Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
Malachi #9310 üzenetére
A Nordschleife-n kb csak a dottinger hoheben lehet elozni.
Meg lehet probalni mashol is, csak nem nagyon erdemes, mert latjuk az eredmenyet.
Itt mar az eleg nagy kihivas, hogy be legyen hozva az auto, ha megnezted kb senki nem kockaztatott. Shedden probalkozott egyet, meg is lett az eredmenye.
Ebben sokkal tobb nem volt.
+ Ahogy felettem is irtak, Norbi sosem volt az a Muller fele agressziv versenyzo. -
válasz
Malachi #5636 üzenetére
Persze, hiszen ez a lényeg. Ahogy te külföldi IP-t kérsz mástól, ugyanúgy valaki számára magyar IP címet biztosítasz. Ez a lényeg, ez a Hola megosztás alapja. Ez kicsit hasonlít a tor hálózat működésére.
De ha épp nem akarsz Hola kijáratot üzemeltetni, akkor lekapcsolod a holát.
-
válasz
Malachi #5515 üzenetére
De, biztos tudják. Mit lehet tenni? Citroent nem kapnak, minden más még szarabb. A lehető legjobb gépük van.
(#5516) Zewa
A nyilatkozatban egy szó sem szólt a motorról. Csak annyit mondott, hogy lassú a Honda. Jól megmondta, amit a vak is lát.Folyamatosan próbálják az aerót javítani. Múltkor is jött egy csomag. Halottnak a csók. Erre jutottak, ami ma is látszott.
-
Shodan
őstag
válasz
Malachi #5453 üzenetére
Igen ebben biztosak lehettek. Elég sokat is gyakorolt rajta, ha nem is a valóságban. De ahogy itt írják 10-20 kör után már tudod hogy milyen kanyar jön és milyen sebességi fokozatban. Ha becsukom a szemem még én is végig tudnék menni rajta, vagy le tudnám rajzolni , pedig nem vagyok egy pro. Az egész csak gyakorlás.
-
A Zéé
addikt
válasz
Malachi #4907 üzenetére
Sonomában jó versenyek szoktak lenni, ez a Guangdong kicsit unalmas pályának tűnik, illetve saját hülyeségem, de szerintem egy világbajnokság ha igazán komoly akar lenni, akkor inkább kellene a klasszikus, meg nagynevű pályákon mennie, mint ilyen random kínai aszfaltcsíkokon valahol a semmi (na jó, vmi ipartelep) közepén.
-
badd
tag
válasz
Malachi #4877 üzenetére
Itt van stream (mert a Eurosport is később felvételről adja): http://www.forma1ferrari.hu/p/wtcc.html
-
madmike
őstag
-
Xirtam
veterán
válasz
Malachi #4627 üzenetére
Tavaly a ring WTCC szinten rekordott döntött nézőszámban, 2013-as idényben nem egyszer emlegették a magyar szurkoló bázist. Idén AutoGP-ben Tomi egész évben ülést kapott, eddigi futamain klaszisként szerepelt. WTCC-ben ott a Norbi. Ergo 2 iszonyatosan tehetséges élsportoló állja a sarat közel 0 támogatással önerőből.
Hol a probléma? Miért vagyok kiakadva? Mert megint ezeknek az embereknek az ölébe sz@runk.
-
capulet75
addikt
válasz
Malachi #4543 üzenetére
Most már csak a hecc kedvéért elemezzük már ki amit írtam mert látom nem világos.
Én meg azért vagyok csalódott mert még mindig az a kishitűség tobzódik a fejekben hogy az is nagy dolog hogy ott lehetünk.Mint ahogy világosan olvasható, a kishitűség szó arra vonatkozik amely a mondat második fele, idézem: az is nagy dolog hogy ott lehetünk. A kishitűség nem arra szólt hogy higgyetek, majd jól megverjük a citroeneket. Pont arra vonatkozott hogy az is elég nekünk magyaroknak hogy ott lehetünk.
-
capulet75
addikt
válasz
Malachi #4540 üzenetére
Nem erről beszéltünk, ne csavard ki a szavaimat. Nem hiszem hogy örülnünk kéne hogy ott vagyunk, max a közepén, nem hiszem hogy jó dolog a középszerűség, a reménytelenség. De legalább ott vagyunk. Hát így inkább ne. Igenis frusztráló hogy a sok munka és még több pénz csak arra jó hogy legyen még egy csapat akit a citroenek (eddig a chevyk) lealáznak. Frusztráló hogy egy futamgyőzelemhez nekünk minimum egy csoda kell, nekik egy szimpla vasárnap.
Kiemeltek egy szót a szövegkörnyezetből és arra reagáltok. Miért? Vagy használd az egész mondatot vagy sehogy. Köszi.
-
capulet75
addikt
válasz
Malachi #4534 üzenetére
Én meg azért vagyok csalódott mert még mindig az a kishitűség tobzódik a fejekben hogy az is nagy dolog hogy ott lehetünk. Nem értem ezt a hozzáállást.
Ennyi erővel örüljünk hogy legalább lesznek szép új stadionjaink, bár a magyar csapatok vagy a válogatott a büdös életbe nem fog kijutni sehova. Akkor meg minek?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Malachi #4467 üzenetére
"Mivel Loeb és Lopez valamennyi időmérős idejét törölték, az eset az első és a második futam rajtsorrendjét is érinti.
Az első versenyen Yvan Muller indul majd az első rajtkockából, mögötte pedig Gabriele Tarquini, Hugo Valente, Michelisz Norbi és Tom Chilton következik, tehát a magyar pilóta a negyedik kockából startolhat.
A büntetés rendesen kitol Tiago Monteiroval és Gianni Morbidellivel is, ők ugyanis elvesztik a fordított rajtrácsos első sort, helyükre Mehdi Bennani (1.) és René Münnich (2.) léphet. Számításaink szerint Michelisz Norbi a hetedik kockából indulhat majd a második versenyen."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest