Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandormaster
aktív tag
A pálya nagyon kemény tényleg, de a versenyigazgatóság, úgy unblock a WTCC-ben nevetséges, amennyire következetes és szabályokhoz ragaszkodó az F1, annyira ellentéte ennek a WTCC. Hihetetlen mik voltak megint, elfelejtettek piros zászlózni, vagy egy SC-t beküldeni, úristen!
-
dudikpal
aktív tag
"Sokat fikázzák a WTCC-t" - Köztük én is.
A betétfutamaik HOSSZABB etapot mennek ERŐSEBB autókkal! Miről beszélünk?!
Persze örülünk Norbinak, de ha nem vált bajnokságot, akkor neki annyi. Illetve a karrierjének.Azt azért ne felejtsük már el, hogy ez az egész agyrém bajnokság az ETCC-ből nőtte ki magát! Ami mellett ott volt a BTCC, STCC stb.
De az akkori etcc gondolt egyet(merthogy qrvára a béka segge alá került a nézőszám), és aszonta, h innentől most ő a wtcc. Azérmer van amerikai(kontinens) verseny is. Készvége.
Az az aprócska tény, h az stcc, btcc futamjai egyenként izgalmasabbak(1 7végén 3(!) verseny!!!) mint a wtcc fél szezonja, az kit érdekel?! A nézőt? Ha izgatná, akkor az a szánalom wtcc nem is létezne!Aki valaha látott akár 1 percnyi V8 Supercars-t, az tudja miről beszélek. Na AZ! túraautóbajnokság, nem ez.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Azt ne mond ,hogy ez a 3k sok....simán kérhetnének többet is.
Remélem lehet a helyszínen is venni úgy mint tavaly egyszerűbb egy fokkal,erről esetleg valakinek infó?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Végigolvastam, és nem is azzal van a baj hogy ezen a teszten nem vehet részt. Azzal van hogy egy hét mulva szezonkezdet és még mindig nincs kész az autó, és egy kilómétert nem tett meg az uj autóval. Azt meg ne akarják bemesélni hogy nem hitték azt hogy inditanak egy harmadik autot.. . De még ha az is, az hogy lehet hogy Tarquini meg Monteiro autója már hetek ota kész, és csak Norbi autóját nem birják időben elkésziteni....
All→M8
-
Integra
titán
"sőt, a matricázás az utolsó pillanatban kerül rá egyetlen éjszaka alatt. Azért nem mutatom meg a tervet, mert nem a végleges, csak hasonló. Konkrétan gyönyörű lesz, Belgiumban tervezték, könnybe lábadtunk amikor megláttuk. Szerintem, a mezőny legszebb autója lesz."
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ruti
Közösségépítő
szerintem is "eseménydús" futam lesz
Muller hamar elnyúlik, mögötte meg törés-zúzás várható...Norbi ilyen szempontból valóban jó helyen van
a második futam első kanyarja sem lesz egyszerűSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Integra
titán
lement a futam. aki kiesett, kiesett, aki nem, nem, mindenki a helyét megszerezte kockás zászlókor. most indulunk megint az első futam felállásából. miért? hol itt a logika? mi ennek az értelme? akkor már miárt nem egy 20-25 körös futam van? nem értem a logikáját
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
madmike
őstag
valóban megtettek egy kört az elején a SC mögött, emiatt hozzáadtak egy kört a versenyhez, aztán a futam közbeni SC után is plusz 1 kört hozzáadtak. Igy lett a 10 körös versenyből 12
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
proof88
addikt
Némiképp árnyalja a képet, hogy időmérőn történt mindez. Időmérőn sikerült a csapat hétvégéjét tönkre vágni. Persze pech, hogy pont a csapattársát kapta telibe, sőt ügyesen kikapta pont Norbi mögül a kocsit, így "mi" megúsztuk a dolgot ... de azt sem felejtem ám el Dudukalo-nak, amikor ész nélkül jött vissza a pályára tavaly valamelyik futamon és ezzel éppen Wéber Gábornak ment neki.
Hozzáteszem, engem kicsit zavart az egész időmérő, nem csak a Dudukalo eset ugye, hanem a többi affér is. Értem én hogy helyezkedni kell meg itt sokat számít a szélárnyék, de kicsit már idegesített a tumultus és hogy nem lehet rendesen tiszta kört menni. -
Ventur@
senior tag
Simaliba
! Majd orbibálnék az autóban, hogy: Nooorbiii, Nooorbiii, Nooorbiii és ettől megtáltosodik a Honda, aztán ezt látva Muller meg sírva visszavonul és Menu pedig visszatér...(oké, oké felébredtem)
.
Sandormaster: Sajnos egyik autón sem volt soha, túl sok szponzor. Idehaza vannak sikerorientáltabb sportágak, amit érdemesebb támogatni
(igen arra a labdajátékra gondoltam, amiben világverők vagyunk és 22-en kergetnek egy golyót). Ja és szarkazmus off
.
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
varsam
őstag
Ennyi, nagyon szepen elmondja. Nem ismerik az autot, tesztek nelkul egybol melyvizbe kerultek, az pedig ilyen amit mi is latunk, es ehhez meg hozzajon egy kis pech is egy berepulo fektarcsa kepeben, arrol meg aztan senki sem tehet. Oruljunk hogy van auto es Norbi nem csak a pl az 5. versenyen szallt be, hanem itt van az elejetol kezdve egy remek csapatban, nagy lehetosegekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ennyi, pont erről van szó, csak ennyit mondok én is.
ezért nincsen semmi értelme az állandó sírásnak. rohadt egyszerű a történet.
felfognak norbiék javulni ahogy tarquini is, aztán onnantól lesz nemulass, monteirot pillanatokon belül megeszi, aztán jöhet az öreg...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Male
nagyúr
Persze, segítettek, ezzel a résszel nincs gond. ( bár jobb lenne, ha lenne leírás, mert annak hiányában kellett a segítség a videó alapján, de ez tényleg a frissesség számlájára írható )
Gondolom kínlódtak, csak ami ott kijött, azt Norbi autójában már eleve jól kellett volna csinálni.... ha ilyesmikről van szó.
Igen, jó lesz ez, csak sok türelem kell hozzá, ezzel egyetértek. Egyedül azzal van bajom, hogyha megnézzük a műszaki hibák számát a három autóban, akkor elég rossz a kép, és pont ettől van az az érzésem, amiről írtam a hszt.
-
proof88
addikt
de jó, mert 2011-ben olyan ember volt előtte aki nem tudta mikor kell fékezni és ezért volt a baleset. Most ha minden igaz, senki nem lesz előtte és Norbi pontosan tudja hol van az a pontja a célegyenes belső oldalának, ahol utolsó pillanatban ráléphet a fékre. Persze reméljük a rajt is sikerülni fog neki. Valahogy Müller előtt kéne fordulnia az 1. kanyarban, különben a 2.-ban rossz helyzetben lesz. Én ebben bízok. Reméljük senki nem fogja kitorpedózni a másikat.
-
Ventur@
senior tag
Ezt én is tudom, hogy lesz, de hát a Slovakiaring-es közvetítésnél is sokat b*szakodott. Legalábbis nálam, pedig nincs egy rossz netem
. Majd nézegetek azért stream-et is, hátha akad valami
.
Viszont Zengőék oldalán azt olvastam, hogy vasárnap 8:30-tól felvételről leadják az Eurosport-on, ha más nem akkor marad az
.
Más:
Időjárásra kiváncsi leszek, mert ahogy olvasgattam, kinéz egy kis eső vasárnapra. Az még bekavarhat akkor rendesen.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
quby
őstag
Ezen gondolkodtam végig a magyar-román "meccs" alatt. Hogy pl.:a debreceni stadion árának 1%-a menyit segitene Norbiékon. 1-2 év közi tesztre tuti futná... 1%, és ez technikai sport ami majdnem a legtöbb lét megeszi. Az 1%-ból az evezősök megoldanának 1 évet. és a többi 99%-ról nem is beszéltünk. És ez csak egy stadion ára...hol a többi..
De bele kell törödnünk hogy magyarországon ez van. Pláne a technikai sportok nem anyira népszerűek (még akkor is ha én egész vasárnapokat ülök a tv elött) így pl. egy Talma szintű versenyző simán eltünhet a süllyesztőben.
Na de jó volt sirni egy kicsit...A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
quby
őstag
Még ha csinálnának is "sornégyegyhatturbót" szerintem az AWD ről nem mondanának le. Az anniyra subaru "védjegy". Engedik egyáltalán a szabályok?
Az olyan előny lenne ... nem csak a rajtnál.
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
IreN!CuS
őstag
Jó lenne ha külföldi eseményre is lehetne igényelni , nálam egy A1-ring@F1 kombo érik nagyon(WTCC/DTM/F1@Hring-en kívül)
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Z0C!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Ez így nem vezet sehova. Szerintetek el kellett volna, hogy vegye a gázt, szerintem pedig Coronel hagyhatott volna kicsivel több helyet. Igazából bármelyik is valósult volna meg nem következett volna be a baleset. Az FIA Coronel oldalára állt, úgyhogy én sem tehetek mást, mint elfogadom az ítéletet, de 100%-osan nem fogok vele egyet érteni. Megosztó baleset volt. Tarquini például Bennaninak adott igazat, pedig ő is látott már egyet s mást...
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
-
Male
nagyúr
Sokat szidom én is őket, de azért egy Roland Garros élő közvetítés előbbre van, mint a WTCC magazin, ami bármikor adható... ez szerintem érthető.
Az már nagyobb gond volt szerintem, amit most hétvégén játszottak, hogy felvételről adták a 2. futamot, de előbb kezdték el, mint a kiírás... így odakapcsoltam, reklám tömeg 5 percig, kép vissza, aztán hoppá a 7. körnél tart a verseny...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest