- Microsoft Excel topic
- Facebook és Messenger
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
azon gondolkodtam, nem lehetett volna menni még egy kört, hogy az első pár helyen legyen még hyundai hátvédnek? ettől függetlenül brutál, amit megcsináltak tegnap délelőttt, ez nem semmi. igy, hogy reális tétje van, nem merem megnézni élőben a vasárnapot. majd rakjátok fel valahova
-
bajnokpityu
félisten
Van esetleg link a mai futamhoz?csaladi program. Volt. Meg az eredményét se tudom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Motion_Blur #10209 üzenetére
az se lehetetlen, h megölték a versenyzői kedvét az elb*szott menet közbenváltozó szabályokkal. Sajnos mindegy, mi az ok, az biztos, hogy jóval kisebb lehet a motivációja ilyen körülmények között, mint azelőtt, hogy viccet csináltak a szériából.
és nézd, oké, nem versenyzek, de nekem a 3. gyerek se húzta be a kéziféket. Annyi történik ilyenkor, hogy egy kicsit kintebből látjuk a világot, és nem megyünk bele vérremenő csatákba, mert, hogy "holnap is felkel a nap"
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Motion_Blur #9432 üzenetére
szabad neki
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Marmonkanna #9409 üzenetére
Ix35őt egyhat szívóval, hátha elég lassú lesz így a hunyadi..
-
bajnokpityu
félisten
tudtok linket a köv futamokra?
épp megy az időmérő wtcr, de a tvgo-n E2 nem működik ma... -
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Motion_Blur #9242 üzenetére
0.3seccel 9perces körön. nem olyan rossz ez.
-
bajnokpityu
félisten
ha nem tiltják meg az előzést, akkor vagy talál helyet, és előz, vagy hátrébb esnek mindketten, vagy csak szimplán nem eléggé gyorsabb, és nem jön össze az előzés.
ebből a 2. esetre szerintem képes lett volna vigyázni mindkét pilóta, az 1. és a 3. meg olyan,hogy nem öli meg egész szezonra a pilóta harci kedvét. és csatában alulmaradni és 2.ként beérkezni még mindig örömtelibb, mint úgy bekocogni 2. helyen, hogy nem tettél semmit.
összesen annyit tudott tenni Norbi, h megmutatja a világnak, hogy ha akart volna, bele tudott volna kezdeni előzésbe. Ezért nem adnak VB cimet, ettől jóhogy világvége a hangulat.
-
bajnokpityu
félisten
eddig jó a nap.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
sultansmith #9043 üzenetére
újranézve a falhoz szorítós videot, elemzést, rájöttem, hogy igen, pont az volt a baj, h ott volt a tűz. ha egy tizedmásodpercre elvette volna a gázt, akkor egymás mögött mentek volna, az a 20cm hozott volna 1-2helyezést.
én megmondom őszintén nem ettől tartok. attól a rohadt technikától. ne legyen igazam, de túl kicsi ország vagyunk, a gyártónak meg az a jó, hogy egy erős ország pilótája győz, több hasznot zsebel a gyár.ill, talán attól is tartok, hogy akármennyire józannak tűnik Norbi az interjúkon, most egy icipici józanság pont kellett volna.
nemtom más hogy látja, most éppen én igy
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Motion_Blur #9018 üzenetére
Hja, úgy áll, h Norbi megmarad a nyugodt pechesnek. ala Pedroza..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
sultansmith #8965 üzenetére
szerintem már régesrégen olvashatta a hasonló kommenteket. ő egy olyan rétegben nőtt szerintem fel, amit mindannyian ismerünk. Ezt a réteget pont nem érdekli, h ki mit gondolol, ő pózolhat haverok, cimborák, üzlettársak előtt a versenyaudi mellett, és ennyi neki elég.
nem azért nem annyira gyors, mert vigyáz a kocsira, hanem mert jó eséllyel nem erre teremtette a sors. engem se, sőt, abban se lennék biztos, ha hasonló körülmények között nőttem volna fel nem indulnék én is egy hasonló kupán. mert nem érdekel a valós tudásom, megtehetném, kifizetné apuci, örülnék, hogy ilyen élményem is volt.
magam részéről azért vagyok szomorú, hogy apuci akár tehetséget is felkarolhatott volna.
-
bajnokpityu
félisten
hát ezt nem hiszem el.
létezik ilyen baki? remélem volvo kamionokkal szállították a kocsikat.
pedig még müller is odavert a csapattársnak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Winner_hun #8485 üzenetére
anyagi megfontolásból, természetesen.
-
bajnokpityu
félisten
emlékeztek, amikor Talma véletlenül megelőzte csapattársát a cél előtt? elég sokat boncolgatták az esetet. Gyakorlatilag ki volt mondva, hogy ha egy magyar győz, akkor minimális új autó előadást okoz, ha egy spanyol, olasz, akkor meg sokat.
Netes infok szerint még azt is megcsinálták, hogy visszavettek a motor teljesítményből, nehogymár győzhessen.Szidják a magyar építőipart( jogosan), de hajszállal se jobb a nyugati teknikai sport.
szurkolok Norbinak, de ahogy elnézem, kb be kéne szántani a wtcc-t (is)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
snecy20 #8384 üzenetére
hondáék sztem inkább sportszerűek voltak, engedték a szabad meccset, mintsem citromosan beleavatkoztak, de hogy mi lesz, az Isten tudja egyedül.
Ami kecsegtet, hogy a japán pálya nagyon fekszik Norbinak. Gond az, hogy a Hring is, csak az eredmények nem ezt mutatják. Szóval szurkolok, hogy ha ez a wtcc utolsó éveinek egyike, akkor jól sikerüljön. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Motion_Blur #8375 üzenetére
sajnos egyetértek.
Thed Björk hányadik lett az elsőn?
-
bajnokpityu
félisten
félpont. sztem oké.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
[CS]Blade2 #7878 üzenetére
Nem lett volna kényelmes, több gyors ment mögöttük, Banán inkább feltartotta a sort. Bedarálták volna hátulról.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#70869248 #7872 üzenetére
meg lehetett volna, ha banán tudna legalább minimális mértékben kocsit vezetni.
előző szezonban már bizonyította, hogy nincs helye ebben a sportágban. tudnia kellene, hogy akár belső akár külső iven más autó is lehet a pályán a kanyarban. ha szándékos lett volna, megérteném, de azt nyilatkozta, hogy nem látta! nem látta, hogy már mellette, előtte volt másik versenyző? fél szemére vak ez a majom?
magam részéről páros lábbal rúgnám ki a francba, annyi hülyeséget csinált, és csinál.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #7870 üzenetére
nomeg nem lehet a parabolikában előzni? utolsó körben pont ott előzték meg kívülről Norbit a 2. futamon..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Ventur@ #7869 üzenetére
sztem abszolút megérdemelte. a nagyobbik baj, hogy látványosan gyorsabb volt tőle Norbi, sztem simán győzhetett volna a futamon, és az a pont nagyon hiányzik, ezt senki se adja vissza..
btype: sztem befele állt a kerék, tehát nem veszitett tapadást. Befele álló kerékhez tudott benani hozzáérni.
rettentő pechnek érzem a dolgot, és megmondom őszintén, én is előztem volna a helyében.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Bozso68 #7669 üzenetére
+1.
a nagyobbik baj, h alapvetően ebben az évben kb nonstop kilógott a pacicsülök, hogy nincs rendben minden a wtcc környékén, és ahogy az elején a padlólemezzel indult, úgy ért véget a szezon: sportszerűtlenül. fair harcot évtizedekekig visszanézzük, és méltatjuk azt is, aki alulmaradt. de ez az idei év minősíthetetlen volt. -
bajnokpityu
félisten
Valahova nem tették fel véletlen a futamokat?
-
bajnokpityu
félisten
amikor rossi lehesegette markezt a pályáról, és oda se rugott bezzeg rossi póruljárt tizedennyiért.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Motion_Blur #7479 üzenetére
pontosan ettől félek én is.
hiába indult úgy a szezon, h Norbi a legjobb pilóta, ezért a leggyengébb mérnököt kapta a pontrendszer szerint, a pontok számitanak.. -
bajnokpityu
félisten
válasz
#70869248 #7464 üzenetére
igen, sztem is ezt kellett volna tennie. sőt még a 2. helyet is be kellett volna áldozni, ha még ő is gyorsabb. kajak gyorsan fel kellett volna mérnie, hogy ki lesz golyózva. oké, tudom, ő nem látja a helyzetet kivülről, nomeg vezetésre is figyelni kellett, de ezért ül Norbi ott, ahol, és nem én.
és sztem a honda a 3. helynek is örült volna, látva az erőviszonyokat.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Motion_Blur #7453 üzenetére
nem tudta volna már tartani a citromokat. annyit kefélt el, hogy 3. hely helyett 8. lett...
mocskosul szurkolok Norbinak, de ez az év nagyon nem jön össze... -
bajnokpityu
félisten
Hááát, elég csalódott vagyok a mai teljesitménnyel kapcsolatban.
OKé, meleg cuccok, meg mifene, de amikor huff majdnem előzésbe kezdett, akkor az erős volt.
Valami nem volt kerek Norbi+civic párossal... -
bajnokpityu
félisten
köszi. éppen angolul nézem. jó lenne hazai kommentárral is, úgy több infó jön át.
nem vágom, h a citroennek miért ment ennyire rosszul. szerencsétlenek állandóan csúszkáltak.és nem a 80kg sztem ennek az oka.még iv közepén is meg-meg csúsztak. -
bajnokpityu
félisten
de hát nem közút, hogy tilos legyen...
szerintem is gáz, ami megy a FIAnál.egyébként Lopez brutál nagyot ment..
-
bajnokpityu
félisten
azért amikor Michelisszel elkezdték, akkor ugyanigy ment a kezdet. sztem bármi lehet ebből. legalábbis mintha igy kezdődött volna.
viszont Q3ban látszólag elég sokat kockáztatott Norbi, szinte becsukta a tükrét a betonfalnál is.
Sztem esélyes némi roncsderbi a futamon. hullámos aszfalt, bukótér többnyire nincs, és keskeny a pálya.
-
bajnokpityu
félisten
fönt vannak vhol az időmérők magyarul?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
sultansmith #6643 üzenetére
rossznak ezen a szinten nem akartam senkit se mondani. de mintha a többi páros jobban muzsikált volna.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
sultansmith #6639 üzenetére
igen, gyakorlatilag a másik két honda mente a legjobb köridőt a futam alatt. bőven lett volna alkalma jobb időt menni. Sztem kifogta a legkevéssé kiváló szerelőt a 3ból.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
sultansmith #6634 üzenetére
Az mondjuk kevéssé jó hír, h monteiro elég sokkal jobb kört tudott menni.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
callmeakos #6099 üzenetére
valahol azt olvastam, h viszi magával a saját mérnökét. reméljük felülemelkednek a káoszon
-
bajnokpityu
félisten
neten nem láttátok valahol a futamokat? elszámoltam magam...
-
bajnokpityu
félisten
hol lehet felvételről megnézni?
-
bajnokpityu
félisten
ha igaz , amit a hirekben irnak, akkor altatás javából.
De jó lett volna látni... -
bajnokpityu
félisten
időmérőket valahol meg lehet nézni netről?Már látom is
-
bajnokpityu
félisten
köszönöm. beregeltem a facebook oldalakra is.
-
bajnokpityu
félisten
Olyan kérdésem lenne, akár privátban, hogy hogyan tudom megnézni a tegnapi meccset?
stream TVt próbáltam, de egérmozi volt. Nálunk nincs eurosport...azt hittem majd másnap fönt lesznek a futamok neten, de semmi...
joshua7: ezen az izén akartam nézni, de nálam a képernyő 60%át elfoglalták a reklámok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest