Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Rast
Minden neki se jöhet össze mindig -
Ciccuka
veterán
Ma és holnap 13:25-től:
Race 1 DTM Lausitzring 2019
Race 2 DTM Lausitzring 2019 -
Ciccuka
veterán
Szombat
10:25-10:45 DTM, első időmérő
10:55-11:40 MotoGP, harmadik szabadedzés (Spíler 1)
13:30-14:40 DTM, első futam
14:30-15:00 MotoGP, negyedik szabadedzés (Spíler 2)
15:10-15:50 MotoGP, időmérő (Spíler 2)Vasárnap
02:45-04:55 IndyCar, futam
10:30-10:50 DTM, második időmérő
13:30-14:30 DTM, második futam
14:00-14:45 MotoGP, futam (Spíler 1) -
guftabi96
addikt
Thierry Neuville a hétvégén rajthoz állt a TCR Germany-ben
... és ha már ott járt, akkor behúzta a pole-t, majd győzött az 1. futamon.
Remélem látjuk majd a WTCR-ben is szabadkártyásként. -
Marmonkanna
tag
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
-
ruti
Közösségépítő
TCR-Eu futam tények:
R1: Szabó Zsolti szépen előrekúszott a végéről
R1: elvették az 1. és 2. helyet is az érintettektől
R1: A kis Engstler kiesett
-
R2: Szabó Zsolti visszafogott volt, csak az előtte kihullók jóvoltából közeledett a pontszerző helyekhez
R2: Coronel kvázi rajt-kiugrását a második helyen célbaéréskor illik elkezdeni vizsgálni?!?!?!
R2: Engstler jött, de a hétvégét tekintve Files meglépett.Szerencséje, hogy az üldözők sem villogtak.
Az első futamot érdemes megnézni, a második uncsibb volt. Ebben Coronel nem bírta megfogni az elöl menő ifjú titánt Morgan-t, pedig jobban mozgott a Honda. Morgan viszont a pályát és a SEAT-ot is jól ismerte, és ez elég volt.
-
guftabi96
addikt
Elválnak Nagy Dani és a M1RA útjai.
Már most hétvégén sem fog versenyezni.
Szinte 100%, hogy Szabó Zsolti fogja váltani. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ő annyival jobb választás, de ők tudják. -
vlevi
nagyúr
-
Ciccuka
veterán
Start elvileg 1 óra múlva kb.
-
Ciccuka
veterán
Szombat
13:30-14:30 DTM, első futam
16:10-16:45 W Series, futamVasárnap
01:35-03:45 IndyCar, futam
10:20-10:40 DTM, második időmérő
13:30-14:30 DTM, második futam -
guftabi96
addikt
Borkovic nem tanul...
Eltiltották a szezon további versenyeiről, miután újra a boxban balhézott. -
ruti
Közösségépítő
válasz
vwpolopg #10472 üzenetére
ezen kívül megemlítendő:
-Nagy Dani nem túl rózsás szereplése, tehát a vesszőfutása folytatódik
-a M1RA futam győzelme és 73 pontja a hétvégén
-két jó futam, sok SC-ral, utolsó körös izgalmakkal, akinek belefér érdemes visszanézni
-Coronel elvett dobogós helyezése (érdemes megnézni a YT csatornáján a R2-t)
-ahol Tenke elszállt, a mezőny fele legalább egyszer besokallt, voltak nagy mentések, neki sajnos nem sikerült visszahozni -
Ciccuka
veterán
Tragédia történt vasárnap a Hungaroringen – a Hungaroring Classic elnevezésű verseny egyik sportszakmai közreműködője rosszullét után életét veszítette.
-
vwpolopg
őstag
válasz
feri1014 #10471 üzenetére
TCR Europe, a szimulátorbajnok versenyzőjük kicsúszott kiesett
-
vwpolopg
őstag
Zengoek ismét leegettek magukat a nemzetközi porondon... Nem is értem, hogy van még mellettük szponzor aki támogatja ezt a cirkuszt...
-
guftabi96
addikt
Mostantól kezdve a Honda mind a 3 autóval beáll Guerrieri mögé.
A TCT szerint a hétvégén már az adatokat is megosztották egymás között Münnich-ék és a KCMG. (És ez áll a hatalmas előrelépés mögött)
Attika se véletlen lassult be a 2. futamon. -
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #10466 üzenetére
Ti is arra gyanakodtok, hogy kellett a story?
Amúgy vajon elengedte volna Atika? -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10464 üzenetére
-
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #10462 üzenetére
Tassi
-
Motion_Blur
félisten
Norbi...
-
Rotyi
aktív tag
Tassi Attila nyerte a vasárnapi időmérőt?
-
Ciccuka
veterán
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #10456 üzenetére
Röfög az egész sorozat, tegnap 1.6s-re voltak a poletól a Hondák ma meg pályacsúccsal ott vannak az elejében, a Hyundaiok meg 10ben sincsenek, Norbi 7 tizedet lassult a jobb pályakörülmények ellenére... színház..
-
[CS]Blade2
addikt
Ti még mindig ezzel a WTCR és Norbi témával szo...átok magatokat? Egyszerűen ez törvényszerű. Olyan ez, mint a Trónok harca első évadjai, hogy adja a Norbi pole-t, és a győzelmet, de csak azért, hogy másnap pofán rúgjon a fordulattal.
Láttam tegnap, hogy a verseny közepe fele vezet, na mondom, biztos valahogy kiesik, vagy, ha nem, akkor holnapra lerohad a gép.
Én akkor mondanám azt, hogy "ezt nem hiszem el", ha ma is elől végez, és átveszi a ponttáblán a vezetést. -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10454 üzenetére
Nem.
Kicsit feltartották az utolsó körén, de azt mondta, hogy a feltartás nélkül sem lett volna sokkal jobb a tempó.
Nem tudják mitől lassult ennyit az autó.
Farfus lekoccolta a falat. -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10445 üzenetére
Ennyit erről
-
Ventur@
senior tag
Így sem néztem még WTCR futamot
:
m4 online-on ment a kép (kevés hanggal), Lanti meg a WTC Blog Yt oldalán hangban ment. Kellett egy 30 mp-es csúsztatás Lanti hangjában és meg is volt a közvetítés
.
Amúgy meg Eurosport Event....az...persze. Sajnos még jó pár évig miattuk nem lesz normális közvetítés
.
(#10445) Motion_Blur: "csak" 25 pont az a 30, de már így is csak 15-re van Guerrieri. Látva Norbi mai kvalis és versenyteljesítményét és a Honda-k szenvedését, ebből bizony egy zsíros kis vasárnap néz ki Norbinak, amivel át is vehetné az összetett vezetést
.
Egyébként, Lanti mondta, hogy holnap 10:55-től E1-en adják élőben a második kvalit, mert műsorváltozás lesz
.
-
Male
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10447 üzenetére
Playeres E2-n is a WTCR ment, Lantival... csodálkoztam is, de látom sokaknál a másik E2 adás volt kábelen.
Viszont holnap az időmérő E1 elvileg mégis.
Norbinak meg gratulálok, ezt szépen behozta ma
-
Marmonkanna
tag
csodák csodájára az upc directes eurosport 2-n nem tenisz ment, hanem a wtcr.
-
Motion_Blur
félisten
Tisztán 30 pont Geriérinek, ha így megy és nem lesz Norbinak DNF, holnap átveheti a vezetést
-
Motion_Blur
félisten
Krva M4 folyamatosan akad...
-
Ciccuka
veterán
-
f1RmW4r3
csendes tag
m4sport.hu ÉLŐ: [link]
-
dudikpal
senior tag
Na, úgy látom tenisz van futam helyett megint
-
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #10434 üzenetére
na jó, ki nem fejezte be?
-
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #10434 üzenetére
Az is eredmény.
-
Ciccuka
veterán
-
Motion_Blur
félisten
Guerrieri-n most óriásit lehet hozni, ha csak két dobogót lehoz Norbi (+ időmérő TOP5) amígy Geri 20. helyen bóklászik, nagyon megközelítheti összetettben.
"Lap of my life" - ennyi
-
Motion_Blur
félisten
Nevetséges amit ezzel a gumibálával művelnek, akárhányszor elviszi egy versenyző, FCY vagy piros.
Norbi
-
Ciccuka
veterán
Szombat
8:50-9:15 W Series, időmérő
9:55-10:40 MotoGP, harmadik szabadedzés (Spíler 1)
10:00-10:20 Superbike, harmadik szabadedzés
10:00-10:30 WTCR, második szabadedzés
10:25-10:45 DTM, első időmérő
12:00-12:25 Superbike, Super Pole (Eurosport 2)
12:00-12:40 WTCR, első időmérő
13:30-14:30 DTM, első futam
13:30-14:00 MotoGP, negyedik szabadedzés (Spíler 1)
14:10-14:50 MotoGP, időmérő (Spíler 2)
15:00-15:40 Superbike, első futam (Eurosport 2 és Spíler 2)
16:10-16:45 W Series, futam
16:15-16:45 WTCR, első futam (Eurosport 2)Vasárnap
10:35-10:55 DTM, második időmérő
11:00-12:20 WTCR, második időmérő
12:00-12:20 Superbike, második futam (Eurosport 2 és Spíler 2)
13:30-14:30 DTM, második futam
14:00-14:45 MotoGP, futam (Spíler 1)
15:00-15:40 Superbike, harmadik futam (16:05-től Spíler 2)
15:00-15:50 WRX, elődöntők és döntő (Spíler 2)
16:30-17:00 WTCR, második futam (Eurosport 2)
18:00-18:35 WTCR, harmadik futam (Eurosport 2)16 ezreddel nyerte a háromfős csatát, ismét kivívta a versenyzési jogot Keszthelyi Vivien
Érdekes helyzet elé állította három pilótáját a W Series a norisringi edzésnap kezdetén. Mivel az előző két versenyhétvégéről hockenheimi sérülése miatt hiányzó Emma Kimilainen ezen a hétvégén visszatért, a létszám ismét teljes lett a női sorozatban, a szervezők pedig szeretnének visszaállni az eredeti formátumhoz, ami szerint a közös pénteki edzések után 18 hölgy kapja meg a jogot az időmérőn és a versenyen való részvételre, ketten pedig tartalékos szerepkörbe lépnek vissza.
A sorozat péntek este közölte a nyilvánossággal, hogy milyen megoldáshoz folyamodtak: az eredetileg tartalékpilótai státuszban lévő Keszthelyi Viviennel és a belga Sarah Bovyval, valamint az előző futamokon leggyengébben teljesítő kanadai Megan Gilkesszel tudatták az edzések előtt, hogy hármuk közül csak egyikük, a nap során leggyorsabb tempót mutató kapja meg a jogot a folytatásra. A különmeccs résztvevői láthatóan odatették magukat, hiszen a jobb köridőket hozó második edzésen mind a középmezőnyben végeztek. Közöttük az állás rendkívül szoros volt, Keszthelyi 0:51,278-as időt futott, Gilkes 0:51,294-gyel végzett egy hajszállal mögötte, Bovy pedig 0:51,431-gyel követte őket. A W Series a nap végén tudatta a versenyzőkkel és a közönséggel, hogy ennek értelmében Keszthelyi vehet részt a szombaton 8:50-kor kezdődő időmérőn és 16:10-kor startoló futamon.
-
Ciccuka
veterán
Az F1-es McLaren rekordját döntötte meg az elektromos Volkswagen
Hihetetlen, de amerre csak jár az elektromos Volkswagen I.D. R, ott új rekordidőt állít fel.
Jelenleg zajlik a Goodwoodi Sebességfesztivál idei kiírása - a híres hegyi menetet új és klasszikus versenyautók évről évre próbálják a lehető leggyorsabban teljesíteni. A Volkswagen prototípusa is részt vett az eseményen a Le Mans-i győztes Romain Dumas kezei alatt, a francia pedig pénteken 41,18-as szakaszidőt jegyezve megfutotta a valaha volt legjobb goodwoodi időt. Még különlegesebbé teszti ezt az a tény, hogy a VW egy 20 éves rekordot adott át a múltnak, amit még a McLaren MP4/13-as F1-es modelljével ért el 1999-ben a csapat akkori tesztpilótája, Nick Heidfeld. A német akkori 41,6-os ideje most több mint négy tizeddel dőlt meg. A VW már tavaly is kísérletet tett a goodwoodi rekord elhódítására, akkor még 1,45 másodperccel elmaradt tőle, idénre azonban fejlődött az autó: a technikai igazgató Francois-Xavier Demaison elmondása szerint a járgányt sprintre hangolták, a súlycsökkentés érdekében kevesebb akkumulátorral futott.
Ezzel tovább folytatódott Dumas és a Volkswagen I.D. R hódító hadjárata: az elektromos csodajárgány idén már megfutotta az abszolút rekordot egy másik híres hegyi meneten, a coloradói Pikes Peaken, valamint megdöntötte az elektromos csúcsot a Nordschleifén is.
Összehasonlításként pedig álljon itt Heidfeld korábbi csúcsa - a német egyébként idén is ott volt az eseményen, ő a Mahindra FE-autóját hajtotta meg.
-
emre
veterán
Ha érdekelne valakit:
-
Marmonkanna
tag
-
Male
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10407 üzenetére
Playeren nincs reklám... már ha azt a közvetítést választod. Értelem szerűen, ha az E1 / E2 adását indítod vele, akkor van, mert az a TV adás egy az egyben.
-
Ventur@
senior tag
válasz
guftabi96 #10418 üzenetére
Mondjuk azért a Hyundai-t sem kell félteni, mert erősen ők is gyári csapat...csak, hogy közben azért ügyfél alapú versenyeztetés is megy, mert van egy csomó nemzeti bajnokságban i30 N és Veloster TCR. Egyébként jogos Adamo "kifakadása". Már ott kezdődik az egész, hogy a Lynk & Co. nevezését el sem kellett volna az FIA-nak és a WSC-nek fogadni, hiszen van 4 autójuk és kész. Pont ezért is vannak előnyben a BoP-ben minden más "gyártóval" szemben. Simán lehetett volna azt mondani hogy: Gyártsatok le min. 10 autót, indítsatok min. 2 nemzeti bajnokságban autókat és jöhettek. De, gondolom az FIA és a WSC kasszájába benyomott kínai pénz miatt, szépen ezt elnézték
.
Súly kompenzációt is miért nem lehet úgy csinálni, mint régen, hogy versenyzőre osztották a plusz súlyt, nem pedig márkára? Ez jobban működne - szerintem -, mint a jelenlegi rendszer, mert mint látható ezt is ki lehet erősen játszani.
-
guftabi96
addikt
-
Ciccuka
veterán
Hiába a füvön előzés, 332 másodperces büntetés miatt bukta a Porsche a győzelmet a nürburgringi 24 óráson
A Pierre Kaffer, Frank Stippler, Dries Vanthoor és WTCR-es remeklései után autót váltó Frederic Vervisch által vezetett #4-es Team Phoenix Audi R8 LMS nyerte a hétvégi 24 órás versenyt a Nordschleifén, amely több mint 150 autó részvételével zajlott. Bár a verseny jelentős részében a #911-es Manthey Porsche állt az élen, köszönhetően többek között az alábbi videóban látható manővernek is, amellyel Kevin Estre két kerékkel a fűre hajtva vette át a vezetést, az egységre az utolsó órában szabtak ki egy komoly, bokszutcában letöltendő időbüntetést, így végül a második helyre csúsztak. Egész pontosan 5 perc 32 másodpercet kellett állniuk amiatt, mert Laurent Vanthoor (a győztes autóban ülő Dries testvére) gyorsan hajtott dupla sárga zászlós szakasz alatt, a megengedett 120 helyett 172 km/órát mértek nála.
Kategóriagyőztes lett napjaink legfelkapottabb versenyzőnője, a W Series összesítését vezető Jamie Chadwick is, aki Alex Brundle és Peter Cate oldalán egy Aston Martint vezetett - összesítésben ez nekik a 28. helyet jelentette.
-
Ciccuka
veterán
Total 24 Hours of SPA
2019. július 27. -
törölt tag
jókat mondanak..
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #10413 üzenetére
Félre kellett volna állnia és lehajtani a motorháztetőt és utána be a boxba. Régebbi BMW-kkel (pl. E30) ilyen nem igazán fordulhatott volna elő (másképp rögzített motorháztető miatt). Ott előrenyílik (inkább az utcai változat) vagy legalább 2, 4 ponton rögzítik biztonsági motorháztető lefogatóval (így inkább repült volna le, de az se törvényszerű).
-
Marmonkanna
tag
-
Marmonkanna
tag
ez mi volt
https://youtu.be/9VcjKMgne-w?t=245 -
Ciccuka
veterán
válasz
guftabi96 #10408 üzenetére
24 Hours of Le Mans topik
-
guftabi96
addikt
-
-v-
addikt
válasz
guftabi96 #10404 üzenetére
Vicc .. felvezetokor alatt reklam, 20 perces futam alatt reklam .. grand slamek is nezhetetlenek, minden masodik game utan, meg kb. vege sincs a pontnak, reklam, van hogy a kovetkezo game elso szervaja is lemarad, de a reklamblokknak ugye le kell mennie.. bicaj nezhetetlen, 5 percenkent reklam. Vegyel eurosport playert ugye ...
Mai napert kar, Norbi meg Attika is -
guftabi96
addikt
Ismételten egy ocsmány szar közvetítés az Eurosport jóvoltából.
2019-ben ott tartunk, hogy fontos eseményekről nem látunk ismétlést és ezáltal lemaradunk róluk? (Norbi - Vervisch és Kristoffersson balesetére gondolok elsősorban).
Arról ne is beszéljünk, hogy a 30 percnél kevesebb sprintfutam közben is nyomják a reklámot úgy, hogy még a felvezető kör közben is az van. Sokan írják kommentekben, hogy playeren is van reklám. Ez valami vicc? Hogy lehet egy csatorna ENNYIRE szánalmas? Be kéne szántani az egész társaságot és sóval behinteni a helyét.
És az eTCR is náluk lesz.A futam amúgy meg tipikus wtcc/wtcr futam:
Norbit kiütik, pár koccanás, de amúgy inkább vonatozás, Müller alakít stb stb. -
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #10396 üzenetére
Huffy
-
törölt tag
válasz
guftabi96 #10400 üzenetére
Ez úgy rendben volt sztem is, kb. itt a érintőhatár ennél a tempónál, viszont ha bármelyik megborul az biztos hogy Nordschleife kikerül a naptárból. Sztem jó hogy benne van, nincs valami arcos verseny általában, de ez A pálya, egyike a nagy pályáknak (mint Bathurst is kb.). Szóval engedni nem lehet a gyeplőn, mert nagy a tempó, van pár kanyar ami elbírja a keménykedést, és van jópár ami nem.
Ez szemre gyönyörű volt, és valóban ez az igazi. Viszont csak jó végkifejlettel. -
emre
veterán
Tarquini idén sehol sincs, ne tudom mi történt az öreggel.
Most lehet tudni hogy miért állt ki? Az első körben még az 5-6 hely körül csatázott Huff-al, aztán meg box.
(#10400) guftabi96
Kár volt baxtatni őket, amit műveltek maga volt a nagybetűs VERSENY. Azt amikor Huff elment kettejük mellet sose fogom elfelejteni, meg a reakciókat sem a boxban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest