World (természetesen nem sikerült úgy megoldani a hétvégét, hogy ne ütközzön az F1-gyel... szánalmas)
3. futam: 18:10 | Eurosport 1 és elvileg Duna WorldEhrlacher autója is elkészül az időmérőre.
A SLR természetesen nem tudja folytatni a hétvégét. -
Ciccuka
veterán
-
vlevi
nagyúr
Ha a bukókeret sérült, azt nem hozzák helyre egy éjszaka alatt
Ahhoz sajnos szinte új autót kell építeni, mert a bukókeretet nagyon szigorúan veszik minden autósportban, nem lehet csak úgy kikalapálni.
Ha pl. a sérült bukókerettel Norbi falnak csapná az autót, úgy csuklana össze az egész kocsi, mint a harmónika
-
Ciccuka
veterán
-
guftabi96
addikt
Kíváncsi leszek Macaura.
Amúgy meg jó lenne már ezeket a libakergető fos pályákat elfelejteni. Tudom, hogy Vila Real legendás, de semmit nem tett hozzá a WTCC-hez/WTCR-hez a visszatérése óta... A joker kör meg egy rossz vicc.
Mehet a kukába Marrakech-sel, Ningbo-val együtt. Wuhanról meg még mindig semmi infó. Még a vonalvezetést se tudjuk pedig már nyakig benne vagyunk a szezonban.. Nem lennék meglepődve, hogy ha az is valami hasonló lenne.
Van egy rakás jó pálya Európában és Ázsiában is, de a WTCR-t természetesen nem azokra viszikAhogy néztem ma a versenyt, kb 3 ezer ember nézte a stream-et. Az lóf@sz.
Ennyit egy-két nyomorult magyar youtuber is tud... -
rocket
nagyúr
Ahogy nezem a DTM kozvetites megint ment a levesbe, jo, hogy 7 nemzeti csatorna van, de egyikre se fert be
-
vlevi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9626 üzenetére
Ha valaki vissza akarná nézni, YT-n már fenn van.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Qorthral #9632 üzenetére
Először Huff autója gyulladt ki, aztán lehet hogy a Björké is beszállt. Ez már kicsit nehezen kivehető a visszajátszásból, akárhogy próbáltam lassítani.
Más:
(#9624) guftabi96 ide jár egy nagy nagy nagy +1. Egyszerűen undorító, amit leműveltek, de pl Norbi oldalán is, amit írnak egyesek, komolyan a fájdalom fogja el az agyamat. Nem hiba vagyunk a 10 millió szakértő országa
.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Ciccuka #9611 üzenetére
"WTCR Vila Real 2018 Race 1 Start Huge Crash"
Dejavu...
Ha Bennani helyén Müller lett volna, most mit mondana?
"- Huff nekem jött és onnantól csak tolt és tolt és tolt. Tiszta hülye ez a srác. Most miért kellett
ezt a 14. helyértmár az első körben ennyire kakaskodnia?!!! Azt mondja hogy összeértek a kerekeink és onnantól nem tudott mit csinálni, de az csak az ő béna kitalált története.
Az autó...tiszta roncs, vége. De fantasztikus csapatom van és remélem a srácok holnapra összerakják." -
Qorthral
őstag
válasz
callmeakos #9628 üzenetére
Björké gyulladt ki.
-
Male
nagyúr
válasz
Jaja, közben leesett, hogy azért SC és 3. kör
...de ettől még legalább pár perccel az adás előtt kitehetnék úgy, hogy meg is jelenjen normálisan ( értem, hogy a böngésző cacheből húzza be, és ezért látom a régi tartalmat, de ez megoldható lenne
).
Nálam nem akadt, csak néha szétesett a kép.... bár amekkora futam volt, ez mindegy -
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #9629 üzenetére
Ez a pálya a nulla.. borzalmas
-
Motion_Blur
félisten
válasz
callmeakos #9628 üzenetére
Mivel kiszakadt belőle a motor.. olvass feljebb, ott a kép.
Micsoda verseny van! Egy nagy nulla
-
Most láttam miféle pereputty volt a rajtnál. Hát ilyet se látni minden nap.
Ha jól láttam Huffy autója még ki is gyulladt?
-
shteer
titán
válasz
Nálam okés a minőség
-
-
guftabi96
addikt
Amit a magyarok művelnek kommentekben az egy szegyen.
Par embert el kellene tiltani a nettől... Borzasztó, hogy mennyi idióta szabadul rá ilyenkor a streamre. -
Male
nagyúr
Katt, azt írja, az m4sport.hu élőben közvetíti a futamot... és ezt hol lehet elérni azon az oldalon, mert ott focin kívül semmit sem látok
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #9618 üzenetére
Jah, hátha holnap.
És ami röhej, az a Müller kaphat egy kb ajándék győzelmet, aki egyrészt csak 6. lett a kvalin, másrészt borzasztóan rajtolt és kb 15. volt a baleset pillanatában... és épp ez volt a mázlija. Hatalmas mák. -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9618 üzenetére
A bukócső miatt?
Inkább tört volna a felfüggesztés, azt legalább össze tudták volna rakni -
Motion_Blur
félisten
Norbi nem indul...
-
[CS]Blade2
addikt
Kicsit keskenyebbek is lehetnének ezek az utcai "verseny" pályák.
-
Ciccuka
veterán
Versenyt vajon újraindítják, az eredmények hogy alakulnak majd így? Hol közvetítik még (Duna World-ön néztem)?
-
Ventur@
senior tag
Norbi bal első ajtaja: [link]
.
Nem tudom mikor volt utoljára ekkora baleset, de kb. 3 éve lehetett Macauban, asszem R2 és ott is a rajtnál. Norbi járt rosszul azt tudom, de ez durvább volt. SLR-nek hétvége off, de szerintem még SloRing is kétséges lesz. Mindketten nagyot kaptak, de Bennani nagyobbat. Nem adom ezt én most Bennaninak, mert Huff alig hagyott helyet neki. Ebben - szerintem - Huff volt a hunyó. Na, de ez érdemel-e többszörös büntetést. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
-
Ciccuka
veterán
-
Qorthral
őstag
Hatalmas tömegbaleset
Huff és Bennani ütközött, Norbiba csapódott a falról visszapattanó Huff, így megsérült a Hyundai is. A teljes mezőny feltorlódott Huff és Bennani mögött. -
IreN!CuS
őstag
Az de derék.....
-
guftabi96
addikt
Aztakurvaeget
-
Qorthral
őstag
Norbi a 3. helyről indul az első futamon, Huff és Bennani az első 2.
-
Bennani a második. Vicces
sportizé ez a WTCR. -
Ventur@
senior tag
-
quby
őstag
válasz
sultansmith #9600 üzenetére
Szerintend van ehhez valami köze a FIA elnökének állampolgárságához?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Air 2s drón RC szett két akkuval és Variable ND szűrőkkel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest