Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Ciccuka #9798 üzenetére
Tegyük hozzá: Közvetítés az Eurosport Playeren (kommentár nélkül) és a WEC saját rendszerén ( angol kommentárral úgy emlékszem ) teljes terjedelemben. Előfizetés mindkettőre 5 - 5.5 Euro.
EuroSport 1-en pedig 18:15-től az utolsó háromnegyed órát adják.... elvileg, mert kerékpár van előtte, és ki tudja mennyi csúszás lesz abból.Illetve? Kijött a 2019-2020-as WEC előzetes naptára is: katt.
-
Ciccuka
veterán
-
guftabi96
addikt
Youtube stream:
1. verseny
2. verseny -
Male
nagyúr
Tudja valaki, hogy az Eurosport Player adja-e az összes hátralévő WEC futamot a 2018-19-es "Szuper szezon"-ból? Vagy csak az idei évben lévőket? ( csak hogy éves előfizetést vegyek, vagy majd külön-külön futamonként, ha adják... )
-
Ventur@
senior tag
válasz
Marmonkanna #9792 üzenetére
Kegyelmes úristen, az a hang
.
(#9793) ruti:...és akkor most akkor most a harmadik. Nyélgáz és negyed....hol a negyedik?
.
(#9794) guftabi96: Már legutóbb sem ment, szóval az még fogható volt az érettségire, de ez most már egyértelmű, hogy elfogyott a keret és valószínűleg ennyi volt.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Marmonkanna #9792 üzenetére
szerintem senki nem hallgatta végig, pedig a vége felé 7:30 után egy érdekes történés is van
-
Marmonkanna
tag
csak hallgassátok...
https://youtu.be/KwiHrDxlxqg -
Ciccuka
veterán
Az már ezen a hétvégén lesz.
17th August 2018 / 19th August 2018
Wec Silverstone -
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
-
.LnB
titán
Srácok, a Blancpain GT Series Hungaroring-i versenyekre tényleg ingyenes lesz a belépés?
-
Ciccuka
veterán
Fék nélkül az ellenfélbe - hatalmas bukás Fujiban
A korábban négy F1-es futamnak otthont adó versenypályán ezen a hétvégén rendezik a Super GT 500 mérföldes futamát, a pole-pozíciót a Nissan gyári duója, Ronnie Quintarelli and Tsugio Matsuda hódította el a vasárnapi megmérettetésre.A kvalifikáció nem múlt el nagy bukás nélkül: Yuji Tachikawa Lexusa nem tudott megállni a célegyenes végén, így valósággal belerobbant az egyes kanyarban lassan poroszkáló Ryo Michigami Hondájába - szerencsére egyik japán pilóta sem sérült meg az ütközésben, ez azonban legkevésbé sem mondható el autóikról.
-
guftabi96
addikt
Hát ilyet se sűrűn látni...
TCR Italy, Nicola Baldan és Eric Scalvini ütközése Imolában. -
Ciccuka
veterán
2018 GT Results
Dubai 24H
1. Mercedes-AMG GT3
2. Porsche 911 GT3 R
3. Lamborghini Huracán GT3Nürburgring 24H
1. Porsche 911 GT3 R
2. Mercedes-AMG GT3
3. Mercedes-AMG GT3Le Mans 24H
1. Porsche 911 RSR
2. Porsche 911 RSR
3. Ford GTSpa 24H
1. BMW M6 GT3
2. BMW M6 GT3
3. Audi R8 LMS -
Ciccuka
veterán
-
rocket
nagyúr
Nem ertem, hogy lehet palya posztot felallitani alig par meterre a palyatol, raadasul kb. merolegesen a palya menetiranyaval, mikozben elotte ~20 meter szeles aszfaltozott bukoter van, es nem szamit nem kanyar iv, mint a pelda mutatja oda is kitud csuszni auto, szerencse nem halt meg senki.
-
Ciccuka
veterán
Ha valakit érdekel: Spa 24 órás verseny most kezdődött nemrég.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #9767 üzenetére
A hétvégi Lamborghini Super Trofeo Europe futamon a belgiumi Spa-Francorchamps-ban a svéd Fredrik Blomstedt összeütközött versenytársával, majd elveszítette az irányítást a jármű felett és a gumifalnak csapódott.
A falnak azonban pont ott ütközött neki, ahol három pályamunkás állt, aiket szinte kirobbantott a helyükről - írja az Index. Információk szerint szerencsére senkinek sem esett komolyabb baja: ketten lábsérülést szenvedtek, a harmadik pályamunkást pedig kivizsgálásra szállították kórházba.
-
-Mike-
addikt
-
Ventur@
senior tag
...nos és akkor pluszban, mi jöhet le ebből a WTCR-ben résztvevő "gyártóknak"? Ez a legnagyobb gond, hogy nagy a fejetlenség és látszik, hogy csak kényszermegoldás lett ez a WTCR. Hogy mégis legyen valami túraautós rendezvény. ....és ezt így látva, vajon melyik "gyártó" akarna beszállni a világkupába? Gyanítom, akik tervezték, most elgondolkodtak rajta és inkább mennének a TCR szériákba, ahol egy úr van csak, Lotti (na jó kettő, mert a pénz is nagy úr
).
(#9761) Ciccuka: nos igen, az összkerekes A4. Régen volt egy STCC játék és mindig azzal mentem benne
. Na, de hát amúgy milyen gépek vannak már itt: Accord, Primera, Laguna, S40, Vectra stb stb stb. Mind kellene
.
(#9762) guftabi96: Húúú, hát igen a nagy bódé
. Pöppec járgány volt az is, de formára, hangra, meg úgy összességében nekem az S40 kellene....meg úgy mind
.
-
quby
őstag
válasz
Ventur@ #9758 üzenetére
Ebböl mi csapódik le a magamfajta - nem minden részletet ismerő, de a hireket nagyjából követő - nézőnek?
Lotti jelentős munkával létrehozza a WTCC-t, ami amikor jól működik jön Riberio meg a FIA, és kipicsázzák. Lelép és csinál egy új sorozatot, ami szintén jól működik, de vele párhuzamosan a FIA-ra maradt WTCC haldoklik, és meg is hal. Bekönyörgik magukat vissza Lotti-hoz, majd mikor már bent vannak, kezdik az egészet előröl....Azért ehhez büdös nagy pofa kell...a "féreg, élősködő, parazita" szavak jutnak eszembe
-
Ventur@
senior tag
Turbónyomás ügy: sokkal nagyobb lehet a balhé a WTCR-ben
Lantitól szösszenet és nagyon érdekes. Meg neveséges is egyben a leírt helyzet. Inkább nem is kommentálom
.
Helyette itt vannak ezek:
JET Super Touring Car Trophy - Race 1 - Silverstone Classic 2018
JET Super Touring Car Trophy - Race 2 - Silverstone Classic 2018Mennyi és mennyi legendás túraautó te jó ég...és nem finomkodtak velük most sem
. Ezekből egy kellene, de az nagyon: Volvo S40
.
-
-Mike-
addikt
válasz
XFishboneHUN #9756 üzenetére
Fantasztikus!
-
rocket
nagyúr
válasz
Ventur@ #9753 üzenetére
Vegeredmeny meg az lesz, hogy megunjak a csapatok es tavoznak, szponzorok is menekulni fognak, ha az egyik hetvegerol a masikra a csapatbol amit tamogatnak gyozetes eselyesbol sereghajtot csinalnak a zold asztalnal.
Tenyleg vicc azert buntetni valakit, mert a legjobb munkat vegezte el, forditott rajtracs is egy baromsag, de az meg elmegy a BOP-hoz kepest.
-
Ventur@
senior tag
Nagyon jó kis háttér-sztorik
: [link]
Facebook-on a WTCR-TCR Hungarian Fan Club csoportban osztották meg. Kifejezetten jó kis olvasmány volt az egész
....és egy eléggé érdekes írás a SloRing-i turbo-gate-ről is.
Na és ráadásként Neil Hudson tollából a touringcartimes-on: [link]
E fentebbi cikket és ezt összerakva is látszik, hogy eszméletlen milyen káosz van az idei év BoP-ja körül. Két vezetés (FIA és WSC) két féle nézet, két felé megközelítés stb stb stb = káosz. Pedig mindenki az új arany érát várta az idei évtől, de lassan tényleg csak kabaré lesz az egészből. Kár, nagy kár!
-
Ciccuka
veterán
Off-ban van. Akit érdekel az megnézi, akit meg nem az könnyen továbbléphet. Ennyi.
-
Ciccuka
veterán
-
biker
nagyúr
válasz
Ventur@ #9739 üzenetére
"Ha kiderül, hogy a versenybírók hibáztak, akkor ebből balhé lesz. Ha meg nem lesz belőle szankció, akkor meg bundát fognak kiáltani a Hyundai-osok (teszem hozzá, hogy jogosan)."
Máris volt, aki kiakadt. Pl aki 11. lett időmérőn, és utólag zárják ki a hondákat, neki ki dja vissza a 2. helyes indulását, ahonnan nyerhetett is volna akár?
-
Ventur@
senior tag
Na, már Huff is ki van akadva a "szar" BoP miatt, most hogy mentek egy nullás hétvégét. Néha tényleg az az érzésem, hogy ez egy rinya-bajnokság lett. Szerintem következő verseny után beáll a sorba a Peugeot is, mert - szerintem - most már kijár nekik is a nagy puttony. Miközben csendben van a Honda, aki szépen gyűjtögeti a pontokat
. Alfa meg minek szólna? Nekik tök mindegy, mert csak nagy ritkán tudnak pontokért menni. Ja meg a Cupra sem szól, mert akkor szopóroller lenne nekik is...és megint majd a Hyundai lesz szivatva, mert jóformán bucira verték időmérőn és versenyen a népet...megint.
Mondjuk arra kíváncsi leszek lesz-e szankció a Honda-nak a turbónyomás miatt. Ugyebár a hétvégi eredmények még nem hivatalosak. Legalábbis a közvetítésben Lanti ezt mondta. Ha kiderül, hogy a versenybírók hibáztak, akkor ebből balhé lesz. Ha meg nem lesz belőle szankció, akkor meg bundát fognak kiáltani a Hyundai-osok (teszem hozzá, hogy jogosan).
-
Nagy kár, hogy már rá se nézek erre a bundasportra.
-
Ventur@
senior tag
Mekkora futam volt már ez. De hiányzott már az egész WTCR-nek egy ilyen izgalmas forduló. Ha ez a pálya nem kerül vissza jövőre, akkor az FIA, Ribero, Eurosport és Lotti is elmehetnek a sunyiba. Már csak Moszkva kellene az elbszott kínai pályák helyére, meg Marakesh is mehetne ki a fenébe. Bár felőlem még Macau is.
Szurkoltam, hogy meglegyen az első győzelem és meg is lett. Zsolti is mekkorát csatázot Oriolával az utolsó körben. Kár hogy nem mutatták. Viszont számomra a nap embere az Björk. Hihetetlen mit nyomot le az inas
.
(#9727) b-type: nos igen, Kiss Norbi. Szerintem ez már örök talány marad, hogy mit alkotna itt a túraautó mezőnyében. Ha lenne annyi pénzem, mint amennyi nincs
, befizetném egy szezonra egy csapathoz.
-
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur #9733 üzenetére
Björk viszont erős, de lassan lebontja a kocsija elejét.
-
Marmonkanna
tag
válasz
Marmonkanna #9731 üzenetére
baszki, működött az átok!
-
szebe
addikt
válasz
Marmonkanna #9731 üzenetére
Müllertől nem kell félni
-
Marmonkanna
tag
végre jól sikerült a rajt, de müller rögtön ott van a seggében. sok jóra nem számítok...
-
emre
veterán
válasz
guftabi96 #9728 üzenetére
Live Stream FIA WTCR, Orechova Poton
nekem ez az egy megy
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=971816&lang=en&eid=680407&lid=971816&ci=2183&si=7
-
guftabi96
addikt
Nem találtatok véletlen valamilyen youtube stream-et a versenyhez?
Eurosport player egyszerűen nem akar elindulni a telefonomon, az m4 meg nem adja.. -
törölt tag
válasz
Ventur@ #9725 üzenetére
Agresszív túrakocsisnak ott lett volna Kiss Norbi, sztem(!) a leggyorsabb és a legrátermettebb túrakocsis.
Más kérdés hogy lehet hogy soha nem rakta volna össze a M1RA-t. Michelisz ebbe az irányba indult el, és ez is egy nagyon jó irány, nem egy jó csapatfőnök/tulaj volt versenyzőként a második/harmadik legjobb. -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #9724 üzenetére
Norbi sosem tartozott a leggyorsabbak közé, gyors, de nem nagyon gyors, jobb napjain össszejön egy-egy futamgyőzelem, de ennyi. Ugye ismerünk ilyet az F1ben is. Ezek sosem lesznek bajnokok.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #9724 üzenetére
Tegnap, amit az első futamon Norbi leművelt - őszinte leszek - nem is érdemelné meg a bajnoki címet. Míg ő hátul alibizet, addig a másik két YMR Hyundai nyomult előre és majdnem pontszerzés lett. Én elhiszem, hogy gyúrt a második időmérőre és aránylag jól is alakult a második futam, de évek óta ez van, hogy nem használja ki a lehetőségeit, nem megy bele kockázatosba. Ha belemegy is, nem okosba - lásd Nord és ott Huff ellen -, hanem eléggé tesze-tosza módon. Jó oké, kanapé-driver vagyok, meg mindentjobbantudok - mindent is
-, de ha ma nem lesz futamgyőzelem, akkor ennek az évnek vége. 56 pont a lemaradása Tarquinihez képest. Behozható, de ott van előtte egy Muller, egy Erlacher, egy Björk. Egyik sem fog aludni a hátralévő futamokon.
Most lehet hülyén hangzik, de komolyan szurkoltam Mullernek az első futamon, hogy meglegyen a 10. hely. Pedig hát Mullernek szurkolni, eléggé merész dolog
.
-
Motion_Blur
félisten
Kíváncsi vagyok Norbi be tudja-e húzni a futamot.
Illene neki mert az Öreg már a negyediknél jár.Én eddig Tarkíninek adnám ezt az évet, nagyon megérdemelné.
Norbi pedig homály idén, 1 körön megvan a tempó de mezőnyben autózva bepunnyad. Björk és Müller is élesebb (és éhesebb) nála, el kell ismerni.
-
vlevi
nagyúr
Lemaradtam az Eurosport közvetítés elejéről.
Mivan a Hondákkal?
-
feri1014
senior tag
válasz
Motion_Blur #9717 üzenetére
Lassú.
-
Motion_Blur
félisten
Most csatlakozom SC alatt, miért van az hogy Norbi tök utolsó, miközben Müller és Björk lassan pontszező helyen vannak?
-
Ciccuka
veterán
M4 Sport:
Ma:
12:55 WTCR Szlovákia - 1. Futam
13:30 DTM Zandvoort - 1. FutamVasárnap:
00:45 WTCR Szlovákia 2. Futam
23:00 WTCR Szlovákia - 3. Futam
23:45 DTM Zandvoort - 2. FutamEurosport:
Ma:
18:30 WTCR (élő) Slovakiaring, Szlovákia (Szlovák Köztársaság), 2. Futam
21:30 Formula-E FIA Bajnokság, New York, 11. FordulóVasárnap:
11:15 WTCR (élő) Slovakiaring, Szlovákia (Szlovák Köztársaság), 3. Futam -
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #9710 üzenetére
A szabály az szabály, jogos a kizárás, ezért szerintem felesleges a sorozatot kritizálni. Ezért egy TCR Beneluxban is kizárás járna.
Inkább az érdekelne, hogy Tarquininél miért nem volt ilyen probléma..Nem teljesen értem, hogy ezt hogy sikerült összehozni.
-
[CS]Blade2
addikt
Ez a sorozat még a WTCC utolsó szezonjainál is rosszabb minőségű.
-
biker
nagyúr
válasz
amikor az injektor hiba volt, minden autóban ugyanaz volt, most érdekes módon egyetlen autó turboja jó, a leggyorsabbé. naneeee
el tudom képzelni, hogy itt mondjuk olyan eltérésről beszélünk, hogy 1,5 az engedélyezett, és 3 autón 1,501-et mértek. -
biker
nagyúr
válasz
Kb most untam meg végleg
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #9707 üzenetére
Időmérőn tuti, hogy nem kapott ki sokszor, mert az eddigi 6 versenyhétvégén mindössze kétszer volt gyorsabb, mint Norbi. Maroccóban meg nem kicsit volt szerencsétlen Norbi, szóval, ha az nincs, akkor Tarquini előtt lenne.
Azt meg hogy mi alapján várok egy jó rajtot? ...hát mert már nem ártana legalább egy futamot nyernie
. Ahhoz meg elengedhetetlen holnap az első futamon egy álom rajt.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #9707 üzenetére
Hát igen, és az sem szokott nagyon bejönni, hogy jól helyezkedik, mert, ha véletlenül jól indul, akkor ált. a helyezkedésen elmegy a dolog a 1.-3. kanyarban.
-
Ventur@
senior tag
A végére Tarquini ellopta a show-t Norbitól, de így is brutál időt pakoltak oda. Most kell viszont Norbitól egy nagy rajt és meglehet végre az első győzelem. Már nagyon kellene. Comte csak odasettenkedet megint az elejébe
. Hufféknak meg totál sz*pás ez a súly.
Zengőék hiába gyorsultak, sajnos a mezőny is gyorsult. Szerintem az ő autóik nem teljesen 2018-asok. Gátlóról tudni, hogy más - talán 15-ös? - de azért az autóban ott van a 10-es idő. Lásd Oriola. Szóval ez nekik megint egy nulla pontos hétvége lesz. Ha csak le nem szakad az ég holnap meg holnap után, akkor talán lesz esélyük.
-
guftabi96
addikt
válasz
Ventur@ #9702 üzenetére
Nem vagy egyedül
-------------------------
Thompson kihagyja a hétvégét -
Ciccuka
veterán
-
guftabi96
addikt
Hoppá!
Elválnak Morbidelli és a Mulsanne útjai.
[link]
Hamarosan bejelentik, hogy ki veszi át a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest