- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Mozilla Thunderbird
- Linux kezdőknek
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
szilva01 #9548 üzenetére
Regebben Indycarban leesett 2 csepp eso mar megallitottak a versenyt, es johetetett a "hajszaritos" auto szaritani a palyat
Egyebkent ez a 3 amator balesetezo pilota a DTM-ben megfosztotta a nezoket egy jo versenytol, izgalmas lehetett volna a valtozo idojarasi viszonyok miatt.
-
Ventur@
senior tag
válasz
szilva01 #9173 üzenetére
Június 7-8-án lesz a hungaroringi forduló
: [link]. Na, ez nem biztos, hogy jó infó, mert a Hring oldalán a naptárban, meg Jún.14-16-ra van írva ETCR
. guftabi96 meg augusztusra írta
.
(#9174) A Zéé: Gondolom nem akar a Europe mezőnye lemaradni a nagytestvértől (WTCR), ahol szintén vannak kilométer hosszú nevű csapatok
.
(#9175) guftabi96: Na, ezt nem tudtam, de azért a 20+ fő is már komoly előrelépés
. Lényeg, hogy legyen hétvégén Yt-on közvetítés
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
szilva01 #8419 üzenetére
Bár csak így lenne
. De kizárt, mert mi Fodbal-állam vagyunk. Egyszer régen, mikor a történelmet nem is írták, csak szóban terjedt, elvertük az angolokat - egy barátságos mérkőzésen - 6:3-ra a Wembley-ben. Innentől mi Fodbal-állam vagyunk.
Miközben európa, világ és olimpiai bajnokokat "termeltünk ki" más sportágakban, mi mégis Fodbal-állam vagyunk
. Tehát fodbal-stadionokat az európa, világ és olimpiai bajnokaink csarnokai helyett....mert Fodbal-állam vagyunk
.
Ha, érezhető a hazai fodbal iránti utálat a bejegyzésben, akkor bocsi....de tökre komolyan
.
-
rocket
nagyúr
válasz
szilva01 #8128 üzenetére
Brutal volt, jol latszott, hogy a kasznin meg nehany erosito rudon kivul tok ures az auto hatulja, egy szep nagy lyuk maradt a helyen.
Rockenfeller autojanak az ajtaja meg ugy szallt el az utkozes kovetkezteben mintha papirbol lenne.Ekstrom elfog beszelgetni Wittmannal, 2x is neki ment a futamon, vegen a dobogojaba kerult.
Harmas befuto a 3. helyert kiraly volt, foleg hogy, mindhatom marka ott volt
-
rocket
nagyúr
válasz
szilva01 #8098 üzenetére
OpenGT is lesz jovo hetvegen, csak ezt valamiert nem verik nagy dobra, a Hungaroring oldalan semmi info nincs rola, csak a sorozat hivatalos oldalan, mikent lehet bejutni es idotervrol zero info van.
Azt tudom, hogy az Euro Formula Open betetfutama szokott lenni az OpenGT-nek, DIGI Sport szokta kozvetiteni a 2 sorozatot. -
A Zéé
addikt
-
törölt tag
válasz
szilva01 #8094 üzenetére
Na ez szomorú. Zengő Zoli hozott jó és rossz döntéseket, de amit letett az asztalra azért mi csak hálásak lehetünk, és igen is felállva kell tapsolni, és nyomni a dudát neki, jól tetted, ..és nem tették jól akik nem ezt tették.
Több döntése nem volt szimpatikus, vagy inkább nem értettem, pl. a Kiss Norbi-val történteket még régen, és én is azok közé tartoztam akik nem gondolták jó döntésnek a Michelisz Norbi utáni versenyzőfelállást.
Nem látunk mindent, nem látjuk a teljes képet.
De Nem csak Michelisz Norbit 'adta' a nemzetközi túraautózásnak, hanem Bári Gergőt is a maga posztján, és komoly elismertséget vívott ki magának az elhívatottságával, csapatvezetésével,..és az arcunkba tolt akaratával hogy a Magyar eredményeket hajtotta.
Talán az anyagiak korlátok közé szorították, de már azért amit eddig letett az asztalra megérdemli hogy örökké feltápászkodjon az ember a padról és nyomja az aktuális csapatának a dudát, nem feltétlen a versenyzőnek, de annál inkább a Zengő csapatnak. -
A Zéé
addikt
válasz
szilva01 #8090 üzenetére
Szitu:
- nagy álmod, hogy csapass a Hungaroringen versenyautóval (az már csak ráadás, hogy komoly verseny atmoszférában)
- a kellő pénz ott a zsebben, csak autókázásra költheted el, mert arra kaptad (aputól, nagybácsitól, szponzortól, bárkitől).
- az autó ott van előtted. Tudod, hogy csak fel kell hívnod a Zoli bá'-t, hogy had gurulj már vele, kifizeted, ha szarrá töröd, akkor is, hiszen pénz az van rá. Zoli bá' azt mondja, hogy persze fiam/lányom, menjél csak.Na ezek után ki lenne az, aki TÉNYLEG azt mondaná, hogy jajj, inkább mégse, mert a körönként 4 másodperc az ciki? Szerintem ha alaposan átgondolja mindenki innen a fórumból, akkor egyikünk sem... Mindenki, aki kellően "petrolhead" ahhoz, hogy kimenjen egy ilyen versenyre, és szereti az autókat, s versenyzést, az tuti, hogy kapva kapna a lehetőségen, és leszarná, hogy páran azt gondolják gáz, amit csinál. Őt csak az érdekli, hogy egy álma valóra vállt. Valóban, sportértéke nincs annak, amit leműveltek, de ők legalább elmondhatják, hogy egy rajtrácson álltak komoly túraautós nevekkel, és nem csak szimulátorozás közben.
Ennyi igazából az egész. Valakinek az a szórakozás, hogy van 10k-ja kimenni egy ilyen versenyre, mert ennyit engedhet meg magának, valakinek meg az, hogy van pár millája körözni egy ilyen versenyen, mert megteheti. És amíg ezzel nem rontja el mások játékát, addig had csinálja ezt. Nincs olyan sorozat, ahol ne lennének ilyen "gentleman driverek".
Az igazi baj szerintem az, hogy sajnos itt a fórumon már sokkal erősebb a negatív drukkolás, és a bezzegelés, folytonos mutogatás, mint kellene legyen. -
.LnB
titán
válasz
szilva01 #8086 üzenetére
Ismerem az Anett-et látásból. Bár nemrég tudtam meg, hogy ő az a versenyző. Szóval sose tudtam, hogy versenyez. Pedig sokat jártam a kávézójukba is. Szomszéd faluban lakik.
Most már, hogy tudom ki ő. És tudom ki a faterja. Annyit tudok mondani, hogy nagyon gazdagok!De asszem rokona a Nagy Daninak is a csaj, de ez nem tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest