- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Izgalmas lehet
-
Ciccuka
veterán
13:30-14:30 DTM, első futam
13:30-19:30 WEC, Spái 6 órás (13:15-14:45 Eurosport 2; 18:30-19:30 Eurosport 1)DTM nem tudom még, hogy hol lesz közvetítve.
-
guftabi96
addikt
-
Ciccuka
veterán
M4 Sport-on Nagy Futam
-
Ciccuka
veterán
-
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #10293 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
A második futamot teljes egészében vissza lehet nézni valahol?
Eurosport a verseny első felében pingpong-ot adott... kabaré. -
ruti
Közösségépítő
még mielőtt a topic átmegy károgásba, két videó:
Norbi dekázni próbál a Rossitól kapott lasztival
TCR 2. futam boxból kijövetelénél kínos forgalmi dugót sikerült összehozni -
Rotyi
aktív tag
válasz
guftabi96 #10289 üzenetére
Ez van sajnos, ezt el kell ismerni.
Ám így is a top pilóták közé tartozik.
Viszont a folyton károgó, csak negatív fröcsögést tartalmazó kommenteket nem bírom megérteni. Mintha csak a facebookon lennénk akármelyik hír alatt....
Ettől még ne legyen már ciki neki és Tassinak drukkolni. -
guftabi96
addikt
Elég, de önerőből ez 3. lett volna.
Ez megint egy olyan futam volt, ahol rendelkezésre állt a technika és a rajthely a győzelemhez.
Helyette megint Tarquini volt az, aki nem 2 helyet bukott, hanem 2 helyet nyert a rajt után. (57 évesen...)
Szeretjük Norbit, de be kell látni, hogy ebben a mezőnyben, ezekkel az autókkal ő kevés ahhoz, hogy bajnok legyen. Rossz volt nézni a második futamon, ahogy ütötték, ahol érték (mielőtt kiesett). -
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #10286 üzenetére
Csak két dolog nem megy, az állórajt, meg a repülőrajt.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #10286 üzenetére
Köszönjük Emese...
Azért a második helyre elég volt. -
Motion_Blur
félisten
Norbi megint a kisfiú volt a férfiak között...
-
Marmonkanna
tag
Amúgy ekkora dodgem-futamot is rég láttam. Mindenki ment neki a másiknak...
-
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #10283 üzenetére
Akkor csak a szokásos. A 3. futamon se számítok sok jóra.
-
dudikpal
senior tag
Nem 15:30-tól kéne már lennie eurosport2n?!?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10272 üzenetére
Hát, ez az, hogy NEM!!! fordított pole!
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10274 üzenetére
Ki lehet, de nem lesz egyszerű. Guerrierit nem kell kérlelni, hogy támadjon. Ha lehetőség lesz rá, akkor nem fog töketlenkedni. Na meg persze ott a 2. futam, amit meg túl kell élni.
-
Ciccuka
veterán
-
biker
nagyúr
nincs meg valahol visszanézhetőben? mediaklikk, wtcr YT, ncore, sehol semmi
-
Ciccuka
veterán
-
vlevi
nagyúr
Aztarohadt...
Nem spoilerezem el, mire írom ezt, aki nezte, az tudja, aki nem, nézze meg az időmérőt.u.i.:
Amíg írtam, más már el spoilerezte :) -
Ciccuka
veterán
Mic Pole
-
emre
veterán
válasz
bajnokpityu #10267 üzenetére
YouTube adja élőben. A mai selejtezőket is meg lehet nézni.
-
guftabi96
addikt
TCR Europe időmérő Top10
Érdekesség, hogy Homola köre a WTCR időmérőn a 6. helyre lett volna jó, tehát jobb időt futott, mint a legjobb BRC Hyundai idő.
Arról van valamilyen infó, hogy ebben a bajnokságban milyen gumikat használnak? Az ok, hogy Yokohama, de gondolom nem egyezik meg, a WTCR-ben használtakkal. -
Rotyi
aktív tag
Azért a vérmesebb magyar szurkolók indíttatásását jobban értem (nem megértem), mint az ellenszurkolókét.
Tassi Atti pl. időmérőn jobban teljesített, mint a csapattársa. Csak ugye amiatt nem lehet köpködni...
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10262 üzenetére
Állítólag szimulátoros "felfedezett". Idén ült először versenyautóban. Nem tudom, hogy mi értelme van egyből bedobni a WTCR-be. Még a TCR Europe se a srác szintje lesz, itt meg konkrétan még az utolsó előtti is agyonüti.
-
guftabi96
addikt
Hát, nem cáfoltak rám Zengőék. Egy ennyire tapasztalatlan versenyzőnek nincs itt a helye, ez nem az ő szintje. +2,8mp még a 26. Coronelhez képest is. (Aki amúgy Panishoz képest szintén nagyon gyengén ment ma).
A magyarok természetesen ismét hozták a szintet a Facebookos közvetítésnél. Szánalom, amit művelnek... -
vlevi
nagyúr
Youtube TCR TV csatorna.
[link]
A hungaroringi TCR EU futamokra, nekem úgy tűnik, lesz élő közvetítés.
Ez nem a WTCR, arra nem tudom, lesz-e valami jóféle stream. Pedig igény lenne rá. -
biker
nagyúr
Valaki össze tudja foglalni a tcr és wtcr versenyek hol és mikor láthatók majd?
-
Ventur@
senior tag
válasz
guftabi96 #10252 üzenetére
Tökéletes a meglátásod
. Én is fogtam a fejem, mikor megláttam, de hát szombaton az F1 időmérőből úgy is csak a vége érdekel. De azt majd lehet visszanézem valahol. Inkább a WTCR futamot fogom követni. Vasárnap meg úgy is csak a rajt izgalmas, utána jön X x 10 kör ami alvós, majd a vége megint jöhet. Közben lehet sasolni a WTCR 2. futamot
.
-
guftabi96
addikt
Jól látom, hogy a WTCR futamokat ismét sikerült úgy szervezni, hogy ütközzön az F1-gyel?
Szombaton az első futam az időmérővel egy időben, vasárnap a második verseny a pedig a verseny vége felé kezdődik.
Innen is gratulálok a szervezőknek... -
Ventur@
senior tag
válasz
guftabi96 #10249 üzenetére
Csak nekem van olyan érzésem, hogy Zengőék elfogytak a lóvéval és a támogatókkal? TCR Europe, egy régi technikával - nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legrégebbi TCR autóval mennek - és egy - komoly!!! - nemzetközi versenytapasztalat nélküli pilótával indulnak neki az évnek. Nekem ez idén is karcsú
.
Miközben ott a M1RA, jól felépítve, jó autókkal!!! és - szerintem - egy jó pilótapárossal. Bajnoki cím esélyesként vágnak neki. Zengőék meg....ebből megint nem lesz nagy eredmény.
-
guftabi96
addikt
Zengőék szabadkártyával indulnak a Hungaroringen.
Továbbra sem örülök neki, hogy egy ennyire tapasztalatlan pilótával képzelik el az egész évet. Remélem kellemesen fogok csalódni. -
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
-
guftabi96
addikt
Zengő Zoliék a TCR Europe-ban fognak indítani egy autót, amelyet friss felfedezettjük, Tenke Tamás fog vezetni.
Egyfelől örülök, mert szerencsére a rolót nem húzzák le, másfelől azért vannak fenntartásaim azzal kapcsolatban, hogy egy ennyire tapasztalatlan srác lesz a pilótájuk.
[link] -
guftabi96
addikt
-
Ciccuka
veterán
-
Motion_Blur
félisten
Norbi cáfolta hogy a betegsége miatt lett volna picit halványabb, inkább az idei gumikkal nem tud egyelőre mit kezdeni: [link]
-
Ciccuka
veterán
-
Ventur@
senior tag
WTCR Marokkó 2019
Ezt a pályát is le kellene dózerolni, talán az segítene rajta. Értem én, hogy Bennani, meg sejk, meg nagy herceg vagy mi a tkm, de még egy ilyen halál unalmas hétvégét, bsszus. Első futamról amire emlékszek, hogy Guerrieri nyert, sőt kettő Honda a dobogón + egy Lynk & Co, Coronel a falban...és ennyi. 2. futamot konkrétan végigaludtam, azt sem tudom ki nyert
. 3. meg....vicces, hogy 23 körből 16 arról szól, hogy nem tudunk támadni, mert hűteni kell az autót, a fennmaradó körökben meg SC van.
Ami pozitívum volt nekem, hogy sokat fejlődtek a verseny közbeni animációkkal. Bár lenne még rajta, mit finomítani, de kifejezetten ez tetszett. Talán a live timing is jobban működött, de arra csak néha néztem rá. Közvetítés....hát a reklámokkal megint nem lehet kibírni, meg a "mindig rosszkor vágunk be csapatot mutatni" idén is működik
.
Csapatokról annyit, hogy a Honda erős lesz a két argentínnal az első 3 versenyhétvégén ez 100%, Tassi-Monteiro kettős meg majd kialakul. Lynk & Co a Muller-Björk kettőssel aratni fog, Erlacher-Priaulx kettős így elsőre kicsit homály volt. Hyundai-nál egyelőre csak Tarquiniben látom a potenciális esélyt, többiek elveszve. Azconaval meg van az új Cupra tehetség, a többiek meg majd kiderül. Coronelnek azt hittem jót tesz a váltás, de eddig kb. ugyanott van, ahol tavaly. VW erős kérdőjel, mert ezen a hétvégén semmit sem láttunk belőlük, Audi meg jó lesz ezzel a felállással. Fognak még borsot törni a többiek orra alá.
Viszont azért az durva, hogy 25 autó volt 1.3 mp-en belül időmérőn. Kíváncsi leszek, azért Hringen mi lesz, mert az legalább normális versenypálya.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10236 üzenetére
Állítólag lázas volt. Ha tényleg igaz, akkor körülményekhez képest nem ment rosszul.
Annyiból talán könnyebb lesz ez az év, hogy nem sok esély van még a dobogóra sem az év végi összetettben. Én tavaly nagy reményekkel vártam a szezont és hittem benne, hogy meglehet. Aztán elég hamar jött a oofára esés. Ahogy telnek az évek, úgy fáj egyre jobban 2017
Legalább a mezőny eszméletlen szoros. Azcona nagyon nagyot ment. Azt már láttuk tavaly is, hogy ügyes, de ilyen bemutatkozó hétvégére szerintem senki nem számított. -
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #10236 üzenetére
Eléggé erőltetett volt nézni. Nem igazán volt izgalom ma se.
3. futamon volt néhány törés és ennyi.
-
Ciccuka
veterán
Eurosport 1-n megy most a verseny 2. része.
-
Ciccuka
veterán
Ezek az Alfa-k bűn rondák:
Lynk & Co 03 TCR se valami szép, ez kinézetre valami kínai Volvo remake
-
Ciccuka
veterán
Eurosport 2-n megy most az időmérő.
1. helyen eddig Norbi -
Male
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10227 üzenetére
Az mondjuk fura volt, amit Lanti mondott, hogy az egyik csapat alkalmazottja a tanácsadója a felügyelőknek ezen a futamon... már ha jól értettem, mert nem fejtette ki bővebben.
-
Marmonkanna
tag
Azt hittem Vernay megússza a büntit, akkor tényleg classic szezonkezdő futam lett volna.
Nem értem, miért kell ezen a fos pályán szenvedni tíz éve, se piac, mint pl kína esetében, se néző. Full üres volt az összes lelátó, volt vagy 3.
-
.LnB
titán
Ez nem autóverseny. Ez egy szép színes, hosszú, vonat.
És természetesen megint kit löknek meg? Na kit?
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10222 üzenetére
A daráló közepén lesz, ami Norbi esetén kb = dnf. Agyon fogják ütni. (ne legyen igazam).
Müller motorcsere miatt a mezőny végéről indul.
Remélem legalább ő fog alkotni valamit ezen a vacak pályán. Igaz, hogy minden évben elmondom, de továbbra is azt mondom, hogy kár volt átalakítani. Rosszabb lett, mint volt.
Tekintve, hogy milyen apró különbségek vannak a második helytől lefelé, Guerrieri nagyon durván megverte a mezőnyt azzal a 2,3 tizeddel. -
guftabi96
addikt
A kommentek felétől kb minden jóérzésű embernek hányingere támadt már tavaly is.
Én szégyellem magam sokszor helyettük. Most is rossz volt olvasni azt a mérhetetlen sok faszságot, amit sikerült összehozni honfitársainknak...
Ja, meg idén pont azok fognak sírni, hogy változtassanak a BoP-n, akik tavaly sírtak, amiért változtatták azt. -
A Zéé
addikt
válasz
guftabi96 #10219 üzenetére
közvetítés alatt a kommentekben nagyon ment a BoP szidása, de ez nekem azt mutatja, hogy alapvetően jól van belőve... a 7 márkából 5 ott van az első 10-ben. Egyedül a VW tűnik úgy, hogy kicsit le van maradva.
Az 1-2 tizednyi/századnyi különbségek simán csak azok a kis nüanszok, amik az adott kört befolyásolják. -
guftabi96
addikt
-
Motion_Blur
félisten
23 versenyző 9 tizeden belül.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #10209 üzenetére
Michelisz Norbert: Mások kedvéért nem leszek agresszívebb
[link] ezt se ő szerkeszti
-
Alexios
veterán
válasz
Szerintem a hondás időszaka végig jó volt még, az utolsó is, attól, hogy nem lett vb. Az egy kicsit olyan év volt mint Kiminek a mclarenesek, a pilótában benne volt, csak sok volt a kiesés
-
emre
veterán
A wrc topik elég halott ez meg szerintem sokkal izgalmasabb mint a wttc és a túraautós dolgok mellett elfér.
Live Qualifying 1 | FIA World RX | 2019 World Rallycross of Abu Dhabi
-
bajnokpityu
félisten
válasz
az se lehetetlen, h megölték a versenyzői kedvét az elb*szott menet közbenváltozó szabályokkal. Sajnos mindegy, mi az ok, az biztos, hogy jóval kisebb lehet a motivációja ilyen körülmények között, mint azelőtt, hogy viccet csináltak a szériából.
és nézd, oké, nem versenyzek, de nekem a 3. gyerek se húzta be a kéziféket. Annyi történik ilyenkor, hogy egy kicsit kintebből látjuk a világot, és nem megyünk bele vérremenő csatákba, mert, hogy "holnap is felkel a nap"
-
guftabi96
addikt
válasz
Pont ma volt vele egy hosszabb cikk Origón (nem is linkelem inkább, én egy fillért nem fogok nekik hozni
)
Ennyi a lényeg:
"Mi számít eredményességnek?
Ha az idei szezonra kell konkrét célt mondani, akkor a csapattársaim előtt végezni."
Szerintem sokat elmond, hogy nem a bajnoki címet mondta. Idén szerintem már a 2 kezét összeteheti, ha egy top5-öt sikerül összehoznia.
Halkan megjegyzem, hogy egyáltalán nem lepődnék meg, ha a Lynk & Co esetleg a VW konszern lenne nyomva.
------------- -
Motion_Blur
félisten
Mit vártok Norbitól?
Én úgy gondolom hogy mint versenyzőt taccsravágta a 2 gyerek. Az volt a legjobb időszaka amikor a BMW-vel piszkálta a gyári Chevyket + az első Hondás évei. Igaz, akkor csapattárs hiányában nem volt megmérve, de a mezőnyben szép dolgokat csinált. 2 éve meg ütik-vágják, körbeautózzák és a lassan 60 éves Tarquini is gyorsabb nála, racecraftról nem is beszélve. Szerintem már csak pénzt keresni van itt.
-
.LnB
titán
Az tény volt eddig is, hogy az autosport részben politika. Na de ez a WTCC és WTRC, ez inkább politika mint autosport, ez a baj. Én bevallom, már hányok tőle. Hiába a magyarok, nem nézem.
BoP-pal majd ott tartják Mülleréket végig versenyben. A kérdés csak az, hogy világbajnokot is csinálnak belőlük.
-
.LnB
titán
JA és ezt csak így a szezon elején megemlíteném, hogy a Lynk & Co egy kínai márka, a Geely a tulajdonosa. Aki elég nagy név Kínában. Kína pedig nagyon nagy piac ám.
Szóval Müller megint tudta, hogy hova kell ülni.
-
Ventur@
senior tag
Színvolnalról erősen tehet a promóter és az FIA is. Mindig mostohán kezelték a kis túrásokat. Meg hát normális pályákra kellene vinni a mezőnyt, ahol lenne nézetség is. Továbbra sem értem, miért nincs ismét egy olasz verseny, vagy hogy pont az auto-motorsport őshazájában, Angliában, miért nincs egy futam sem. Német versenyt is miért nem viszik Oschersleben-ben, ahol a régi időkben jó versenyek voltak. Tavaly beugróként Sloringen egyből az év versenyhétvégéjét rendezték meg. Moszkvába is visszavihetnék, mert ott sem volt rossz futam egy sem. Szóval ebben igazad van, hogy a színvonal az nem éppen hasít.
Más:
Egy rossz hír Tassi Attiláról
:
Kedves Ismerősök, Követők, Szurkolók!
A barcelonai tesztelés után technikai hiba lépett fel az autómban. A csapatom mindent megtett az elmúlt napokban, hogy helyrehozzák a hibát, de ma már látjuk, hogy sajnos az autó nem lesz rajtrakész állapotban péntekig, így kihagyni kényszerülök a szezon első versenyhétvégéjét Marrakechben. Habár nagyon el vagyok keseredve, nem igazán szeretnék hozzáfűzni semmit az esethez, megpróbálom elfogadni, kérlek, Ti is tegyetek így. Köszönöm!Ez a kiesett versenyhétvégé már most hiányozni fog az év végére.
Jó, oké. Ápr.1-je van
.
-
Ventur@
senior tag
Ez egy teljesen jó ár....annak, aki a paddock-ba is be akar menni. Már pedig azért oda is érdemes belesni
. A 8-9-10k annak rossz, aki nem akar paddock-ozni, mert így feleslegesen fizet valamiért, amit nem használ ki.
De, egyértelműen a 10k a hétvégi jegyért megéri.
Eddig az volt a trend, hogy 6k a hétvégi egy és 6k a napi jegy. Plusz ugyanennyi a paddock jegy/nap.
Az más kérdés, hogy az idei futamot is kihagyom a helyszínen. Inkább arra a hungaroring classic-ra gyúrok, ami a nyáron lesz. Na az nyam nyam
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest