Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
2025 IMSA Twelve Hours of Sebring | PART 1 |
-
emre
veterán
Az élő fül alatt megtalálhatók a kamion eb futam közvetítései.
-
emre
veterán
válasz
Ciccuka #11382 üzenetére
Nem nézem. Kábé 2019-ig ha úgy alakult néztem, de akkor meg a gyártói összefonódások ölték a versenyt.
A World Endurance bajnokságot szoktam nézni, ott úgy néz ki hogy kisimultak a problémák, Jó a B.o.P.
A kamion eb-t, ahol kezd unalmas lenni hogy Kiss Norbi a nyolcadik helyről 4-5 másodpercet ver a mezőnyre. Aminek persze örülök, mert csodálatos előzéseket hajt végre, mindenféle felesleges lökdösődés nélkül.Desszertnek meg ha van online csatorna BTCC és Supercar. Ez utóbbit régebben közvetítette valamelyik csatorna.
-
emre
veterán
Monterey Reunion Live Stream | Day 2
The final day of the 2023 Rolex Reunion comes live from Laguna Seca with non-stop action from the word go. We’ll have legendary IndyCars, Le mans 24 Hours winning machines, Formula 1, Trans-Am, Can-Am and more attacking these incredible curves.
-
emre
veterán
Goodyear FIA European Truck Racing Championship
-
emre
veterán
Megy a 100-ik LeMans 24, pillanatnyilag Eurosport2-ön
Jó a verseny, érdemes nézni ha valakinek nincs jobb dolga.
-
emre
veterán
válasz
vwpolopg #11049 üzenetére
Végig néztem, de miután senki sem reagált már nem linkelgettem az adásokat. Akit érdekel feliratkozik a csatornára.
Igen jobban felszabadultabban magabiztosabban versenyzett. A joker és a taktika fényévekkel jobb mint az előző évben, de pár tized még hiányzik a sebességből hogy ne a szerencsén múljon a döntős helyezés.
-
emre
veterán
Most kezdődik, youtube élő
-
emre
veterán
-
emre
veterán
Becsületesnepper nyirádi 24 órás élő adása.
Meg majd néha a Speedzone-os csávók bejelentkeznek majd a saját csatornájukon.
-
emre
veterán
válasz
Ciccuka #10506 üzenetére
A wrx miért maradt ki?
LIVE Qualifying 1 | 2019 Neste FIA World Rallycross of Latvia
-
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #10434 üzenetére
na jó, ki nem fejezte be?
-
emre
veterán
Ha érdekelne valakit:
-
emre
veterán
Tarquini idén sehol sincs, ne tudom mi történt az öreggel.
Most lehet tudni hogy miért állt ki? Az első körben még az 5-6 hely körül csatázott Huff-al, aztán meg box.
(#10400) guftabi96
Kár volt baxtatni őket, amit műveltek maga volt a nagybetűs VERSENY. Azt amikor Huff elment kettejük mellet sose fogom elfelejteni, meg a reakciókat sem a boxban.
-
emre
veterán
válasz
Marmonkanna #10368 üzenetére
-
emre
veterán
ide is beteszem mivel a rally/cross topikot alig követik
WorldRX élő
LIVE Qualifying 1 | 2019 Dayinsure FIA World Rallycross of Great Britain -
emre
veterán
Jó látni hogy van még hova süllyedni.
-
emre
veterán
válasz
-Mike- #10345 üzenetére
Hát ez van. Jól megdolgoztak érte a FIA-nal.
Kíváncsi lennék ha a 2000-es években ilyen technikai feltételek lettek volna hányan nézték volna az akkori WTCC futamokat. Vagy ha a BTCC futamok elérhetőek lennének azt hányan néznék kis hazánkból úgy hogy nincs magyar érdekeltség. Mondjuk a WRX felfutóban lehet, mert a S1600-ban és a Supercar futamokon is indul magyar pilóta, de a közvetítési jogok miatt érdekesen alakulnak az adások.
Csak összehasonlítás végett két idei első verseny:
BTCC 2019. Round 1. Brands Hatch. Race 1 (ENG) 152 732 megtekintésWorld RX Final | 2019 FIA World Rallycross of Abu Dhabi, 132 708 megtekintés
Míg a hivatalos WTCC oldalakon (facebook/youtube) csak a kapitális balesetek vannak 10k megtekintés felett.
-
emre
veterán
Úgy látom ezen a csatornán elérhetőek lesznek a futamok.
-
emre
veterán
FIA WTCR / Oscaro Race of Netherlands - First Qualifying
-
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #10293 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
bajnokpityu #10267 üzenetére
YouTube adja élőben. A mai selejtezőket is meg lehet nézni.
-
emre
veterán
A wrc topik elég halott ez meg szerintem sokkal izgalmasabb mint a wttc és a túraautós dolgok mellett elfér.
Live Qualifying 1 | FIA World RX | 2019 World Rallycross of Abu Dhabi
-
emre
veterán
-
-
emre
veterán
válasz
guftabi96 #9728 üzenetére
Live Stream FIA WTCR, Orechova Poton
nekem ez az egy megy
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=971816&lang=en&eid=680407&lid=971816&ci=2183&si=7
-
emre
veterán
Úgy látom ismét nem maradtam le semmiről.
-
emre
veterán
válasz
Marmonkanna #9336 üzenetére
Az elmúlt két napban egyszer nem helyezkedett jól forgalomban. (de máskor sem túl gyakran)
Talán ideje lenne elgondolkodni egy olyan sorozatban ahol csak az óra az ellenfele. -
emre
veterán
gratulálok....agyatlanok
Norbi meg menjen el rallyzni, ahol nem zavarja a forgalom -
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #9317 üzenetére
Igen, és ezen a futamon az övé volt a leggyorsabb kör, nem akarom elkiabálni, de bizakodó vagyok.
-
emre
veterán
Nem láttam a futamot, Björk-el mi történt?
Most olvasom az indexen, akkor a főfutamon talán Müllert is utoléri az áldás.......
-
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #9293 üzenetére
Cseszheti ha ott tartja mikor a következő kanyarban a külső ívre kerül, ahol azzal a tempóval elszáll.
Már az egyenesben a másik oldalról kell indítani. -
emre
veterán
-
emre
veterán
ace player steam:
http://127.0.0.1:6878/ace/getstream?id=a47ae0f64b4fa84ee3b43809fd7a15e07174136d&hlc=1&transcode_audio=0&transcode_mp3=0&transcode_ac3=0&preferred_audio_language=eng
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
Ventur@ #9269 üzenetére
Pedig volt 1999-ben, Le Mans Mercedes CLR-GT1
A Mercedes ezután szállt ki a Le Mans sorozatból. -
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #9261 üzenetére
Á, én abban bíztam, hogy Huff kiteszi magát is meg Björk-öt.
De sajnos nem tette meg azt a szívességet, hogy előre meneküljön. -
emre
veterán
Asszem Huff elintézi Norbinak a dobogót.
-
emre
veterán
-
emre
veterán
Kezdődik: 2018 Le Castellet, TCR Europe Round 2
-
emre
veterán
hát ez jó szar volt, mint kb egy bármilyen átlagos wtcc futam
azt meg hogy Müllert hogy tudta megelőzni nem értem, de van egy érzésem, hogy ajándékba kapta a dobogót -
emre
veterán
válasz
XFishboneHUN #8244 üzenetére
2006-tól 2011-ig csak az audi meg a mercedes volt
-
emre
veterán
Norbi visszament a boxba?Ja nem......ez a másik, akár ott is maradhat egy kis időre. -
emre
veterán
-
emre
veterán
ezt a rajtot ügyesen megbeszélték
-
emre
veterán
V8 Supercars jó minőségű adást tud valaki?
-
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #7837 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
[CS]Blade2 #7826 üzenetére
Esélytelen.
A DTM-et egyik /nem német/ autógyár sem fogja támogatni azon egyszerű oknál fogva, hogy a sorozat nem alkalmas az új bevezetésre kerülő középkategóriás kocsijuk reklámozására. Márpedig a WTCC-t hosszú évek óta ez tartja fenn. (Alfa, BMW, Seat, Chevrolet, Lada, Citroen) mind csak addig voltak benne gyári szinten érdekeltek amíg feltétlenül szükséges volt reklám szempontból, ami az adott jármű esetében a bevezetés után maximum 2-3 év, plusz az előkészületek, azaz kizárólag 5-6 év viszonylatában gondolkodnak. Mondjuk a Honda ezt is elbaszta, nekik már többe van a hús mint a leves. Aztán a gépeket kiadják üzemeltetésre ebből még bejön egy kis pénz, és viszi tovább a gépezetet. De hogy a WTCC-ben egyszerre 4-5 világmárka gyári szinten képviselje magát arra nagyon kicsi az esély. Szóval számomra ez nem igazi verseny, hanem egy mesterségesen fenntartott marketing gépezet. Ezért olyanok a csapatok és a pilóták is amilyenek.
Nézzétek meg mi történt pár éve a WRC-vel, egy csomó gyár és pilóta kiszállt, ami nagyon jót tett a rallycross-nak és az IRC-nek.
-
emre
veterán
sport2-ön most indul a második futam
wwazze Tasi mit rajtolt
-
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #7550 üzenetére
Alá kellett volna szúrni és a kigyorsításra jáccani, bár lehet azokkal a gumikkal jó hogy a pályán tudott maradni.
Borítékolható volt hogy le fogja szorítani Björk. Mondjuk legalább sportszeűen csinálta. (Nálam ennyi simán belefér) -
emre
veterán
válasz
bajnokpityu #7309 üzenetére
Eurosport a egy párszor megismétli, de torrenten is fenn lesz 1-2 nap múlva.
-
emre
veterán
naccerű, egy ilyen marhaság miatt ez a verseny is elment....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest