- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz [CS]Blade2 #886 üzenetére
Írtam,most nézem az ismétlés
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Overlocker
veterán
válasz [CS]Blade2 #886 üzenetére
De írták illetve beszéltek is róla, mondjuk én online angollal néztem... Remélem a következő versenye már tényleg összejön, ennyi balszerencsét mostanában :S
-
Z0C!
őstag
válasz [CS]Blade2 #1109 üzenetére
és Norbink nem cukrozná el a kanyarokat akkor még dobogó is lehetne.
Adja a jóistenke' hogy legyen!----- www.zoci.gumroad.com -----
-
proof88
addikt
válasz [CS]Blade2 #1109 üzenetére
én most nagyon reménykedek a Japánok is Norbi győzelmet akarnak látni
-
Z0C!
őstag
válasz [CS]Blade2 #1133 üzenetére
a remény hal megy utoljára...
viccet félretéve, nem volt egy nagy alakítás...
Norbinak holnap harcolnia kell...sőt kötelező!----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Motion_Blur
félisten
válasz [CS]Blade2 #1171 üzenetére
Kőkemény ahogy Alonso-hoz hasonlítja magát...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
válasz [CS]Blade2 #1171 üzenetére
Jó látni Kiss Norbi-t
A leggyorsabb versenyző akit ismerek, és meggyőződésem hogy bármilyen túrakocsi mezőnyben megállná a helyét, mind szimulátorban mind a pályán absz. a legmagasabb szint.
akár a VIP Porsche, akár az Astra kupa, vagy a Clio, vagy a Seat..mindenhol odatette magát nagyon.
Wéber a másik, ketten nagyon nagyokat mentek a Seat-ban..
Czollner annak ellenére hogy pénzben nem volt hiány, szvsz egyszerűen futottak még kategória, legalábbis ami futamot néztem.
De azt azért becsülöm hogy legalább megmérette magát.
Annak idején elindult az RTL klubbos csapat, Szujó is...ezt én pozitívumként értékelem, de ennyi. -
ruti
Közösségépítő
válasz [CS]Blade2 #1175 üzenetére
nadejó
nincs elég bajunk
ez egy plusz húszas kínához képestSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Ventur@
senior tag
válasz [CS]Blade2 #1178 üzenetére
Na ez jó kérdés . A hírben annyi van, hogy Ng odavágta a gépet, aztán gondolom a teherszállító autó, ami leviszi a pályáról a sérült kocsikat, nem egy WTCC-s kaliberű gépezet. Annak a köridejét nézték szerintem .
De a másik: Most olvastam, hogy a fradika újabb 210 Millió Ft-ot kap egy cégtől és lesznek belőle családipáholyok, meg kutyafüle lóf*sszal...és ne menjen fel az emberben a pumpa, mikor ilyet olvass. Egy 10. helyen álló, volt többszörös NB1-es bajnok és BL-t megjáró csapathoz megint került egy talicska pénz - de minek - és itt van Norbi (de vehetünk más tehetséges autóversenyzőt. Lásd Kiss Pál tamás pölö), aki - illetve a csapat - azzal küzdenek, hogy pang a kassza, alig van zsé alkatrészre és még tesztelni sem tudnak eleget, amitől jönnének a jobb eredmények.
Erre itt ez a hír. Hát komolyan mondom nem értem a magyar nagy cégeket, hogy egy világszintű versenyben nem látnak jó bizniszt (mutasson nekem valaki még egy foci/kézi/vizilabda stb stb stb versenysport felmutatni olyan eredményt, hogy 70.000 ember megy ki EGY embernek szurkolni. Jövőre - valószínűleg - ismét ingyenes lesz a ring, ha nem lesz nézőcsúcs, akkor megeszem a kalapom!). Felháborító .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ventur@
senior tag
válasz [CS]Blade2 #1180 üzenetére
Valószínűleg .
Rossz hír viszont, hogy mindkét futamon 12. helyről indul Norbi a hétvégén (valószínűleg eltaktikázták magukat, ill. Barth balesete is közbe szólt). Poulsen 14. lett, ez viszont csak részben jó hír.
De reméljük a legjobbakat .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
IreN!CuS
őstag
válasz [CS]Blade2 #1270 üzenetére
250 kg omg...ugye nem gondoltad komolyan?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz [CS]Blade2 #1281 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
válasz [CS]Blade2 #1298 üzenetére
na igen. Viszont ha tudnak csapatban játszani akkor Wéber lehetne hátvéd...
Persze akkor kellene is menni a szélárnyékozásnak, ahhoz viszont 1-2 hét nem elég...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
IreN!CuS
őstag
válasz [CS]Blade2 #1298 üzenetére
Q1ben amikor jött a sárga majd piros Gabi abszolút legjobb első sectort ment,nem hinném hogy kiesett volna
A 2. futamnál a rajt sokat segíthet,ott ha tudd egy pici előnyt szerezni (rwds jobb rajt végett) majd mögötte elindul a kakaskodás simán lehet dobogón.
Remélem Gabi mindkét versenyen kitolja majd a szemét a gépnek és szerzi a pontokat
Norbinak meg a 2.ra kell tartalékolnia.
-
a_tesz
Korrektor
válasz [CS]Blade2 #1432 üzenetére
ezt remélem ti se gondoljátok komolyan...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Z0C!
őstag
Norbit el kéne küldeni Coronel mellé, tanulja meg az ifjú Padavan, hogy hogyan kell Chevyk mögött menni
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
törölt tag
Norbi-nak még sokat kell tanulnia....annyira látszik, hogy mennyit számít a tapasztalat.
Talán ha maradnak a Seat-nál akkor most jobb lenne, de akkor a Bmw látszott jobb döntésnek...a lényeg hogy nem szabad feladni, ebben a mezőnyben Norbi nagyon fiatal még.
Nagy volt a lelkesedés, és ez így helyes....de ezt a mezőnyt nem lehet csak úgy megenni, még a privátok bajnokságát sem kis dolog összetenni, nem hogy az összetett első helyet.
Tanulni-tanulni, nem feladni....remélem sikerül.
Az nagyon jó dolog hogy már két autóval mennek, Wéber Gabi is megtalálja majd a helyét a mezőnyben, és minden egyre jobban megy majd.
Müller és Coronel is megeszi még Norbit reggelire...és ezt piszkosul nem kell szégyellni, ha kicsit sem becsülnék akkor régen megpöccintette volna valamelyik, ahogy tavaly és tavaly előtt is volt rá példa, a mezőnyben maradni is szép teljesítmény. -
7
addikt
válasz [CS]Blade2 #1646 üzenetére
"Easier said than done"
-
JColee
őstag
Csak sajna az elsőkerekesek domborítanak általában a futam első felében. Bömösök akkor kezdenek javulni, amikor pont vége a futamnak.
-
KrAt
veterán
Első pár száz méteren 1 mp előny, első kör végére meg 3mp? A leggyorsabb és a leglassabb pilóta között van 1 átlag kör alatt 3mp difi, nem az első és a 2. között Ezt gondold át mégegyszer
Amúgy Norbi jól ment, lesz még jobb. Reméljük itthon, és minden rendben lesz.
-
proof88
addikt
válasz [CS]Blade2 #1791 üzenetére
nekem van upc-vel, futtasd le a tv-n az automatikus csatornakeresést hogy megkeresse újra a csatornákat. végső esetben stream (aláírásomban lévő doksikban van sok stream!).
-
- = Zk = -
félisten
válasz [CS]Blade2 #1880 üzenetére
ezért nézem angolul, ha tehetem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Motion_Blur
félisten
válasz [CS]Blade2 #1880 üzenetére
Meg a végén a magyar madár, magyar rigó, magyar galambos "eszmefuttatás"... tényleg nem százas a faszi...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
!Overdose!
őstag
válasz [CS]Blade2 #2524 üzenetére
Van megoldás. Hondának hívják. Úgy tűnik hihetetlen potenciál van abban az autóban és egyelőre még csak Monteiro vezeti, akit lényegesen lassabbnak tartok, mint Tarquini-t. Szép dolog az RWD, de nem ebbe a sorozatba való.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Motion_Blur
félisten
válasz [CS]Blade2 #2550 üzenetére
"a köv. két pálya."
Már csak Macau van hátra
-
proof88
addikt
válasz [CS]Blade2 #2557 üzenetére
nekem tavalyról az rémlik hogy a bmw-k nem mentek át olyan jól a rázóköveken, illetve Norbié főleg, asszem egy másik BMW-sé jobban átment, reméljük most jobb beállításuk lesz
-
ruti
Közösségépítő
válasz [CS]Blade2 #2780 üzenetére
khm...1 tag - 1 tipposzlop
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
vlevi
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #2812 üzenetére
Ha így készül a "festés", mint itt [link], akkor hamar megvan.
-
Bjørgersson
félisten
válasz [CS]Blade2 #2936 üzenetére
Porton 17:00-ra írják a kezdést.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
raczger
őstag
válasz [CS]Blade2 #2936 üzenetére
Itt a pontos időterv
15.05 FIA World Touring Car Championship Race 1 (10 laps)
17.20 FIA World Touring Car Championship Race 2 (10 laps)www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Integra
titán
válasz [CS]Blade2 #2939 üzenetére
15:00-tól megy a közvetítés az eurosport2-n, epg már ki is írta
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sandormaster
aktív tag
válasz [CS]Blade2 #2979 üzenetére
Ááá szerintem nem, én néztem a szabadedzéses videókat és meg is örültem hogy viszonylag jól megkülönböztethető az autó, pedig én is féltem tőle hogy a nyomi SEAT-osok bekavarnak majd.
Meg a Hondának olyan csöffedt autó kinézete van hogy ezt nehéz mással összetéveszteni
Csak menjen jól! -
Motion_Blur
félisten
válasz [CS]Blade2 #3023 üzenetére
-
Male
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #3052 üzenetére
A futamon már plusz súllyal mentek a Chevyk az biztos, mert ott volt a kiírásban a közvetítés során.
-
IreN!CuS
őstag
válasz [CS]Blade2 #3055 üzenetére
Nem hiszem,hogy pont a jelenlegi legnagyobb gyártót kezdenék megsúlyozni .Még végén kiszállnak
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz [CS]Blade2 #3074 üzenetére
Ehhez nem lehet nagyon mit hozzáfűzni, valszeg beáldozás lesz a következő év javára. Azért a Ladákat jó lenne verni.
-
callmeakos
veterán
-
Male
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #3197 üzenetére
Már olyan érzésem van, hogy az ment/megy, hogy készül öt alkatrész, a legjobban sikerültet megkapja Tarquini, a második legjobbat Monteiro, a harmadik és negyedik megy tartaléknak nekik, a legrosszabbul sikerült meg megy Norbinak...
(utoljára, jóval később elkészülő példány... összerakjuk abból ami megmaradt az előző kettő autóból)Remélem tévedek, és nem ez megy.
-
ruti
Közösségépítő
válasz [CS]Blade2 #3253 üzenetére
szerintem felesleges rendelni, ha időben mész, nem lesz sor a kapunál
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Male
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #3253 üzenetére
Neten nem olcsóbb? Mi szlovákiaringre megyünk, ott online olcsóbb, mint a helyszínen.
-
Motion_Blur
félisten
válasz [CS]Blade2 #3310 üzenetére
Szektoridők: [link]
Nem volt ott 6 tized, csak 3 és fél, élőben rosszul mutatta a szektoridőket a LT... utolsó szektorban jó nagyot hibázhatott Monteiro, ott majd 4 tizedet kapott Norbitól.
Holnapra TOP5-be várom Norbit mindkét futamon
-
Z0C!
őstag
-
IreN!CuS
őstag
válasz [CS]Blade2 #3436 üzenetére
Nem irigyelem Norbit Muller és Tarquini közül rajtolni kemény lesz
-
vlevi
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #3440 üzenetére
Tavaly sok pénztár volt, nem kellett sokat sorbanállni a jegyért. Max 1-2 percet.
"De legalább a jobb oldalon lehet az első kanyarban."
Az nem jóEgy kicsit más: Találtam pár képkockát a mostani autó kiszínezéséről : [link]
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz [CS]Blade2 #3532 üzenetére
norbi autóján túl nincsen mivel tesztelni és norbi autóján is kell ezt-azt javítani, kétlem, hogy az ő autóját hozzák elsőnek rendbe, hogy tesztelhessen.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Cobb
tag
válasz [CS]Blade2 #3532 üzenetére
Így van. Törölve lett Tarquini balesete miatt...!
Ezt már tegnap este bemondták a híradóban az m1-en.Azért Norbinak jó lett volna pár kör teszt...!
[ Szerkesztve ]
performance, cool and quiet
-
Motion_Blur
félisten
válasz [CS]Blade2 #3537 üzenetére
Vagy hidraulika?
Valami ilyesmi várható a Seat-tól 2014-re
-
mephi666
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #3537 üzenetére
vagy, ha felhívnák a kofidiszes szerelőt, azonnal megmondaná, hogy "ez bizony hidrotőke" ...vagy fluxuskondenzátor
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Male
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #3862 üzenetére
(EuroSport műsorrendjét csak a saját oldalukon szabad nézni... néha még az sem stimmel, de ezek a két héttel előbb beszedett infókból dolgozó oldalak nagyon félrevezetnek velük kapcsolatban.... gondolom állandóan variálnak az EuroSportnál.)
-
Petya25
őstag
válasz [CS]Blade2 #3862 üzenetére
Az lehet, hogy elírták az ismétlés óráját, nem 21:30 hanem 20:30 lesz az.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest