- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
válasz nincsnév007 #1999 üzenetére
Igen.
Nekem, ami nincs pipálva, nem frissül automatikusan.Samsung Galaxy S24
-
coccolino
aktív tag
Tudtok esetleg megbízható és minőségi Samsung szervízt?
ReGalaxyban javított telefon leadta a kulcsot, vélelmezem a TMX nem fog felelősséget vállalni''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
-
coccolino
aktív tag
válasz Oldman2 #2003 üzenetére
2024. június végével csinálták a javítást, szóval szerintem igen, csak a papírt amit kaptam hozzá nem találom
viszont a promóciós feltételek szerint nekem úgy tűnik, hogy nem adnak a javításra jótállást:
"3.7. A Szervező a 100.000 Ft (százezer forint) értékig terjedő díjmentes készülékjavítás esetleges hibáiért, hiányosságaiért kizárja a felelősségét, és a Kedvezmény vonatkozásában szavatossággal, jótállással nem tartozik felelni, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják."
Rosszul gondolom?''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
-
coccolino
aktív tag
válasz baitsee23 #2007 üzenetére
249/2004. (VIII. 27.) Korm. rendelet az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról 1. § (1) és (2) pont
ReGalaxy térítésmentesen nyújtott szolgáltatás voltAki tud megbízható Samsung szervizt kérem ossza meg velem
''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
gerimurr
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyet az s24-es telefonomhoz, SBOX Adapter, ADAPTER 3.5 mm Female - TYPE-C Male AD.TYPEC-3.5MM/R, hogy az erősítőmhöz tudjam kötni, de nem müxik, azt írja a csatlakoztatott usb eszköz nem támogatott. Kuka, csak speciális adapter jó hozzá?! -
BossBoss
őstag
válasz gerimurr #2010 üzenetére
Sziasztok!
Érdemes még S23-at venni S24 helyett?
Mindig SD párti voltam én is. Mostani Z flip 5-öm is SD. Sebességgel nincs bajom. A telefon mérete zavar, meg hogy nem jött be ez a külső kijelzős történet.
Céges flottában még elérhető mindkettő. S25 lesz majd, de addig nem várnék.
Köszi! -
zöldhunyor
csendes újonc
válasz gerimurr #2010 üzenetére
Az ilyen noname adapterek nem szoktak működni általában, mert nincs bennük DAC chip (ki is van írva a gyártói oldalra, hogy Samsung és Xiaomi telefonokkal valószínűleg nem működik).
Most nem tudom fejből milyen márka azt, amit az autóban használok, de azzal működik, illetve a leírás szerint például ezzel is. Illetve alternatívaként jó lehet esetleg BT adapter is (például), vagy sima Samsung type-c -> jack adapter és mellé egy wireless töltőpad, ha közben tölteni is szeretnéd. -
senior tag
2024. februári aksi feltehetőleg "begyengült".
A telefont újra raktam, adott napszakban ahol kb 70-80% volt a töltés, ott most 40-50%
Nem melegszik, nem púpos.
Ma benéztem budaörsTMX-hez, ahol szembesültem vele, hogy a helyi ügyfélszolgálat megszünt, csak futárszolgálattal működnek a továbbiakban.
Tekintettel, hogy a telefonomat nem szeretném mellőzni 1-2 hétig, és nem szeretném újra feltenni a cuccokat, a "karbantartó mód"-dal szeretném cseréltetni az aksit még úgy is ha ezzel gar vesztés jár.Bp.-en ki a megbízható gsm erre a célra ?
1-2-3-11-12 ker. előny, vagy buda.[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Ghostman78 #2014 üzenetére
Teljesen kizárt, hogy ennyi idő alatt ilyen látványosat gyengüljön
-
senior tag
válasz migabi24 #2015 üzenetére
én is ezzel nyugtatnám a lelkem, de nem így van
semmi fityfasz app nincs a telefonon, 0 játék , 0 torrent cucc
bedobáltam a ne használt appokat mélyaltatásba, nem pörgeti semmi cucc a telót
S3 óta összes S osztály megvan, 1nek se volt aksi gondjarég találkoztunk, sztem S20 vagy 21 fórumban utoljára
-
dnelb
veterán
válasz Ghostman78 #2014 üzenetére
Nézd meg adbvel mit mutat először.
adb shell dumpsys battery eredményét másold be ide.
Szerintem sincs semmi baja . -
gerimurr
csendes tag
válasz zöldhunyor #2013 üzenetére
Köszönöm!
-
senior tag
köszönöm
Current Battery Service state:
AC powered: false
USB powered: true
Wireless powered: false
Dock powered: false
Max charging current: 0
Max charging voltage: 0
Charge counter: 3183849
status: 2
health: 2
present: true
level: 81
scale: 100
voltage: 4092
temperature: 307
technology: Li-ion
batteryMiscEvent: 65536
batteryCurrentEvent: 0
mSecPlugTypeSummary: 2
LED Charging: true
LED Low Battery: true
current now: -94
charge counter: 3183849
Adaptive Fast Charging Settings: true
Super Fast Charging Settings: false
FEATURE_WIRELESS_FAST_CHARGER_CONTROL: true
mWasUsedWirelessFastChargerPreviously: true
mWirelessFastChargingSettingsEnable: true
LLB CAL: 20231222
LLB MAN:
LLB CURRENT: YEAR2024M10D30
LLB DIFF: 44
mSavedBatteryBeginningDate: 0
SEC_FEATURE_BATTERY_FULL_CAPACITY: true
mFullCapacityEnable: false
FEATURE_HICCUP_CONTROL: true
FEATURE_SUPPORTED_DAILY_BOARD: false
SEC_FEATURE_BATTERY_LIFE_EXTENDER: false
SEC_FEATURE_USE_WIRELESS_POWER_SHARING: true
mProtectBatteryMode: 3
mProtectionThreshold: 80
mLtcHighThreshold: 95
mLtcHighSocDuration: 10080
mLtcReleaseThreshold: 75
[Not Battery Adaptive Protect Mode]
BatteryInfoBackUp
mSavedBatteryMaxTemp: 543
mSavedBatteryMaxCurrent: 4829
mSavedBatteryUsage: 14849
mSavedFullStatusDuration: 151849
mSavedBatteryAsoc: 99
mSavedBatteryBsoh: 100.00
FEATURE_SAVE_BATTERY_CYCLE: true[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz Ghostman78 #2019 üzenetére
99%-os az akksid, 148 ciklussal.
Mennyi képernyőidőd szokott lenni ? Egy párat ha bemásolsz megtudjuk mondani hogy normális e vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz nincsnév007 #2022 üzenetére
Igen
-
őstag
válasz nincsnév007 #2022 üzenetére
Igen, a kis S23 (nem a +os) produkál brutális sot-okat.
A legkisebb S23 (8/128-as) nyúzós napok végén:
[kép] [kép]
Energiatakarékoskodás nincs bekapcsolva, 120 Hz, egy sim, több mint felén mobilneten, 4G[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
ne ezek tényleg jók. volt redmim,htc átlagban 2 naponta töltöttem most a s24-et is 2 naponta töltöm néha 3 ha nagyon nem használom, sokat vagyok itthon így gépről intézek mindent. én így szoktam mérni
-
KD6-3.7
őstag
Nem szóltam
[ Szerkesztve ]
-
baitsee23
őstag
Nem tudja valaki, mitől áll fejre a kép a kijelzőn fényképezéskor Pro módban? Már ott tartok, hogy nyomok rá egy app resetet, de hátha van ötletetek.
Samsung Galaxy S24
-
Z406
tag
Sziasztok!
Van esetleg arra ötletetek, hogy mi lelte az S24-esemet? Nem nyit meg egyes appokat, pl. Otp mobilbank, ikea, gls app, waze. Viszont pl. az instagram vagy messenger elindul.
Elindulnak az appok, de a töltőképernyön megállnak.
Restart, gyári visszaállítás, android system webview beta próba megvolt.
Köszönöm az ötleteket előre is!"Angyalképű hippik lángolnak a régi mennyországért, vágyódnak az éjszaka gépezetének csillagos dinamója után..."
-
Dracula
őstag
Sziasztok! Szerintetek ez vagy S24 FE? És miért?
Üdv!
-
Essien
aktív tag
Kint a novemberi update.
-
Z406
tag
válasz tibbike01 #2032 üzenetére
Szia!
Közben valamiért lelőttem a wifit és kiderült, hogy azzal volt a baj, mert mobilneten egyből ment minden.
Mondjuk az fura, hogy volt olyan app, ami wifin is elindult. Na mindegy, tartoztam az ördögnek egy factory-val...
Köszönöm a válaszod!"Angyalképű hippik lángolnak a régi mennyországért, vágyódnak az éjszaka gépezetének csillagos dinamója után..."
-
robee19
tag
válasz nincsnév007 #1932 üzenetére
Természetesen, azóta többször is, de csak kikapcsol a kijelző miközben nézem.
-
Baltazár123
senior tag
Karácsonyra egy samu S24 vagy S24 plus a terv, csak amit nem értek ez a durva 100e forint (s24 plus) árkülönbség az alsó árajánlatok és az ismertebb cégek között. Ha valakinek van tapasztalata, van valami konkrét hátránya az árukeresőn a lista alsó árkategóriából választok?
-
Essien
aktív tag
válasz Baltazár123 #2037 üzenetére
Az olcsóbb ár az bolti garancia, oda kell visszavinned ahol vetted meghibásodás estén. Ők javítják vagy javíttatják valahol. A magasabb ár a gyári garancia, egyenesen viheted a hivtalos samsung szervìzbe.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
fólia
Ezzel a fóliával működhet az ujjlenyomat-olvasó? Mert ez, ha jól látom, fólia, nem edzett üveg. Nem tudom, milyen más fóliával/edzett üveggel működne az ujjlenyomat-olvasó. -
manokaki
addikt
-
KD6-3.7
őstag
válasz nincsnév007 #2039 üzenetére
Ha ez az a gyári anti-reflektív fólia akkor igen, működik az ujjlenyomat olvasó. Már egy ideje használom.
-
mSchumi87
senior tag
válasz nincsnév007 #2039 üzenetére
Spigen uveggel is mukodik meg barmilyen aliexpressel is
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
jose999
senior tag
válasz nincsnév007 #2043 üzenetére
Próbáld törölni a meglevőt, majd újra regisztrálni az ujjlenyomatot.
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
tibbike01
őstag
Spigen ez fit! A legjobb és magadnak patikán fel is tudod rakni.
[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
-
kmarci25
veterán
Az biztos, hogy az ilyen antispy üveggel/fóliával nem működik. Cserébe a facelock stabil, csak annak meg kell a fény.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
ClioRS
őstag
Cellect sima üveg, nem a full cover, mert azon van fekete keret körben, én S22-re valót használok, szóval akár azt is vehetsz, tökéletes az olvasó, és egyáltalán nem drága.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
mi a fityfaszomat állítottam el, hogy ha értesítésem jön, kikapcsolt kijelzőnél csak az app neve villan fel , de a tartalom nem ?!
Tehát a Viber szöveg helyett, csak Viber , banki tranzakció helyett, csak a CIB stb - stb -
fasundiszno
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a Samsung DeX-el?
Új telefon vásárlása előtt állok, és felerült bennem, hogy hébe-hóba jól jöhetne, ha tudok róla csatlakozni az otthoni és/vagy a munkahelyi gépemhez, rendesen egérrel, billentyűzettel és monitorral. (Pl. Parsec-kel lehet telefonról géphez csatlaozni.)
Vajon ehhez kifejezetten hasznos a DeX (és a display port támogatás), valamennyire megkönnyíti a dolgokat vagy igazából teljesen fölösleges hozzá?
-
migabi24
nagyúr
válasz Ghostman78 #2052 üzenetére
Nem ezt?
-
senior tag
-
migabi24
nagyúr
válasz Ghostman78 #2055 üzenetére
Ajjaj
-
SPEA
aktív tag
Sziasztok,
Hogy / hol kell beállítanii, hogy ha autóra (2020-as KIA Ceed) csatlakozik a telefon akkor NE INDULJON el automatikusan a Spotify? Nem használok Android Auto-t, kocsi gyári fejegységén ki is van kapcsolva. BT kapcsolódok az autóhoz. Telefonon is Belállítások / Android Auto / Zene indítása automatikusan ki van kapcsolva. Spotify-ban nem találtam erre külön beállítást.
Még ha az alkalmazás be is van zárva, akár telefon újraindítás után is, 1 nap - 1 hét, teljesen mindegy, ha beülök az autóba és "média bemenetre" váltok, rögtön elindul a telefonomon a Spotify. Még akkor is, ha előtte pl párom telefonjáról hallgattunk zenét. Kiszállunk, beszállunk, gyújtás és egyből nálam indítja az appot és zenét.
Ugyan ez van, ha rádióról váltok média bemenetre és indítanám mondjuk a youtube-ot, már indul is a spoti
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Politika
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest