- Linux haladóknak
- Linux Mint
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Milyen program, ami...?
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Direct One (műholdas és online TV)
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz Ventur@ #11122 üzenetére
Igen, de azt csak a harmadik futamra írta. Végül az időmérő helyett is az volt... felvételről, mintha azt nem lehetne másik ismétlés helyett beadni, például ma végig ismételgették a hungaroringi WTCR futamokat... (én szeretem a teniszt, de egy ismétlést az élő adás elé sorolni... úgy, hogy bőven lenne hely máshová tenni, akár a WTCR ezer darab vágott ismétlése helyett még aznap...)
Amúgy voltam olyan hülye, hogy odanézegettem a mai 5!!! WTCR ismétlésre... na az egyik már az időmérő volt... de Q1 és Q2 kimaradt, a Q3-al kezdték, mindenféle figyelmeztetés, vagy bármi nélkül... vége volt az egyik hungaroringi futam ismétlésének, reklám, aztán a mai Q3 ismétlése csak úgy... kész, komolyan. ( bár tavaly még jobb volt, amikor az egyik futamot csak felvételről adták, és közvetlenül előtte a reklámblokkban a díjátadóját mutattak... rém izgalmas volt utána, hogy ki nyer... )Nincs Sport1-em, sőt TV előfizetésem sincs EurosportPlayer van (na az is egy őskáosz a felvételekkel... még a régi WTCC-s futamok is fent vannak, mert annak van menüpontja, de a WTCR-nek az elmúlt két évben sem sikerült egyet csinálni helyette ...meg a futamhelyszín: Tapahtuma... vagy a leírás egy darab pont, aztán találd ki mi van benne... ), azon nézem az adást is... csak nem bírom az angol közvetítést, Lantiékat meg szeretem, így az ő közvetítésükkel nézem inkább, már amikor adják...
-
Male
nagyúr
WTCR - Eurosport Events... ez kész már komolyan. A hungaroringi 3. futamot nem bírták leadni élőben, majd jöttek az ismétlések, de akkor is helyette a szlovákiai futamokat ismételgették... aztán random időpontban vágott verzióban leadták a harmadikat is.
Most az időmérőt nem adták élőben, helyette felvételről! egy teniszmeccset közvetítettek. Viszont ma estére kiírtak 3 darab fél órás WTCR-t... most jön az első, ééééés.... nem, nem a mai időmérőt adják le, hanem a Hungaroringi 2. futamot... biztos az is aktuális éppen. Persze ez is csak akkor derül ki, amikor elkezded nézni, mert kiírni sem képesek, hogy mi lesz.
...én már nem is tudom eldönteni, hogy ez nevetséges vagy szánalmas. -
Male
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #10874 üzenetére
Illetve a csapat VB-t megkapták azért így is... (amihez jól jött Catsburg kizárása például)
-
-
Male
nagyúr
válasz akaido #10817 üzenetére
Igen, csak ez a billenés nem akart megtörténni sok éven keresztül... de végre
Ciccuka: Többször mondta korábban, hogy őt a hosszútávú versenyzés nem érdekli, a sprint futamokat szereti, az fekszik neki. Persze telnek az évek, változik, de ebben nem érzem, hogy meggondolná magát.
-
Male
nagyúr
Huh, hát ez aztán izgalmasan sikerült
Gratulálok Norbinak és a Hyundainak!
Úgy tűnik a balszerencse felét a Hondánál hagyta amikor eljött :)
-
Male
nagyúr
válasz Motion_Blur #10743 üzenetére
Azért a saját hibás kicsúszáshoz hozzátenném, hogy Norbi amikor ment ki egyenesen, Björk volt mögötte benyomott orral... nem játszották vissza, hogy ütköztek-e, csak feltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Male
nagyúr
válasz Qorthral #10658 üzenetére
Hm, vajon ha tényleg hasonló időjárás lesz a másodikon, akkor Guerrieriék bekockáztatnak-e valami merészet? (Pl mint most Farfusnál az esőgumik voltak... gondolom le akarták vele védeni azt, hogy nagyon elkezd esetleg esni.... hasonlóan lehet egy ilyesmit, aztán ha bejön, akkor futamgyőzelem nekik.)
Izgalmas lesz az biztos ....csak az órát nézegetem, mikor kezdődik már -
Male
nagyúr
válasz Qorthral #10656 üzenetére
Eddig szép Ha jól láttam, a végén jobban elkezdett esni, pont a befutónál.
A legjobb lenne ha közvetlenül Guerrieri mögött tudna maradni a második futamon (és Guerrieri max 4. legyen... három Hyundai lesz Guerrieri előtt, szóval ez nem lehetetlen), mert akkor már meglenne
-
Male
nagyúr
válasz bajnokpityu #10648 üzenetére
Ha a második időmérőre gondolsz, azon gondolkoztam akkor, de igazából jó így, hogy Guerrieri előtt Norbi, mögötte meg kicsivel a többi Hyundai... így a fordított rajtrácsos futamon ott lesznek előtte, és gondolom nem könnyen jut át rajtuk, így nem tud sok pontot hozni Norbin ott... legalábbis a terv ez lehet
-
Male
nagyúr
válasz Qorthral #10641 üzenetére
Igen, első futamon, ha nincs semmi különös, akkor sokat hozhat (15 kéne még legalább ). A másodikon egymás mellől indulnak, ott bukhat pár pontot, de két Hyundai is előttük van, így ott alapestben nem sok várható egyiküknek sem, tehát sokat nem tud faragni elvileg Guerrieri. Igazából a 3. futamra úgy kéne menni, hogy megvan már, mert különben... 1-2-ből rajtolva, Guerrierinek simán megéri ütközéssel is... ha bent marad, Norbi meg kiesik, akkor nyer helyzet miatt.
-
Male
nagyúr
válasz Motion_Blur #10597 üzenetére
Azért a fékhibáról nem tudom elképzelni, hogy szándékos volt... ennél sokkal biztonságosabb módon is megoldhatták volna akkor.
-
Male
nagyúr
Ismét csak gratulálni szeretnék az Eurosportnak, a Player nevezetű "szolgáltatásukhoz". Az előző fordulóban a 2. és 3. futamot nem sikerült feltenniük, többszöri próbálkozásra sem... megírtam nekik, hogy a Suzukai WTCR futam a gond, mire a válaszban megírták, hogy oké, továbbítják a Svéd TCR!!! futamról a dolgot az illetékesnek... szóval a zseniális ügyintézőjük szerint Suzuka Svédországban van... ez szépen megmutatja kik dolgoznak ott, és meg is magyarázza a minőséget...
Nade most eljött az újabb WTCR forduló! Szóval az első időmérőt sikerült úgy feltenniük, hogy az utolsó 5 perc hiányzik... éppen akkor főtt le a kávé vagy épp valami érdekes FB üzenetet kapott a kedves munkatársuk , ezt mára javították, DE az első futam E1-es közvetítése néven sikerült feltenni egy 16 perces valamit, elindítva, ha jól látom, a díjátadó előtti sapka igazgatással indul... inkább leállítottam, de gondolom megint a futam helyett a díjátadót sikerült
Ezen már csak nevetni lehet, amit csinálnak... illetve a pénzt visszakérni
(WEC-et nézném még náluk... a Fuji futamot néztem... volna... mert törölték két hét után a VOD részről... az ügyfélszogálatuk visszajelzése alapján "ja, hát nincs VOD jogosultságunk arra a futamra, azért nem érhető el már"...) -
Male
nagyúr
Ha a Q2-ben nem jön ki sem Catsburg sem Tarquini, akkor Norbi a 10, mert a Q1-ben jobb kört ment náluk.... és így meglett volna neki a 2. futamra a pole, nem? Vagy lenne rá valami szabály, hogyha nem fut kört a Q2-ben, akkor nem fordul? :S
-
Male
nagyúr
Közben feltettek még tegnap egy újabb "second race"-t ami kb 16 perces... persze abban sem az van
Viszont azthiszem meg is van az oka... megírtam a supportnak az esetet, hogy a suzukai futammal mi van... erre válaszoltak, hogy továbbítják az illetékesnek a svéd wtcr-ről írt problémámat... ("the Swedish WTCR"), hát ennyire vannak képben az ott dolgozók. (még képernyő mentéseket is küldtem, meg a szövegben is többször van, de azért csak sikerült Swedish-nek olvasnia Suzuka-t... meg amúgy is, svéd WTCR???)
szebe: Ez már rendben van, ha nem az Eurosport adást választod, akkor tényleg reklám mentesen ott van a teljes közvetítés Le Mansból. Persze így meg a kommentárt bukod... próbáltam váltogatni a kettő között, de lassan vált, és olyan a csúszás a két stream között, hogy nem tudod megcsinálni, egy reklámblokknyival jár előrébb a teljes adás.
-
Male
nagyúr
Eurosport Player minőség: Felsorol három darabot is, mint WTCR Suzuka - second race... az egyik egy darab reklámot tartalmaz, a másik a második és harmadik futam közti dumát, a harmadik felvétel pedig a harmadik futamot tartalmazza valójában. Ez azért is hasznos, mert ha elindítod, megtudod a második futam végeredményét mielőtt megnézhetnéd.
...ha rákeresek ,hogy WTCR, akkor a Suzukai felvételeket Október 18-19-20-as dátummal rakja ki...
[kép] [kép]Közben, ma 11:45-től második futam van kiírva: valójában az első futam ismétlését sikerült adni, most 15:30-tól elvileg az E1-en a harmadik futam ismétlése van, de valójában valami síelés ismétlését adják.
(Mellette... meg akartam nézni a WEC Fuji fordulóját... természetesen törölték két hét után, csak az időmérője van fent... írtam nekik, alig egy hét alatt válaszolt is a support, közölve, hogy nincsenek náluk a jogok a VOD-hoz, ezért törölték, így jártam...)
Na, hogy fokozzák a szintet: ugye a 3. futam ismétlése lenne, de sí van helyette... végetér a síelés, és kiírják a 2. és 3. futam végeredményét, mint reklám... ezek teljesen hülyék!
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz guftabi96 #10551 üzenetére
Nagyon gáz, és még Catsburgot büntették meg miatta...
Csináltam két képernyő mentést, a piros Priaulx féklámpájának a felvillanása, a zöld amikor az előtte haladó Erlacher féklámpája felvillan.... oké, belső koszos ív, de ekkora különbség... egyszerűen bemegy belső ívre, majd mielőtt a mögötte jövő kimenne külső ívre, akkor Priaulx beletapos a fékbe, és így a mögötte jövő ezt már nem tudja elkerülni. ...mindezt két versenyhétvége alatt kétszer játssza el...
[kép] [kép] ( a piros vonalat nem biztos, hogy sikerült tökéletesen átrajzolnom a második képre, mert mozgott a kamera közben, az oszlopokat számolva sakkozgattam, de a másodikon már nem látszik a 200-as táblánál lévő oszlop ) -
Male
nagyúr
válasz Marmonkanna #10447 üzenetére
Playeres E2-n is a WTCR ment, Lantival... csodálkoztam is, de látom sokaknál a másik E2 adás volt kábelen.
Viszont holnap az időmérő E1 elvileg mégis.
Norbinak meg gratulálok, ezt szépen behozta ma
-
Male
nagyúr
válasz Marmonkanna #10407 üzenetére
Playeren nincs reklám... már ha azt a közvetítést választod. Értelem szerűen, ha az E1 / E2 adását indítod vele, akkor van, mert az a TV adás egy az egyben.
-
Male
nagyúr
Főleg amikor az élő adás közben percekig nyomják a Player reklámot... tuti erről szól. Nálam el is érték, TV előfizetést lemondtam, a Playert meg előfizettem... olcsóbb, és többet kapok, bár minőségben minimálisan rosszabb.
Hogy ON is legyek, egészen jó futam volt Azért a Slovakiaring általában ezt hozza, nem csak a félig esős körülmények... ezért is (lenne) fontos jó pályákra vinni a versenyeket.
-
Male
nagyúr
válasz Marmonkanna #10227 üzenetére
Az mondjuk fura volt, amit Lanti mondott, hogy az egyik csapat alkalmazottja a tanácsadója a felügyelőknek ezen a futamon... már ha jól értettem, mert nem fejtette ki bővebben.
-
Male
nagyúr
Nektek is addig volt kommentár, hogy az előbb: "Hello Rob!" ....és azóta elnémultak a kommentátorok
( imsatv-n nézem, nem merem leállítani, mert hátha nem indul el újra )A két Corvette a boxban egymásnak megy... ez kész
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
Valami szabályt nem tudok, vagy hogyan jön az ki, hogy pl.:
BRC-nél: Tarquini: 306 pont, Norbi: 246 pont, ami összesen 552 pont, de csapatként meg 559 pontjuk van?
YMR-nél: Muller 303 pont, Björk: 242 pont, ami összesen 545 pont, de csapatként meg 562 pontjuk van?( Esetleg a csapat bajnokságon kívüli autókat kiveszik, és úgy újra számolják a pontokat a csapatokhoz? Elég érdekes a helyzet, mert egyik esetben a BRC a másik esetben az YMR a bajnok... )
-
Male
nagyúr
Na igen... nem mintha az Eurosport 1 és 2 nem lenne fizetős, csak azért a kábeltársaság adja a pénzt nekik.
Azt nem tudja valaki, hogy a WEC futam a Playeren vissza is nézhető-e? Mert nem kelnék fel hajnali 4-kor ha lehet
( eddig mindig élőben néztem rajta, most meg épp nincs előfizetve, így nem tudom kipróbálni )[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
Hétvégén WEC, Fuji-ból. Eurosport 1-en Vasárnap 8:30-tól leadják az utolsó másfél órát a futamból. ( nem tudom miért nem közvetítik az egészet, mert csupa ismétlés van előtte az Eurosport 1-en és a 2-n is... szóval hely lenne )
-
Male
nagyúr
Aki megy a Blancpain-re hétvégén, vagy szimplán csak tudja a választ: A Gugli maps szerint az M3-as felé vissza is lehet jönni a Hungaroringről BP-re... téved a térkép, vagy már így van? ( pár éve F1-re néztünk ki, akkor nem lehetett arra visszamenni, átvezettek minket a fél világon, földúton meg mindenen... )
-
Male
nagyúr
válasz Ciccuka #9803 üzenetére
GTE Am eleje nagyon szoros volt szerintem, csak keveset mutatták... de a Team Project 1 és a "Csukó" Aston kb négy órán keresztül volt egymás mögött, rendszeresen 1s-en belül, mire végre megelőzte az Aston... aztán persze a büntetések bekavartak az egésznek.
GTE Pro: Nem tudom az 51-es hogy a fenébe keveredett az első helyre... az elején még sehol nem voltak. A 71-es állt jobban, de a Porsche is meg a Ford is jelentősen gyorsabbnak tűnt még ennél a Ferrarinál is, nemhogy az 51-esnél... persze volt defekt (71-es), ajtó csere ( Ford ), gumi probléma (Porsche), de akkor is, meglepődtem a végén
LMP1: Hát igen, ez nekik idén totál megbízhatósági verseny csak. ( a privátok nagy lemaradása nem is annyira a tempóból jön, hanem hogy mindig van valami bajuk... elfüstölő motor, váltó, balesetek, és hát a szerelhetőség... elég megnézni, hogy cseréltek hátsó részt a Toyotán és hogyan a Rebellionon... )
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
WEC: Volt ma két bátor, és nagyon szerencsés nyúl... vagy egy futott kétszer, mert felbátorodott az első siker után?
katt, katt.
( Sajnos csak az egyik futást játszották vissza a végén, a másik látványosabb volt pedig, amikor két autó között csinálta. )A futam jó volt.. kár, hogy Button autója ismét nem bírta addig, hogy ő is menjen vele... pedig a 3. helyről indultak. ( Ha jól emlékszem, Spaban ugyan ez volt, kiestek, mielőtt ment volna. )
-
Male
nagyúr
válasz Ciccuka #9798 üzenetére
Tegyük hozzá: Közvetítés az Eurosport Playeren (kommentár nélkül) és a WEC saját rendszerén ( angol kommentárral úgy emlékszem ) teljes terjedelemben. Előfizetés mindkettőre 5 - 5.5 Euro.
EuroSport 1-en pedig 18:15-től az utolsó háromnegyed órát adják.... elvileg, mert kerékpár van előtte, és ki tudja mennyi csúszás lesz abból.Illetve? Kijött a 2019-2020-as WEC előzetes naptára is: katt.
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
Tudja valaki, hogy az Eurosport Player adja-e az összes hátralévő WEC futamot a 2018-19-es "Szuper szezon"-ból? Vagy csak az idei évben lévőket? ( csak hogy éves előfizetést vegyek, vagy majd külön-külön futamonként, ha adják... )
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz Motion_Blur #9626 üzenetére
Jaja, közben leesett, hogy azért SC és 3. kör ...de ettől még legalább pár perccel az adás előtt kitehetnék úgy, hogy meg is jelenjen normálisan ( értem, hogy a böngésző cacheből húzza be, és ezért látom a régi tartalmat, de ez megoldható lenne ).
Nálam nem akadt, csak néha szétesett a kép.... bár amekkora futam volt, ez mindegy -
-
Male
nagyúr
Katt, azt írja, az m4sport.hu élőben közvetíti a futamot... és ezt hol lehet elérni azon az oldalon, mert ott focin kívül semmit sem látok
-
Male
nagyúr
válasz guftabi96 #9507 üzenetére
Ahogy schawo is írja, nem az a baj, hogy BoP van, arra szükség van ennyire különböző autók esetén. A probléma hogy rendeztek egy BoP tesztet, ami alapján belőtték ezeket az értékeket... majd a 3 VB + 1 nem VB, de gyors versenyzőből álló Hyundai kezdett elhúzni a többiektől, erre még meg sem várva a kompenzációs súlyokat, már elkezdték átvariálni... 3 versenyhétvége alatt kétszer... és közben még belépett a kompenzációs súly is, amit most ismét olyan eredményekből számolnak, amit egy másik BoP-vel értek el az autók, ami meg aztán végképp értelmetlen így...
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
Gondolom most jön majd megint egy BoP változtatás... csodásan megoldották, hogy se a versenyzői képességek, se az autók képességei ne számítsanak különösebben a bajnokságban...
Azt hiszem ezt nem kell tovább néznem. -
Male
nagyúr
válasz Motion_Blur #9369 üzenetére
Aha.... hát akkor meg a cikk nem stimmel...
-
Male
nagyúr
válasz sultansmith #9365 üzenetére
Hm, a cikk számomra legérdekesebb pontja: "Huffnak lengetik a kék zászlót"
Sajnos már nincs előttem, hogyan is próbálkozott ott Norbi, de ez alapján furának tűnik a büntetése. -
Male
nagyúr
EuroSport2, WTCR - Revenge of the grid girls... ez kész
-
Male
nagyúr
válasz Ventur@ #9269 üzenetére
Nem semmi.... ez a közvetítésben nem látszott, csak az összetört autó ( elsőre olyan volt, mintha csak egy kerék meg egy kis kupac állna ki a gumifalból ), de azt is hamar elvették, és nem nagyon akarták mutatni.... már azt hittem nem úszta meg esetleg, és azért nincs visszajátszás, meg semmi róla.
-
Male
nagyúr
Monteiro a balesetéről... hát tényleg sokkal durvább volt, mint kezdetben mondták.
-
Male
nagyúr
válasz #70869248 #9206 üzenetére
SPOILER:
Hm, 4. helyről 3.... reggelihez elkezdtem nézni, próbálkozott egy előzéssel többször, azt hittem legalább így lett harmadik, de nem, az első defektet kapott, és elment mellette a mezőny.... aztán elfogyott a reggeli, így a végére ugrottam, a sorrend az elejében megegyezett az akkorival, szóval gondolom nem volt előzés. -
Male
nagyúr
Nem tudom, hogy a WEC ide, vagy a Le Mans topicba megy inkább... mindegy, most kezdődik az idény, 2 perc múlva időmérő, első futam meg holnap 13:30-tól.
Player adja + WEC oldalán előfizethető.
-
-
Male
nagyúr
válasz Ventur@ #8977 üzenetére
Itt: "The Alfa Romeo Giulietta TCR and Peugeot 308TCR will run at 102.5% engine power, as will the three DSG Cupra, Audi and Volkswagen cars."
...vagy a DSG rész még erre is vonatkozik, és ez az Audi nem az az Audi"The Audi RS 3 LMS will be the heaviest, and run with an additional 10kg over base weight."
Szerintem ez nem azt jelenti, hogy "-10 kg-ot kaptak, mivel a legnehezebb autó", hanem hogy ez lesz a legnehezebb autó, mert +10kg-ot kapott az alap súlyhoz még...Szerk: Ha kipróbálod a Trialt, majd figyelj a lemondásra, mert automatikusan váltanak az előfizetésre. ( meg azt majd írd meg légyszi, hogy eleve vontak, és max visszakaphatod 7 napon belül, vagy nem vonnak semmit az elején... régen volt Playerem, de volt valami kavarodás ezzel. )
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz vwpolopg #8966 üzenetére
Azért abban igaza van, hogy ez már tényleg túlzás amit csináltok... száguldozhatna a közutakon is bedrogozva, mint más hasonló helyzetűek, ő legalább a pályán, tisztán teszi ezt... nem hinném ,hogy ezzel bárkinek ártana. ( Simán benne van egy ilyenben az is, hogy pár év után rájön, hogy nem elég tehetséges, és mondjuk saját csapatot indít, ahol meg már valódi tehetségek mehetnek, mert megvan rá a pénze, és kapcsolatai, hogy ezt meg tudja oldani... csak két nevet említenék: Toto Wolff, Christian Horner... mindketten versenyzéssel kezdték, tudtommal nem kis anyagi hátszéllel, de kiderült, hogy más azért jobban megy nekik... )
szebe: Megoldás: Nem kell elolvasni a PR cikkeket.
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz Ventur@ #8953 üzenetére
A szervezés csúcsa pontosan az F1-es futam alatt tartani mind a két versenyt... persze korábbi években is így volt, mert hát a WTCC/WTCR nyilván olyan erős, hogy simán versenyezhet a nézőkért azonos időpontban
Az FB-s közvetítés meg... a wtccblogon már leírtam, hogy micsoda logika kellett ahhoz, hogy mivel szerintük a fiatalok a neten nézik, ezért az eurosport player nem adja
Ezek mintha konkrétan mindent megtennének a bukásért
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz Motion_Blur #8753 üzenetére
"Bizonyos értelemben szakít saját csapatával, a M1RA-val is, mert a továbbiakban nem lesz a magyar alakulat beugrósa."
Szóval akár lehet is... bár érdekes helyzet lesz a saját csapata ellen versenyezni -
Male
nagyúr
válasz callmeakos #8745 üzenetére
Nem marketingelik túl egyelőre a WTCR-t... ha jól látom, még weboldaluk sincs. Mellé téve, hogyha jól tudom, még egyetlen csapat sincs bejelentve, és hogy a költségek (autósportban szokásos módon) annyira csökkennek, hogy több lesz, mint eddig... nem lennék meglepődve, ha egy hatalmas bukás lenne végül ez a WTCR.
-
Male
nagyúr
Igen, a nagy FIA szidás mellett azért a Honda is... két opció van:
- Minden korrektül megy itt, ez esetben hülye volt a Honda, hogy nem tartotta be az előírásokat
- Korrupt az egész, ez esetben hülye volt a Honda, hogy nem ismeri milyen pályán is játszik, és ott hogyan kéne (érdekes, a Chevynek, a Citroennek, és úgy tűnik a Volvonak is ez leesett, és megy)Addig kavarnak, amíg Monteiro előrébb fog végezni a bajnokságban, mint Norbi, anélkül, hogy elindulna a versenyeken...
-
Male
nagyúr
Monteiro bejön 5s-en belülre, és 4. lesz, mert Chiltont megbüntetik.... hihetetlen..
Szerk: 5.1
Remélem Norbi autója 100%-os lesz azért a futamra....
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz Motion_Blur #8169 üzenetére
Jah, gyönyörű volt... ez a zseni meg nem is látta, csak értetlenkedik, és motorhibára gyanakodott... majd kitalálta, hogy a pálya elhagyás miatt kapott defektet... és Norbi rádióját meg végig pofázta ( mint Le Mansban, amikor még meg is jegyezte az egyik rádiónál, hogy "na ez most jól megzavart"... komolyan, szerintem őt zavarja, hogy van adás, és nem egyedül szerepel... )
Na ilyen se volt eddig, hogy futam közben reklám...
guftabi96: Nem fogják büntetni... egyrészt nem volt annyira durva, nem szándékos volt, sima elfékezés, másrészt idén gyanítom Monteironak kell nyernie.
Catsburg defekt, Girolami alatt leáll a Volvo.... erre azthiszi az Catsburg
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz vwpolopg #8160 üzenetére
Leállították a szolgáltatást, mert nem volt elég érdeklődés...
Player: nekem tabon a reklám megy, a többire kivágja, hogy unsupported format, vagy valami hasonlót... van próbaidő vele, azzal ki tudod próbálni.... sajnos a havi előfizetést megszüntették ( bár guglival van hogy még elő lehet hozni ). -
Male
nagyúr
válasz Ventur@ #8152 üzenetére
Aha, akkor ha időben felnézek, akkor is oké
Szerintem ügyes, nem hinném, hogy ezzel baj van, ha oda rakták a vonalat, akkor azt kihasználja... egy versenyző tegye is meg.
Az, hogy a köv. kanyart biztonsággal vegye be... hááát, az meg egy olyan szabály lenne, amivel random lehet büntetni (pontosan hol is van a kanyar vége, mit is takar pontosan a biztonsággal?), és értelmét se nagyon látom (akkor meg a köv kanyarban fog majd kimenni, és abból lesz a vita, hogy azt már nem tudta volna bevenni pl egy kanyarkombináció esetén)... ha már mindenáron a normális kör befejezést akarják elvárni, akkor mondják azt, hogy a rajtvonalig a pálya határain belül kell maradni... persze akkor meg nem megy el a vonalig, tehát azt is ki kell kötni, hogy át is kell haladni utána a rajtvonalon... de akkor meg már kitalálják, hogy mennyi időn belül kell áthaladni rajta, szóval ez megint egy végtelen történetté lehet fokozni. Szerintem jó ez ahogy van. -
Male
nagyúr
Várhegyi van... majd elalszik. Ráadásul azt hiszi, hogy a Q2 eredménye fordul egy az egyben az első futamra, a Q3 ebbe már nem szól bele... ( Q1 alatt is mondta, és a Q2 alatt is, épp kifejtette, hogy a Q2-es Norbi 2. hely miatt a 9. lesz az első futam rajtjánál... tehát nem elrontotta, hanem így tudja... ).
-
Male
nagyúr
válasz #70869248 #7864 üzenetére
Szerintem erős menekülés volt ez a részéről... az előző körben mögötte még bőven volt hely a köv. autóig ( sajnos nem emlékszem most, hogy ki ment mögötte ), aztán hirtelen megérkeztek rá, így ha nem próbálja meg minél előbb az előzést, akkor hamar, talán már az egyenesben bukott volna 2 pozíciót.
Sajnos ezeken megy el idén a VB
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux haladóknak
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Airsoft
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...