Új hozzászólás Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Motion_Blur #50 üzenetére
ha minden igaz, július 30, spa-francorchamps...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Type-R
őstag
válasz
5 hét múlva Spa-ban, amikor lesz a 24 órás verseny, jó kis hétvége lesz az biztos.
Amúgy a Honda iszonyat jól ment, és Colciago se kimélte, kár hogy az első futamban ki kellett állnia, ha akkor nincs technikai gond, szerintem emgnyerhette volna a második futamot is.
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur #138 üzenetére
Végülis majdnem jól leírták
Pl.: Larini nem fogást talált Huffon, hanem a célba Huff már szétdurrant hűtővel, szerteszét fröcsögő hűtővízzel gurult be. Larini ezért tudta csak megelőzni, Huff pedig félre is állt a célvonal után.Van saját életem...
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #259 üzenetére
Pau - Race2- Andy Priaulx
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #260 üzenetére
Király vagy Andy! Hozd az Angol győzelmet.
-
Macka
veterán
válasz
Motion_Blur #289 üzenetére
Kár az SC rajtért....
-
KrenAtesz
veterán
válasz
Motion_Blur #318 üzenetére
Úgy.. Inkább, mint hogy egy ártatlan szenvedjen akármilyen sérülést miatta..
Lehet rohanni a moderátorokhoz, hogy bannoljanak engem a világból, nem érdekel, vállalom..
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur #322 üzenetére
Egyszerűen egy ilyen pályán ahol sok kanyar van 2-ben, gyorsabban reagál egy benzinmotor. Sajnos nem véletlen hogy a hosszabb/gyorsabb oválrészeken elmennek a traktorok.
Van saját életem...
-
KrenAtesz
veterán
válasz
Motion_Blur #344 üzenetére
Asszem ő az, aki teljesen megérdemelné.. Nincs a média középpontjában, nem reklámozza magát, semmi, egyszerűen hihetetlenül szimpatikus
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #374 üzenetére
uhh, szegény ladás....
na meg larininek is ahogy eldurrant a motorja, tiszta drag race endzsin volt, sato szokott fénykorában ilyen felhőket eregetni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #376 üzenetére
digó land, digó mentalitás, lásd motogp-ben de angelist, edwards milyet beszólt neki...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #380 üzenetére
Jaja a BTCCről tudtam.
Melleséleg ha jövőre is fejlesztené a priorát a LADA és leszerződtetnék egész idényre Thompsont akkor kitudná tapasztalni a kocsit és lehet nem lenne ilyen ritka a pontszerzés és szerencsés esetben az idény végére kinézhetne egy dobogó talán...
Meg jó pilóta Van Lagen meg LadyGin de nálluk talán van jobb is a pilótapiacon...És hamár a rönyót kiebrudalják az F1ből jöhetne az is ide a Megannal
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #428 üzenetére
Két 6. hely ami kinéz neki reálisan, mint elérhető maximum. Kicsit még rutintalanság, de legfőképp az autóval összeszokottság az ami még hiányzik. De ez ennél már csak jobb lesz. Most még újonc, legközelebb lelkes újonc és ha löki a sódert brno-ra már őstag lehet és nagy lesz a riszpekt.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #431 üzenetére
Akkor az előző hozzászólás storno, a top10 mindkét versenyen a reális cél.
-
Zanik
addikt
válasz
Hoppá! Ezek szerint mégse Norbi "hibázott", hanem a technika hagyta cserben. Durva képek!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Oliverda
félisten
válasz
REVOLUT reg. 10 000 Ft bónsszal! CURVE reg. 5 fonttal. WISE váltás 150 000 forintig ingyen: kód privátban! "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #459 üzenetére
nem, euron néztem. akkor még jó helyen volt
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #467 üzenetére
nabazzzzzz
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #482 üzenetére
Nem tudjuk gyakorolni a rajtot és a beállításokat. Az a baj csupán, hogy az ellenfelek igen.
ezt nem értem, miért? ekkora budget cut van, hogy nincsen pénz kuplungra vagy mi???
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #484 üzenetére
hát jó lenne ha nem zúzná mindig le az autót
néha az az érzésem, hogy egyszerűen túl hotshot. érzi magáról, hogy penge, de határon nem konstans. remélem következő futamon sikerül neki az autó helyett az ellenfeleket lezúzni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
blazsey2
senior tag
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #502 üzenetére
második helyről 8-ik, áááááááááááá
-
blazsey2
senior tag
-
KrenAtesz
veterán
válasz
Motion_Blur #530 üzenetére
Ígyvan, szépen, jól megy, talán még előre is fog tudni jönni
Amúgy Eurosport 2-n lesz majd elvileg a 2. futam.. Azod nincs?
-
zoo8800
veterán
válasz
Motion_Blur #587 üzenetére
Remélem ezzel többre jut majd, mint a Seattal.
Bár az az összetett 9. hely se volt rossz.
rip and tear, until it is done
-
zolynet
addikt
válasz
Motion_Blur #617 üzenetére
én már a dobogón láttam, de kár érte
Life is too short to stay stock!
-
Bibby
addikt
-
_XXXXX_
tag
válasz
Motion_Blur #629 üzenetére
Nem ismerem ennek a sorozatnak a szabályait, most láttam először ilyen versenyt, de nem lehet utólag reklomálni ez ilyen kilökdösésekért?
"Rendszergazda vagyok, nekem mindent szabad."
-
_XXXXX_
tag
válasz
Motion_Blur #631 üzenetére
Aham, akkor ütni kell a ellenfeleket, nem szabad kímélni senkit. Azért fasza verseny volt!
"Rendszergazda vagyok, nekem mindent szabad."
-
zolynet
addikt
-
zoo8800
veterán
válasz
Motion_Blur #642 üzenetére
pár éve GT2-n voltam, az se volt rossz.
meg lehetett süketülni a fedett lelátónrip and tear, until it is done
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #708 üzenetére
Csatlakozom, szerintem is nagyon nagy volt a vasárnapi nap.
Sajnálom Norbit, de a 2. helynek kell örülni, a durr-ról meg ezek szerint nem ő tehetett...
Hangulat viszont nagyon jó volt, és meglepődtem mennyien kijöttek!!!
Azt viszont furcsa volt, hogy pl a Maserati-s magyarok is jól nyomták, őket viszont nem reklámozták a szórólapokon csak Norbit.
Grat a fiúknak! Szép hétvége volt! -
mephi666
nagyúr
válasz
Motion_Blur #724 üzenetére
ne mondjam, majdnem szétb@szott engem is az ideg... gyorsan kapcsolgattam barom módra és az eurosport-on is megtaláltam a közvetítést
így vertem a fejem a falba, hogy miért nem ott néztem? enyhén más volt a kommentátori teljesítmény is... baromira élveztük a futamot... még barátnőmnek is tetszett, holott hiába mondogattam már hetek óta, hogy "ezt nézni kell!" -> nem nagyon hozta lázba... tegnap viszont változott a helyzet
az rtlklubról meg nem mondok semmit... nem bírtak volna még ki 3 percet?
rohadt reklámidő fontosabb nekik, mint egy ilyen esemény
ui: micheliszt meg sajnálom, mert a 2. futam elején rizikót vállalt azért, hogy a közönséget 200%-ig kiszolgálja... gyönyörű lett volna, ha nem koccan és rövid íven begyűri magát a 2. helyre
szerintem tényleg senki nem lehet rá mérges: valószínű más is rizikózott volna, ha ugyanilyen helyzetben van... a csapat meg aztán végképp odatette magát azzal, hogy összerakták pillanatok alatt a gépet és azért végigment... (megint rizikót vállalva, esőgumi nélkül... így viszont a leggyorsabb kört simán hozta)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
raczger
őstag
válasz
Motion_Blur #735 üzenetére
Sőt, már alá is írták elvileg, ezt nekem szombaton mondták.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
zodo
nagyúr
válasz
Ezek szerint arról lemaradtunk.
Rossz helyen álltunk mert nem sokat hallottunk a 15-ös kanyarban.Viszont az nagyon jó hír és ott a helyünk!
-
Ramius
őstag
válasz
Ha lesz futam, kint leszek tuti. Inkább ide fizetek mint a forma1-re.
És tanulva a mostani hibákból, indulás reggel 6-korgyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #757 üzenetére
Büntetés, mert súlyhatár alatt volt az autó... [link]
Így mindkét futam kuka
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
szatocs
őstag
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #758 üzenetére
-
Dumb
senior tag
válasz
Nem irigylem azokat, akik kinn vannak
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
dudikpal
aktív tag
válasz
Ahhh máááár!!!
-
zolynet
addikt
válasz
csak simán hülye vagyok
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Overlocker
veterán
válasz
Motion_Blur #804 üzenetére
Hát ezt tényleg!
Még nem voltam az oldalukon, ezúton is köszi! Ha tényleg ilyen a mentalitásuk ahogyan a cikk írja, maximális tiszteletem feléjük!
-
KrenAtesz
veterán
válasz
Szembe könnyszökős írás, fantasztikus, őszinte. Ennyi
-
McKane
senior tag
válasz
" {...} Emeljétek fel a gyerekeiteket a lelátón, lássák, hogy hittel, szívvel milyen messze lehet eljutni. Mutassátok meg nekik ebben a fantasztikus közegben, milyen az, ha egy ekkora pici ország ennyire szeret valakit. {...} Adjátok át az élményeiteket a barátoknak, mutassuk meg nekik is, van kiért, miért szurkolni, főleg, hogy a csapat kellően elmebeteg ahhoz - pénz ide vagy oda -, hogy elhatároztuk, hogy egyszer megnyerjük ezt a szériát... "
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur #864 üzenetére
Van benne valami
Hajrá Norbi mindent bele
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Overlocker
veterán
válasz
Motion_Blur #867 üzenetére
Megesik, túl későn fékezett.. amúgy kb 3 embert előzött volna meg ha bejön..
-
zoo8800
veterán
válasz
Motion_Blur #864 üzenetére
Dahlgren törte is az utat, de csak magának. Szép versenyt futott. Az a kocc Poulsennel durva volt, nem semmi, hogy mit bírt ki a futómű.
rip and tear, until it is done
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #873 üzenetére
azt hiszem a kormány összekötő rúd (?) elhajlott vagy valami ilyesmi, és azért hívták be (fácse)
szerk.: na a 2. futam 15:00-tól lesz és nekünk nincs 2-es eurosport, remélem stream lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- Óvodások homokozója
- Robogó, kismotor
- Honda topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest