Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
Marmonkanna #11280 üzenetére
Nem lep meg.
Valahol a TC1-es kocsikkal indult el olyan irányba a dolog, ahonnan nem nagyon volt visszaút.
-
szebe
addikt
Inkább ne mondtak volna semmit.
Norbi kiválása óta egyre kellemetlenebb, amit csinálnak, pedig alatta is végig a spórolás ment."Az ok nagyon egyszerű. Arra jutottunk, hogy ha kimegyünk, akkor megtehettünk volna kétszer három kört utcai autóval, de ezért utaztunk volna 1200 km-t oda és vissza, ami gyakorlatilag két teljes nap. Úgy döntöttünk, ennél hasznosabb, ha ezt az időt szimulátorozással töltjük."
Ha ezt komolyan is gondolják, akkor ott nagy baj van...Most én is beálltam a kritizálók táborába, jaj.
-
szebe
addikt
Hyundai megunta a WTCR bohóckodást: [link]
-
szebe
addikt
Úgy látom még nem volt...
[link]Mekkora bohócliga...
"A WTCR futam előtt két héttel F1-es versenyt rendeznek Suzukában, természetesen fém korlátokkal, ám a kettő között motoros teszt lesz a pályán, és ezért vissza kell tenni a poliuretán elemeket. A WTCR-hétvége után egy héttel pedig a japán Superbike bajnokság érkezik Suzukába, és ők is a FIM szabályok szerint dolgoznak."
-
szebe
addikt
Nem tudom miért tudok időről-időre meglepődni azon, ahogy éppen megtolják annak a csapatnak a szekerét, akiét "kell".
-
szebe
addikt
Kíváncsi leszek, vajon az Audi-k is megkapják-e a "büntetést". Nincsenek illúzióim
-
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur #9733 üzenetére
Björk viszont erős, de lassan lebontja a kocsija elejét.
-
szebe
addikt
válasz
Marmonkanna #9731 üzenetére
Müllertől nem kell félni
-
szebe
addikt
válasz
Marmonkanna #9579 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Direkt LeMans miatt rányúltam a Playerre, a "vásárlás" után stílusosan pont egy reklámnál sikerült csatlakoznom...
(legalább Playeren mehetne reklámmentesen...) -
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur #9577 üzenetére
Erre van igény.
Volt "szerencsém" az elmúlt 2 hétvégén látni, hogy mennyi kiscsaj/srác rajong ezekért (meg hogy ők mennyire lesz*rják őket)... -
szebe
addikt
He said he had suspension damage after the contact, of course, but that’s his stupid excuse.
Van bőr a képén
-
szebe
addikt
Nem lattam eloben, csak visszajatszast. Muller milyen ideges...ilyen az amikor o van a rosszabbik vegen a dolgoknak. Kijart mar neki.
-
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur #9328 üzenetére
Erősen megkérdőjelezhető volt ott beszúrni, de muszáj volt menni. Biztos vagyok benne, hogy a mezőny nagyobbik része szintén betette volna.
Ezekből kéne több Norbi részéről (még ha a végkifejlet nem is mindig a legjobb), és akkor talán nem merne boldog boldogtalan beszúrogatni, meg leszorítgatni. -
szebe
addikt
Huff kocsija elfogyott.
Norbi...
-
szebe
addikt
Borzasztó gyenge a rendező
-
szebe
addikt
Tarquinit szépen kirakták...
-
szebe
addikt
Valahogy így.
Jönnek a pluszsúlyok, esetlegesen a BoP-ba is belenyúlnak, nyilván az az érdeke a Hyundai-nak, hogy minél nagyobb legyen az előny.
Meg kell fogni rendesen a rajtot, és akkor nincs kérdőjel. Hazai pályán van olyan erős Norbi, azonos technikával, hogy otthagyja az egész bandát
-
-
szebe
addikt
Ez az elengedés vajon mi volt?
-
szebe
addikt
válasz
XFishboneHUN #8960 üzenetére
Mór Csabáék ha jól láttam egy 10. és egy 3. hellyel kezdték a szezont Zolderben. A 2. futam végét kaptam el, nem tűnik egy rossz sorozatnak ez a GT4 sem
Vivike meg nem ebben indult (szerencsére).
-
szebe
addikt
válasz
sultansmith #8965 üzenetére
A többiek nevében nem tudok nyilatkozni, de számomra azért ellenszenves a dolog, mert úgy próbálják eladni nekünk ezt az egészet, mintha olyan hú de nagy dolog lenne.
Miközben csak egy átlagos(?) fizetős pilóta.
-
szebe
addikt
válasz
XFishboneHUN #8961 üzenetére
"Apa nagyon a zsebbe nyúlt"
Na igen, valahonnan össze kellett kaparni majd' 100k-val több követőt, mint amennyi Norbinak van (226k vs 137k)
Az eredmények után meg megint menni a fog a magyarázkodás, ugye.
-
szebe
addikt
"Konkrétan megküzdöttek azért, nehogy nyerjenek 2017-ben WTCC-ben"
Monteiroval azért máshogy lett volna, viszont az tény, hogy eddig finoman szólva sem alakítottak nagyot (a csúcs talán 2016 volt, amikor Muller jótékonykodásának köszönhetően nem verte csak összetettben "privátként" a gyáriakat).
-
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur #8838 üzenetére
Van orvos aki engedi őt indulni?
-
szebe
addikt
válasz
Ventur@ #8815 üzenetére
"a Citroen is így volt és láttuk a WTCC-ben elért eredményeit "
Ők már rég a TC1-es kocsijukba pakolták bele a sokezredik tesztkm-t, amikor a többiek még egymást csapták a VB címért a "TC2"-es autókkal. Így azért lett némi előnyük.
A Hyundai-ok BoP nélkül jók voltak az idényzáró(ko)n, ez szerintem adhat okot bizakodásra.
Zengőéknél szvsz Civic/Leon választás lesz.
-
szebe
addikt
válasz
callmeakos #8768 üzenetére
Norbi karrierjének az elején is elég necces volt a kassza, szvsz várható volt, hogy utána (meg az évek alatt összeszedett szponzorok nélkül) akkora űr marad, amit nem lehet kitölteni, csak fizetős pilótával.
A hab a tortán a TC1-es kocsi ára. -
szebe
addikt
válasz
Winner_hun #8732 üzenetére
Kösz a kiegészítést, ezt nem tudtam.
-
szebe
addikt
válasz
Ventur@ #8723 üzenetére
Option 1-be mehetne Imola, Option 2-be meg beraknak valami ázsiait úgyis (Motegi?).
08.05-09.30 közötti majd' két hónapot nem tudom mire vélni, főleg hogy Ningbo utáni hétvégére tervezve van valami. Össze se pakolnak addig...
Dühöngeni felesleges, tudni lehetett hogy a naptár nagyobbik része a WTCC-ből jön.
-
szebe
addikt
válasz
XFishboneHUN #8689 üzenetére
Érdekes, pont mostanában jönnek szembe (megint) instán/facen a fizetett hirdetései, szóval megtolják egy kicsit a szekeret. Nem csodálkoznék azon, ha "valahogy" kapna ő is egy ülést...
(#8692) biker
Szerintem az idei évük a WTCC miatt ment a kukába.
Ez most ugye elvileg kisebb költségvetésű bajnokság lesz, valahogy szerintem jobban fekszik nekik. Én drukkolok nekik, és remélem megtalálják az arany középutat pilótaválasztásban (fiatal tehetség vs fizetős) -
szebe
addikt
Norbi nem tud támadni-->valószínűleg nem 100-as a kocsi (tudom, hülye vagyok hogy az M4-en nézem)
Miért nem lehet kimondani hogy a kocsiban (meg Norbiban?) ennyi van?Már az is előkerült, hogy Guerreri minek megy előre ennyire, miért nem lassítja a mezőnyt, milyendologez...
-
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur #8657 üzenetére
Most Norbi gyenge, vagy a Honda szar, vagy mindkettő?
-
szebe
addikt
Na, tudjuk le gyorsan ezt a borzalmat, aztán jövőre remélhetőleg látunk valami túraautózásra emlékeztető dolgot
-
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur #8402 üzenetére
Továbbra is az a kérdés él bennem, ami az egész év folyamán.
Van ennek a vb címnek jelentősége? Mezőny nulla, 2-3 hónapos szünetek a versenyek között, stb...
-
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur #8307 üzenetére
"A második versenyen történteket utólag kivizsgálták, a belső kamerás felvételek elemzését követően egyértelműen kiderült, hogy nem voltam szabálytalan, ennek megfelelően már az áthajtásos büntetést sem kellett volna megkapnom."
Igen, és akkor már ki se megyek letölteni
Aztán a kommentek között előjött, hogy rádióproblémák voltak, mire észrevették és táblán mutatták, már jött a fekete. A csapat is profi, na! -
szebe
addikt
Norbi behúzta, legalább ennyi
Nagy Dani kemény fél másodpercet vert a 2 éves technikára, bráfó
-
szebe
addikt
Catsburg off!
-
szebe
addikt
válasz
Winner_hun #8193 üzenetére
Guerreri(?) is szimpatikusan jött el a sz*r rajtja után
-
szebe
addikt
A Q1-ben legalább elverte, még ha csak 16 századdal is
-
szebe
addikt
-
szebe
addikt
válasz
[CS]Blade2 #8010 üzenetére
Azért észnél kell lenni, hogy mikor lövi el az ember.
A mezőny első harmadának figyelnie kell, mikor lövi el a jokert. Persze a 4. körig is szétrázódik valamennyire a mezőny, de ha túl korán megy ki valaki, simán visszajöhet a darálóba. Főleg egy Villa Real-féle utcai vonatozás során. -
szebe
addikt
"Az első futamon sikerült a pontszerzés, a másodikon pedig az első sorból rajtolhattam, nagyon izgultam emiatt, de végül nagyon jól sikerült a rajtom. A GP pályán nem tudott mindenki megelőzni, úgy mentünk fel a Nordschleiféra, hogy még voltak mögöttem."
Gy. Anett postját dobta fel a facebook, mint "Hirdetés", rofl.Annak kell örülni, hogy nem előzte meg mindenki a GP pályán?
Nem azt mondom, hogy a Döttingerig tartson mindenkit, de baszki, ezt a tempót szerintem nagyon sokan tudnák hozni... -
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur #7968 üzenetére
10.09? Jézusom, ennél még Schmitz is jobbat ment...egy dízel Transittal
Ő egyébként kinek a kije, hogy így benyomták oda?
-
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur #7932 üzenetére
Björktől azért megkérdezném hogy mire gondolt...
Ennek a címnek egyébként van még értéke? Akkor is megkérdezném ha Norbi harcolna érte.
-
szebe
addikt
Azt jól hallottam verseny közben, amikor azt mondták, hogy jövőre Chevy se?
Ha esetleg ez igaz, akkor akár méltó lezárása is lehetne ez a verseny ennek az egész kócerájnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest