- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marmonkanna
tag
nem csak az olaj, sajnos elég csúnya hangok jöttek a motorháztető alól.
nem hiszek az ilyen negatív szemléletben, hogy a magyarokat mindig bünteti a sors, de ez már tényleg röhej, minden évben... -
biker
nagyúr
hogy szakadna szét, hogy egy új autó ennyit tud.
Utánégetővel -
guftabi96
addikt
Kezdődik....
-
vlevi
nagyúr
Rátudnám, rá is van, de nem akarom. Nagyjából ugyanaz a képminőség PC-n böngészőből is, és a player app-ból a TV-re castolva is. Egynek elmegy, én attól tartottam, hogy valami 320x200-as trutyi lesz.
De a legjobb az lenne, ha működne a TV-n az alkalmazás...FP1-nek vége, az első 10 helyezett 1mp-en belül. Ez így jónak tűnik
Jobb, mint a WTCC-s időben, amikor a citrom (chevy, éppen melyik volt az aktuális top gyártó), elment 2mp-re, a többiek meg csak úgy voltak a pályán...
Én azt mondom, sokkal jobbnak ígérkezik ez a bajnokság, mint a WTCC volt az elmúlt 5 évben.Szabó Zsótinak meg kitört a kereke, most mutatták
-
vlevi
nagyúr
Azért az Eurosport player is tartja a megszokott színvonalat.
9:45-re van kiírva a playeren az edzés, még nem indult el... -
vlevi
nagyúr
válasz
Ventur@ #8979 üzenetére
Regisztráltam én is, de természetesen lemondom majd.
Egyébként a regisztrációs folyamatnál kiírja, hogy a nem vonják az összeget addíg, amíg a próbaidőszak le nem jár.
[kép]Nekem az a nagy bajom, hogy az Android TV-re lévő alkalmazás nálam nem működik. PC-n böngészőből megy, de nem azért van 55"-s TV-m, hogy 20" monitoron nézzek mindent
-
ruti
Közösségépítő
a nagy WTCR lázban egy kis visszatekintés, mivel csak most volt időm feltölteni:
AMTS 2018 drift -
Marmonkanna
tag
-
Malachi
addikt
most láttam az M4 Sporton, a szombati futamot is adják. ha valaki még nem tudta.
-
guftabi96
addikt
Délután volt egy kis időm, bővítettem a WTCR 2018 Táblázatot
-Raktam bele egy "tartalomjegyzéket" a bal oldalra, hogy kicsit könnyebb legyen megtalálni benne az infókat
-Pontredszer
-Pontállás (amit az első hétvége után fogok feltölteni)
-Egy "galéria", benne az összes idei autóval -
Male
nagyúr
válasz
Ventur@ #8977 üzenetére
Itt: "The Alfa Romeo Giulietta TCR and Peugeot 308TCR will run at 102.5% engine power, as will the three DSG Cupra, Audi and Volkswagen cars."
...vagy a DSG rész még erre is vonatkozik, és ez az Audi nem az az Audi"The Audi RS 3 LMS will be the heaviest, and run with an additional 10kg over base weight."
Szerintem ez nem azt jelenti, hogy "-10 kg-ot kaptak, mivel a legnehezebb autó", hanem hogy ez lesz a legnehezebb autó, mert +10kg-ot kapott az alap súlyhoz még...Szerk: Ha kipróbálod a Trialt, majd figyelj a lemondásra, mert automatikusan váltanak az előfizetésre. ( meg azt majd írd meg légyszi, hogy eleve vontak, és max visszakaphatod 7 napon belül, vagy nem vonnak semmit az elején... régen volt Playerem, de volt valami kavarodás ezzel. )
-
Ventur@
senior tag
Az Audi hol kapott plusz teljesítményt? -10 kg-ot kaptak, mivel a legnehezebb autó, én csak ennyit olvastam a cikkben
. Amúgy várható volt, hogy a i20 fog "rosszul" járni, bár nem biztos hogy rossz az, hogy alapsúlyon mehetnek és nincs semmi teljesítmény csökkentés, mint a Civic-nél.
Más:
Ugyebár a Player-en adni fognak mindent (szabadedzések, időmérők, futamok), viszont most néztem hogy van rá 7 napos trial. Ma megnézem hogy működik ez, aztán ha más nem előfizetek egy hónapra
.
-
guftabi96
addikt
BoP
Ideje volt már.. -
Ventur@
senior tag
Közvetítések, menetrend minden egy helyen: [link]
Azt mondta a kampóorrú, hogy Player-en nem lesz közvetítve a szombat, erre mégis. Nocsak
.
-
Ciccuka
veterán
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
sultansmith #8965 üzenetére
Szeretném tisztába tenni a dolgokat, hogy te is megértsd, miért olyan sokan nem kedveljük őt!
1. Az nekem nem fáj, hogy kurva sok pénze van a családjának. Nyilván, mivel ez a világ rendje, vannak szegények - átlagos polgárok - felsőbb keresetűek - gazdagok - nagyon gazdagok - és a nagyon-nagyon gazdagok. Ez így van rendjén.
2. A mai tizenévesek közül lassan az csoda, aki nem jár edzeni terembe, ezt nem nevezném, kiemelendő teljesítménynek. A mai fiatal lányoknál megfelelési kényszer, avagy a feszes legyen seggem-combom nagyobb figyelmet kap, mint bármi más az életükben, ezt elhiheted. Persze tisztelet a kivételnek!
3. Több olyan női magyar autóversenyzőt tudnék mondani, akit többre tartok, mint őt.
4. Nyilván mindenki megtenné a gyerekéért azt, hogy az álmai teljesüljenek! Nyilván hiába kérné tőlem, hogy vigyem el egy űrutazásra, mert érdekli őt a csillagászat, de hiába ha nem tudom kifizetni!
Úgy tartja a mondás: addig nyújtózkodjunk, amíg a takarónk ér, náluk ez semmit sem jelent, mert az a takaró végtelen.
5. És most hagy térjek rá a karrierjére! Elkezdett versenyezni 3-4 éve a SWIFT Cup-ban itthon nulla előélettel, gyakorlatilag alig mutatva valami teljesítményt, de itt is csak azért végzett dobogókon, mert női összesítéseket vettek alapul, meg újoncokat, ami őt érintette. Rá egy, vagy két évre, hogy, hogy nem, hát pooont beválasztották őt az AUDI Academy csapatába, mint Isten adta nagy magyar tehetséget. Apa kibérelt 2016-ban egy komplett AUDI Team-et, hogy ugyan segítsétek már a lányát a Közép-európai Zóna Kupában, ahol neki volt a (majdnem) legerősebb autója, így nagyon könnyű volt bajnoki címet nyerni. Aztán jött 2017, a nagy reményekkel teli AUDI TT Cup sorozat. Na ez számára akkor bukó volt, hogy szerintem ők is megsiratták. Az amikor a Hockenheim ringen felvezető körön falhoz vágta az autót, minden csak nem tehetség. De tudnék mondani pár ilyen esetet.
Aztán, hogy mit hoz 2018, majd meglátjuk, de kb. sor végén kullogást, max középmezőny!
6. És, hogy őszintén, mi a problémám vele. Nem maga a személye, azzal nincs semmi bajom. De az a gusztustalan PR, amit köré tolnak, na az az undorító. Úgy sztárolni valakit, akinek nincs olyan teljesítmény a háta mögött, hogy ezt megérdemelné, na nee.... Meg az a marketing szöveg, hogy a ő a legtehetségesebb autóversenyző ma Magyarországon, egy kicsit erősnek hat szerintem. Így talán megérted mi az én személyes gondom vele kapcsolatosan.
Szumma szummárum nem vele van a baj, hanem a marketinggel, amivel eladják őt!!!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
szerintem már régesrégen olvashatta a hasonló kommenteket. ő egy olyan rétegben nőtt szerintem fel, amit mindannyian ismerünk. Ezt a réteget pont nem érdekli, h ki mit gondolol, ő pózolhat haverok, cimborák, üzlettársak előtt a versenyaudi mellett, és ennyi neki elég.
nem azért nem annyira gyors, mert vigyáz a kocsira, hanem mert jó eséllyel nem erre teremtette a sors. engem se, sőt, abban se lennék biztos, ha hasonló körülmények között nőttem volna fel nem indulnék én is egy hasonló kupán. mert nem érdekel a valós tudásom, megtehetném, kifizetné apuci, örülnék, hogy ilyen élményem is volt.
magam részéről azért vagyok szomorú, hogy apuci akár tehetséget is felkarolhatott volna.
-
Male
nagyúr
válasz
vwpolopg #8966 üzenetére
Azért abban igaza van, hogy ez már tényleg túlzás amit csináltok... száguldozhatna a közutakon is bedrogozva, mint más hasonló helyzetűek, ő legalább a pályán, tisztán teszi ezt... nem hinném ,hogy ezzel bárkinek ártana. ( Simán benne van egy ilyenben az is, hogy pár év után rájön, hogy nem elég tehetséges, és mondjuk saját csapatot indít, ahol meg már valódi tehetségek mehetnek, mert megvan rá a pénze, és kapcsolatai, hogy ezt meg tudja oldani... csak két nevet említenék: Toto Wolff, Christian Horner... mindketten versenyzéssel kezdték, tudtommal nem kis anyagi hátszéllel, de kiderült, hogy más azért jobban megy nekik... )
szebe: Megoldás: Nem kell elolvasni a PR cikkeket.
-
szebe
addikt
válasz
A többiek nevében nem tudok nyilatkozni, de számomra azért ellenszenves a dolog, mert úgy próbálják eladni nekünk ezt az egészet, mintha olyan hú de nagy dolog lenne.
Miközben csak egy átlagos(?) fizetős pilóta.
-
Alexios
veterán
válasz
vwpolopg #8966 üzenetére
Miért lenne ettől a kommenttől bérkommentelő, ne vicceljünk már
Nem ő veszi el a helyet másoktól, nem lehet hibáztatni, hogy mások kallódnak el. Nyilvánvalóan tehetségtelen, de nem árt vele senkinek, én is simán csinálnám a helyében őszintén szólva, ha olyan családom lett volna hogy lett volna rá lehetőség.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Baszki vivien berkommenteloi mindenhol ott vannak?
Kit érdekel, hogy szomorú lenne. Celeb, viselnie kell. Továbbá egy tehetségtelen luzer aki apu pénzen van ott, semmit nem tett le az asztalra magától, és nála 100x tehetségesebb pilóták kallodnak az országban mert apunak nincs pénze befizetni a segguket sehova.
-
sultansmith
senior tag
válasz
XFishboneHUN #8964 üzenetére
Nekem egyébként nem tetszik, amit itt csináltok vele, igen, apuci nyomja, igen, lányból van, de én pont nem így látom, ahogy ti.
Ez a csaj ahelyett, hogy a plázacicák mindennapi életét élné, és hogy csak simán nagyemenőcsajszizzon, inkább edzésekre jár, autót vezet egy olyan közegben, ahol azért a nők nem igazán tudnak érvényesülni, és igen, egyáltalán nem tud benne még érvényesülni, de azért talán még mindig magyar zászló alatt fut, és lehet az is, hogy nem az eredményei, hanem a különcsége, női mivolta miatt tart ott, ahol tart (tartson bárhol is).
Nem tudom, miért, vagy kinek fáj ez, ha lenne annyi pénzem, ami nincs, és egy lányom, ami nincs, aki egy nap azt mondaná, hogy apa, én autóversenyző akarok lenni, én is mindent elkövetnék, hogy ez teljesüljön. És igen, persze, hogy nem lesz, olyan gyors, mint akinek a belét kitaposták, hogy meglegyen a helyezés, olyan gyors meg pláne nem lesz, mint azok a pilóták, akiknek létkérdés a dobogó, de könyörgöm, azért olyan rossz dolgot nem csinált, és főleg, depláne különbözik azoktól a fajta mai fiataloktól, akikkel itt sokan össze akarják mosni.
Én nem vagyok Vivien szurkoló, de biztosan nagyon szomorú lenne, ha elolvasná ezeket a kommenteket.
-
XFishboneHUN
senior tag
A celeb hajhászás és az ezzel együttjáró facebook lájk mennyiség, nem egyenesen arányos azzal, hogy valaki mit tett le az asztalra, a pénzen kívül (az ő esetében) !
Szóval innentől, kb lefosom, hogy hány lájk van az oldalán,
ha tudom, hogy alig ért el eredményeket! Az engem nem érdekel, hogy olyan bajnokságokkal promótálják az Isten adta tehetségét, ahol női értékelésben is max 2, vagy 3 személy volt csak, vagy netán övé volt a legerősebb autó....
Az Audi TT Cupban meg vergődött egész évben, összerépázott egy autót, micsoda év volt!
Kb ez lesz a sorsa a GT4 szériában is az R8-al!
A hype nagy, karrier átlag, vagy az alatti, csak mivel melle van, vágás a lába között, szép az arca, jól el lehet adni, ergo tökéletes marketing termék. Na jó, a kimagasló apai támogatás is, sokat, NAGYON SOKAT hozzátesz!
De már megint feleslegesen koptattam a billentyűzetet rá. Nem ér ennyit az egész!
-
szebe
addikt
válasz
XFishboneHUN #8961 üzenetére
"Apa nagyon a zsebbe nyúlt"
Na igen, valahonnan össze kellett kaparni majd' 100k-val több követőt, mint amennyi Norbinak van (226k vs 137k)
Az eredmények után meg megint menni a fog a magyarázkodás, ugye.
-
Ventur@
senior tag
Na, itt van a cikk a közvetítésekről: [link], ez pedig Lanti írása az egészről: [link].
Tehát az Oscaro-nak, mint főnévadó szponzornak, ahol fontos a piac, ott lesz ingyenes élő adás - hogy milyen platformon, az nem derült ki. Még akár azt is el tudom képzelni, hogy egy IP lock-ot tesznek a közvetítésre és akkor tényleg nem marad csak a csodás Facebook és Twitter közvetítés
.
MOD:
Közben az Eurosport Player műsorfüzetében fel van tüntetve Marrakech, de csak annyi van írva hogy Motor Racing. Ki érti ezt most már
?
XFishboneHUN: Igenis egy tehetség. Csak nézd meg a Facebook oldalát, mennyien áradoznak rajta mindenféle nyelven
.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
XFishboneHUN #8960 üzenetére
Még egy egyedi matrciás Audi Q2-őt is kap ajiba, mert a marketing szerint "rengeteget kell utaznia" és hát nem engedhetik meg, hogy ne legyen neki egy menő autója és hát nem adhatják lejjebb egy összkerék, automata, 2.0 TFSI 190 lóerővel és persze a nem felejtetteék el kihangsúlyzni, hogy ez az autó bizony 14 millió körül van (burkolt marketing).
Vivike meg kiemelte, hogy nagyon sokat fogja használni és sok cuccot fog bele pakolni, mert oda rakja a versenyzős ruháit és sok helyre fog vele elmenni!
Apa nagyon a zsebbe nyúlt, eddig nagyon megy a fröcsögés a LIVE-ban. Vivike az Isten, Vivike a tehetséges, Vivike a best of magyar pilóta, aki egy igazi autóversenyző tehetség!
-
XFishboneHUN
senior tag
Mindenki kedvenc Vivienje egy R8 GT4-el versenyzik idén!
Mór Csaba megeszi őt majd reggelire!
-
Male
nagyúr
válasz
Ventur@ #8953 üzenetére
A szervezés csúcsa pontosan az F1-es futam alatt tartani mind a két versenyt... persze korábbi években is így volt, mert hát a WTCC/WTCR nyilván olyan erős, hogy simán versenyezhet a nézőkért azonos időpontban
Az FB-s közvetítés meg... a wtccblogon már leírtam, hogy micsoda logika kellett ahhoz, hogy mivel szerintük a fiatalok a neten nézik, ezért az eurosport player nem adja
Ezek mintha konkrétan mindent megtennének a bukásért
-
Ventur@
senior tag
Igen, pontosan ezen - is - megy hőbörgés, hogy akinek nincs Facebook accountja az nem fog csak ezért beregisztrálni. Player-ről is levették és ott sem fogják adni (epic fail). Egyébként meg ott van a Youtube csatornájuk, de annyi eszük sincs, hogy oda kiadják, mint a TCR teszi majd a közvetítéseivel. Nekem van Facebook profilom, de kifejezetten zavar, hogy ott kellesz néznem a szombati napi időmérőket és futamokat. Ribeiro ezt is megcsinálta
.
Abban reménykedek, hogy hátha valami külföldi csatorna megvette a jogokat és leadja élőben. Bánja a t*k*m, hogy milyen stream-en csak menjen.
BTCC-t meg ne is mond. Tavaly néztem a Brands Hatch-i hétvégét és valahol találtam HD iTV4 stream-et. Reggel 10-től délután 5-ig mindent leadtak folyamatosan. Futamok között volt egy kis reklám, de a futamok alatt semmi. Na ilyennek kellene lenni ennek is, mert úgy néz ki jó szezonnak nézünk elébe, erre ez a kampóorrú francia meg ezt is szétb...
.
(#8955) .nox: Szerintem az van, hogy ők sem erre számítottak, hogy Ribeiro/Eurosport így kibszik velük. Azért az mindent elmond az FIA és Ribeiro bénázásáról, hogy még mindig nincs BoP....4 nappal az első verseny előtt.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Ventur@ #8953 üzenetére
"Facebook-on"
És akinek nincs?
Csak ezért nem fogok oda regisztrálni.
Csak bízni lehet benne, hogy az M4-en, legalább felvételről leadják a szombati futamokat.Ezzel szemben a BTCC-ről olyan közvetítéseket szoktam találni itt-ott, hogy egész nap kinn van a stáb.
"ilyen közvetítési feltételekkel a gyártóknak"
Hivatalosan nincsenek gyártók, ezért is nem viágbajnokság. De persze vannak gyári támogatású csapatok, tehát igazad van. -
callmeakos
veterán
válasz
Ventur@ #8953 üzenetére
El nem tudom képzelni hogy ilyen közvetítési feltételekkel a gyártóknak hogy érheti meg ilyen magad nevezési díj mellett szerepelni ebben a ligában.
Komolyan mondom a Battonyaházi ifi gokart futamoknak korrektebb közvetítése van a hel,i tv-ben mint egy világszínvonalú túraautó bajnokságnak.
-
Ventur@
senior tag
Ráfordultunk a marrakeshi célvonalra, szólva a hétvége közvetítési menetrendje (elvileg
):
Szombat:
Nos, erről a napról az Eurosport nem fog közvetíteni soha, így ezt Facebook-on lehet majd megtekinteni élő adásként.
M4 Sport - 18:25 (erről nem találtam pontos infót, de az első futam közvetítése biztos és ennek élőnek kell lennie, mivel addigra vége az F1 időmérőnek.)
Vasárnap:
Eurosport 2 - 11:30 (szerintem ez a vasárnapi időmérő)
Eurosport 1 - 17:30-tól 19:55-ig 2. és 3. verseny
M4 Sport - 22:35 felvételrőlNem fűzök több kommentárt ehhez.
-
guftabi96
addikt
-
biker
nagyúr
mi van ha direkt nem hajtják ki a lelkét, hogy ne kapjanak túlsúlyt?
-
-
Ventur@
senior tag
Ezt - és még pár képet - egy órája rakta ki Tiago a Fb oldalára. Most először mondom azt, hogy látható a javulás...sőt. Szerintem a Hungaroringen már ott lesz Monteiro.
(#8944) guftabi96: Igen, ez azért is érdekes, mert a BoP teszten ott volt minden autó és nem hiszem el, hogy 2-3 hét alatt - kb ennyi ideje volt a BoP teszt - nem volt idő kiszámolni, hogy ki kb. mire számítson. Mert ugye a BoP-nél kívül majd még lesznek az egyéni súlyozások is később. De, ha már tudod a BoP-t, akkor van értelme a kollektív tesztnek. Ez így most csak arra jó, hogy akik alig, vagy még nem is mentek az autókkal, akkor most tudják két napig csapatni....és ennyi.
-
Ventur@
senior tag
Catalunya Circuit live timing: [link]
Messzemenő következtetést felesleges levonni az időkből, mert BoP még továbbra sincs kihírdetve. Mondjuk ez kicsit gáz, hogy itt a kollektív teszt, jövőhéten már verseny és a BoP még mindig nincs kész.
Mindenesetre jó látni, hogy ekkora mezőny összejött
.
Bad Pritt: Azt olvastam valahol én is, hogy az összes WTCR futamot adja élőben az M4 majd.
-
guftabi96
addikt
Hivatalos nevezési lista
Úgy tűnik hiába várunk a 26. versenyzőre. -
vlevi
nagyúr
válasz
guftabi96 #8939 üzenetére
A mezőnyt elnézve, mindíg is ilyennek kellett volna lennie a WTCC-nek. Az, hogy hivatalosan nincsenek gyártók, ezért nem világbajnokság, a kutyát se érdeklni. Sokféle autó, teli rajtrács, reméljük jó futamok lesznek, de az se baj, ha minden futamon Norbi megy elöl, a többiek meg jóval mögötte
-
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #8938 üzenetére
Újabb jó hír a mai napra
Már csak 1 kiadó hely maradt. Szép kis mezőny gyűlt össze, de Tassit és Cominit hiányolom belőle.2. verseny Kínában, egy utcai pályán: Wuhan
És egy rossz hír: A szombati időmérőről és futamról nem lesz élő eurosportos közvetítés...
Tipikus Eurosport, TAPSVIHAR, GRATULÁLUNK, SZÉP VOLTCsak így tovább.. Remélem a vasárnapi közvetítéseket is majd jól megpakolják reklámmal, ahogy kell
És a végére egy kis off, a szimulátorosoknak:
The FIA WTCR / Oscaro 2018 is coming to RaceRoom - and it kicks off with a 25.000€ Esports WTCR Launch Event at the Nürburgring. -
-Mike-
addikt
Jenson introduces his 2018 GT500 Honda NSX-GT
Komoly cuccnak néz ki Button új járgánya.
-
Ventur@
senior tag
...ésss Szabó Zsolti lett a másik Zengôs pilóta
. Kifejezetten örülök neki, mert szerintem jó páros lesz Norbival. Most jöhetnek a barcelonai teszt hírek és kezdődhet is a szezon
. Lanti - állítólag - kint van a teszten.
-
gabe_
őstag
Baumgartner Zsolti esetleg?
-
Ventur@
senior tag
Holnap 13:00-kor kiderül ki lesz a Zengő Motorsport másik pilótája
. Remélem Szabó Zsolti lesz.
-
guftabi96
addikt
Michelisz Norbert: Régi-új versenymérnököm lesz idén
Ismét Andrea Cisotti lesz a versenymérnöke. (2016-ban is ő volt)
-----------------------------------------------A M1RA pedig a Hungaroringen tesztelt.
-
guftabi96
addikt
Egyébként most ahogy számolom eddig 23 bejelentett versenyző van, +1 még a héten jön Zengőéktől. Az 24 bejelentett a 26-ból.
Ha a Honda bejegyzését nézem, miszerint még egy Hondának nincs pilótája (Gondolom ez Münnichnél landol majd), akkor az 25/26. 1 autóval nem indulhat csapat. Akkor ki nem jelentett be mindenkit? -
sultansmith
senior tag
Arról találtatok infót, hogy mennyi gyári támogatással bírnak majd Zengőék?
-
ruti
Közösségépítő
Ügyes fiú, jó választás.
figyeltem a tavalyi ETCC szezonját, nem volt érdemtelen a siker abban a komoly mezőnyben
-
és Lanti tippjei is egész véletlenül bejöttek -
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
Biztosan tudja, de holnap délelőttig ezzel kell beérnünk
Szerintem Cupra, Nagy Norbi - Szabó Zsolti lesz a vége és talán WTCR.
--------------------------------Egy belga lap szerint Lessennes indul Monteiro helyett Marrakeshben: [link]
Tekintve, hogy a teszteken még mindig nem volt megfelelő állapotban Monteiro, szerintem az lenne a nagyobb csoda, ha ő indulna. Egyáltalán nem lennék meglepve, ha Marrakesh után sem tudna még pár futamon indulni. -
A Zéé
addikt
válasz
bajnokpityu #8912 üzenetére
a WTCR-ben Hondával, ha a többi sziluettnek van valóságtartalma.
-
vlevi
nagyúr
válasz
callmeakos #8907 üzenetére
Sajnos ilyen a gyári Hunyadi színe.
Az viszont tényleg érdekes, hogy ezen a fabudin is hasonló bilikék szín van, mégis, valahogy, összhatásában sokkal jobban adja elő magát. Nem olyan ütős, mint a belga fekete-sárga-piros. Azt nehéz überelni.
[link] -
guftabi96
addikt
-
Ventur@
senior tag
Pastor Maldonado-nál kiderült, mi a #new #challenge: WEC-ben fog indulni a Dragon Speed Racing-nél LMP2-ben.
-
Ventur@
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- nVidia tulajok OFF topikja
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest