- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Google Chrome
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Hivatalos: Kiszáll a Hyundai a német WTCR-hétvégéről
Pont a Nürburgringen a lenívósabb pályán.
-
És azt hogyan képzelted el? Addig, amíg szünet van, fehér képernyőt adnak? És akkor nincs reklám. Vagy azt gondoltad, hogy ők addig csak neked beszélnek? A tévénézők közben nem értik, hogy miről van szó? A kommentárkorok meg nem pihennek, csak dumálnak órákon keresztül?
Én úgy érzem, hogy te ezt nem gondoltad át alaposan.
-
szilva01
őstag
-
Marmonkanna
tag
eleve miért nem ment be müller elé a rajtnál?
az első pillanattól kezdve, hogy tudtuk, müller mögötte indul majd, nyilvánvaló volt, hogy ki fogja szorítani az első jobb-balban. gyakorlatilag kiegyenesítette a kanyart, norbi kb a gumibálába tudott fordulni. faszért engedte be maga mellé... -
Ciccuka
veterán
-
törölt tag
igazából ez egy márkakupa sprintfutam, ..amire az jellemző hogy öldöklő csata van végig az egyforma autók miatt, ..17 kör alatt 40mp-t kaptak..gondoltam megnézem ki az aki 17 kör alatt ekkora különbséget tud autózni a mezőnnyel szemben, Vivien kapott 10mp-t aki leszorult a dobogóról, azaz 4. az kapott már 23 másodpercet..17kör alatt egy márkakupában
megnéztem ki volt aki lezúzta a mezőnyt: ..hááát bántó lenne azt mondani hogy senki mert 8 évvel ezelőtt megnyerte a német VW Scirocco nemzeti bajnokságot, 2012 után 4 évig nem versenyzett, majd 2016-ban 29. lett a Clio kupa Europa zóna kupában.
tavaly sem volt regisztrálva indulóként sehol.
..komoly -
XFishboneHUN
senior tag
A celeb hajhászás és az ezzel együttjáró facebook lájk mennyiség, nem egyenesen arányos azzal, hogy valaki mit tett le az asztalra, a pénzen kívül (az ő esetében) !
Szóval innentől, kb lefosom, hogy hány lájk van az oldalán,
ha tudom, hogy alig ért el eredményeket! Az engem nem érdekel, hogy olyan bajnokságokkal promótálják az Isten adta tehetségét, ahol női értékelésben is max 2, vagy 3 személy volt csak, vagy netán övé volt a legerősebb autó....
Az Audi TT Cupban meg vergődött egész évben, összerépázott egy autót, micsoda év volt!
Kb ez lesz a sorsa a GT4 szériában is az R8-al!
A hype nagy, karrier átlag, vagy az alatti, csak mivel melle van, vágás a lába között, szép az arca, jól el lehet adni, ergo tökéletes marketing termék. Na jó, a kimagasló apai támogatás is, sokat, NAGYON SOKAT hozzátesz!
De már megint feleslegesen koptattam a billentyűzetet rá. Nem ér ennyit az egész!
-
XFishboneHUN
senior tag
-
Ventur@
senior tag
Akik a TCR International-ben indultak, azok elsőbbséget élveznek a nevezés terén, mint az új csapatok. Tehát mivel Zengőéknek volt az Int.-ben csapatuk, úgy ők nagyobb előnnyel nevezhetnek 2018-ra. Zengő Zoli nyilatkozott pár napja, hogy a terve 2-4 pilótával (csak is magyarokkal: Nagy Dani, Nagy Norbi, Ficza Feri és Szabó Zsolt volt említve), valamint Audi RS3 TCR-rel tervezik az indulást. Ez volt a terv, mikor még nem lehetett tudni , hogy pontosan mennyi a nevezési díj+egyéb költségek.
Na, most ezek már publikusak, innentől meg várni kell a bejelentéseket
. Szerintem M1RA-nak "garantált" az idei Civic. Nem hiszem, hogy csak úgy jófejségből vitték el őket az idei fejlesztésű Civic tesztekre. Az, hogy Norbi hol megy/menne....na ez lesz még az érdekes, valamint, hogy kik azok akik a WTCC-ből átjönnek ide a WTCR-be. SLR-re számítok, ha már kijött a Pug a 308-al. Szerintem Coronel tuti, hogy jön, kérdés hogy mivel. De van egy érzésem, hogy Civic lesz neki 2018-ra.
-
Ventur@
senior tag
Anett autója az ETCC leggyengébb Leon-ja a maga DSG-s váltójával. Mindenki más szekvenciálissal ment.
Ha életedben először mész a Nord-on és ráadásul a leggyengébb autó van alattad, te nem örülnél neki, hogy az egész mezőny nem előzött meg
?
Nem védem Anettet, mert nem ismerem. Még mielőtt nekem esnél
.
-
XFishboneHUN
senior tag
György Anett Nagy Dani barátnője. George Racing Teamben versenyzett Nagy Dani a Suzuki Swift Cup-ban, ez a csapat Anett apjának a csapata.
És valszeg ilyen ágról került most ő is (Anett) a Zengőhöz. Van pénz, nem számít.
De ez a mai autósportban már így működik, ha tehetséges vagy, ha nem, DE VAN PÉNZED jöhetsz!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest