- Windows 10
- Asustor NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- Crypto Trade
- Linux kezdőknek
- Linux haladóknak
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Marmonkanna #11378 üzenetére
"így is egy vicc volt a létszám"
Sajnos
Amikor indult a WTCR, akkor 30közeli, vagy afölötti volt a mezőny.
Most meg a WTCR és a helyi TCR sorozat együtt tesz ki 15-16 főt?
-
biker
nagyúr
válasz
Marmonkanna #11376 üzenetére
Azért nagyon örüljön Urrutia, mert hasonlóért éves eltiltást és örök eltiltást is osztottak ki.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #11374 üzenetére
13:30 DTM, első futam (Aréna 4)
Én ez néztem volna, ha megy a yt-n élőben, de a TV-t lusta voltam, elfelejtettem bekapcsolni emiatt.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #11370 üzenetére
kamion eb
Ház a múltkor az se közvetítették pedig műsoron volt.Chrys_
7 óra 22 perc -
Chrys_
addikt
válasz
Marmonkanna #11370 üzenetére
Az idei 7 órás Nürburgring 24h versenyért nem kár
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #11280 üzenetére
Kb. 2006 után indult el a lejtőn a sorozat véleményem szerint. 2010-es évek közepétől talán még menthető lett volna.
DTM is vegetál sajnos.
-
guftabi96
addikt
válasz
Nem meglepő és talán jobb is így.
Reméljük, ha a hamvakból feléled egy új sorozat, akkor az égvilágon semmi köze nem lesz hozzá a jelenlegi vezetésnek.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Azért valahol kicsit vicces (morbid, nem tudom melyik a jobb szó), hogy a hír alatti kis cikkben az szerepel (17 órája, tehát friss az is), hogy 2023-ban a WTCR elmegy Argentínába...
Tényleg elmegy Dél-Amerikába a WTCR; megvannak az időpontok - Eurosport
Persze, érhetőek az egymásnak ellentmondó hírek, mert a dél amerikai szervezők még szervezkezdtek, miközben a WTCR döntéshozói lehúzták a rolót.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Nem vagyok nagy jostehetseg, de ezt a lehetőséget nemrég felvetettem.
[link] -
A Zéé
addikt
válasz
remélem ezzel együtt visszatér a TCR IS, az szerintem izgalmasabb volt, mint a burkoltan gyári WTCR.
Igazából, ha nem lenne annyi magyar érdekeltsége, a kutya nem lenne rá kíváncsi itthon, mert annyira semmilyen a legtöbb futam, és annyira semmilyen a "versenynaptár".
ETCR-t akarják tolni helyette, amit valahol meg is értek, de az nem lehet sosem helyettesítője egy igazi kistúraautó sorozatnak, mert egyszerűen nem hozza azt a hangulatot élőben, pláne egy GP pályán, ami miatt én valaha is kimennék egy versenyre. -
szebe
addikt
válasz
Nem lep meg.
Valahol a TC1-es kocsikkal indult el olyan irányba a dolog, ahonnan nem nagyon volt visszaút.
-
biker
nagyúr
válasz
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #11260 üzenetére
-
Marmonkanna
tag
válasz
Marmonkanna #11259 üzenetére
[link]
már megint a gumik. kabaré... -
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #11208 üzenetére
Csak nosztalgiáztak 15-20 évet.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #11187 üzenetére
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #11033 üzenetére
Úgy tűnik csak az időmérőt lehet nézni ott (azt is csak a megszokottaktól rosszabb minőségben):
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Marmonkanna #11024 üzenetére
Norbi nem vette komolyan, főleg az elején... 15"-os laptopon, úgy hogy mellette ordít a gyerek, + egy stock G29 load cell nélkül...
-
biker
nagyúr
válasz
Marmonkanna #11022 üzenetére
Azért hogy Attika üsse ki Norbit, az nem semmi volt
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Marmonkanna #11020 üzenetére
Gyereksírás mellett sima futamgyőzelem, így kell
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #10922 üzenetére
Nap képe
-
vlevi
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10922 üzenetére
Még az is lehet hogy Orosháza N készült a kép :)
-
DS39
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10833 üzenetére
rühellem azt az embert, egy nagyképű paraszt. mintha az övé lenne a széria...
-
-v-
addikt
válasz
-
Ciccuka
veterán
válasz
Következesség meg fia...
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #10704 üzenetére
Úgy tűnik.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #10573 üzenetére
Azt kellett volna, hogy csak ők ketten vívjanak meg egy meccsen, mivel pontegyenlőség van.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10534 üzenetére
A fordos, ferraris filmre kíváncsi leszek.
-
Male
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10447 üzenetére
Playeres E2-n is a WTCR ment, Lantival... csodálkoztam is, de látom sokaknál a másik E2 adás volt kábelen.
Viszont holnap az időmérő E1 elvileg mégis.
Norbinak meg gratulálok, ezt szépen behozta ma
-
Male
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10407 üzenetére
Playeren nincs reklám... már ha azt a közvetítést választod. Értelem szerűen, ha az E1 / E2 adását indítod vele, akkor van, mert az a TV adás egy az egyben.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #10413 üzenetére
Félre kellett volna állnia és lehajtani a motorháztetőt és utána be a boxba. Régebbi BMW-kkel (pl. E30) ilyen nem igazán fordulhatott volna elő (másképp rögzített motorháztető miatt). Ott előrenyílik (inkább az utcai változat) vagy legalább 2, 4 ponton rögzítik biztonsági motorháztető lefogatóval (így inkább repült volna le, de az se törvényszerű).
-
emre
veterán
válasz
Marmonkanna #10368 üzenetére
-
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #10338 üzenetére
Azonnali hatállyal
módosították a BoP-tEz egy vicc. Nevetség tárgyává teszik az egész sorozatot
-
Rotyi
aktív tag
válasz
Marmonkanna #10326 üzenetére
Az sima bennanizás volt
[vilike] a képváltások is botrányosak voltak. Ha valahol történt volna valami, egyből elkapcsoltak... -
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #10306 üzenetére
Szép kép
2019 Total 6 Hours of Spa-Francorchamps - Full race highlights!A Nürburgringet is hótakaró fedi májusban
[link] [link]Lecsapott a tél a WEC mezőnyére Belgiumban
Az endurance-világbajnokság mezőnye Spa-Francorchampsban készülődik a hatórásra, azonban ma reggelre a természet gondolt egyet, és fehérbe borította az egész pályát.
[link] [link]Vasárnap
13:30-14:30 DTM, második futam -
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #10283 üzenetére
Akkor csak a szokásos. A 3. futamon se számítok sok jóra.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10272 üzenetére
Hát, ez az, hogy NEM!!! fordított pole!
-
Male
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10227 üzenetére
Az mondjuk fura volt, amit Lanti mondott, hogy az egyik csapat alkalmazottja a tanácsadója a felügyelőknek ezen a futamon... már ha jól értettem, mert nem fejtette ki bővebben.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #10187 üzenetére
Szuper
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #9952 üzenetére
Én is most tudtam csak meg. Nem szóltak ilyenről akkoriban a hírek.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #9892 üzenetére
Részlehajló bírKák...
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #9845 üzenetére
Valami félreérthettél...
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #9843 üzenetére
Nem értem miért erőlködtek ennyire, de izgalmas volt. Audi bukta a címet.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Marmonkanna #9792 üzenetére
Kegyelmes úristen, az a hang
.
(#9793) ruti:...és akkor most akkor most a harmadik. Nyélgáz és negyed....hol a negyedik?
.
(#9794) guftabi96: Már legutóbb sem ment, szóval az még fogható volt az érettségire, de ez most már egyértelmű, hogy elfogyott a keret és valószínűleg ennyi volt.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Marmonkanna #9792 üzenetére
szerintem senki nem hallgatta végig, pedig a vége felé 7:30 után egy érdekes történés is van
-
Marmonkanna
tag
válasz
Marmonkanna #9731 üzenetére
baszki, működött az átok!
-
szebe
addikt
válasz
Marmonkanna #9731 üzenetére
Müllertől nem kell félni
-
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #9710 üzenetére
A szabály az szabály, jogos a kizárás, ezért szerintem felesleges a sorozatot kritizálni. Ezért egy TCR Beneluxban is kizárás járna.
Inkább az érdekelne, hogy Tarquininél miért nem volt ilyen probléma..Nem teljesen értem, hogy ezt hogy sikerült összehozni.
-
biker
nagyúr
válasz
amikor az injektor hiba volt, minden autóban ugyanaz volt, most érdekes módon egyetlen autó turboja jó, a leggyorsabbé. naneeee
el tudom képzelni, hogy itt mondjuk olyan eltérésről beszélünk, hogy 1,5 az engedélyezett, és 3 autón 1,501-et mértek. -
biker
nagyúr
válasz
Kb most untam meg végleg
-
Ventur@
senior tag
válasz
Marmonkanna #9694 üzenetére
Mégis mit vársz
? Az FIA legsemmirevalóbban kezelt szakosztálya a túraautózás. F1-en kívül nem ismernek ezek semmit. Ott szinte mindenről azonnal van videó, infó stb. Itt meg még a WTCR weboldalát sem tudják normálisan karbantartani. Touringcartimes-on hamarabb megjelennek infók, mint a saját oldalukon. Mondjuk az Eurosport is elmehet a bánatba.
Hétvégi közvetítés (TV): [link]. Idézet a cikkből:
Szombat:18:45 – Második futam [9k] (Eurosport 1, élő)
Vasárnap:
11:15 – Harmadik futam [11k] (Eurosport 1, élő)
Ennyit fogsz a tv-ben látni az egészből. Ennyit! De hála az égnek az Eurosport 2-ön 30 órában tudsz majd nézni csodálatos teniszt, az 1-en meg 56 órában a doppingos 20 kg-os inasokat, ahogy cangáznak. Csodás
.
Egyébként annyi infó van róluk, hogy az autók készen vannak és ott lesznek a SloRingen
.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Marmonkanna #9694 üzenetére
igen, ez nekem is feltűnt, emlékeztek múltkor Müller vs Norbi video, feszültségkeltő zene, gerjesszük a konfliktust...
-
amúgy tudja valaki, hogy TCr-en a Ringen miért nem volt a kivetítőkön kép?
telefonon kellett néznem YT-on, hogy tudjam mi történik, alig volt 8-10 mp-es késés, miután elfordultak előttem, pont tudtam újranézni telón -
válasz
Marmonkanna #9579 üzenetére
Az ugye megvan, hogy van teljesen reklámmentes stream is a playeren?? Nem is értem, mi a problémátok.
-
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #9576 üzenetére
Na, most már nem elég, hogy pár online lap nyomja, hanem szépen a 200k fölötti youtubeosokkal is promózni kell?
Azt már inkább meg se kérdezem, hogy ennek a faszinak miért van majdnem 300k feliratkozója
Ez az Eurosport közvetítés egyszerűen nevetséges. Tiszta Amerika.. ott ilyenek a Nascar és Indycar közvetítések. Indy 500-on volt, hogy 2 kör nem telt el 2 reklám között.. Az már tényleg a legalja.
Nem baj, idén is elérik, hogy megutáljam az éppen reklámozott termékeket, márkákat. -
szebe
addikt
válasz
Marmonkanna #9579 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Direkt LeMans miatt rányúltam a Playerre, a "vásárlás" után stílusosan pont egy reklámnál sikerült csatlakoznom...
(legalább Playeren mehetne reklámmentesen...) -
Motion_Blur
félisten
válasz
Marmonkanna #9576 üzenetére
Jesszus, ki ez a gyökér?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Marmonkanna #9409 üzenetére
Ix35őt egyhat szívóval, hátha elég lassú lesz így a hunyadi..
-
Ventur@
senior tag
válasz
Marmonkanna #9349 üzenetére
A Huff elleni csatáját díjazták 5 rajthelyes büntivel. Guerrieri legalább nem ütötte ki Norbit. Gondolom én, hogy amiatt kapott 5 helyes büntetést, mivel Huff is pórul járt.
-
emre
veterán
válasz
Marmonkanna #9336 üzenetére
Az elmúlt két napban egyszer nem helyezkedett jól forgalomban. (de máskor sem túl gyakran)
Talán ideje lenne elgondolkodni egy olyan sorozatban ahol csak az óra az ellenfele. -
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #9000 üzenetére
Nagyon csúnya hangja volt, az a motor így a hallottak alapján kuka.
------------------
Filippi megvadult
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest