Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Pontos info közvetítésekről?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
No, most kéne Norbihoz betoljanak INGYEN egy gyári hondát. Nem pénzért autó készítésére alkalmas szerkezetet, hanem egy vérgyárit grátisz.
Bár lehet, kiderülne, hogy a gyári honda gyengébb, mint a zengő hondaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
szóvl 120 perc és semmi újat nem fogunk megtudni...
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz vwpolopg #6138 üzenetére
ezt a filmet nem nekünk kellett nézni, ez Zengő-nek szólt, egy amolyan "bocsi, nem tehettem mást, +1 évig lojális voltam, köszi mindent"
mellesleg a zengőhondába ma már tényleg bárkit találnak, nem agy amatőr csapat, nagyon nem
-
biker
nagyúr
válasz Motion_Blur #6186 üzenetére
Ja, jól megverte Monteiro Norbit japánban is, ugye?
Szerintem Huffnak szokni kell a hondát, Norbi meg egy gyengébb vassal is pariban volt Montival, itt lenyomja
-
biker
nagyúr
szívem szerint a teljes magyar foci támogatását megadnám neki.
-
biker
nagyúr
Huhh, megnéztem pár videót, nekem tetszik!
Kell ilyen sofőr, olyan ritka az, aki ennyire lesz@rja az ideális ívet, vagy hogy "ott nem lehet előzni", mint én a RealRacing3-ban, mikor az a cél, 3 kör alatt a 23-ról nyerni
ahol fél autónyi hely van, ott kicsit füvön elfér
Pont a fiatalság miatt van ez, szerintem.
ÜgyesElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
ez a húzás alapvetően egy jó csapatfrissítő húzás, nagyon sok helyen alkalmazzák.
van ugye 3 mikro team a csapaton belül, a 3 pilóta/mérnök páros.
ok, most tudjuk, jók, meg ügyesek, de mi van, hamegrekedtk egy szinten? Nos erre jó a bomlasztás.
Lehet, hogy lesz olyan ami újat mond Norbi a mérnöknek, és lesz amit a mérnök mond újat. Ha nem cserélnek, megmaadnak a saját szintjükön.Az "új" mérnök sokkal jobban ismeri a JAS hondát, bár tény, a majdnem ugyanaz hondából Bári Gergővel mégis jobbak voltak Norbiék.
Én bízom benne, hogy két forgatókönyv állhat fenn:
- ez a helyzet jó, és tarolnak
- ez a helyzet rossz, visszacserélik, és tarolnakElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Zengőék nem indulnak Paul Ricardon, formula.hu
-
-
biker
nagyúr
Mac3-at nem oszza meg valaki?
-
biker
nagyúr
válasz callmeakos #7251 üzenetére
szerintem meg rohadtul nincs kifizetve ez a felújítási munka.
Miért?
Ha én lennék ZZ, és vettem egy autót egy motorral, és a Honda közli, nem mehetek vele, amíg ők nem ellenőrzik (ez is vicc) és megrendelem a munkát, majd nem készül el, és égek mint a reichstag, akkor minimum kib nagy kártérítési pert akasztok a nyakába.
Erről eddig nem tudni, és ha lenne ilyen, már hallottunk volna róla
ergo nincs is pénz arra a motor generálraElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz guftabi96 #7265 üzenetére
Ok, de mire megy egy támogato?
Kb sehol (tv, országos lap, stb) nrm látod viszont a kocsit a reklámoddalNe higgye senki azt, a szponzor azért ad pénzt, hogy X kocsikázzon
Azért ad pénzt, hogy mondjuk lássa viszont a céglogóját 8-10-20 versenyen 1m vagy 10m ember előtt
Ezt 1000 ember ha látja, szuper megériElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
F1 időmérőt nem adják sehol? Fákking focieb orrvérzésig? Futam remélem lesz élőben
-
biker
nagyúr
válasz Motion_Blur #7429 üzenetére
amikor egyértelmű volt, hogy nincs motor, nem megy a kocsi, akkor a teljes kocsi+csapat+sofőr ment mindenhova kirakatbabának.
Most csak sofőr nincs, miért ne mentek volna ismét?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Calogero #7478 üzenetére
azért a pöckölésért zászló vicc volt tényleg, de az is, hogy kiugrásért semmi. F1-ben bezzeg máris 5-10mp jönne, ami ugye fél perc bruttóban
vagy ha lelóg 10cm-t oldalra ugye, akkor is bünti van?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
LOOOL Norbi az egyetlen hondás a Q2-ben
-
biker
nagyúr
lerajtolja filippit, de Filippi nem tudja 3 körnél tovább a mögöttest tartani, a 6. körre Norbi nyakán lesznek az erőemberek
-
biker
nagyúr
Próbálok elfogulatlanul, de szerintem ha Norbi B/W-ot kap azért, mert a pálya közepén megbicsaklik féktávon és oldalról pöccint, akkor Bjork miért nem kap semmit, miután hátulról meglöki, majd ismét megpöcköli, elmegy a lökös, majd kitereli a külső íven a pályáról?
-
biker
nagyúr
Az f1 autokkal nem lehet tartosan driftelni, mert nincs elegendo mechanikai tapadasa, ha oldalra megy, elveszti a leszorito ero nagy reszet. Ezekkel lehet
Ettol eltekintve vicc, amikor eso miatt leintik az f1-etElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Motion_Blur #7644 üzenetére
Jobb is hogy visszavonul, semmi keresni valója a sportban az ilyennek
-
biker
nagyúr
válasz Motion_Blur #7689 üzenetére
Wow, egy autó Norbié, másik autón osztozik Tiago és Ryo
-
biker
nagyúr
M1RA
-
-
biker
nagyúr
válasz Motion_Blur #7844 üzenetére
azért Nash is gazdagon pályán kívül előzte Tassit
-
biker
nagyúr
válasz #70869248 #7872 üzenetére
nem láttam élőben, most visszanéztem, angol kommentárral, ott is Bennanira kenték, nem csak mi látjuk így, magyarok.
Ott rohadtul meg volt csinálva az előzés, bennani meg ráhúzta a kocsit.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Motion_Blur #7916 üzenetére
az egyik sorozatban van másfél autójuk, másikban meg nulla, de kapnak kölcsön. Hát ez van...
-
biker
nagyúr
Azért Björk egy eltiltást megérdemelne.
Norbi megpöccintette hátul, nem veszetttek semmit, erre Björk oldalról rárántota a kormányt. Hát az ilyenért nem járna egy eltiltás?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Ventur@ #8152 üzenetére
Az a baj, ezt egy szimulátorban el lehet sütni, sőt, mikor megkezded a mért kört, előtte vágod az utolsó sikánt, pl kanada, és nyélgázon kezded, és nyersz időt. De nem hittem el, hogy élőben ezt lehet.
-
biker
nagyúr
A volvo teljesen szabályos, miközben nekik van az egyetlen olyan fékjük, ami nedvesen fém-a-fémen hangot ad ki, se közúti volvo ilyen nincs, se más TC autó ilyen nincs. De teljesen szabványos alkatrész, nyilván.
A citroen is súlyban megfelelő volt, de olyan masszív, mint egy tank (ezt versenyzők mondták róla), bárminek nekimentek, a másik tört. És mellé könnyű, és a motor se volt túl erős, de 1,5mp-el gyorsabb mindenkinél
De ha a honda 0,5mp-el jobb, már le kell nyomni, épp mi szabálytalan. De nem ám futam előtt, utólag!
Tényleg kiírhatták volna előre: idén a volvó fog nyerni, pont.
-
biker
nagyúr
A VOLVO-knak mindent szabad? minden volvo minden hondát kilökhet? vagy bünti?
-
biker
nagyúr
Guerrieri :
-
biker
nagyúr
Guerrierri-t miért akarták bünteni?
-
biker
nagyúr
Semmi durva nem volt benne. Meg kell előzni, ez az autóverseny. Nem cikázott, szépen középre húzódott, és tartotta az ívet. El nem hagyta a pályát, ez van.
-
biker
nagyúr
Persze, szégyen a kommentek miatt magyarnak lenni, de el kellene gondolkoznia Ivánkának, hány embert lökött ki élete folyamán, hányszor szólt bele küzdelmekbe, és mennyire fair játékos, és hogy egyértelműen milyen céllal ment oda?
Mert ez most olyan, mintha a moszkva téren bemenne téblábolni egy bennszülött és nem értené, miért áll köré 10 biztonsági őr.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz XFishboneHUN #8687 üzenetére
Az akár négy jelenthet nulla darabot is, mint idén
Amit a TCR-ben műveltek, az is kabaré volt, akkor is, mikor nem volt KIA, meg akkor is, mikor elkészült. A WTCC is no comment kategória volt idén tőlük.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo FMC RC - drón szett - 3 akku, táska
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo FMC RC - drón szett - 3 akku, táska, garancia
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo - RC-N2 drón szett - nagykapacitású akkumulátorokkal
- DJI Convertible hátizsákká alakítható drón hordtáska (Mavic 3, Mavic 3 Pro, Mavic 3 Classic)
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen