Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Ciccuka #6346 üzenetére
Van már hivatalos magyarázat, hogy Norbi miért van külön csapatba nevezve?Közben megtaláltam:
"A Castrol és a Honda közti támogatói megállapodás két autóra szól, és ezen nem kívántak változtatni. A Honda inkább saját termékét (konkrétan a Civic-et) fogja népszerűsíteni Norbi kocsiján, és ezért nem szerepel nála a Castrol a csapatnévben."
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
rocket
nagyúr
válasz Ciccuka #6445 üzenetére
Tavaly a WSC-n a Hungaroringen szepen szoltak az RS.01-ek, felulmultak az F1-es kocsikat
Sajnalom, hogy megszunt a WSC a Renault gyari csapatos F1-es "bohockodasa" miatt.WTCC betetfutamnak elmenne, ugyis nagyon foghijas szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Ciccuka #6786 üzenetére
Kilyukadt a szervó pumpa csöve, a benne lévő szervó olaj ráfolyt a kipufogóra és meggyulladt! Még az volt a szerencséjük, hogy nem volt sok üzemanyag már a tankban, mert akkor ezt az autót kukázhatták volna, úgy leégett volna.
Most csinálhatnak két autóból egyet, ugyanis egy darabig (2 futamot biztos kihagy, beleértve a H.ring-et is) ezt nem fogják rendbe hozni.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
A Zéé
addikt
válasz Ciccuka #6873 üzenetére
elvileg.
És kérdés, hogy arra elég-e a 15 perc. A baj akkor kezdődik, ha esetleg esetleg nem csak a turbó kotlott meg. Itthon a kanapéról csak okoskodok, de sztem 2 út van: vagy kockáztatnak, nem kérik ki, és talán sikerül megjavítani, de ha nem, akkor nem lesz ott a rajtrácson, nagyon csalódott lesz a versenyző is, a közönség is. Vagy kikérik, van szűk 2 órájuk bütykölni, az alatt ha komolyabb is a baj, talán megjavítható, de szinte biztos pályára küldhető -bár csak az utolsó helyről- a versenyző. A versenyződnek is tudsz adni valamit, és a közönség is kap valamit. Én ez utóbbit választanám. Aztán meg majd kiderül mi leszszerk:
közben megkaptuk a választ is[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
itouchfan
senior tag
válasz Ciccuka #6983 üzenetére
remélhetőleg Norbinak több szerencséje lesz most, mint múlt hétvégén. húú de bosszús voltam.. ezek után két dobogó minimum járna Neki...
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
rocket
nagyúr
válasz Ciccuka #6983 üzenetére
Honnan vannak ezek a musoridopontok?
Port.hu vasarnap:
12:00 DTM Hockenheim - 1. futam (ism.) (nem tudom miert ismetles, mikor korabban nem szerepel a programban, szombaton se)
13:05 WTCC Marokkói Nagydíj - 1. futam (élő)
17:00 DTM Hockenheim - 2. futam (Felvételről)
22:05 WTCC - Marokkói Nagydíj 2. futam (Felvételről)DIGI EPG megint befurdott, ma estere volt irva a DTM Hockenheim, be is allitottam, hogy kapcsoljon majd oda, mostmar valami Dunai Regatta verseny van a helyen.
Tavalyi kaosz van kialakuloban, amikor sehol nem jelzik pontosan mikor adjak, aztan vasarnap hajnalban veletlen oda kapcsolok akkor megy
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz Ciccuka #6992 üzenetére
Ebben megint uj idopontok vannak, komolyan nem ertem, miert adtak oda megint a DTM jogokat ezeknek a balfaxoknak, miközben a DIGI Sporton mar nincs szinte semmi, es allando ismetlesek mennek.
Tavaly ez ment folyamatosan, nem lehetett tudni mikor adjak le a DTM futamokat, az elore jelzett idopontokban nem volt semmi, egesz nap nem fog senki a TV elott ulni.
Komolyan mintha a kokorszakban lennénk, es fust jelekkel kene tudatni a valtozast, kozben ugye ott az internet ahol fel masodperc alatt lehetne jelezni, hogy vegul pontosan mikor lesz
Raadasul idomerot egyatalan nem adjak, ahhh.
Magyar sportokra koncentralnak akkor tegyek azt, es haggyak masnak a DTM jogokat, akinek van szabad kapacitasa leadni.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Ciccuka #7039 üzenetére
"Ferit szerintem meg nem kéne"
Ezen a takony pályán nem kente a falra az autót, több helyet javított, most erre a hétvégére ennyi elég.
Nem sztárolom én sem, de azért, mert valaki megemlíti a közvetítésben, még nem kell azonnal a torkának ugrani. Úgylátszik soxor csak a két véglet között csaponganak a vélemyének a fórumon. -
Ciccuka
veterán
válasz Ciccuka #7089 üzenetére
44. ADAC Zurich 24h-Rennen vom 26. bis 29. Mai 2016:
Der ZeitplanDonnerstag, 26. Mai 2016
08:00 – 11:10 Rundstrecken Challenge N Leistungsprüfung (190 Min.)
10:00 – 10:50 Audi Sport TT Cup GP Freies Training
11:30 – 12:30 WTCC / ETCC Ges Test
13:15 – 15:15 ADAC 24h-Classic Ges Qualifying
15:45 – 17:25 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges Freies Training
18:00 – 18:30 Audi Sport TT Cup GP Qualifying
18:45 – 19:45 WTCC / ETCC Ges 1. Freies Training
20:00 – 23:30 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges 1. QualifyingFreitag, 27. Mai 2016
08:15 – 09:15 WTCC / ETCC Ges 2. Freies Training
09:30 – 11:30 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges 2. Qualifying
11:55 – 12:25 Audi Sport TT Cup GP 1. Rennen (30 Min.)
12:45 – 13:45 WTCC / ETCC Ges Qualifying
14:10 – 14:50 WTCC Ges Mannschaftszeitfahren
16:20 – 19:20 ADAC 24h-Classic Ges Rennen (180 Min.)
19:50 – 20:30 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges Top-30-Qualifying
20:40 – 21:30 Pit-Walk 24h-Rennen B
20:40 – 21:45 Falken Drift Show MSamstag, 28. Mai 2016
08:15 – 09:15 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges Warm-up
09:55 – 10:25 Audi Sport TT Cup GP 2. Rennen (30 Min.)
11:20 – 11:50 WTCC / ETCC Ges 1. Rennen (3 Runden)
12:45 – 13:15 WTCC / ETCC Ges 2. Rennen (3 Runden)
13:45 – 15:00 Event-Programm Ges
13:45 – 15:10 ADAC Zurich 24h-Rennen Startaufstellung
15:10 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges Einführungsrunde
15:30 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges Start RennenSonntag, 29. Mai 2016
15:30 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges Zieleinlauf RennenGenutzte Streckenvarianten: N = Nordschleife · GP = Grand-Prix-Kurs · Ges = Gesamtstrecke
B = Boxengasse · M = Müllenbachschleife · Version 4a · Stand: 21. April 2016 · Änderungen vorbehalten[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz Ciccuka #7118 üzenetére
ADAC Zurich 24h Race 2016 élő közvetítés (angol)
ADAC Zurich 24h Race 2016 élő közvetítés (német)Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
rocket
nagyúr
-
rocket
nagyúr
válasz Ciccuka #7156 üzenetére
Riporter bemondta a kozvetitesbe, hogy a race control mondta, hogy masfel ora mulva inditjak ujra
En napolyiertCsomoan meg kint vannak a palyan, nem ertem miert nem engedik be oket a pitbe.
Eso esik sok helyen tovabbra is, iszonyat nagy vizatfolyasok vannak nehany helyen, johet az aquaplaning
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz Ciccuka #7166 üzenetére
Pedig Webber nincs is a mezonyben
Aki kivancsi a kaoszra, vissza lehet tekerni a streamben, 23 ora 16 perc van vissza a versenybol ott kezdodik.
Erdemes megnezni, mert kepeken nem jon vissza micsoda makok voltak, hogy nem lettek komolyabb utkozesek, meg, hogy okosan hanyan mentek bele a nagy sartocsaba, hogy fekezzek az autot, zsenialis volt[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz Ciccuka #7170 üzenetére
Igy van, sajnos elojott a rossz arca, pedig en kedvelem, de ez a grid girlos seggfogdosas, meg a tegnapi vezetes kozbeni szelfizgetese mar sok.
Rengeteg baleset van (sokan meg is halnak, es sokszor artatlanok is), mert vezetes kozben a telefonjukat babraljak, nem csoda elakszaltak 5000 euroval, meg is erdemli.
Ertem en, hogy vicces dolog akart lenni, de rossz uzenetet hordoz
Grid girlok meg nem tartozekok, akikkel azt lehet csinalni amit a "sztar" pilota akar.[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz Ciccuka #7178 üzenetére
Ilyen nincs: Elakadt a hóban a nürburgringi 24 órás mezőnye!
Egyesek már azzal viccelődnek, hogy elérkezett az apokalipszis a Nordschleifére, hiszen elképesztő időjárási körülmények vették át az uramat a 25 kilométeres pályán, nem sokkal a 24 órás sportautóverseny rajtja után. A pálya méreteiből adódóan egyes szakaszokon még a nap süt, máshol a szakadó eső okozott baleseteket, megint más részeken pedig havazás és jégvihar kezdődött, így az autók a pályán ragadtak. Természetesen belengették a piros zászlót. Az eseményeket az itt elérhető élő közvetítésben folyamatosan figyelhetitek.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
rocket
nagyúr
-
rocket
nagyúr
válasz Ciccuka #7208 üzenetére
#136-os Fiestas hibazott.
Elozte balrol a sarga BMW a Fiestat, a 100-as BMW jobbrol, de a Fiesta meglokte a sarga BMW hatuljat, amitol keresztbe indult es pont neki ment a 100-as BMW-nek.
[ Szerkesztve ]
-
ak05
tag
-
Ventur@
senior tag
válasz Ciccuka #7330 üzenetére
Két autó mellett egy privát csapatnak két 2016-os motor eléggé nagy anyagi megterhelés lett volna, tudván hogy van két WTCC-ben tapasztalatlan pilótám .
Zengőéknek ez az év csak a tanulásról szól és ahhoz pont elég a "gyengébb és olcsóbb" 2015-ös motor. Ami azért nem is olyan gyenge .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen