Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
Sébastien Loeb is the wildest teacher for my first ever tarmac test!
Loeb úgy érkezik, mint egy boss, úgy távozik, mint egy boss, meg közben is olyan, mint egy boss.
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
Néztem pár régi dtm-es versenyt, ezen speciel még Schumi is indult.("az utolsó futamon ütközött a bajnoki pontversenyben vezető Johnny Cecottóval (BMW) és ezzel önkéntelenül is bajnokká tette márkatársát, Klaus Ludwigot" - wikipedia)
Csak az a kérdésem, hogy a felvezető autó a rajtnál akkoriban mindig így állt ki a mezőny elől?
1990 DTM Hockenheimring[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz XFishboneHUN #9756 üzenetére
Fantasztikus!
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #9724 üzenetére
Norbi sosem tartozott a leggyorsabbak közé, gyors, de nem nagyon gyors, jobb napjain össszejön egy-egy futamgyőzelem, de ennyi. Ugye ismerünk ilyet az F1ben is. Ezek sosem lesznek bajnokok.
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
Én megnéztem a hungaroringi hétvégét meg ezt is. Ha valaki ezek után azt meri mondani, hogy az F1 unalmas, annak végtelenítve vetíteném le ezt a két futamot(bonus track: marakess), meg jó eséllyel a hátra lévő többit is.
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
Jenson introduces his 2018 GT500 Honda NSX-GT
Komoly cuccnak néz ki Button új járgánya.
-
-Mike-
addikt
És Vivien? Vele mi lesz? DTM? F1?
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz XFishboneHUN #8735 üzenetére
A neten fellelhető összes facepalm meme-je kevés lenne válasznak.
Múltkor is olvastam valami fizetett újságíró tollából, hogy hány 100 jelentkező közül válogatták ki az Audi tt cupba. (Ezt havonta valahol mindig meg kell jelentetni btw)
Rendesen megborultam. -
-Mike-
addikt
Nem igazán tudtam mennyire komoly balesete volt de itt beszél róla, hogy történt, mik voltak a felépülés első lépései. Fejfájás, duplán látás, 15percnél többet nem tudott aludni, enni-inni az első 4-5napban nem igazán ment. Jobb szeme mászott el csúnyán ami le is volt takarva hetekig. Beszél is róla a 4. részben, hogy bandzsa, de csak ideiglenes. Helyre fog állni.
Tiago Monteiro, the fight | Episode 1: The crash
Tiago Monteiro, the crash | Episode 2: The recovery
Tiago Monteiro, the crash | Episode 3: the car saved my life
Tiago Monteiro, the crash | Episode 4: Will I race?Sry, ha valaki tudta vagy látta már ezeket a videókat, nekem új volt.
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
Először 2:03-as kör.
Scott McLaughlin completes first 2.03 at Mount Panorama, Bathurst
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #8326 üzenetére
Van egy sanda gyanúm hogy nem egyszerre álltak be. Problem solved.
-
-Mike-
addikt
Eközben Barcelonában.
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #8307 üzenetére
Egy fb komment egy matyihuszártól:
Jogos,nem értem miért nem azt választották,és akkor a végén még tisztázódhatott volna a téves döntés,és pontokat is szerezhetett volna. Erős lány ,16 évesen le a kalappal előtte amit mentálisan bírnia kell ebben a szezonban. Ebben a kemény sorozatban az idősebb fiúk férfiak sem mindíg bírják sírás nélkül a nyomást.
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #8270 üzenetére
Még egy tt cup szezon aztán kereshetnek egy itthoni kupát megint ahol max 3fős a mezőny ott megint rommá nyerheti magát.
Mindennek ellenére, hogy most ki elől veszi el a helyet ha egyáltalán elveszi ilyen fizetős ülésekkel vagy nem, mennyire szimpatikus ez az egész helyzet amiben ő most van vagy sem, az vesse rájuk az első követ aki nem adna meg mindent a kislányának fordított helyzetben. -
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #8258 üzenetére
Főleg ez a "kiválasztottak a tété kápba" duma kicsit kiverte mindenkinél a biztit. Csak mert kőkeményen fizetni kellett nekik is, hogy ott menjenek.
De azért stílusosan tud megérkezni egy f1-es hétvégére azt meg kell hagyni. [link] Nem kommentálnám, gondoljon mindenki azt amit akar.[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz XFishboneHUN #8242 üzenetére
Tippelhetnénk arra amúgy, hogy kizárólag csak pénzzel (nagyon sok pénzzel) valaki meddig tud eljutni.
Ugye ez most egy hosszútávú r8 lms (blancpain szériás feltehetőleg). Oda még talán elérhet mert ott is vannak gentleman driverek, sőt, AM kategória, stb, de hogy a DTMben menjen egy teljes szezont, én azon már nagyon csodálkoznék. -
-Mike-
addikt
Se dtm, se wtcc, maradnak a jobbak, btcc, v8.
-
-Mike-
addikt
Régen a Nascarban lazán adták elő
-
-Mike-
addikt
Le Mans 24 Hours - Qualifying #2- 19:00 - 21:00 // Live!
Most bele néztem, egyik Ford GT-be Scott Dixon, mondom oké.
Jó a felhozatal pilótaügyileg is. -
-Mike-
addikt
válasz XFishboneHUN #7993 üzenetére
Nem csak a maiban. 5-10-15éve is ha volt pénzed mehettél. Ez - különösen Magyarországon - sosem volt tehetségfüggő hogy ki versenyezhet(ett).
-
-Mike-
addikt
A másik szupertehetség Keszthelyi Vivien a 12. helyről rajtolva (1,2mp-et kapott a GP pályán)
De 3 kanyart csaksikerült teljesíteni a race1-ben.
Audi Sport TT Cup 2017. Race 1 Nürburgring. Start CrashRégen volt már ennyi tehetségünk.
FB komment: Minimális a különbség az első hely és közted. Gratulálok, lesz ez még sokkal jobb is!!!!!
A negatív kommentelőket az oldal üzemeltetői azonnal törlik, volt ott nagy vitatkozás a hockenheim-i hétvége alatt.
Az összes létező médiában benne volt, csak pozitívat róla, az önreklámozás magasiskolája és semmi negatívat. Hát elég érdekes hozzáállás.
De legalább most a nemzetközi mezőny beárazza és talán elveszi a kedvét örök életre attól, hogy még autóra se nézzen többet.[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #7968 üzenetére
Hiába sikerült jól az időmérő, sajnos holnap csak az utolsó helyről indulhatok. Nem álltam meg a súlymérésen, ezért előbb kizártak az időmérőről, de elfogadták a kérelmünket, hogy indulhassak. A 11. helyről rajtolhatok holnap.
Na,legalább ő elégedett volt a körrel. Durva.
-
-Mike-
addikt
válasz Diokhan #7945 üzenetére
Fasza volt olvasni. Élőben minden 100x jobb, hangok, illatok, hangulat. Kár hogy nem voltál kint még egy F1-es versenyen, pl 2010-13 között, na az volt a hang. Meg persze régebben a V10-esek. A célegyenesben ültél de kristálytisztán hallottál mindent ha egy autó volt a pályán, hogy mit csinál fent a sikánban. Nekem '98-ból volt ez az első élményem, Alesi a Sauberrel, az első installációs köre egyedül. Leírhatatlan hang.
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz XFishboneHUN #7905 üzenetére
2. futamban is out, futómű
Keszthelyi Vivien 2017 | Hockenheim Crash -
-Mike-
addikt
Keszthelyi Vivien ma a TT Cupban a 15. helyről rajtolt de sajnos történt valami a felvezető körben vele ami miatt nem tudott részt venni a versenyen.
Audi Sport TT Cup Hockenheim - Race 1Szeretem amikor a tehetség utat tör magának
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz XFishboneHUN #7854 üzenetére
A Keszthelyi família mivel foglalkozik? Mit lehet tudni róluk?
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
Hát hogy megy át a Toyota a Maggots-Beckets-Chapel kombináción, HÁT AGYABETEG!
-
-Mike-
addikt
Kabaré ez az egész wtcc így. Vicc. Kevesen vannak, marha drága. Jól nézzétek meg idén, meglepődnék ha a szezon után ez még folytatódna.
-
-Mike-
addikt
Huff: már értem, miért nyert mindig a Citroen
“A szó szoros értelmében már az első nap, a kivezető körön tudtam, miért nyerték annyira simán az elmúlt három évet. Ez az autó egyszerűen készen van. Messze ez a legteljesebb kocsi, amit valaha vezettem. A ‘könnyű’ nem lenne megfelelő szó arra, hogy leírjam, milyen vezetni. Az összes általam eddig vezetett WTCC-s autóval – és volt pár – összevetve ez egyszerűen csak működik.”
“Elképesztő mennyiségű fejlesztés zajlott a kocsin, minden létező potenciált kihoztak belőle. Minden eddig WTCC-s autómnak volt valamilyen kis trükkje, ennek egyszerűen nincs. Minden szempontból működik. Olyan dolgokra képes, amelyre más autók egyszerűen nem.”
-
-Mike-
addikt
@FIAWEC The color of 1947 is back! Here's to you the 2017 livery for cars #51 & #71!
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
Pár művészi kép Daytonáról [link]
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #7705 üzenetére
Nem akarnak úgy járni, mint Ficza...
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #7652 üzenetére
Manapság már tényleg mindenkinek lehet nete, de így, hát azért valamennyi kultúrát csak bele kéne vinni még ha ez is történt.
-
-Mike-
addikt
Trianon után most ez...
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #7637 üzenetére
Ezt már csak te nézed.
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #7605 üzenetére
Szexárdból rá lehet következtetni, csoda hogy eddig nem basztatta a nav az autósportot és annak szponzorációját, évezredek óta így megy.
-
-Mike-
addikt
Hát ez nice, McLaughlin vs Whincup V8SC Adelaide 2014
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
V8-asok esete a vizes pályával [link]
Lekellett volna piros zászlózni és a boxban megvárni mire felszárad. Ugye Csárli?
-
-Mike-
addikt
Easy [link]
-
-Mike-
addikt
Azért ez kemény volt. [link]
-
-Mike-
addikt
[link] viszik be a hondát...
-
-Mike-
addikt
válasz sultansmith #6812 üzenetére
-
-Mike-
addikt
válasz XFishboneHUN #6788 üzenetére
Nézd már meg honnan milyen sebességgel és milyen távolságból esett rá kanyar kijáraton.. a 911 hibája? Úristen...
-
-Mike-
addikt
Tegnap Hartley Silverstoneban(WEC) vezető helyről elkúrta, nem kicsit [link]
-
-Mike-
addikt
M. Norbi - Égéstér interjú (ajánlott) [link]
-
-Mike-
addikt
-