- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
elofizettem en is, kulfoldon hogy tudom hasznalni vpn nelkul?
uk-ban elek ott hasznalnam
koszonom szepen! -
A Telekomos probléma még fennáll?
-
Bence01
tag
Sziasztok,
Van arra mód hogy bármelyik élő adást meg lehet állítani vagy visszatekerni? Esetleg kodiban valami alternatív pluginnel? -
4Grider
nagyúr
-
boborján2
aktív tag
Értsd jól. A streaming VOD anyagok tömörítésének ideje több óra/film.
Egyébként az 1perc az azért sok. Mármint sok késés.
Tv adásoknál 10 mp , nagyon max 15mp lenne a normális.
Ultragáz amikor az UEFA hivatalos oldala már jegyzi a gólt , amikor a sweet miatt még nálad a kanyarban sincs. -
vampire17
addikt
válasz
boborján2 #3254 üzenetére
igen, regen, zsenge ifjukoromban meg nyomtam a DVD9 to DVD5 convertet , aztan VHS hang raheggesztese.... (nem csak sajat celra
) CCE 9pass meg megvan az emlekeimben
Nyilvan az mpeg2, de a lenyeg ugyanaz volt.
(emlekszem, "bizonyos korokben" aki anni nem Cinema Craft Encoder-t hasznalt, legalabb 6 menetben, azt nem neztek semmibe semAki valami 2 kattintos "csodaprogramot" hasznalt, azt kineztek... )
-
boborján2
aktív tag
válasz
vampire17 #3253 üzenetére
CBR és VBR csak a bitráta dinamikáját szabályozza, nem a tömörítés menetét vagy "minőségét". Mindkettő lehet egy- vagy többmenetes.
Kicsit beleásod magad mélyebben egy ffmpeg-be és magad is tesztelheted ,milyen látványos különbségek tudnak lenni azonos bitrátán CBR vagy VBR-en, ha 1 menetben vagy több menetben tömöríted ugyanazt.
-
vampire17
addikt
válasz
boborján2 #3252 üzenetére
a VBR vs CBR re gondolsz gondolom. Igen, termeszetesen sokkal szebb a kep CBR ben, azonos bitratan.
Az altalam megadott ertekek CBR re vonatkoztak. (mrmint a 8.5 es 15 mint high es ultra high)
Nyilvan a VBR nel a max a donto , ez azert BL ripnel is ritkan magasabb 15-20 mbit nel... Nyilvan videotol fugg (sotet vilagos reszek, dinamikus mozgas etc...)
-
boborján2
aktív tag
válasz
vampire17 #3251 üzenetére
A hasonlatod nem állja meg a helyét. A streaming szolgáltatók – és ugyanígy a Blu-ray – tartalmai erősen optimalizált, előre tömörített anyagok. Ezeket nem valós időben kódolják, hanem sok menetben, akár képkockánként kioptimalizálva, hogy a lehető legjobb minőséget hozzák ki adott bitrátából.
Ezzel szemben a live stream valós időben történik, ahol nem fér bele ennyi finomhangolás. Még ha ugyanaz is a kodek (pl. H.264), a 9 Mbit egy streaming platformon és egy élő adásban teljesen más vizuális eredményt ad.
Ezért nem lehet egy az egyben összehasonlítani a kettőt – a bitráta önmagában nem árulja el a teljes képet. -
vampire17
addikt
Legtobb sport ado 50 fps lett igen, illetve szepen lassan tobb ado bitrataja is elkezdett feljebb kuszni, nem csak a sport (meg is latszik amugy rajtuk) Viasat 3, AXN mar 6 Mbit korul vannak.
Az ismeretterjeszto csatornakat is feljebb csavartak, Discovery, Natgeo, Animal Planet etc... mind atlag 6 Mbit. De van olyan, (Discovery) ami mar kozel 7 Mbit.
Az ajanlas amugy 1080p felbontashoz olyan 8 Mbit korul van. (ez mar a High szint. ez folott mar csak az Ultra high van)
Összehasonlitaskepp, egy atlagos Webrip valamelyik streaming szolgaltatasrol olyan 7-9 mbit kozott szokott lenni, egy atlagos Blu-Ray rip olyan 12-15 Mbit (ennel feljebb h264-el mar nem szoktak menni, mert nincs ertelme)
-
urgoz
aktív tag
válasz
dethroner #3248 üzenetére
Pont ma délelőtt mókoltak vele. Akkor kb. 15 fps volt
Most úgy látom, hogy minden sportcsatorna 50 fps.
Remélem nem megy a minőség rovására, mert ehhez bitráta emelés is dukálna. A legtöbb csatornán ez meg is volt, 6700 kbit/s, de a Spíler1-en maradt 4700, meg is látszik rajta... -
dethroner
veterán
Samsung app-on nézem, és eddig csak az M4 volt 50 fps, de most meglepődve láttam hogy a sport1-2 is. Mennyivel másabb így focit nézni
-
kano
nagyúr
Köszönöm!
Ma már nekem is látszódik, de tegnap pont akkor nem. -
kano
nagyúr
Nektek látszanak most a profilban az eszközök? Nekem azt írja csak, hogy "Csatlakoztatott eszközök: 1 az 4 eszközből", de nem tudom őket kezelni és nem látom az eszközöket (jelenleg 1db-ot).
-
Dragon8200
csendes tag
Köszönöm a választ
-
szaboi6512
őstag
Volt már ilyen nekem is.
Urban vpn-el kapott új emailt.
Akkor már rendben volt. -
hdavidka
csendes tag
válasz
Dragon8200 #3240 üzenetére
Az elmúlt időben rengeteget változott az Sweet TV API, az email-es bejelentkezéshez egy google-ös recaptcha szolgáltatásból is kell tokent igényelni.
Ha a kodi plugint egy kicsit továbbfejleszted, akkor abból ki tudod szedni a neked kellő adatokat, viszont minden generált link csak 3 óráig lesz érvényes, utána meg kell újítani. -
Dragon8200
csendes tag
Még próbálkozom a dologgal, felraktam a python 3.9.0 verziót ahhogy Hege szépen leírta.
python 3.9.0 verzió telepítése
https://www.python.org/ftp/python/3.9.0/python-3.9.0-amd64.exe
(installálásnál az add to path rész mindenképp legyen bejelölve!!)
utána már mehet a cmd ablakba apip install requests
El is indul kéri a Sweet email cím és jelszót és állandóan ezt kapom még másik ip címmel is. [kép] -
Dragon8200
csendes tag
válasz
szaboi6512 #3238 üzenetére
Köszönöm szépen le is töltöttem ki fogom próbálni.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Dragon8200 #3237 üzenetére
-
Dragon8200
csendes tag
válasz
szaboi6512 #3236 üzenetére
Az jó lenne, hálás köszönet érte.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Dragon8200 #3235 üzenetére
Hege erre is csinált működő megoldást...
Ha kéred megosztom veled, tárhelyen már nem található!
-
Dragon8200
csendes tag
Rendben köszönöm a választ.
Jó lett volna VLC-vel is lehetett volna nézni.
-
hdavidka
csendes tag
válasz
Dragon8200 #3233 üzenetére
Jól fogalmaztál. Amit a Kodi generál 2 file, az csak az IPTV simple számára értelmezhető.
-
Dragon8200
csendes tag
Sziasztok! Lényeg az hogy a Sweet tv csatornalistáiból Kodi Sweet tv adonnal csináltam egy m3u8 listát amit vlc-vel szeretnék nézni. Legenerálja a 2 db fájlt epg és iptv, viszont abban m3u8 fájlban ami legenerálodott abban hiányoznak a hls linkek, vagy stream linkek amivel nézni lehetene a tv csatikat, png link az van a fájlban. VLC-ben megjelenik a tv lista de nincsen mögötte stream. Lehet hogy nem jól fogalmaztam akkor elnézést. Köszönöm a választ. [kép] [kép]
-
k_imre
tag
válasz
enginev3.0 #3227 üzenetére
Köszi, simán nekem is működött.
-
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #3103 üzenetére
@kisapa Már
nincs, de nagyon sokáig benne volt mindhárom.
Nekem benne is maradt.
-
kisapa
senior tag
válasz
szaboi6512 #3103 üzenetére
Szerintem a HBO nincs benne a 6000Ft-ban.
-
seger
addikt
válasz
enginev3.0 #3227 üzenetére
Köszi
-
seger
addikt
1200as ajánlat már nem működik?
-
hdavidka
csendes tag
Megint változott a SweetTV API, a javítás már elérhető:
[link]Mostmár QR kód és a mobil app segítségével is be lehet lépni!
-
vampire17
addikt
Meg egy utolso Off tarr temaban atzan befejezem: https://drive.google.com/drive/folders/11PvGznrUkrqsOnj0InOH-0s4e-l91q3W
Itt valaki rakott fel mintakat stream minosegbol.
-
Szerintem a Tarr témával inkább menjetek át ide:
Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
vagy
Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest