- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- YouTube
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Mozilla Thunderbird
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
#70869248 #10887 üzenetére
Mikor indul a verseny?
Hankook 24H DUBAI 2020
Január 10. 15:30-kor (helyi idő szerint is)? -
feri1014
senior tag
válasz
#70869248 #10095 üzenetére
Most a sárga zászlók indokoltságáról lehet vitatkozni, de ez a piros zászló teljesen érthető. Több helyen is már nagyon komoly mennyiségű víz van.
erahurka: Ovál versenyeken sokkal nagyobb a tempó és az autók jelentősebb kisebb leszorítóerővel mennek. Vizes pályán 1 kör alatt eltűnne a mezőny.
-
Ventur@
senior tag
válasz
#70869248 #9887 üzenetére
Visszasírom a régi TC korszakot, még a BMW-vel, Leon-nal, Chevy-vel, Volvo-val, Lada-val. Emlékszem, hogy milyen jó versenyt mentek Donington-ban. Ribero azt nyilatkozta, hogy azért nem mennek az angol földre, mert hogy így is rengeteg túraautó verseny van ott. De könyörgöm van a mezőnyben egy Shedden, Huff, Muller, Tarquini, akit az angolok ismernek és lenne néző is. Nem az üres lelátókat látná az ember, mint ebben a két csodás kínai fordulóban.
Amilyen jónak ígérkezett a szezon, annyira mélyrepülés lett és gyenge is. Közvetítés is a nevetséges szinten van, büntetésekről ne is beszéljünk. Ma is vége lett a versenynek és Guerrieri-t utólag büntették meg, mert kiugrott a rajtnál. 20 kör nem volt elég erre, hogy eldöntsék. Komolyan a TCR International alatt azonnal tudtak dönteni, mióta az FIA is belépet, csak szerencsétlenkednek. Tény, hogy az International alatt is születtek érdekes döntések, de volt azonnali döntés, nem az hogy a futam után majd lesz valami.
Áh...mindegy. Megint csak kipuffogtam magam
.
-
Male
nagyúr
válasz
#70869248 #9206 üzenetére
SPOILER:
Hm, 4. helyről 3.... reggelihez elkezdtem nézni, próbálkozott egy előzéssel többször, azt hittem legalább így lett harmadik, de nem, az első defektet kapott, és elment mellette a mezőny.... aztán elfogyott a reggeli, így a végére ugrottam, a sorrend az elejében megegyezett az akkorival, szóval gondolom nem volt előzés. -
válasz
#70869248 #8329 üzenetére
Meg. Az valami irgalmatlan mennydörgést művel. Nem is volt egy súlycsoportban a többivel (bár sajnos elég kevesen voltak, a második vagy harmadik körben meg elfüstölt az egyik 962 a célegyenes végén). Elképesztő egy dög.
De megvolt a 935 simi is, meg a Lancia Beta Montecarlo turbo.
Nekem ez a három (az M1-gyel együtt) volt a legnagyobb dolog kint. Azért a Batmobilok se voltak rosszak, meg a többi. Nem pláne a GT40.
Alig várom, hogy versenyezzenek holnap.
-
-Mike-
addikt
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
#70869248 #8241 üzenetére
Hát, de nem, micsoda megfogalmazás ez.
Mintha ő lenne egyedül a bolygón, aki ennyi idősen ilyen teljesítményű autókat képes lenne elvezetni.
Ennyi erővel mondhatnám én is, hogy amikor vezettem a 430 lovas Panamera-t "huzamosabb ideig nagy tempóban", akkor most királynak kellene lennem, vagy nem értem, mert micsoda teljesítmény?!
Kb. "20 ezer" más pilótát tudnék mondani, aki ilyen autót elvezet!
De, hogy ne menjünk túl messzire, szerintem itt bármelyikünk eltudná vezetni ezt az R8 LMS autót pár körös bemelegítő után!
Néha, azért sajnálom, hogy nem adatott meg az, hogy apám kőgazdag legyen és finanszírozza az autókázós hóbortomat, mint a magyar autósportban sokaknak!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
#70869248 #7877 üzenetére
Az a gond, hogy a Monteiro sem lesz lassú a ringen, sőt. Szerintem hiányozni fog az a 2. hely, amit kényelmesen behúzhatott volna. Félő, hogy már ezen elment. Ez már nem csak rajta múlik, ide kell egy Monteiro hiba vagy egy technikai hiba.
A legnagyobb gond viszont:, hogy ez a cím már majdnem sz*rt sem ér, mert olyan gyenge fos a széria. * Ha meglesz, ha nem, a lényeg az, hogy hova tovább. Hova tudnának átmenni? Monteiro, Huff, Norbi, és még 1-2 tag.
Innen menni kell, utána pedig, ha fent marad a sorozat, akkor a Coronel megnyerheti a VB-t a fordított rajtráccsal. Lesz kb 8-10 autó az egész szériában, abból is némelyik old-timer.* Én láttam, amikor összeértek, hogy vége, nem fordul, és ki is nyomtam a tv-t. Csak a Norbi miatt nézzük, ez az igazság. Ha nem itt menne, akkor kizárt, hogy 1 futamot megnéznék. A Zengő is ultra sz*r, nem érdekel, hogy hányan esnek ki előlük.
-
Male
nagyúr
válasz
#70869248 #7864 üzenetére
Szerintem erős menekülés volt ez a részéről... az előző körben mögötte még bőven volt hely a köv. autóig ( sajnos nem emlékszem most, hogy ki ment mögötte
), aztán hirtelen megérkeztek rá, így ha nem próbálja meg minél előbb az előzést, akkor hamar, talán már az egyenesben bukott volna 2 pozíciót.
Sajnos ezeken megy el idén a VB
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#70869248 #7872 üzenetére
meg lehetett volna, ha banán tudna legalább minimális mértékben kocsit vezetni.
előző szezonban már bizonyította, hogy nincs helye ebben a sportágban. tudnia kellene, hogy akár belső akár külső iven más autó is lehet a pályán a kanyarban. ha szándékos lett volna, megérteném, de azt nyilatkozta, hogy nem látta! nem látta, hogy már mellette, előtte volt másik versenyző? fél szemére vak ez a majom?
magam részéről páros lábbal rúgnám ki a francba, annyi hülyeséget csinált, és csinál.
-
DS39
nagyúr
válasz
#70869248 #7864 üzenetére
bár túraautóban nem vagyok otthon csak ezeket a futamokat nézem, de F1-ben ezen a pályán belülről ott nem nagyon szoktak előzni, inkább kívülről körbeautózás a jellemző, ha nagy a tempókülönbség, itt is ezt lehetett volna, ha már... de felesleges volt, no, a célegyes végén tisztábban lehet próbálkozni, vagy a következő sikán előtt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#70869248 #7464 üzenetére
igen, sztem is ezt kellett volna tennie. sőt még a 2. helyet is be kellett volna áldozni, ha még ő is gyorsabb. kajak gyorsan fel kellett volna mérnie, hogy ki lesz golyózva. oké, tudom, ő nem látja a helyzetet kivülről, nomeg vezetésre is figyelni kellett, de ezért ül Norbi ott, ahol, és nem én.
és sztem a honda a 3. helynek is örült volna, látva az erőviszonyokat.
-
guftabi96
addikt
válasz
#70869248 #6532 üzenetére
Az a kellően gyors és tapasztalt versenyző jelezte is Zengőnek, hogy jönne, de ahogy ő fogalmazott: "nem tartott igényt a szolgálataimra"
Két tapasztalatlan versenyzővel nem hiszem, hogy többre fog menni.
Ficza nem fakezű, újoncnak én is őt választottam volna, mert ment már legalább erősebb túraautóval.
Nagy Daninak viszont lényegében egy 100 lovas Suzukiból kemény lesz átülni. Tudom, hogy ment TCR-ben is, de azért nincs akkora tapasztalata -
a_tesz
Korrektor
válasz
#70869248 #6532 üzenetére
egy kellően gyors, és tapasztalt versenyző+ mellette egy tehetséges Magyar lett volna az a lap amit én jó húzásnak tartanék.
Csak ezzel meg az lett volna a baj, hogy nem tudott volna annyi pénzt magával hozni senki, hogy ebből a bizonytalan helyzetből kirántotta volna a csapatot, így viszont nyilván nem is volt opció senkinek (pl. Coronel, aki mindig mondta, hogy ő szívesen jönne, de neki is voltak bizonytalanságok még így is az indulásában, nem hogy ha még úgymond egy csapattársat is "el kellett volna tartania"). Legalábbis szerintem ezért lett így, bár ezt a két autóval indulást így két újonc magyarral nagyon nem értem...
-
a_tesz
Korrektor
válasz
#70869248 #6256 üzenetére
Hát nekünk mesélte a teszt után, hogy másfél kör annyit kivett belőle, mint kétszáz egy akármilyen kasznis autóval. Egyszerűen más kategória, más terhelés, erre csak úgy lehet készülni, ahogy végigjárják az utat, gokart, szárny nélküli formula, aztán szárnyas, aztán nagyobb motor, stb... most neked magyarázzam?
Hát ő nagyon nem ezt az utat járta, de ahhoz képest szerintem bárhol indult, megállta a helyét. Én csak azt sajnálom, hogy mindenhol arra megy ki a játék, hogy hogyan lehet még több pénzt kivenni egységnyi befektetésből...
Azt már szinte félve teszem hozzá, hogy nyilván jobb Michelisznél, minden megmérettetésen előtte végzett. Michelisz Norbi ellen se szeretnék beszélni, hiszen csak "ponzorpézekből" nem lehet eddig jutni, de én már akkor se értettem, hogy miért nem Kiss Norbival csinálja Zengő a WTCC projektet, és ha most nem őt választja, akkor biztos vagyok benne, hogy olyanok tolják pénzzel hátulról, akiknek nem az eredmény számít...
-
A Zéé
addikt
válasz
#70869248 #6217 üzenetére
pedig szerintem az megy sajnos. Van valamicske nevük a versenysportban, de ott van a ROAL, a Bamboo, az Engstler Motorsport, a Campos és még ki tudja hány csapat, akinek nagyobb nevük van, mégis a pilótáik szponzori lehetőségeitől függnek.
Komoly szponzor nélkül senkinek nem megy, és ebbe mi nem látunk bele. Én mindenesetre örülök annak, hogy magyar versenyzőt akarnak maguknak. M4-es riportot nem láttam, most olvasom csak, de egyértelmű, hogy megvan az új pilóta (pilóták), a kérdés csak az, hogy ki mögött van komolyabb háttér, vagy a főszponzor (marad a MOL?) ki mögé áll be. -
-
Ventur@
senior tag
válasz
#70869248 #5105 üzenetére
Új felfüggesztés! Na most én csak egyre lennék kíváncsi, hogy ez az-e amit már korábban is bevetett a Honda - és nem működött - vagy valami új cucc. Mert ha ez az - és ugye Zengőék nem kapták meg - akkor ez az összetett 4. hely még nagyobbat szól a gyári csapattal szemben
.
Nagyon várom már az új híreket, de Isten lássa lelkem a legjobban egy félgyári Zengő Motorsportnak örülnék 2015-ben
. 2 autóval: Michelisz - Ficza kettőssel
.
-
Integra
titán
válasz
#70869248 #5101 üzenetére
ugyanezt tenném, még ha ennek van a legkisebb esélye is.
norbi a zengőékkel nőtte ki magát, és fordítva. együtt ilyen jók, együtt ilyen ügyesek, ez adja az erőt és a szenvedélyt. tartok tőle, hogy sem norbi, sem zengőék külön-külön nem lennének ilyen teljesítményre képesek, azonnal semmi képpen sem. és ha a honda megérti, hogy hogyan működik egy család és milyen potenciál van bennük, és mernek olyan merészek lenni, vakmerőek, mint régen, akkor talán megtolhatnák zengőék szekerét. nem hiszem el, hogy a tények és az év ismeretében ne bólintanának elismerően mélyet zárt ajtók mögött feléjük.
de a nap végén a pénz dönt, úgyis. szeretném hinni, hogy van még, hogy nem így van mindenhol és van közös nevező. -
Integra
titán
válasz
#70869248 #5097 üzenetére
van hát, és ezt a honda is látja, tudja. de zengőék nem terveznek és építenek autót sajnos. tehát csak kaphatnak mindent készen, ami meg a jastól jön és ez a jas számára bizony nagy fegyvertény. így lehet egy csapat gyári csapat? és bizony nincsenek millio eurós pénzek mögöttük. csak akkor lehetne, ha a honda is támogatná őket.
azért megnézném, hogy ha zengőék építhetnének egy autót, akkor az milyen lenne. azt nem hiszem, hogy ebben az országban ne tudnának összeszedni egy komoly, ütőképes szakértelmmel rendelkező gárdát hozzá. persze ez megint hosszabb történet. de autót építeni a semmiből..
ez van basszus, a szív mond valamit, az ész, a realitás meg tök mást -
callmeakos
veterán
válasz
#70869248 #5097 üzenetére
Szerintem is az lenne a legjobb, ha nem is gyári, de legalább normális félgyári és két autós csapattá tenné a Zengőéket a Honda. És akkor hozhatnák Ficza Ferit Norbi mellé. Vagy Kiss Norbit, látván hogy lerendezte a népet a lesajnált Alfával az ETCCben év elején. De erre vajmi kevés esély lenne.
-
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
#70869248 #4528 üzenetére
Ez az igazi probléma a privát autóval, ha mellette van gyári csapat is. Az utolsó lépcsőhöz nem elég a privát autó, nekik kellene építeni az autót, amihez egy gyár adna autót, motort és pénzt, akinek Zengőék és Norbi lenne a prioritás. Vagy Norbinak kellene bekerülnie gyári csapatba, de úgy, hogy ő legyen az első számú, és Zengőék meg folytathatnák egy másik magyarral, amolyan utánpótlást létrehozva.
Nem tudom, hogy miért a JAS-t nyomatják, és miért nem nyomnak bele a WTCC-be dupla ennyi lét. 10.000km-t kellett volna nekik is tesztelni, már rég minden létező állítási lehetőséget ki kellett volna próbálni még az első futam előtt.
-
Integra
titán
válasz
#70869248 #4416 üzenetére
mit vársz egy mcpherson első, lovaskocsi rúd hátsó butafutóműtől? én nem sokat... hol vannak már a régi szép idők, ahol egy civicben is a legjobb dw futomű volt elöl-hátul.... és most ebbe az autóba raknak turbo motort fwd-hez... inkább adják nekem a motort és a váltót, oszt bepattintom az intimbe, legalább jó kasztniban lenne.
-
L4rs
tag
válasz
#70869248 #2532 üzenetére
Meg is értelek meg nem is.
Szerintem is az "igazi versenyautó" nem "elsőkerekes". De megfejelném azzal, hogy nem is pöttöm, zümmögő, egyhatos motor-nak kellene megforgatni azokat a kerekeket, hanem valami elélvezős, rotyogós V8-asnak. Mert nekem az tetszik.
De ettől még a WTCC mégis jól van így, ahogy van. Ha a fentebb írtat szeretném nézni, akkor keresek olyat, ahol teljesülnek a leírtak. Kell ilyen is, olyan is. A gokartnak, a Suzuki kupának és az F1-nek is van jogosultsága, mert mindenhol ott vannak a gyártók, a versenyzők, a sponzorok és a nézők is.
De azért ha már adják a TV-ben, pláne ha el is jönnek kis országunkba, csak megnézem a WTCC-t is, mert a maga nemében állat. Arról nem is beszélve, hogy van egy nem is akármilyen magyar versenyő a sorozatban.
Lassan már zavaróan nagy lesz a választék. Találjuk már meg a leginkább tetszőt magunknak. -
!Overdose!
őstag
válasz
#70869248 #2532 üzenetére
Tökéletesen igazad van, én is jobban örülnék, ha csak RWD autók vennének részt a sorozatban, de ameddig ez nem így van, addig azt fogjuk látni, hogy egy jó képességű pilóta majd' 90 fokos szögből is visszahozza az FWD-t és néhány hellyel hátrébb visszakapcsolódik a versenybe. Ez így nem fair.
-
Cobb
tag
válasz
#70869248 #2142 üzenetére
Ha meg akar maradni a mezőnyben, pontot szerez!!!A Versenyzés Nála csak a pénz kérdése...!Nagyon örültem volna,ha behozza a 10. helyen.Kettő hónap alatt rendesen elintézte, hogy ennyire megváltozzon a véleményem róla...!
capulet75 :
Tényleg csendben kérdezd meg mert van bőven........!!!!!!!
-
wildrain
addikt
válasz
#70869248 #1963 üzenetére
Akkor ezek szerint akkor sem jöttél volna a célegyenesbe, ha tudod, hogy van hely?
Annyiban egyébként jó a sikán, hogy az a tribün van talán a legközelebb az autókhoz, szinte már karnyújtásnyira vannak, és a sikán miatt még akció is akad, majdnem annyi, mint a célegyenes végén. Nem rossz hely, nekem is az egyik kedvencem, de a célegyenes a boxutcai történések (például Norbi, Wéber, Zengő Zoli integetések stb.) miatt szerintem jobb. Valahogy úgy érzem, hogy a célegyenesben ülve jobban benne vagyok az eseményekben, míg a sikánnál csak azt hallom, hogy valaminek nagyon örülnek ott a célegyenesben, de ha nincs kivetítő, akkor akármi is lehet. Mindegy, máshogy gondolkozunk erről, ennyi.
Azért jó lett volna bandázni, de nem gondoltam, hogy kint vagy. Majd jövőre felhívlak.Remélem, lesz egyáltalán, mert valahol egy kommentelő azt írta, hogy jövőre már nem lesz WTCC nálunk.
Azt tudja valaki, hogy hányan voltak kint? Hány jegyet adtak el? Tavaly hetvenezer emberről beszéltek, és szerintem idén többen voltunk, mégis csak néhány tízezret említenek, ahol egyáltalán beszélnek a létszámról. -
wildrain
addikt
válasz
#70869248 #1945 üzenetére
Hát akkor bocs, hogy lehülyéztelek magamban.
Ugyanis átnézve a boxutca épületei felett, látva, hogy ülnek a sikánnál, arra gondoltam, hogy elég hülyének kell lenni, hogy valaki önként kimaradjon a hangulatból, meg gondolom ott nem volt kivetítő sem.
Egyébként nem lett volna esélytelen a célegyenes, ahogy írtam, voltak szabad helyek. Ha nem egy ötfős csoport akart volna leülni egymás mellé, hanem csak két ember, akkor még válogatni is lehetett volna. Pl. mellettünk is volt még hely mindkét oldalon, ha jól emlékszem, pedig ahogy már írtam, a legjobb helyen ültünk, pont szemben a Zengő boxszal.
Ja, és ami egész hétvégés poén volt:
Mellettünk egy srác mondja a társának, amikor a gridgörlök kijöttek: "Nézd, most jönnek a pólpozisön csajok!"
Szombaton meg kifelé menet két szembejövő beszélget meglátva a Medical car feliratú autót: "Nézd, ott a medicin car!" -
wildrain
addikt
válasz
#70869248 #1934 üzenetére
Te is kint voltál? Hol?
Mi a célegyenesben, pont a Zengő garázzsal szemben. Már tavaly is ott ültünk, és baromi jó volt. Egyrészt látni, amikor ide-oda mászkálnak a boxutcában a versenyzők, lehet éljenezni, amikor előkerülnek a garázsból a mieink, másrészt a kivetítő miatt teljesen képben van az ember a versennyel kapcsolatban. Habár tavallyal ellentétben most a célegyenes végén is volt kivetítő, ha jól tudom. Hely még maradt egy kevés, de azért eléggé tele volt a lelátó, a lépcsőn viszont nem ültek. Nálunk is felugráltak az emberek, pontosabban amíg tavaly csak felugrálás volt, amikor Norbi elhaladt, most asszem mindkét versenyt állva néztük végig. Egy kicsit sem zavart, ahogy a kürtök sem, inkább örültem neki, ez is hozzátartozik a hangulathoz. Az a pillanat leírhatatlan volt, amikor elrajtoltak, és ott előttünk kerülte ki a Seatokat, mintha azok csak állnának, és közben mindenki üvöltött örömében.
Az AutoGP autók ha már kettő haladt el előttünk, akkor olyan hangereje volt, hogy már csiklandozta a dobhártyámat a hangerő. Volt egy pillanat (asszem, amikor Norbi az egyes kanyar után az élre állt), amikor a nézők hangereje is tudta ezt a csiklandozást produkálni. -
ruti
Közösségépítő
válasz
#70869248 #1429 üzenetére
szerintem sem kell itt iszonyat fizikai károkat keresni...
éppen eléggé kizökkentette Norbit, amikor észlelte, hogy valami nem stimmel,
ezen a szinten egy fikarcnyi kihagyás súlyos pozíciókba kerül, ezt nem kell nektek ecsetelni, láttatok már pár versenytkiesni a ritmusból bármi miatt súlyos tizedeket jelent, és ehhez nem is kell konkrét vezetői hiba, elfékezés, rázókő, stb... hanem elég egy pici figyelem-elterelődés
-
Integra
titán
válasz
#70869248 #1429 üzenetére
pontosan. ez leginkább a futómű töréseknél látszik, mikor csak éppen, hogy koccannak az autók, de mégis dnf a végeredmény.. mert a futómű elem rázókőre és minden másra terhelve van, tesztelve van, de arra, hogy valaki adott irányból erővel hasson rá, ami nem rendeltetésnek megfelelő erőbehatás, pl belemegy egyik a másikba, arra nem és máris törik bármi.
-
Z0C!
őstag
válasz
#70869248 #1410 üzenetére
ezt a képet megnézve elgondolkodom, hogy mi az amit ez a csóró galamb szétzúzhatott?...valamit tuti..
gondoltam légszűrőre, vagy hűtőre... -
szatocs
őstag
válasz
#70869248 #1197 üzenetére
Szerintem is ő kéne ebbe a mezőnybe. Ő olyan Mulleres, pöcköl, tapos, gyors. Ha máshogy nem, M. Norbi mellé, de akár a mezőnybe, akárhova. Csak ő mintha valamikor elvágta volna magát Zengőéknél.
Engstler-ék meg ha ezt az évet veszik figyelembe, mint versenyhez való rutintalanságot, nem állna jól a helyzet Norbi.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
#70869248 #1164 üzenetére
azért az öreg szépen felvezette a vonatot...
ha esetleg jövőre rendes autóba kerül, komoly tényező lesz Tarquiniviszont Poulsen tisztes távolságból követte a vonatot, nem kockáztatott feleslegesen
látta, biztos a 2. hely Y-ban, nem fog összeakaszkodni Turkingtonnal, akinek puskaporos volt a se..e mindkét futamona hatos fogatban Coronel is kapott egy olyan hátsó-oldalsó koccot, amitől Norbi beforgott...
akkor ő mitől tudta megfogni??? megint nem volt szerencsénk?!?!Norbi -23 pontban van, ez SOK sajnos
a makaói utcai pálya nagyon nagy kockázat mindenkire nézve egyaránt -
Oliverda
félisten
válasz
#70869248 #562 üzenetére
Tőled? Na ne röhögtess.
Gondolod nem láttam még álló rajtos WTCC versenyt?
Az pedig hogy nem tudod rendesen értelmezni az írott magyar nyelvű szöveget már nem az én hibám. Hozzáteszem ez már a sokadig alkalom, hogy ezt lehet érezni.
szatocs:
Az sajnos biztos hogy "kissé" lenézik még. Bár az ilyen megmozdulásokért inkább a többi elkövetőt kellene lenézni.
-
Oliverda
félisten
-
aesir
veterán
válasz
#70869248 #515 üzenetére
Kicsit elfogult vagyok Norbival, voltunk csapattársak is és személyesen is jól vagyunk, de azt gondolom hogy az eredményei szerint már régesrég neki kellett volna azokat a lehetőségeket megkapni, amik sokszor Wébernek jutottak aztán meg Michelisz Norbinak. Most majd remélem sok minden a helyére kerül
Juan, hát igen. Az biztos hogy Ő a nagyon nagyok között lehetett volna, emberileg rettenetesen hiányzik, sokat gondolok rá és hatalmas űrt érzek. Remek versenyző volt, és igazán kiváló ember!
-
raczger
őstag
válasz
#70869248 #515 üzenetére
Tényleg nagyon jó hír. Már ideje volt hogy ő is megmutathassa mit tud egy nemzetközi mezőnyben (igaz főként spanyolok, de ott nem simogatják egymást a pályán
), és azt hiszem meglett neki az amiért odament. Jövő hétvégén Portimában fog menni, wtcc betétfutamként lesz akkor ott a spanyol seat leon bajnokság (nem lesz akkor eurocup), szóval ezúttal két Norbinak kell már szorítani
Itt van Kiss rajtja a 3. futamon, hatalmas, nem kell ide rajtautomatika
(Facebookon a csoportja: Norbi Nation) -
-Mike-
addikt
-
Markgx10
őstag
válasz
#70869248 #178 üzenetére
Én a Start autóhoz mentem be Egerben (de az ugye országos hálózat) és kértem az autómhoz négy darab Monroe lengéscsillapítót, amihez egy leragasztott, sorszámozott + mittomén mikkel ellátott kb A/5-ös borítékot adtak (holnap próbálok egy digitgépet keríteni és lefényképezem) aminek az elején egy Chevi van (ennek az egyik szponzora a Monroe) és két darab egyszeri belépésre és egyszeri kilépésre jogosító jegy van benne a Brno-i WTCC futamra. A boríték két kicsi ''prospektus'' szerű valamit tartalmaz, ami állítólag a jegy (gondolom valójában is az
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest