Hirdetés
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rendszergazda topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
HUN FP1: 2015-05-02 09:30 - 10:00
HUN FP2: 2015-05-02 11:30 - 12:00
HUN Q 1-2-3: Eurosport 2015-05-02 14:30 - 15:30
Futam - élő közvetítés - Duna TV - 2015-05-03 13:15 - 15:15 -
emre
veterán
Ott nem is lesz. Természetvédelmi terület, nem rongáljuk.
Meg a Man szigeten sem, és a North west 200-on sem terveznek felszerelni ilyesmit. És a Cadwell Parkban is maradnak az ugratók.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
senior tag
Fogalmam sincs, de ez így komikus.
(#6606) N€T0X|N
Kiss azért nem kell oda, mert ő egy spéci karakter. Zolinak könnyen kezelhető pilóta kellett, mint amilyen a Michelisz volt, olyan, akit lehet irányítani, kontrollálni. KN-ról tudni kell, hogy nem egy PR gépezet, ami a szívén, az a száján, na meg maximalista. Ez nem illik bele Zoli terveibe, plusz a Kiss mögé nem állt be se a MOL vezér, se más. Itt jön a képbe a két pénzes fiatal, akik nem fakezűek, de nem is tapasztaltak. Csak a Zengő/Kiss Norbi sztoriról vannak infóim, a Zengő mostani helyzetéről én is csak annyit tudok, mint ti.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
callmeakos
veterán
Ez így rendjén is van... elméletileg. Csakhogy Zoli tisztában volt a körülményekkel, mert az utolsó előtti (vagy utáni) pillanatban adta le a nevezést, és gondolom nem akkor közölte vele a JAS meg a Mugen hogy bizony időbe fog telleni a motort felújítani. Ezért sem hőbörög szerintem. De valóban eljön az az idő, miután már felemelhetné a hangját.
All→M8
-
quby
senior tag
A termasi kirándulás 1 milla per fő. Gondolom ezért nem vitt felesleges embereket. EU-ban más a helyzet. Nem kell repjegyet fizetni. De ez tudta mikor szerződést kötött..... Így nem értem...
[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
szebe
addikt
"Élőben" is el lehetett sütni, 2011 Korea kvali, Vettel (bár ott nem a kör végén vágott).
Itt egyértelműen a szabály lyukas, Catsburg okosan használta ki. Jó lenne egyértelműbbé tenni."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
somasz
addikt
Ja, nekem tetszett, úgy gondolom pont ez az, ami kell egy látványos futamhoz, nem értem, miért intették meg.
ruti: sokra mennek majd, ha szétBoPozzák őket jövőre... A leendő vevők miatt kicsit túlfejlesztették, de majd jól letekerik őket jobb esetben. Rosszabb esetben megint össze-vissza lesz kisúlyozva a bajnokság.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
biker
nagyúr
Amúgy szerintem érthető. ha a honda ekkora b...sz, mint amit év végén is műveltek, most is várnak, de mire basszus? Akkor az ember lépni fog.
Lehet hogy
- kap egy erős autót, nyerhet
- kap annyi pénzt, hogy a m1ra indulhasson, nyertwin-win, miért ne írna alá?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
callmeakos
veterán
Már többször egyetértettünk abban, hogy a JAS-nál nem éppen géniuszok dolgoznak. Nem akarok előítéletes lenni, de tapasztalatból tudom hogy az olasz emberek munkamorálja és az ebből adódó döntéseik sokszor teljesen értelmetlenek, mert nem precízek és sokszor nem is gondolják át kétszer vagy háromszor, mielőtt valamit eldöntenek. Ha ezt hozzátesszük, hogy ugyanazzal a Hondával kollaborálnak, amelyik a Forma 1-es projektet is soha nem látott egekbe vitték, akkor kiderülhet hogy van ott baj.
Ezt a mostani felállást se nagyon értem. Az tiszta hogy Monteironak most még a csillagokat is lehozzák, csak hogy enyhítsenek a tesztbaleset okozta "kellemetlenségeken". Ha ő versenyezni akar, akkor fog is. Coronelt viszont nem értem. Félreértés ne essék, örülök hogy idén is versenyez, de biztos hogy nem ő a száz százalékosan logikus döntés a másik ülésre. Egyrészt már nem fiatal, másrészt minden évben kiderül hogy hadilábon áll a szponzorokkal (mintha ez annyira számítana). Oké, Norbit elvesztették, de könyörgöm, ott van házon belül nem egy tehetséges fiatal (Tassi például) akinek már van versenytapasztalata, ráadásul nem is rossz, áll mögötte szponzor is, erre elengedi a TCR Európába szerencsétlenkedni. Édes mózes, ha ezt megértem valaha...
All→M8
-
szebe
addikt
"Konkrétan megküzdöttek azért, nehogy nyerjenek 2017-ben WTCC-ben"
Monteiroval azért máshogy lett volna, viszont az tény, hogy eddig finoman szólva sem alakítottak nagyot (a csúcs talán 2016 volt, amikor Muller jótékonykodásának köszönhetően nem verte csak összetettben "privátként" a gyáriakat).
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
[CS]Blade2
addikt
Ezt akartam pont írni. Már a BMW-vel is eljátszották a 2 autónál. Aztán tavaly vagy tavaly előtt.
Amilyen jól nyomták annó a Norbival, mostanában pont az ellenkezője történik. Ciki lett, hogy van ez a magyar csapat.
Az oké, hogy nagy dolog lenne, ha összekalapálnák a pénzt az induláshoz, meg egyáltalán, hogy van magyar csapat...
na de ilyen anyagi helyzettel telibe lenyilatkozni, hogy ők 22 (na jó, "csak" 4) Audi-t akarnak indítani, aztán a sok ökör meg várja a bejelentést, amik közben egyre csak jönnek más csapatoktól... azt hiszem már nincs is 4 kiadó hely.Ha beneveztek 4 autóval, akkor jól ki.tak valakikkel, mert másnak meg lehet, hogy megvolt rá a pénze.
Én nem tudom, hogy mi a sz*rt csináltak, de remélem, hogy nem ezt, hogy beneveztek, aztán feladtak egy szelvény 5-ös lottót, hogy hátha lesz pénz 4 Audi versenygépre.[ Szerkesztve ]
-
somasz
addikt
Azt a BoP teszt alapján határozzák meg. Mostani eredményeknek nem kellene befolyásolni. Sztem volt egy informális időeredmény, ami alapján azért készülhetnek a csapatok valamilyen irányban.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
proof88
addikt
Müller sokszor köcsög, viszont én azt láttam a mai versenyeken h kb az összes baleset azért volt mert az előrébb haladó rosszul mérte fel a kocsija méretét hátrafelé és idejekorán ráhúzta a mellette / félig mögötte lévőre. Ha 5 ilyen eset nem volt akkor egy sem. Müllert sem értem mégis mit gondolt, miért jó nem csak Norbit de saját magát is berántani a falba.
-
sultansmith
senior tag
Nem, lesz az oldalon egy külön link. Már volt ilyen máskor is, feleslegesek ezek az indulatok
15:25-re van kiírva, ha lesz link, dobom is ide.
[ Szerkesztve ]
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
sultansmith
senior tag
Így van, m4sport.hu, és jobb oldalt oda is van írva, hogy "kattints ide, ha nézni akarod a wtcc hungaroringi futamát"
De végülis teljesen mindegy.
Azt sajnálom, hogy nem előbb sikerült megelőzni Mullert, mert akkor talán lett volna esély befogni egy hondát.
A kettes kanyarban külső íven fordult, így mellette egy csomóan befordultak, mert a honda kiterelte mind a két Hyundait.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
bajnokpityu
félisten
ha nem tiltják meg az előzést, akkor vagy talál helyet, és előz, vagy hátrébb esnek mindketten, vagy csak szimplán nem eléggé gyorsabb, és nem jön össze az előzés.
ebből a 2. esetre szerintem képes lett volna vigyázni mindkét pilóta, az 1. és a 3. meg olyan,hogy nem öli meg egész szezonra a pilóta harci kedvét. és csatában alulmaradni és 2.ként beérkezni még mindig örömtelibb, mint úgy bekocogni 2. helyen, hogy nem tettél semmit.
összesen annyit tudott tenni Norbi, h megmutatja a világnak, hogy ha akart volna, bele tudott volna kezdeni előzésbe. Ezért nem adnak VB cimet, ettől jóhogy világvége a hangulat.
eladó topping dac
-
szebe
addikt
Valahogy így.
Jönnek a pluszsúlyok, esetlegesen a BoP-ba is belenyúlnak, nyilván az az érdeke a Hyundai-nak, hogy minél nagyobb legyen az előny.
Meg kell fogni rendesen a rajtot, és akkor nincs kérdőjel. Hazai pályán van olyan erős Norbi, azonos technikával, hogy otthagyja az egész bandát
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
guftabi96
addikt
Fp1, Fp2, 1. időmérő és 1. Futam: Facebook stream.
A többi: TVÉn azt nem értem, hogy ha már mindenképpen online akarták közvetíteni, akkor miért pont a facebookon kell... legalább menne mellette egy youtube stream is és a néző meg eldönthetné, hogy melyiket akarja nézni.
------------------------Rast elsőre a legjobb Audis lett (ráadásul a legnehezebb Audival)
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
A Zéé
addikt
visszanézés
Előre feliratkozást én se találtam.Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO Harry Potter - Roxfort kastély (71043) + Ajándék szettek
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - hibátlan állapot
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - 1 év garancia (AV1)
- Eladó Seiko 5 Sports SRPJ47K1
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest