Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
válasz
nincsnév007 #2409 üzenetére
ne a családi naptárba vidd fel az eseményt, hanem a privátba
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
telefonon a naptáramba írtam be hogy melyik nap milyen programjaim lesznek, ezeket hol tudom ki kapcsolni hogy a család tagok ne lássák? kicsit ijesztő
-
nincsnév007
őstag
akinek fent a one ui 7 beta ott változtak a gyári hátterek?
-
sulyokferi
lelkes újonc
Végül nekem összekapta magát, fogalmam sincs mi volt, de legalább működik
-
Balázzs
senior tag
válasz
sulyokferi #2397 üzenetére
Nàlam simple app van beállítva, tegnap is volt valami frissítès, most működik.
-
sutiand
tag
Nekem meg nem frissül az időjárás widget. Napok óta 1 celsius fokot mutat.
-
TomPack
őstag
válasz
sulyokferi #2395 üzenetére
Mind a ketten Simple appal fizetnétek?
Gyanítom, hogy az appal lehet a baj, mert a Wallet rendesen működik! -
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Legutolsó rendszer frissítés óta (pár napja raktam fel) és azóta nem akar NFC-vel fizetni, pedig nem változtattam meg semmilyen beállítást. Ha megnyitom a simple app-ot, akkor sikeresen tudok fizetni, ha simán csak feloldom a telót érzékeli a leolvasó, de nem történik fizetés. A "Pay with currently open app" opció ki van kapcsolva, korábban is ki volt. Hogy tudnám visszahozni a korábbi állapotot? -
baitsee23
őstag
-
nincsnév007
őstag
válasz
viewdetails #2391 üzenetére
Duál sim az nagyon zabálja mindegyik telefont. Redminem volt duál simem szó szerint felére csökkent az üzem idő. Mondjuk szeptember óta van meg s24 novemberben csináltam 7 órás sotot. Fogalmam sincs hogy azóta csak 6 órás jön össze
-
viewdetails
addikt
-
attila.86
tag
válasz
viewdetails #2389 üzenetére
Szebb képeket készít? Proci miben nyilvánul meg? Fogyasztás?
-
viewdetails
addikt
Múlt héten átültem kis S24-ből kis S25-be, eddigi tapasztalatok alapján el tudom mondani, hogy ugyanazokkal a felhasználói szokásokkal tényleg nem mindegy sem a processzor, sem a képfeldolgozó egység... ha esetleg valaki hasonlót fontolgat.
S24 marad látókörön belül, új gazdája szeretni fogja. -
zsolez76
tag
Jött a februári móka.
-
t.imi
addikt
S25...bakker. Max megy 14 naposba
Aki esetleg kacsingat felé, most a ses pont hu-n még januári -10% a vételárból + ha otp-s kártyád van és aktiválod a vásárlási utalványoknál a Samsung sestore-t, akkor még 5%-ot visszakapsz a következő hónapban.
Igy 324891ft a vége a 256Gb-nak. -
t.imi
addikt
válasz
nincsnév007 #2382 üzenetére
Írom! Ha döntetlen lesz, azt is e papírra vetem
-
t.imi
addikt
Köszönöm még egyszer mindenkinek!
Szívem s25, eszem s24 felé húz. Nagy csata lesz -
t.imi
addikt
Báh
plusz egy százas azért nem esik jól.
OK, a több memória miatt biztos időtállóbb a jövőben megjelenő programok miatt. -
t.imi
addikt
Nagyon szépen köszönöm Nektek!
Előfizetés mellé lenne 2k. -
diegho
nagyúr
Térerő teljesen jó. Július végén vettem rejoy-on, egy héttel később kaptam egy céges S23-at is. Nekem az S24 forma jobban adja. Fényesebb a kijelző, a kamera a felső kategóriában közepes szintet ad. Szerintem jó telefon az S24. 200k körül ha hozzá tudsz jutni, akkor best buy.
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Most, hogy befutott az S25, vennék egy S24-et.
Amit olvastam múlt évben, a kamerával, térerővel sokan nincsenek kibékülve. Ezen hegesztett valamit a samu, vagy maradt a jól ez így felállás?
S25 lenne a szimpibb a 12Gb ram miatt, de +100-at nem ér szerintem, főleg az első teszteket olvasva.
Még i14, ill Xiaomi 14T között vacillálok, csak a 3.5 éves megszokott A72 tartana itt a koreai oldalon. -
hmatthew19
tag
Sziasztok!
Tervben van egy telefon csere. Érdekelne a véleményetek.
Kb 215 körül hozzá tudnék jutni a sima 24-hez, tetszettek mindig is, megéri ezt az árat? Nincs komolyabb hibája ami miatt kerülni kell? Nektek mi a tapasztalat ezzel a telefonnal? -
-
-
|AP|
veterán
egy 128 gigás, egyre problémásabb akksival rendelkező sima S22-t cserélnék 256-os új S24-re. A tárhelyem is elfogyott, az akksi pedig többször is cserben hagyott.
Azt jól gondolom ugye, hogy nem éri meg az S25 a plusz 100k-t?
A szolgáltatómnál 288k lenne egy új S24, ennél jobb ajánlatot most nem látok máshol -
zzola
titán
Ha valaki esetleg reménykedik egy mai frissítésben...
"The Galaxy S24 series One UI 7.0 will release the Beta4 version, and the official version is still a long way off"
[link][ Szerkesztve ]
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!ma beléptem én is az s24 tulajok táborába.
-
mhydas99
aktív tag
Nem tudom feltunt-e nektek, de ha mindig csak "kicsit", par honapokat csusztat a Samsung a foverziofrissitesen, az az igert 7 evben -1 foverzio lesz? Tavalyelott decemberben megjott az Android 14. Addig mindig. Most meg lehet marciusban jon csak. Aztan a 16 lehet mar majusban es igy tovabb. Ok 7 ev tamogatast igertek, nem pedig 7 foverziofrissitest...
-
-
zsolez76
tag
Upsz..
[ Szerkesztve ]
-
Felidax
csendes tag
Reggel befutott a január 01-jei biztonsági frissítés...
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #2325 üzenetére
Azt hittem saját screenshot
-
mhydas99
aktív tag
válasz
vilmaboy #2304 üzenetére
Azert mert par eve a Samsung nagykegyesen csak a sajat, Samsung brandelt toltoivel tolt teljes sebesseggel. Anno vettem en is Belkin toltot, Samsung partner volt par eve, amugy is premium brand, 1 evvel kesobb mar nem toltott teljes sebesseggel, akkor vezette be a Samsung a sajat markas embargojat. Tiszta Apple lett.
Amugy meg sokat nem vesztesz idoben, Samu 25w tolto 5%-rol 100-ra kb. 1 ora alatt tolt fel, mas pd toltoveleg 1 ora 15 perc kb. -
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #2322 üzenetére
Válaszd ki valamelyik napot a fenti sávban, ahol az oszlop diagrammok vannak
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #2320 üzenetére
1 hetére visszamenőleg meg tudod nézni.
-
nincsnév007
őstag
nekünk nincs ilyen opciónk hogy vissza tudjuk nézni napokra az akkumulátor használatot? -
Felidax
csendes tag
Köszi az infót.
Igen, ez zavart meg, mert amikor rágugliztam én is azt találtam, hogy már 2 is kijött.
-
Felidax
csendes tag
Sziasztok! Csak nekem nem jutott még januári update, vagy senkinek se?
-
TODI1111
veterán
Nem tudom. Nekem az ultrán Spigen ez fit glass van [azzal van tapasztalatom] amit tibbike01 is ajánlott. Az rendben működik (10/8) még az én száraz bőrömmel is. Illetve még az ESR üveg is nagyon ajánlott az ultra topikba azt viszont nem tudom, hogy van-e sima 24-re.
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
BlitzWolf BW-TC23 kábellel és Acefast A29 hálózati töltővel töltöm az S24em. Szupergyors töltesz jelez. 74%ról 34 perc töltési időt jelez előre. Ha átdugom másik töltőre aminél csak gyors töltést jelez, ott is ugyanennyi idő alatt töltené fel. Miért nem működik gyorsabban a szupergyors töltő?
Elvileg a kábel és az adapter is tudja a PD3.0 és PPS szabványokat. -
TomPack
őstag
válasz
cinikis #2297 üzenetére
Én éppen most rendeltem be mégegy adag gyári Samsung EF-US921CTEGWW visszatükröződés gátlós gyári fólia szettet tartalékba!
Amíg lehet kapni... Ha nem fogy el, max felrakom Hardverapro-ra, kincset fog érni.
Évek óta a gyári fóliát használom, és csak ennek a sima tapintását tudom elviselni! És idén ez a visszatükröződésgátló réteg zseniális! A hydrogél fóliák nekem túl gumiszerűek, és az üvegek pedig túl vastagok.
Egyetlen hátránya, hogy a modelciklus végére minden webshop kifogy belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...