Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Ventur@ #11122 üzenetére
Igen, de azt csak a harmadik futamra írta. Végül az időmérő helyett is az volt... felvételről, mintha azt nem lehetne másik ismétlés helyett beadni, például ma végig ismételgették a hungaroringi WTCR futamokat... (én szeretem a teniszt, de egy ismétlést az élő adás elé sorolni... úgy, hogy bőven lenne hely máshová tenni, akár a WTCR ezer darab vágott ismétlése helyett még aznap...)
Amúgy voltam olyan hülye, hogy odanézegettem a mai 5!!! WTCR ismétlésre... na az egyik már az időmérő volt... de Q1 és Q2 kimaradt, a Q3-al kezdték, mindenféle figyelmeztetés, vagy bármi nélkül... vége volt az egyik hungaroringi futam ismétlésének, reklám, aztán a mai Q3 ismétlése csak úgy... kész, komolyan. ( bár tavaly még jobb volt, amikor az egyik futamot csak felvételről adták, és közvetlenül előtte a reklámblokkban a díjátadóját mutattak... rém izgalmas volt utána, hogy ki nyer... )Nincs Sport1-em, sőt TV előfizetésem sincs
EurosportPlayer van (na az is egy őskáosz a felvételekkel... még a régi WTCC-s futamok is fent vannak, mert annak van menüpontja, de a WTCR-nek az elmúlt két évben sem sikerült egyet csinálni helyette
...meg a futamhelyszín: Tapahtuma... vagy a leírás egy darab pont, aztán találd ki mi van benne... ), azon nézem az adást is... csak nem bírom az angol közvetítést, Lantiékat meg szeretem, így az ő közvetítésükkel nézem inkább, már amikor adják...
-
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #11090 üzenetére
A 2010-es évek első fele után nagyon rossz nézni ezt a mostani Zengő csapatot.
Sajnos a félelmem beigazolódni látszódik. Mondjuk nem mintha olyan nehéz lett volna megtippelni, hogy ez lesz...
Kismarty-t meg inkább hagyjuk. Semmi keresnivalója nincs a WTCR-ben. Nem az ő szintje.Én a Nordschelife-t szeretem, még ha csak 3 kört is mennek rajta. Inkább ez, mint valami isten háta mögötti ázsiai pálya.
Én már azt is élvezem nézni, hogy ezen a pályán kb bármilyen autó megy.
De nyilván nem vagyunk egyformák. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ventur@ #9978 üzenetére
Szerintem ez nem olyan dolog, ami átszáll. Nézd meg Kimi-t az F1-ben. Kb. 300 futamból 3x volt szerencséje.
Szerintem Norbinak számolni kellene azzal, hogy évente kicsit többször kiütik, mint mást, és többször rohad le a technika alatta.
A saját részéről kellene gyorsabbnak lennie és lehetőleg nagyrészt hibátlanul futni az évet.
A gyorsasága adott. Nem tudom, hogy idén mi történt (talán 1 futamot sem láttam, mert kiesett a rajtnál, és kikacsoltam a g.ibe.), de tavaly vagy a Hondás vagy a BMW-s top éveiben a nyers sebességgel nem volt gond.
A hibátlanul futás pedig persze, hogy nem megy, ha nincs meg a nyers sebesség sem. Egyébként akkor is lenne mit reszelni, ha meglenne a sebesség, mert sokszor az volt a pályafutásában, hogy vagy túl kockáztatott, vagy túl óvatos volt. Tarquini és pár másik tag jobban érzi ezeket, hogy mikor kell kockáztatni, mikor nem, jobbak a meglátásaik. Pl. azt is észreveszik, hogy 3. helyről 2.-ra van egy jó lehetőség. Norbi kicsit a ponttábla alapján kockáztat. A 8. helyért kamikaze akció, a 3.-on meg beáll vonatozni, holott a körülmény, a pálya, a védő pilóta alapján mondjuk pont fordítva lett volna a jó, hogy maximalizálja a pontgyűjtést.Talán most az a baj, hogy elhitte, hogy elég jó pilóta. Előtte pl. azzal szívatta magát a gyári Hondába szerződés után, hogy "itt van pénz, belemehetek a kockázatos előzésekbe, időmérőn jobban feszegethetem a határokat" Több autótörés és kevesebb pont lett belőle.
"én vagyok a legjobb Hondás" A leggyorsabb vagy a legtöbb pontot gyűjtő? Minden évben bizonyítani kell, hogy a leggyorsabb, és minden évben a legtöbb pontot kell gyűjteni.
Ez a csapatjátékos hozzáállás is a kárára történik. A többiek nem segítenének neki, és nem vagyok benne biztos, hogy a kommunikáció mögött ezt ő tudja-e.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ventur@ #9954 üzenetére
Annyira sz*r ez a széria, hogy még ez sem hat meg. Alonso is jöhetne, akkor sem nézném. Minek, hogy felemeljék 15cm-re a hasmagasságát és a 17. helyért harcoljon, mert most mondjuk a VW csoportnak kell nyerni?
Amibe belenyúl a WTCC-s csávó és az FIA, az sz*rrá változik. Rendesen bűvészek.Még év elején nyilatkozott valamit, hogy lesz még ütközés Müller és Norbi között... ezek túrázó cirkuszt csinálnak a sorozatból.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Ventur@ #9858 üzenetére
És a szokásos kérdés.
Ha az Eurosport nem közvetíti, Playerem nincs, akkor hol tudom nézni az első futamot?
Facebookom sincs.
Mi a fenéért nem teszik ki Youtube a közvetítést, pl. úgy, ahogy a GT futamok, DTM, Kamion EB futamai?
Néztem pl. a Facebookjukat (már amennyit látok belőle login nélkül), és sehol sem látom, hogy hol lenne majd az a stream, ami az első futam.
M4sport.hu, esetleg? Mert sajnos az m4sport.hu is olyan, hogy a zöldzászló előtt egy másodperccel kerül csak ki a videók közé a futam.
Youtube Live streamre napokkal előtte be tudok állítani emlékeztetőt.
Az már csak egy sokadik dolog, hogy ez a FB lIve stream képminőség egy 5"-s telefonon még elmegy, de én olyan maradi vagyok, hogy otthon, TV-n nézném, 55" méretben. Nagyjából Coronel autóját lehet felismerni messziről, mert az sárga... -
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9849 üzenetére
Nem szabad nekik. Az ő autójuk hibája miatt van most Monteiro ilyen helyzetben így muszáj nekik kitartani mellette.
Nicola Baldan lesz Nagy Dani csapattársa Monzában
Gondolom Morának elfogyott a pénze. -
quby
őstag
válasz
Ventur@ #9758 üzenetére
Ebböl mi csapódik le a magamfajta - nem minden részletet ismerő, de a hireket nagyjából követő - nézőnek?
Lotti jelentős munkával létrehozza a WTCC-t, ami amikor jól működik jön Riberio meg a FIA, és kipicsázzák. Lelép és csinál egy új sorozatot, ami szintén jól működik, de vele párhuzamosan a FIA-ra maradt WTCC haldoklik, és meg is hal. Bekönyörgik magukat vissza Lotti-hoz, majd mikor már bent vannak, kezdik az egészet előröl....Azért ehhez büdös nagy pofa kell...a "féreg, élősködő, parazita" szavak jutnak eszembe
-
rocket
nagyúr
válasz
Ventur@ #9753 üzenetére
Vegeredmeny meg az lesz, hogy megunjak a csapatok es tavoznak, szponzorok is menekulni fognak, ha az egyik hetvegerol a masikra a csapatbol amit tamogatnak gyozetes eselyesbol sereghajtot csinalnak a zold asztalnal.
Tenyleg vicc azert buntetni valakit, mert a legjobb munkat vegezte el, forditott rajtracs is egy baromsag, de az meg elmegy a BOP-hoz kepest.
-
biker
nagyúr
válasz
Ventur@ #9739 üzenetére
"Ha kiderül, hogy a versenybírók hibáztak, akkor ebből balhé lesz. Ha meg nem lesz belőle szankció, akkor meg bundát fognak kiáltani a Hyundai-osok (teszem hozzá, hogy jogosan)."
Máris volt, aki kiakadt. Pl aki 11. lett időmérőn, és utólag zárják ki a hondákat, neki ki dja vissza a 2. helyes indulását, ahonnan nyerhetett is volna akár?
-
törölt tag
válasz
Ventur@ #9725 üzenetére
Agresszív túrakocsisnak ott lett volna Kiss Norbi, sztem(!) a leggyorsabb és a legrátermettebb túrakocsis.
Más kérdés hogy lehet hogy soha nem rakta volna össze a M1RA-t. Michelisz ebbe az irányba indult el, és ez is egy nagyon jó irány, nem egy jó csapatfőnök/tulaj volt versenyzőként a második/harmadik legjobb. -
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9702 üzenetére
Nem vagy egyedül
-------------------------
Thompson kihagyja a hétvégét -
Malachi
addikt
válasz
Ventur@ #9696 üzenetére
Pontosan annyi műsoridőt kap, amennyire az embereket érdekli. Sajnos ez jelenleg így áll. Azért egy Wimbledont, vagy egy Tourt ne hasonlítsunk egy nevenincs autós bajnoksághoz, aminek az idei éve ráadásul teljes kabaré, komolyan vehetetlen. Addig néztem én is, míg a BOP-pal teljesen el nem rontották az egészet. Azóta nem érdekel, mert nincs értelme. Az eredmények köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Az a mi balszerencsénk, hogy a magyarok éppen itt képviseltetik magukat.
-
Qorthral
őstag
válasz
Ventur@ #9661 üzenetére
A 2. futam tényleg nagyon jó volt, működött a joker kör.
Norbi előtt le a kalappal, majdnem kihozta a maximumot a hétvégéből, már ami rajta múlott... Egykicsivel lehetett volna jobb, ha nem veszíti el a 2. helyet az öreggel szemben a 3. futam rajtjánál, de ennyi belefér. Eléggé peches volt, kis mázlival minimum egy első futamos győzelem jöhetett volna még emellé, de ilyen a motorsport. Kis további pechhel bukta volna a teljes vasárnapot, mert nem tudják megcsinálni az autóját vagy jobban megsérül a keze. Szóval összességében nem lehetünk nagyon elégedetlenek.Björk kegyetlen jónak tűnt ma, és sajnos Müller rengeteg pontot gyűjtött a hétvégén, bár a teljesítménye köszönőviszonyban sem volt a csapattársáéval. Remélem év végére azért eléri őt is egy kis pech, mert vicc lenne, ha ő nyerne. Érdekes, hogy csapaton belül simán jobb Björk és Norbi, de az öregek vezetnek, és ugye nem a fene nagy tapasztalatuk miatt. A BOP-tól én is nagyon félek, sanszos, hogy még nulla módosítás mellett is valamelyest visszaesnének a Hyundai-ok Szlovákiában, de ha kapnak még valami szigorítást, akkor pontok terén annak a futamnak kakukk. És Norbi épp nem áll annyira jól, hogy teljes hétvégék elvesztése beleférjen neki...
Amúgy vicc ez a többlépcsős kiegyenlítő rendszer, meg minden, de lényegében mindkét mai futam izgalmasabb volt, mint az F1...
-
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9571 üzenetére
Meg is jött a bünti. 30mp. Nem oszt, nem szoroz.
Kikerekedett az én szemem is, amikor láttam, hogy nem veszi el -
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9510 üzenetére
Persze ez tiszta is, írtam is korábban, hogy nagyon nem értek egyet a BoP módosítással. Arra kívántam reagálni, ami facebookon megy, illetve itt is volt korábban hsz, hogy minek van BoP stb.
Nevetséges, hogy 3 világbajnoknak a Zengős Cuprákkal meg az Alfákkal kell csatáznia.Ha a Hyundait esetleg nem is fogják visszaerősíteni annyira, hogy a legfőbb esélyesei legyenek a bajnokságnak, remélem, hogy az Audi szépen kikap majd a Hondától... Bár van egy olyan érzésem, hogy ha tartósan fogják verni a németeket, akkor majd a Honda is kap egy kis "ajándékot".
-
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9499 üzenetére
Nekem is volt 2 kör kihagyás
TCR Europe:
-Kroes-t megbüntették így Attika a második futamon is "dobogós".
-Nagy Dani kapott egy 10mp-es büntetést és +3 rajthelyet Paulsen kiforgatásáért.(#9502) Male
Van egy olyan érzésem, hogy a Hyundai erősítésével már nem fognak ennyire sietni.
Az Audi sikeresen csapkodta az asztalt... -
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9395 üzenetére
"Az kétségkívül látható, hogy a Hyundai-jal nagyon kibsztak."
Igen, ez a bajom nekem is. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz az időmérőn, illetve hogy mi lesz a hétvége visszhangja. Én bízom benne, hogy azért a Hyundai pilóták közül valaki (Müller, Tarquini) valaki majd szépen elmondja a véleményét. Borkovic után szabadon...
Amúgy a hercegtől rosszabbra számítottam. Az FP2-n futott körével a TCR Europe-ban a 17. helyet szerezte volna meg az időmérőn. Nyilván nem túl előkelő, de nem is borzasztóan rossz. Vivit ütné azonos autóval, ebben biztos vagyok
-
Marmonkanna
tag
válasz
Ventur@ #9347 üzenetére
https://www.touringcartimes.com/2018/05/12/gordon-shedden-amongst-additional-nurburgring-penalties/
Guerrieri is időbüntetést kapott. Akkor Michelisznek mi ez az 5 rajthely?! -
Male
nagyúr
válasz
Ventur@ #9269 üzenetére
Nem semmi.... ez a közvetítésben nem látszott, csak az összetört autó ( elsőre olyan volt, mintha csak egy kerék meg egy kis kupac állna ki a gumifalból ), de azt is hamar elvették, és nem nagyon akarták mutatni.... már azt hittem nem úszta meg esetleg, és azért nincs visszajátszás, meg semmi róla.
-
emre
veterán
válasz
Ventur@ #9269 üzenetére
Pedig volt 1999-ben, Le Mans Mercedes CLR-GT1
A Mercedes ezután szállt ki a Le Mans sorozatból. -
-
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9189 üzenetére
Gyorsulni biztosan fognak, a mértékét meg majd meglátjuk.
A Nordschleife mondjuk ilyen szempontból szvsz nem lesz mérvadó.
Ha már Nordschleife (számomra) egy kisebb meglepetés: Kris Richard a KCMG-vel és Hondával fog indulni.
(Az TCR Europeban a Target Competition versenyzője és Hyundait vezet).
----------------------------------------------TCR Europe, Paul Ricard FP1:
A képen van egy hiba, 2x szerepel rajta Nagy Dani: a 3. és a 8. helyen is az ő neve van. A 8. helyen Tassi végzett. Az idő viszont jó, ennyi volt a hátránya. -
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9172 üzenetére
Annyit azért "csúnyítsunk" a dolgon, hogy a Pit Lane Competizioni elvileg csak Paul Ricardra nevezett 4 autót. Teljes idényt csak Altoé fog futni.
De ez még így is 20+ fő. A tavalyi ETCC-hez képest elképesztő ugrás.
----------------------------------------------------------------------------
Közvetítés elvileg a TCR Series weboldalán és Facebookon lesz.
(#9173) szilva01
Augusztus 8-án mennek a Hungaroringre. Gondolom valaminek a betétfutama lesz a TCR Europe (GT Open/Blancpain esetleg?)
(#9174) A Zéé
Egyszerre jelentette be őket a Honda. Itt egy csapathoz rakták be őket, nem szedték szét őket, mint a WTCR-ben Guerrierit és Monteirot. -
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9118 üzenetére
Vernay is elégedetlen
Mondjuk a 2 YMR Hyundai most pont eltűnt, de azért az látszódik, hogy talán ez a BoP mégse sikerült annyira nagyon jól. Viszont hamarosan jönnek a büntetősúlyok azzal lehet majd kompenzálni.Egyébként hozzátenném azt is, hogy a Hyundai valóban úgy tűnik, hogy kiemelkedik a mezőnyből, de azt is nézzük meg, hogy nem huszadrangú versenyzők vezetik őket, hanem egyértelműen mind a 4 a mezőny legjobbjai közé sorolható.
-
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9077 üzenetére
Lehet tanulni a neveket. Biztos az én tájékozatlanságom, de sok (számomra) ismeretlen név van a listában.
Viszont, ha jól számolom eddig 19 bejelentett pilóta van + a 2 Campos autó, szóval a tavalyi ETCC-nek nevezett valami után ez szép nagy ugrás.
Külön érdekes Piro, ahol a csapat 2 pilótája különböző autókkal fog menni (Hyundai és Honda).
A csapatbajnokság itt hogy lesz? Nagyon sok az 1 pilótával rendelkező csapat. Biztos lesz, ahol még jelentenek be másik versenyzőt, de lesznek 1 versenyzős csapatok bőséggel. -
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9074 üzenetére
Kész
Most már van egy TCR Europe lap is[link]
Ezt azért nem tervezem annyira részletesre csinálni, mint a WTCR-t, de majd a minimális infókat gyűjtögetem benne. Egyelőre az eddig bejelentett csapatokat/versenyzőket/autókat írtam bele és egy versenynaptárt.
Ha bárki talál benne hibát, kérem jelezze -
vlevi
nagyúr
válasz
Ventur@ #8979 üzenetére
Regisztráltam én is, de természetesen lemondom majd.
Egyébként a regisztrációs folyamatnál kiírja, hogy a nem vonják az összeget addíg, amíg a próbaidőszak le nem jár.
[kép]Nekem az a nagy bajom, hogy az Android TV-re lévő alkalmazás nálam nem működik. PC-n böngészőből megy, de nem azért van 55"-s TV-m, hogy 20" monitoron nézzek mindent
-
Male
nagyúr
válasz
Ventur@ #8977 üzenetére
Itt: "The Alfa Romeo Giulietta TCR and Peugeot 308TCR will run at 102.5% engine power, as will the three DSG Cupra, Audi and Volkswagen cars."
...vagy a DSG rész még erre is vonatkozik, és ez az Audi nem az az Audi"The Audi RS 3 LMS will be the heaviest, and run with an additional 10kg over base weight."
Szerintem ez nem azt jelenti, hogy "-10 kg-ot kaptak, mivel a legnehezebb autó", hanem hogy ez lesz a legnehezebb autó, mert +10kg-ot kapott az alap súlyhoz még...Szerk: Ha kipróbálod a Trialt, majd figyelj a lemondásra, mert automatikusan váltanak az előfizetésre. ( meg azt majd írd meg légyszi, hogy eleve vontak, és max visszakaphatod 7 napon belül, vagy nem vonnak semmit az elején... régen volt Playerem, de volt valami kavarodás ezzel. )
-
Male
nagyúr
válasz
Ventur@ #8953 üzenetére
A szervezés csúcsa pontosan az F1-es futam alatt tartani mind a két versenyt... persze korábbi években is így volt, mert hát a WTCC/WTCR nyilván olyan erős, hogy simán versenyezhet a nézőkért azonos időpontban
Az FB-s közvetítés meg... a wtccblogon már leírtam, hogy micsoda logika kellett ahhoz, hogy mivel szerintük a fiatalok a neten nézik, ezért az eurosport player nem adja
Ezek mintha konkrétan mindent megtennének a bukásért
-
vlevi
nagyúr
válasz
Ventur@ #8953 üzenetére
"Facebook-on"
És akinek nincs?
Csak ezért nem fogok oda regisztrálni.
Csak bízni lehet benne, hogy az M4-en, legalább felvételről leadják a szombati futamokat.Ezzel szemben a BTCC-ről olyan közvetítéseket szoktam találni itt-ott, hogy egész nap kinn van a stáb.
"ilyen közvetítési feltételekkel a gyártóknak"
Hivatalosan nincsenek gyártók, ezért is nem viágbajnokság. De persze vannak gyári támogatású csapatok, tehát igazad van. -
callmeakos
veterán
válasz
Ventur@ #8953 üzenetére
El nem tudom képzelni hogy ilyen közvetítési feltételekkel a gyártóknak hogy érheti meg ilyen magad nevezési díj mellett szerepelni ebben a ligában.
Komolyan mondom a Battonyaházi ifi gokart futamoknak korrektebb közvetítése van a hel,i tv-ben mint egy világszínvonalú túraautó bajnokságnak.
-
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #8938 üzenetére
Újabb jó hír a mai napra
Már csak 1 kiadó hely maradt. Szép kis mezőny gyűlt össze, de Tassit és Cominit hiányolom belőle.2. verseny Kínában, egy utcai pályán: Wuhan
És egy rossz hír: A szombati időmérőről és futamról nem lesz élő eurosportos közvetítés...
Tipikus Eurosport, TAPSVIHAR, GRATULÁLUNK, SZÉP VOLTCsak így tovább.. Remélem a vasárnapi közvetítéseket is majd jól megpakolják reklámmal, ahogy kell
És a végére egy kis off, a szimulátorosoknak:
The FIA WTCR / Oscaro 2018 is coming to RaceRoom - and it kicks off with a 25.000€ Esports WTCR Launch Event at the Nürburgring.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Revolut
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest