- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
válasz hdavidka #2548 üzenetére
Kiprobáltam,este lekapcsoltam a tv-t ,úgy ,hogy nem léptem ki a sweet tv addonból ,csak az elő adatfolyam nem ment,csat a csatorna kinálatig leptem vissza!
Reggel tv be és előjött a sweet tv csatornakinálat, rányomtam valamelyik tv csatornára és azonnal elindult.
Ki-be kapcsolás között 10-11 óra is eltelt...
Ez így rendben lenne..... -
adolfo01
tag
válasz hdavidka #2548 üzenetére
Evidensnek tünik,hogy video folyam nélkül kissebb a net fogyasztás,mint azzal ,kikapcsolás esetén! Tehát akkor mindenképp célszerű nem elinditani valamelyik csatornát a kikapcsolás idejére,ha nincs korlátlan net!
Ezt igy próbaltam korábban az appal(este ki reggel be a tv),de ezzel az addonnal még nem![ Szerkesztve ]
-
hdavidka
csendes tag
válasz adolfo01 #2547 üzenetére
Hát ha minden igaz menni fog ki-bekapcsolás után is. 3 órára ad tokent a rendszer, ezt kell frissíteni egy másik tokennel, ami úgy tűnik statikus (amikor megcsinálod a logint megkapod és nem változik). Ha ma éjszaka megy és holnap reggel is indul, akkor nem lesz gond, tesztelni kell.
Nálam a kodi mindig fut, videó nélkül, így nálam működik, de a teljes kikapcs->várakozás több, mint 3 órát->visszakapcs folyamatot még sose teszteltem.[ Szerkesztve ]
-
adolfo01
tag
válasz hdavidka #2546 üzenetére
Szuper!
Remekül.működik! Köszi szépen!Olyan kérdesem lenne meg,hogy a nejem nem egy ip szakember... ha bekapcsolva hagyom a sweet tv a boxon ,de kilepek a tv kikapcsolásával majd valamikor újra bekapcsolom a tv akkor a kepernyőn a sweet tv jelenik meg,gondolom addig netet zabálja!
De ha kilepek az adott adóból és csak a műsorlistat hagyom(nem kiválasztva valamelyik adót),akkor az minimális netet fogyaszt gondolom,legalábbis ahhoz képest,hogy valamelyik csatornan hagyom.
Ez arra az esetre lenne érdekes,ha nincs korlatlan netem(külföldön,stb).
Jól gondolom?Ugyanis az lenne a lényeg,hogy tv ki -be,de a sweet tv induljon.... a HDMI forrason hagyva....
Vagy más jó megoldást tudsz ezügyben?Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
hdavidka
csendes tag
Ha felrakod az addont és megnyitod, a menüben a login lehetőség ad kódot, ezt kell a mobil app-ban vagy a weblapon megadni.
https://sweet.tv/hu/cabinet
Profil -> Eszközeim -> Nézd TV-n: Csatlakozási kód, majd aktiválás, oda beírod amit kiír az addon és kész.
-
hdavidka
csendes tag
Sziasztok!
Sweet.tv kodi addon:
Az első verzió óta előjött pár gyerekbetegség, a mostani már elég stabilnak tűnik.
Bekerült pár javítás, amik főleg az EPG generálást érintik.[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
válasz CharlieDrop #2541 üzenetére
Az valszeg pillanatnyi adat.
Megtévesztő kép, kár volt így bedobni.Az össz adatmennyiségből visszaosztva kb annyi jön ki amit vampire17-nek a kodi mutat.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
boborján2
aktív tag
válasz CharlieDrop #2537 üzenetére
17.6 az hogy jött ki neked?
Sehogy nem adja ki a matek.
-
Bogyi007
veterán
Viszont két meccs között az ezeréves gólok mutogatását nem engedték....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
kano
nagyúr
Spíler1 FA Cup. Van studio elemzés a félidőben.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
trec12
addikt
Tegnap kíváncsiságból az RTL HD csatornát ide-oda kapcsolgattam a Digi kábeltévé és a sweet tv között. A Digi képe láthatóan szebb volt pedig az is le van tömörítve 4-5 Mbit-sec-re. Ezzel együtt is nem rossz a sweet tv. Simán élhető de ha csak az fps-en javítanának miden csatornán akkor még jobb lehetne...
[ Szerkesztve ]
-
jbl
senior tag
Match4
1 perc
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
M1 HD
1 perc adat mennyiség:
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
boborján2
aktív tag
válasz CharlieDrop #2530 üzenetére
Ehhez nem kell kodi meg semmi extra.
Chrome is megmondja a fejlesztői eszközökben.
Megnézed pl. 1perc (ha több perc akkor pontosabb a mérés) alatt mennyi az annyi és számológép.ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
kano
nagyúr
válasz vampire17 #2524 üzenetére
Ez melyik add-on?
Köszi„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
CharlieDrop
veterán
Meg tudod nézni, hogy a Splileren, meg a Match4-en az angol meccsek milyen bitrátával jönnek? (persze ha vannak sportcsatornáid)
Köszönöm
@#2527 totron
még nem nagyon láttam elfogadható minőségnél jobbat netes tévéktől...[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
devast
addikt
Maga a tv adás mindig interlaced (i) formátumú. Viszont kb minden online videó/stream az progresszív (p). Tehát amikor a sweet-től te p-t kapsz, akkor azt ők az i-ből állítják neked elő (deinterlacing). Sokféle deinterlacing technika van, a legjobb általában ha ezt ráhagyod az adott tv készülékre ( értsd: hdmi-n i jelet adsz neki, aztán megoldja). Ez sweet-nél nem opció, viszont a többi technika közül sem a legjobbakat használják.
-
kano
nagyúr
Na meg az adás egy nagy kalap sz@r szinte az összes csatornán (ha tv-ből indulunk ki). Nekem ezekhez már ez is tökéletes. Teljesen fölösleges ide 1080p vagy 4k. Ezeket a kritikák aluli műsorokat meg lehet nézni 1080i-ben is bőven. Inkább stabilitás legyen rendben.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
A fullhd adások sem 1080p hanem 1080i-k, ha jól tudom.
-
devast
addikt
Maradjunk annyiban, hogy bőven van hova fejlődni, és alapvetően nem a bitrátával. Ha a sávszél maradna, de pl AV1-be is kódolnának, az hatalmas minőség ugrás lenne. Ugyanígy, ha 50p-be kódolnák az összes csatornát az is. Láttam egymás mellett régi telekom iptv-t, meg sweet.tv -t, ugyanazt a csatornát, és nem kicsit jobb a telekomos. Az összes csatorna 50i-ben van terjesztve.
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Szeretem a Kodi Plugint, mert szepen kiirja, epp mennyi bitrataval jon a cucc! ("O" betu) Fejlodik szepen a sweet, egyre tobb csatorna mar 5.5 Mbit el jon (AXN HD, RTL...)
A 4.7 ahogy latom mar alap lett a HD adasoknal (regen 3.7 volt az alap)
Osszehasonlitaskepp pl a Max bitrataja olyan 7-8 mbit korul van 1080p tartalomnal, tehat meg van hova fejlodni, de mar igy is szep elore lepes
[ Szerkesztve ]
-
jbl
senior tag
Valahogy ki lehet kapcsolni vagy jelszóval védeni a filmek kölcsönzése vagy vásárlása lehetőséget? mert a gyerek már vásárolt egy gombnyomás volt az egész.
-
CharlieDrop
veterán
TV2 csatornák, pl. Spíler 1-2, de itt a többi is. A többit nem fogod egy 20 centis vezetékkel.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
jbl
senior tag
Ne haragudj, hogy közbeszólok, de a TV2-őt meg az RTL-t egy darab 20cm vezetékkel lehet fogni ingyen.
-
urgoz
aktív tag
válasz vampire17 #2513 üzenetére
Szerintem erre nem lesz megoldás, amíg az összes OTT szolgáltató ki nem paterolja a TV2 csatornáit. Igaz, nem nagy piac, pár tízezer előfizetés, de egyrészt presztizsveszteség, másrészt nem hinném, hogy a jogdíjak többe kerülnének, mint a szolgáltatóktól beszedett sugárzási díj, és ők is zsebre dolgoznak.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,csatorna kiosztást hol lehet találni?
Megvan[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz adolfo01 #2512 üzenetére
RTL-en mikor volt ilyen probléma? Melyik sportközvetítéssel van ilyen probléma?
-
vampire17
addikt
válasz adolfo01 #2512 üzenetére
Ezerszer kivesezett téma de:
- nem a sweet korlátoz , a csatorna nem veszik meg az ott jogokat
- a többi ott szolgáltatónak ugyanúgy ki kell takarni az adást . Pl a tv go is takar. Aki nem takar , az kitrukkozi a dolgot , kamu műholdas adassal (direct one) meg több éves szerződéssel ami miatt nem látszik ott nek(yettel) -
adolfo01
tag
Kifejezetten jó lenne maga a sweet tv app. Csak az a bökkenő,hogy a legváratlanabb helyzetekben,mikor pont egy műsort nézne az ember,kiirja,hogy szerzői jogok miatt nem nézhető! Ez így élvezhetetlen,megbízhatatlan!
Nem lehúzni akarom a sweet tv-t ,mert tényleg jó,de vannak sorozatok amelyet nem lehet nézni,TV2,RTL,sportközvetítések,stb.És az a bökkenő,hogy nem is lehet előre tudni,csak egyszer kiirja,hogy a tartalom nem elérhető! Ez így vicc!!!!
Van esély,hogy ez változzon? Az lenne az igazi áttörés....
Érdekes Telekom Go,One,anno Digi Online,Direct One,Yettel tv esetén nem tudok ilyen korlátozásokról....
Igaz,picivel magasabb áron vannak,de ott nincsenek jogdíjak miatti korlátozások?[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz hdavidka #2508 üzenetére
Nagyon köszönjük!
Ha visszatér a Hako Pro-m ki is próbálom. Ha visszatér.... Lassan letelik a 30 nap.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
hdavidka
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a Sweet.TV-t, egyelőre eléggé tetszik. A mindennapokban Kodi-val szeretném használni, de az elérhető addonok elég instabilak voltak, ezért nekültem és csináltam egy fixet a meglévő verziók alapján:
https://github.com/david-hazi/plugin.video.sweettv
A TV kódos belépést használja, fél óránként kér új tokent és frissíti a műsorújságot (epg.xml) is, így kényelmesen integrálható IPTV Simple kliensbe.
Használjátok egészséggel, pár napja tesztelem és teszi a dolgát, nem lép ki, mindig pöccre indul. -
kano
nagyúr
Ez biztos, hogy nem mennek? Mert Spíleren nem láttam még macskás képet.
-
urgoz
aktív tag
Mondjuk ezt a letiltott stúdióbeszélgetést végképp nem értem... Az ok, hogy megmutatják a helyzeteket, gólokat, de hát a közvetítésre megvan a jog, maga a stúdióbeszélgetés meg saját gyártás. Vagy ennél kacifántosabb a jogi helyzet?
-
dajj
csendes tag
válasz CharlieDrop #2502 üzenetére
Mennek amúgy frankón, csak a szünetben lévő stúdió beszélgetés nem! Meg a tv2-s csatornákon nincs visszanéző funkció, de pl eurosport, sport tv-n van!
-
jbl
senior tag
Sziasztok letöltöttem a LG tv re az appot. bejelentkeztem még az elején próbáltam tehát nagyon régen. BÁMMM és kaptam az ajánlatot 1900Ft az L csomag ameddig le nem mondom.
Az eddigi kábel tv előfizetésemet (6700Ft) a mai nappal le is mondtam. viszlát vodafone4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
kunasgabor
csendes tag
Sziasztok. Van egy mobilnet xxl előfizetésem kb 1,5 éve, azzal nézem itthon a tv-t applikáción keresztül (Sweet Tv). Eddig tökéletesen működött, de tegnap óta csak sd minőségben tudom nézni. Webes elérés esetén nincs ez a probléma. Ha viszont másik szolgáltató mobilnet előfizetésével nézem, akkor minden tökéletes appon keresztül is. Illetve VPN-en keresztül is ok. Arra gondolok, hogy bevezettek valami szűrést az ilyen jellegű tv szolgáltatások applikációjára vagy mi lehet az ok?
-
dajj
csendes tag
Én is kipróbáltam most az ünnepek alatt a sweetet, nekem nagyon bejött! Ezer éves LG okos tv-n is van alkalmazása, fut is frankón, a visszanéző is működik több csatornán is! Sőt még anyámék Hitachi tévéjén is elindult, ez rohadt nagy előny hogy szinte mindenre van alkalmazásuk!
Itthon amúgy one (vodafone) szolgáltatásunk van, lejárt hűséggel még egész jó áron, de már hívogatnak, szerintem kőkeményen megemelik az árát! Ha igen, marad a sweet sztem, ezeknek a bugos vackukra nem vagyok hajlandó fizetni többet!
Összességében én ajánlom bárkinek, próbálja ki! Igen, a tv2-es csatiknál van néha adásszünet a jogok miatt, de pl vicc h megy egy premier league meccs és a szünetben lévő stúdióbeszélgetésnél írja ki az adásszünetet![ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Konkrétan bármelyik szolgáltató jobb árat ad ha új előfizető vagy mintha ott lennél 20 éve, szóval lesz hova visszamenni, ha meg kap valami akciós árat akkor jóval olcsóbb is.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Bogyi007
veterán
Én szüleimmel osztom meg a 3100-as havidíjat. Nekem is Szegeden van saját Tv előfizetés még nekik is otthon de a Sweet.TV mindkettőnknek jól jön.
Én utazások során használom míg faterék a nyári konyhában egy androidos boxon ahol tudja nézni a meccseket.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
totron
addikt
válasz tobias40 #2493 üzenetére
Nem mindenkinél alapértelmezett az a kör akit erre be lehet vonni, még ha csak pár ezres is. Közös lónak, tudod. Később lehet, hogy nem lesz hova visszamenni szájíz szerint major szolgáltatóhoz vagy csak kedvezőtlenebb feltételekkel. A technológia már mutat egy más irányba is, az érdekek meg az old regulart tartják műsoron. Ne legyen így, éljen soká az OTT (asszem).
Az is lehet, hogy elég nekik neten összevadászott IPTV-listák szerinti kapcsolgatás.[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Amíg megy addig mit veszíthet?
Öszzeállnak 4-en és osztják az éves előfizut.
Nem egy nagy összeg...Graphics:Az 1200-esre senki nem tudta még megmondani a tutit,amúgy meg bereggelsz és 14nap+1hónap ingyen megy aztán adnak egy egyedi árat ,addig eltudod dönteni hogy kell-e vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv!
Véletlen folytán keveredtem SweetTV közelébe.
Igazából keveset tévézünk, plusz már az egyik beltérit sem tudjuk új helyre tenni, így felmerült annak lehetősége, hogy felszámoljuk idővel a szolgáltatói létet és egy korlátlan mobilnetet használva inkább Sweetezünk..
Van-e valami kedvezményers csomagopció, trükk bármi egyéb? Az 1200-as ár sem rossz , épp visszaolvastam.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
gyuszos
tag
Két év után lemondtam a Direct One-t, elég volt a sorozatosan el nem induló applikációból.
Anyu 76 éves, neki viszont kellene valami amit este alvás előtt nézne....
Ez a Sweet jó is lenne, bőven tudja amit kell, de ha lehet kicsit olcsóbban....Hálás lennék, ha valaki privátban átküldené, mi a menete az 1200-es árnak...
Köszönöm -
boborján2
aktív tag
-
totron
addikt
válasz Corleone33 #2487 üzenetére
Low budget/modernplatform az egész történet, ilyen értelemben nagy elvárásokra senki nem jogosult. Fáj persze az a kapa hangú AI.* Az egészét nézve nagyon pörög, látszólag megy, jó a kínálat, akár komolyan is lehet venni, a jövőre leszek kíváncsi. Az zavaró, hogy nem mindenki kap ugyanakkora kedvezményt. Ez még egy kérdőjel, hogy akinek nagyon tuti jött ki, annak hogyan.
*Általában a legkisebb intonációbéli eltérésre, természetellenességre is érzékeny vagyok abszolút hallóként, de nemrég szembe jött egy olyan AI-hang, egy felolvasás, amire azt hittem, hogy ember! Félelmetes. Egy jelenlegi átlag AI-asszisztens kommunikációja egyébként egészen tűrhető. Kihallatszik, hogy mi van, de nem fáj. Meg nem is kell mindennek embernek lennie, emberhez megszólalásilag hasonlítania - mondjuk a szinkron a kivétel ez alól. -
Corleone33
senior tag
De legalább ha adnának lehetőséget a hangsáv váltás (magyar szinkron és az eredeti nyelv) között...
Maga a tartalom amúgy nem lenne rossz, de ilyen formában egy emberiség elleni bűncselekmény a tartalom amit sugároznak
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
4Grider
nagyúr
válasz CharlieDrop #2483 üzenetére
Azért lenne furcsa, mert akkor a fentiek miatt újra kellene tárgyalnia a műsorszolgáltatókkal a szerződéseit a kanálisnak. Ráadásul itt néhány ezer (1-2 10000) előfizetésről van szó, erre már nem igazán éri meg fenntartani ügyfélszolgálatot és infrastruktúrát...
-
4Grider
nagyúr
válasz CharlieDrop #2481 üzenetére
Az OTT rész a műholdas szolgáltatás mellékága, így az OTT is a 4ig-hoz kerül. Mint ahogy a kisebb kábeltv társaságok felé az elosztás is. Gyanúm, hogy az utóbbi volt a 4ig fő célja a upc direct hazai maradékának felvásárlásával, mivel azokat is szép lassan be lehet majd kebelezni...
-
V.Stryker
nagyúr
Tegnap - ma nálatok is vacakol néha az RTL KLUB?
-
-
4Grider
nagyúr
válasz CharlieDrop #2477 üzenetére
A Directone nem kizárólagos OTT szolgáltató, annyira nem, hogy elsősorban műholdas és kábel elosztó szerződéssel rendelkező szolgáltató. Valószínűleg több eszük volt/dörzsöltebbek voltak, amikor a TV2 csoporttal szerződtek, de a kábeles viszonteladói mivoltuk miatt amúgy sem lettek volna ebben a problémában érintettek.
-
4Grider
nagyúr
Szokta. Pl. külföldi ip-vel egy csomó streaming szolgáltatónál nem nézhetsz egyes sportműsorokat, pl. forma 1-et.
A jogtulajdonosok bármit kitalálnak és annak az ellentettjét is. A biztos, az olyan online stream szokott lenni, ami valamilyen vezetékes szolgáltatáshoz kötődik, mert ott nem szokták az online jogokat külön kezelni. Pl. Telekom TV Go, MindigTV Go, One tv. Az OTT területen tehát bárhol felbukkanhatnak a jog hiánya miatti blokkolások. -
g0dl
addikt
És ez a jogi macera a sport közvetítéseket is szokta érinteni?
-
urgoz
aktív tag
válasz nagysandor79 #2468 üzenetére
Nincs több 4K adás a magyar csomagban, csak a tűzhely, meg az akvárium. A lengyeleknél van több is. Filmkínálatban se láttam még 4k-t, igaz nem is nagyon keresgéltem, csak az ingyenesek között.
-
nagysandor79
aktív tag
4k adások melyik csatornán működnek? leltem egy kupon kódot ami egy hónapos. itt van két 4k-s tv csatorna de az csak vicc.
Azt látom hogy előfizetéses, /ezután lesz lehetőség váltani a felbontások között/ meg hogy van próba lehetőség is,de ha nem muszáj nem szeretném a kártyám adatait megadni. -
kano
nagyúr
Tök érdekes dolgok mennek ezeken a csatornákon. A szinkron nem tökéletes, de nincs nagy gond vele. Akinek nem jön be, nézze angolul.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz zoltanha #2411 üzenetére
Mert egészen biztosan az is, fordító alkalmazás. Sőt, szinte biztos hogy nem ember mondja a filmre rá a szöveget, mert amiket mond, azt jó érzésű ember nem mondaná, annyiszor és úgy.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
zelikocc
senior tag
válasz M3.Power #2461 üzenetére
Olvass vissza, nem 14 napot kell várni, hanem a 14 nap lejárta után még kb egy hónap, de minimum 2-3 hét.
Miután lejárt a 14 napos próba, még lehet nézni az adást 1 hónapig. Nekem nem dobta fel az app, hanem webes felületre jelentkeztem be egyszer random és akkor ott bedobta az 1900-as ajánlatot. Az 1200-ast nem tudom hogy kell, nekem már ez is megfelel. -
doc
nagyúr
válasz M3.Power #2459 üzenetére
Ez engem is erdekelne. En most mondtam le (ide is csak az ertesitok lemondasa miatt jottem most ), tekintetbe veve hogy egyre kevesebb musor nezheto egyre tobb problemaval (most mar a TV2-es Csengetett Mylord sem nezheto, ami egesz eddig ment...), nem erte meg a Black Friday akcio sem. De havi 1200-at azert meg forditanek ra. De nem latom sehol hogyan lehetne kapni egy ilyen ajanlatot :-/
Ha jol latom, ehhez aktivalni kell a 14 napos ingyenidoszakot, aztan lemondani?[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
Volt itt korábban szó a képarány problémáról. Most az RTL 3-on megy a Családi vakáció első része és 4:3 képaránnyal minden gond nélkül. Ráadásul ma még a minőség is korrekt. Lehet azért, mert volt egy Apple tv frissítés.
-
csƵ
addikt
válasz Steveboy0624 #2450 üzenetére
Hogy lehet? 26-án jár le a próbám. Full megérné 1200-ért, ha azt nézzük, hogy a telekom 2. box bérlése 1000Ft/hó. LOL
-
tobias40
veterán
válasz Steveboy0624 #2448 üzenetére
Nekem 1900 ft-t dob be.
A tieddel mennyi eszköz nézhető egyidőben? -
4Grider
nagyúr
válasz Steveboy0624 #2450 üzenetére
És minél többször leírjuk, annál nagyobb az esély rá, hogy le fogják zárni az ilyen jóárasításokat, hiszen annál könnyebben megtalálható lesz majd egyszerű keresők használatával.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz Steveboy0624 #2448 üzenetére
Vótmá. Le van írva, hogy lehet elérni kuponkód nélkül is.
-
Steveboy0624
újonc
Nem azért hogy dicsekedjek, de nekem az L csomagra 1200,- Ft az előfizetésem. Tökre meglepődtem, amikor egy kuponkód használata során belépéskor felkínálta az app ezt az opciót még novemberben. Éltem a lehetőséggel, rákérdeztem ügyfélszolgálatnál és azt mondták, hogy addig él ez az opció, amíg nem mondom le vagy nem váltok másra. Hát nekem EZ így maximálisan megéri!!!
[ Szerkesztve ]
Ez van.
-
veterán
Ha előfizetek abban az esetben tudom apple tv meg sima droidos vonalon is használni?
3njoy the Lif3
-
-
zelikocc
senior tag
Ezek a szerver címek honnan vannak?
Ahogy látom ukrán hostok címei.
Nekem azt írta a support hogy a varsói sweet tv speedtest szerverre mérjek single kapcsolaton sebességet.
Nem lehet hogy nekünk nincs közünk az ukrán hostokhoz? A sweet tv meg amúgy direkt porton elérhető a BIX-en, akkor mik ezek a címek?
Most megnéztem és TamaNET-en is hasonló mint telekom neten, de mindkettőn 35-40ms a Ping bár eléggé ingadozik -
trec12
addikt
Telekomhoz tartozik de minden tekintetben külön cég. Így akár az is elképzelhető, hogy az ismert Telekomos problémák ott nem jelentkeznek.
(Nálunk Digi mellett ők érhetők el, de Digihez képest min. dupla áron szolgáltatnak. Környező településeken szinte csak ők vannak ott még drágábbak. Erre felé mindenhol HFC a hálózatuk.)[ Szerkesztve ]
-
veterán
Már előre parázok, balatonlellén, mi lesz egy viszonylag noname szolgáltatónál /VIDANET/
3njoy the Lif3
-
-
devast
addikt
Csak mellesleg megjegyzem, hogy utóbbi időben a telekom routing/peering problémája kihat a sweet.tv-re is. Csúcsidőben szakadozik a stream, amennyiben éppen az adott csatornát az alábbi valamelyik ip-n levő sweet szerver szolgálja ki:
Tracing route to 178-209-82-13.mytrinity.com.ua [178.209.82.13]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms HAWAII.albi [10.12.1.1]
2 1 ms 2 ms 1 ms lo1.esr0-gyor.net.telekom.hu [145.236.238.115]
3 6 ms 6 ms 6 ms 145.236.133.100
4 6 ms 6 ms 6 ms 81.183.3.155
5 14 ms 11 ms 15 ms 80.156.161.104
6 12 ms 12 ms 12 ms 217.239.40.134
7 * * * Request timed out.
8 12 ms 12 ms 12 ms win-bb1-link.ip.twelve99.net [62.115.114.184]
9 23 ms 24 ms 23 ms ffm-bb1-link.ip.twelve99.net [62.115.137.202]
10 * * * Request timed out.
11 132 ms 135 ms 137 ms 62.115.53.3
12 134 ms 138 ms 137 ms 178-209-82-13.mytrinity.com.ua [178.209.82.13]
vagy:
Tracing route to 178-209-82-53.mytrinity.com.ua [178.209.82.53]
2 2 ms 2 ms 2 ms lo1.esr0-gyor.net.telekom.hu [145.236.238.115]
3 6 ms 6 ms 6 ms 81.183.3.32
4 7 ms 7 ms 7 ms 81.183.3.163
5 13 ms 13 ms 12 ms 62.159.61.98
6 * * * Request timed out.
7 11 ms 11 ms 12 ms win-bb2-link.ip.twelve99.net [62.115.114.182]
8 23 ms 22 ms 22 ms ffm-bb2-link.ip.twelve99.net [62.115.138.22]
9 * * * Request timed out.
10 129 ms 129 ms 135 ms vangroup-ic-378499.ip.twelve99-cust.net [62.115.53.2]
11 135 ms 140 ms 138 ms 178-209-82-53.mytrinity.com.ua [178.209.82.53]
De pl érdekes módon ha tőle jön a stream akkor más az útvonal, és oké:
Tracing route to 178-209-82-12.mytrinity.com.ua [178.209.82.12]
2 2 ms 1 ms 1 ms lo1.esr0-gyor.net.telekom.hu [145.236.238.115]
3 6 ms 6 ms 6 ms 145.236.133.100
4 6 ms 6 ms 6 ms 81.183.3.153
5 11 ms 11 ms 11 ms 80.156.161.104
6 12 ms 11 ms 11 ms vie-sb6-i.VIE.AT.NET.DTAG.DE [217.239.40.142]
7 130 ms 139 ms 135 ms 178-209-82-12.mytrinity.com.ua [178.209.82.12]
Írtam supportnak, bár nem tudom a tenyeres talpas level1-es mit fog tudni ezzel kezdeni...
-
mexel
veterán
Sziasztok. Az miért lehet hogy a sweet egy eszközön enged belépni, működik, és egy másikon is szeretnék de ott errort ír. Csak ez a 2 eszköz van amire belépnék
-
veterán
Na jól van akkor csak használható lesz ez. Igazából nekem a nyaralóban levő tv hez kell, szóval nem állandó lakhely...
1stVikman: biztos van rajta csak nekem nincs kábel a tv körül szóval csak a wifi játszik.
3njoy the Lif3
-
trec12
addikt
-
NyMRooD
őstag
Nekem 807/12 van ugyan ebben a méretben, az app tökéletesen működik, a kép minőség szempontjából azért látszik 1080p esetén is, hogy nem 4K, de ez így van LG ips tv-n is, azon volt anno upc kábel és telenor mytv is, nem érzem azoktól rosszabbnak. De van próba időszak, szóval szvsz teszteld le.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
veterán
SAjna nincs más opció, csak wifin tudjuk majd használni.
Ez a TV: PHILIPS 55OLED819/12 OLED Ambilight 55 nah mindegy, akkor úgy látom puding próbája az evés lesz.
Le kell teszteljem, melyik fog beválni.3njoy the Lif3
-
4Grider
nagyúr
Minőségre nekem a MinDigTV Go jött be a legjobban, de iszonyat gáz az androidos appja. Közel használhatatlan. Az ittott egyszerre egy tv-n futtatható. A Directone minősége rosszabb mint a sweet-é, de a leghasználhatóbb az appja.
És nekem nagyon nem jött be egyetlen tv wifi adaptere sem, a tv-k ethernet adapterét kell használni, az a tuti. -
totron
addikt
Fos, de legalábbis kompromisszumos mind, a Tarr az igazi minőségre. A többihez kell az értelmezhető képjavító/skálázó algoritmus, ami ugye tv-függő. De ezt te tudod, te ismered a tévéd, meg magad, hogy általában milyenek az igényeid. Nem rossz a Sweet, nemzetközi. Ennek ellenére túl nagy időtávra nem terveznék vele. Van amíg van.
-
veterán
Hi all,
Bele olvasgattam a topikba de csak bizonytalabb lettem. 55colos philips 4k android tv re szeretnék valami ip tv előfizetést. 2 Tv lenne használva.
Mi a helyzet ezzel a sweet-el? Érdemes kipróbálni?
Látom van aki a direct onera esküszik meg van aki az ittott Tv re...
Wifin kapcsolódik a tv az 500as netre.[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok,
Regisztráltam sweet.tv-emre, de csak ez a 6 adás van. Mitévő legyek?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
zoltanha
csendes tag
Sziasztok !
Az ingyenes TV válogatások is nagyon jók, mert ha szeretsz egy tematikájú műsort akkor elég sokáig tudod azt nézni. Igaz a magyar nyelv néha olyan mintha valami Google fordító lenne .
-
urgoz
aktív tag
válasz boborján2 #2408 üzenetére
Nem tudom, hogy más szolgáltatóknál hogy van, mert nekem csak ez van. De volt régen Telenor MyTV-m, abban meg tudták oldani. Igaz nem dinamikusan változott a felbontás, hanem bele volt kódolva a kép két oldalába a két fekete csík 4:3 SD adásnál is, pont úgy, mint a HD adásoknál. Hogy már így kapták a tartalomszolgáltatótól, vagy ők kódolták bele, azt nem tudom, de sose volt a képaránnyal probléma. Nyilván ez kevésbé elegáns megoldás, mint a dinamikusan változó képarány beállítás, mivel az amúgy is alacsony felbontás mellett egy csomó kihasználatlan pixelünk lesz, de a semminél jobb. A semminél pedig még az is jobb lenne, ha lenne egy gomb, amivel válthatna a user manuálisan az appban. De itt még erre sincs hajlandóság, te meg csak nézd a köpcös, lapított fejű embereket a balázssóban...
-
boborján2
aktív tag
Ismét képarány kérdés.
Szakértő válasz a technikai csapattól:
"Vannak bizonyos csatornák ,amelyeken egyes műsorokat más képaránnyal sugaroznak és ennek a képarányán nem tudunk változtatni"
Újra bebizonyították ,hogy amatőrök társulata üzemelteti ezt az egészet
[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
Vasárnap este 5 perc alatt válaszoltak az e-mail-re.
Most speedtestről kérnek képet úgy hogy a sweet tv varsói szerverére mérek single kapcsolattal az Apple TV-ről.Most egy újabb e-mailben videót is kértek a hibáról. Azt még nem tudom hogyan fogom kivitelezni lévén hogy random jön elő.
-
kano
nagyúr
Az tényleg talán jobb lehet. Használom a SwiftKey - t is, de mindig megy vissza a Gboard.
-
kano
nagyúr
válasz 4Grider #2402 üzenetére
Hihetetlen, hogy ez a T9 ennyire ki tud cse...ni velem....
Szóval ez lett volna:
"Nem is úgy hirdetik, hogy minden visszanézhető!"
Bocsi, nem vagyok disgraphia-s, de béna vagyok ezzel a google bill-el. Nincs jobb ennél, ami tudja a gesztusokat is?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Mármint "visszanézhető".
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB