- Synology NAS
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
Üdv mindenkinek! Valaki használja ezeket a töltési korlátokat? 15pm-nél nem de most 16pm-nél kivételesen jól működik az optimalizált töltés, de mégis felajánlja a 90 %-os töltési korlátot miszerint az jobb lenne nekem. Lehet azért mert pont olyan esetlen, hogy egy töltéssel két napot nem megy el az én használati szokásaimmal, ezért kb. 50%-on teszem töltőre este. Segíthet valamit a 90%-os korlát?
-
Speedy007
őstag
Heif vagy heic képet hogy lehet átkonvertálni JPEG-re? Mert szelfit csak úgy készít automatikusan a telefon de ezt a formátumot nem ismeri fel az a program amihez szánnám a képet
-
kemdom
tag
válasz kchris78 #1454 üzenetére
Csak nem csinálják meg ugyanazt a Samsung után.
Mondjuk nem volt egy hangos balhé, szóval meg lehet próbálni, hátha te is megúszod néhány telekommunikáció-/tech-nerd cikkel, mint a Samu."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Tavaly mikor volt az üstökös láz, akkor barátnőm iPhone 15-jével bohóckodtunk éjszaka, mert akkor a Samsungom ehhez már béna volt. Akkor tetszett meg az iPhone, emiatt váltottam én is. Tegnap este ki akartuk az enyémet is próbálni élesben, de nem tudtunk vele fényfestést csinálni, mert olyan világos volt, hogy 3 mp-nél nem volt hajlandó tovább záridőt tartani.
Eszembe jutott, hogy azért szoktak tejutat fotózni stb., csak nem tudom milyen 3rd party appokkal csinálják.
Kérhetek ebben segítséget, tudtok jó alkalmazást? Van ingyenes is vagy csak fizetős?Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
s.Oliv3r
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a 18.2.1 sem oldotta meg a random belaggolásokat pl.: feloldásnál. Ez vicc, amit csinál az apple....
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
tag
3x megvolt.
Egyszer bizt mentésből egyszer új ként most legfrissebb softver után ismét gyári vissszaállítás. Közben redditen és apple fórumon is találtam róla, kb. ezer ember panaszkodik ugyan erről. Megoldás sajnos nincs.[ Szerkesztve ]
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX; S24 Ultra; 16 Pro MAX
-
Tiger.
nagyúr
Hasonló, de azért pár dolgot neked kell állítani, de összességében igen.
van rajta üveg?[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
tag
Sziasztok.
Nemrég váltottam a 15 PM-et S24U-ról, majd tegnap 16PM-ra (iOS 18.3).
A telefon kijelzője nem responzív kihagy gombnyomásokat nem érzékel billenyűlenyomásokat gesztusokat, kivéve ha erősebben nyomkodom. Se az S24U se a 15PM nem csinálja. Más is találkozott hasonló problémával? Esetleg megoldás is lehet rá?[ Szerkesztve ]
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX; S24 Ultra; 16 Pro MAX
-
stvrbll
csendes tag
Hello! Tudna vki segíteni egy kezdő almásnak? Az alkalmazásokat miért nem frissíti le a telefon magától? Nekem kell rányomom az összes frissítés-re, jelenleg csak így megy.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Speedy007 #1432 üzenetére
Nagyon régen megvettem ezt az appot IMoonCamera a neve. Most tegnap frisitettek összességében elég könnyű vele holdat fotózni. Persze ettől jobb nem igen lesz.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Sokat fejlődött az app.
-
gabenh
tag
Másnál sem indul a kamera? iOS 18.2.1 fekete képet ad 10ből 8szor ... tök ezt várja az ember egy ilyen kategóriájú telefontól
-
Tiger.
nagyúr
Tudtátok, hogy makroban nem tud videozni ful homály az egész, de ha 0,5-re nyomod mar is jó.
[ Szerkesztve ]
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, csatlakoznék egy Pro Max titán óriással . Most költözök a 15 pro max-ból. Nem viszem vissza. Azért van újdonsága, ha nem is sok.
-
funkmester
aktív tag
A videózásban is elerheto a termeszetes mód? Ez a mód csak a 16-os szeriaval jar egyutt?
-
Tiger.
nagyúr
válasz gaborino986 #1418 üzenetére
Csináld úgy, hogy pl 23 kor ne zavarja mód induljon el és abba rakd a WiFi-t Bluetooth repülő mód stb, annak akkor működnie kell.
kovetkezo parancs meg mikor ne zavarja modbol kilepsz, ami lehet időhoz kötött is, akkor ezek meg bekapcsolnak.
[ Szerkesztve ]
-
gaborino986
tag
Számomra felesleges ha éjjel be van kapcsolva (lehet az én hülyeségem, de szerintem felesleges) és ha nem nyomkodom mondjuk este, akkor ha már lehet automatizálni, gondoltam ezt is kipróbálnám, hogy este 22 után már ne legyen bekapcsolva. Ezt eddig úgy csináltam, hogy alvásra hangolódva kapcsolja ki, majd ébredéskor kapcsolja be. Ez ment is kb pár napig. De most nem működik valamiért. Teszteltem úgy is, hogy egy adott időpontba nyissa meg a galériát, majd kapcsolja be a wifit. A galéria megnyilt de a wifi nem kapcsolódott be. Ami fura ha helyzethez kötöm, akkor meg működik.
-
Tiger.
nagyúr
válasz gaborino986 #1413 üzenetére
Csináld meg helyhez kothetokent.
-
addikt
válasz gaborino986 #1413 üzenetére
És ennek a wifi ki meg bekapcsolásnak mi értelme van?
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Valaki nem vett észre olyan furcsaságot az Automatizálások alatt hogy a wifi-vel kapcsolatos automaták nem vagy nem mindig működnek?
Az alany egy 16 Pro és IOS 18.2
Ami működik, az ha hazaérek, akkor kapcsoljon be a wifi, vagy ha elmegyek otthonról, kapcsoljon ki.
De ha azt szeretném hogyha egy adott időpontban kapcsoljon be vagy ki azt már nem csinálja meg.
Köszi! -
Speedy007
őstag
válasz kchris78 #1411 üzenetére
Én is ezért nem szeretem használni holott irónikus módon pont emiatt esett rá többek között a választásom. Ha tökig nyomom akkor rezzen egyet a telefon ezen kívül számomra nehéz megtalálni azt a nyomás pontot aminél különböző funkciók érhetőek el. Pl. állítólag fókuszálni is lehet vele én csak a AF-t tudom vele ki és be kapcsolni.
-
kchris78
veterán
Azt mondja meg nekem valaki hogy action/kamera buttonban mi a haptikusság mert én toll hegyével nyomkodom őket és semmi ilyesmi nincs benne.. (mintha ezt olvastam volna) nyomom süllyed lefele, a pattanás alatt meg még egy picit süllyednek... ez nem olyan mint a MacBook touchpadje.
-
surgery
senior tag
Alzánál akciók vannak 16 pro max 16 pro és a sima 16. Elég korán ilyenkor még nem szoktak akciók lenni.
-
g4mer
senior tag
Néma módban használom a telefont, idáig minden app-nál tudtam szabályozni a média hangerejét logikus módon. Kipróbáltam egy két játékot mostanában(évekkel ezelőtt játszottam mobilon, nem emlékszem hogy volt anno), és játékoknál nem engedi valamiért, csak ha " hangos " módban van a telefon, akkor van hang.
Ennek így kéne működnie, vagy nálam van a hiba?
Sic Parvis Magna
-
xhege
veterán
Látom közben megvan a megoldás. Azért az elég vad lenne, ha nem használná a telefon a dedikált lencséket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- E-roller topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Bundle topik
- Revolut
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó