-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DFB
tag
Sziasztok
Win11 alatt a chrome meg az edge is csak karikázik, ha átkattintok a böngésző másik fülére akkor egyből bejön az oldal.
Ha altatásba rakom és vissza akkor jó lesz csak rövid idő múlva kék képernyőn ...ran into problem 100% complete és újraindítja a gépet.
Nem tudom mi baja lehet, még az is lehet, hogy az msi X870 szarakodik.El tudom róla képzelni.
Van valakinek valami ötlete?
Köszi -
King Unique
titán
válasz
viperabácsi #27702 üzenetére
Mármint max. opcionális kikapcsolásokról, eltávolításokról van szó, mert amúgy nyilván sem szükségesek ezek okvetlenül.
Ahogyan 3rd party program sem, ha az adatvédelmi, diagnosztikai dolgok már a telepítésnél és utólag a gépházban is kikapcsolhatók. Az előtelepített, ún. built-in UWP appok pedig pl. PowerShell módszerrel is eltávolíthatók, ha a kényszeres törölgetés a felhasználó mániája, ehhez megint nem kell külső program.
-
-
Jarod1
veterán
Sziasztok!
Egy furcsa probléma jelentkezik nálam,
Asus F504GD laptop WIN11 legális , külső 24 colos AOC monitorra HDMI-n k kiterjesztett megjelenítés,
Prime videó app elindulásakor elsötétül a Külső monitor, ha csak a külső monitoron van aktiválva akkor is ugyanez, valamit pár hónapja a Disney Appnál is ugyanez a hibajelenség volt. ha csak a laptop kijelzője aktív akkor nem megy el a kép..
Van ötletek mitől lehet ez? -
Rewmac
tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy nekem a Registryben létre lett hozva egy WindowsUpdate, hogy 23H2-n maradjon a gép még egyelőre. Ha majd szeretném frissíteni akkor elég csak azt az egész "mappát" kitörölni?
Itt 1:59-től ez az amit látok.
Illetve valamiért az új gépen nem működik a screenshot gomb muszáj mindig a Win+Shift+S-t nyomkodnom. Ilyennel még nem találkoztam. Próbáltam keresni a neten válaszokat, de egyik se segített sokat, igen be van kapcsolva a billentyűzetnél.
Köszönöm szépen.
-
rodman73
aktív tag
Z790-es alaplapomat cserélem Z590-re. Érdemes újra rakni a win 11-t vagy tudom a régebbi lappal használni? Esetleg a win 11-emet valahogy át tudnám menteni a régi rendszerre vagy inkább legyen "szűz" a win? Tavaly ősszel telepítettem, elég friss a rendszer és jól is müködik.
-
ktomcat
senior tag
válasz
King Unique #27594 üzenetére
Ha már előbb töröltem, mint megjelentek az infók hogy nem kéne, akkor csak simán újra létrehozom ezt a mappát a megfelelő névvel?
-
GoTReX
őstag
válasz
King Unique #26176 üzenetére
Sry ezen átsiklottam, de köszönöm. Elolvasom
-
ekkold
őstag
válasz
MCGaiwer #27679 üzenetére
Amit linkeltél azt nem próbáltam, viszont ez: [Win11Debloat] úgy tűnik bevált.
-
Armagedown
őstag
-
Csorbi
addikt
válasz
King Unique #27686 üzenetére
Nyilván.
-
King Unique
titán
válasz
Yonderboi #27680 üzenetére
• Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
—►
FRISSÍTÉS
• Windows 11 24H2 (unsupported hardware) clean install and in-place upgrade processHa a rendszerkövetelményeknek NEM megfelelő PC-re kell Windows 11-et telepíteni, vagy meglévő Windows 11 régi verziójáról (pl. 21H2) újabb verzióra (pl. 24H2) upgrade-elni.
-
Yonderboi
csendes tag
Sziasztok !
21H2-es win11 van a gépemen. Kérdésem h ez csak újratelepitéssel frissithető ? -
MCGaiwer
addikt
válasz
King Unique #27634 üzenetére
Esetleg erről a Windows Utility scriptről (eltávolítja, kikapcsolja a legtöbb felesleges telemetry-t és utility-t) van valami tapasztalat?
-
Poplacsek
senior tag
Hogy lehet azt megoldani, hogy a Win11 gép felkeljen az alvó üzemmódjából ha a helyi SMB hálózati megosztást nyitni akarja egy külső média lejátszó?
-
válasz
viperabácsi #27675 üzenetére
Úgy látom minden lemez minden partícióját bepipáltad klónozáshoz.. [kép]
-
válasz
viperabácsi #27667 üzenetére
Mert 3db lemez nem fér rá 1db lemezre..
-
norba69
senior tag
válasz
viperabácsi #27671 üzenetére
A macriumban a helyreállító média készítésénél tudsz windows bootmenüt létrehozni.
Átbootolsz macriumra, klónozol, újraindítasz, majd eltávolítod a bootmenüt. -
válasz
viperabácsi #27669 üzenetére
nem akartam még egy meghajtót be áldozni
Elég oda egy pendrive is.
Amúgy fura hogy már az elején beakad/nem is látja. Amúgy semmi baja a rendszernek? Eseménynaplóban sem panaszkodik semmire?
A hibakódra van egy bejegyzés itt. -
viperabácsi
addikt
-
Csorbi
addikt
válasz
viperabácsi #27667 üzenetére
Offline csinálod, bootolható Macriummal? Ha nem, azzal próbáld.
-
viperabácsi
addikt
Hali srácok. Lenne egy problémám. Próbálok Macrium Reflect -el klónozni egy windows-t de nem sikerül , hiba üzivel mágáll. A hiba :
-
xrvman
őstag
Miért csinálja a bal alsó sarokban levő hírcsatorna, hogy van egy cikk, kattintok és feljön a böngésző, olvasom..... de nincs vége, nem folyatható. hiába van írva, kattints ide .. de semmi kattogtatni való nincs.
-
modflow
veterán
Kapcsolom be a gépet, erre ez fogad:
Fél kilométer széles az összes ikon az asztalon.
Ez mi?????
Hogy lehet normalizálni? -
FoLey-v
addikt
válasz
Csorbi #27659 üzenetére
Olyan szoftverek vannak amit használok.
Amúgy érdekes márciusban azt írja sikeres volt,de még is 23H2 verziót mutat
Ez meg a másik az asztalomon levő vízjelDoky586 200GB szabadhely nem elég a rendszernek?
De lehet az lesz,hogy lesz egy tisztatelepítés,mert Windows 11 megjelenés óta nem raktam újra a rendszert. Azóta volt 21H2,22H2 és 23H2 javítócsomag telepítve. -
-
Csorbi
addikt
válasz
FoLey-v #27655 üzenetére
Támogatott konfigról van szó, Win11 által megkövetelt helyes UEFI beállítással?
BIOS, Illesztőprogramok naprakészek?
sfc /scannow, valamint a dism /online /cleanup-image /checkhealth és a dism /online /cleanup-image /restorehealth parancsokat lefuttattad, nem találtak hibát?
Régi, elavult szoftverek vannak a gépen, amiknek esetleg vannak újabb verziói?
Jó eséllyel van valami elavult vagy problémás szoftver/driver/BIOS a rendszereden ami megakadályozza ezt. Lásd: #26681 , #26828 -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Nem sikerül frissítenem Windows 11 24H2-re. Elkezdené frissíteni,de 48%-nál megáll és visszaállítja 23H2-re ezzel a hibával Telepítési hiba – 0xc1900101.
Van megoldás erre újratelepítés nélkül ráerőszakolni 24H2-öt?
Kingston A2000 500GB M.2 legfrissebb firmware. -
Friss Win11. A régi Ubuntu 20.04 szerver Samba megosztásához nem tudok csatlakozni. A megosztásra nincs felhasználó/jelszó páros beállítva mégis kér. Először nem látta, de ezekkel már látja:
Set-SmbClientConfiguration -RequireSecuritySignature $false
Set-SmbClientConfiguration -EnableInsecureGuestLogons $true
csak nem enged be.
Milyen felhasználó/jelszó párost adjak meg neki ha nincs? -
5leteseN
senior tag
válasz
King Unique #27652 üzenetére
+
Esetleg EZ?
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #27651 üzenetére
• Milyen program, ami...? topik
—►
Téma összefoglaló—►
Irodai programcsomagok
• NeszeTools—►
Irodai csomag -
5leteseN
senior tag
A kérdés: W11 alá melyik ingyenes, (Open Source) irodai program javasolt.
Word kompatibilis kellene.Előre is
:
-
-
King Unique
titán
válasz
krealon #27638 üzenetére
Normál esetben valóban az egyetlen lehetőség 2 TB felett a GPT, de amúgy meg nem feltétlen, mert pl. USB-s külső meghajtóknál 4Kn (4Ke) logikai-fizikai szektormérettel lehet akár 16 TB-os partíció is MBR alapon (bővebben), sőt ezzel a módszerrel a FAT32 fájlrendszer 2 TB-os korlátja is kitolható. Csodálkoztam is először, hogyan lehet pl. egy 4-5 TB-os 2,5" külső HDD gyárilag MBR és FAT32, hát ezért, az előbbi miatt...
-
szkutyi
addikt
válasz
King Unique #27647 üzenetére
Köszi elvetteem a betüjelet és eltűnt..ennyi elég..ha ott a helye, engem nem zavar..
-
King Unique
titán
válasz
szkutyi #27637 üzenetére
Ha Windowszal lett inicializálva és particionálva a külső HDD GPT séma szerint, akkor már eleve ott volt rajta a (Windows 10-től 128 MB helyett ) 16 MB-os MSR partíció, max. eddig nem tűnt fel.
A MSR-t nem javasolt utólag csak úgy törölni, de a meghajtóbetűjelet célszerű elvenni ha abnormális módon van neki, mert normál esetben eleve nem kellene az ilyen partícióknak meghajtóbetűjelet kapni.
Ha annyira zavar az MSR partíció, akkor ments le a külső HDD-ről az adatokat és inicializáld, particionáld, formázd újra 3rd party particionáló programmal vagy akár valamilyen Linux alatt, akkor nem lesz GPT-nél MSR. De csak emiatt nyilván nem feltétlen érdemes ilyennel vesződni.
Egyébként ha már ilyen plusz partíciók, akkor ez még mindig jobb, mint a "hiper-szuper" macOS által kreált EFI-rendszerpartíció (ESP), amit még pl. egy adattárként használt pendrive-ra is ráerőltet (példa), holott EFI-rendszerpartíciónak normál esetben csak UEFI/GPT telepítésű rendszermeghajtón kellene lenni...
-
Alapvetően a W11-re kiadott frissítésről szól a cikk. A vége csak megemlíti, hogy az áprilisi frissítés W10-nél is problémás lett.
Most tényleg az a gond, hogy a végén megemlíti hogy a W10 frissítése is hibás lett? Megragadtad lényegetBizonyíthatatlan prekoncepció a régi, kifutó rendszer "tönkrefrissítése". Mondhatni városi legenda. Az aktuálisan támogatott, friss rendszer tönkrefrissítése akkor mi?
-
krealon
veterán
válasz
szkutyi #27643 üzenetére
"akkor max elrejtem. (Hogy is tudom?el veszem a betüjelet?)"
Igen, a Lemezkezelő segítségével lehet levenni róla talán a legegyszerűbben.
Másik lehetőség a
DiskPart
parancssoros program használata.Egyébként a speciális GPT particiók attribútumait érzékelve a Windows eleve nem ad neki betűjelet. Ezeket az attributumokat csak a
DiskPart
-tal lehet kilistázni / szerkeszteni, az alap Windows telepítésben. -
krealon
veterán
válasz
szkutyi #27640 üzenetére
"Ntfs mindkettő....vagyis eddig 1db nagy partició volt a 4 terrás hdd...de most lett ez a 15MB-os is.xd"
Tévedés.
Eddig is ott lehetett, csak korábban nem vetted észre.4TB-ot egyben, csak GUID Partition Table (GPT) segítségével lehet kezelni.
A GPT lemezek elején kötelezően van egy rejtett védőpartíció, hogy a csak MBR-t ismerő rensdzerek ne tegyék tönkre az adatokat."Igazad van gpt rendszerű. [kép]
Akkor ez így rendben van?"Rendben van.
Az Aomei Partition Assistant a rejtett particiókat is megmutatja, amit a Windows alapesetben eltakar előled (hogy ne zavarjon össze a technikai részletekkel).
Ha viszont már benézel a "motorháztető alá" akkor érdemes érteni is azt amit látsz. -
krealon
veterán
"A win elkezdett lassulni. "
Általában a
%SystemRoot%\TEMP
és a%LocalAppdata%\TEMP
mappák ürítése szokott hirtelen javulást okozni, tapasztalatom szerint.
Az első mappához természetesen administratív jogosultság szükséges.Utána pedig a Feladatkezelőben érdemes monitorozni az erőforrásokat, hogy a lassuláskor mi az, ami a legnagyobb terhelést kapja.
Végül az EseményNapló is segíthet a Hibák és Figyelmeztetések tipusú üzenetek áttekintésével.
-
coco2
őstag
Sziasztok,
Win11 ellenőrzésre / pucolásra / talán beállításra(?) kérnék tippet.
A win elkezdett lassulni. Példa, file explorerben egy mappába belépés "ragad". Nálam van ez a laptop pár éve, nem csinál ilyesmit normál esetben. Be vannak rajta kapcsolva mappavédelem / zsarolóprogram védelem, normál esetben semmi nem tudhatott rá feltelepülni a microsoft-ot leszámítva.
Ráküldtem 1-2 neten javasolt vírusírtót, nem találtak semmit (aztán uninstallra küldtem mindet, az se legyen).
Talán valami mesterséges intelligenciának nevezett hardver pocsékolást fejlesztenek újabban MS-ék bele a windows-ba? Azt nem tudom. De ha van ismeret arról, mi minden "fejlődik bele" mostanában, és főleg, hogyan lehet azt teljesen kikapcsolni, szívesen olvasnék róla (linkeknek örülnék).
@MCGaiwer
Jól tetted, hogy maradtál 7 alatt, amíg lehetett, mert azt az aero desktop-ot azóta is hiányolja a nép. A 8/10/11 desktop egy káosz.
@cigam
A linked alatt a blog vége 10-et említ, nem 11-et, és ami azt illeti, én 11 alatt nem láttam kék halált. Az meg, hogy a leköszönő windows-t tönkrefrissítik, mikor nem volt divat az MS-nél?
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Van egy külső hdd-m média szerver részére..
Észre vettem hogy létre jött rajta 1 új partició kb 15MB...
Nos a 15ből 9 foglalt és a rendszer részét képezi állítólag...
A particiot megnézve semmit sem látni, rejtve sem..mi lehet ez?kajak csinált valamit a win11 egy külső hddre?xd
Törölhetem?
Köszi. -
válasz
King Unique #27632 üzenetére
Nem azt mondom, hogy Windows helyett Apple-re álljon át, hanem azt, hogy célszerű párhuzamosan eltérő rendszereket használni. Nálam van két Windows 11-es két Android-os, és egy iPadOS alapú eszköz is. Ágyból pl az iPad-et használom, és imádom. Magam sem futottam még bele Windows Update okozta fatális hibába. Viszont Windows Defendernél már volt egyszer olyan, amit le is hozott akkoriban pár cikk, hogy legyapta a rendszer ikonjait. Abból újratelepítés lett anno
-
King Unique
titán
válasz
MCGaiwer #27633 üzenetére
How to make Windows 11 look like Windows 7
Ezt megmondja a webes kereső is.
Korábban a Windows 10-nél összeszedtem pár opciót, amik egy része a Windows 11-nél is használható. Első körben javasolnám az utolsót.A másik részére válaszolva, vannak ilyen "karcsúsított" Windowsok mint pl. a Windows 11 alapú Tiny11, ReviOS és társaik, de azok nem hivatalos kiadású 3rd party tákolmányok és max. csak saját felelősségre használandók.
Hivatalos kiadású "karcsúsított" Windows 11 a Windows 11 (IoT) Enterprise LTSC, de az hivatalosan nem otthoni használatra való és otthoni felhasználóként a jogtiszta licencelési lehetősége is erősen kérdéses, alapesetben nem támogatott.
-
MCGaiwer
addikt
Üdv, most készülök Win 11-re váltani Windows 7-ről (kimaxoltam, na).
Win11 Home-hoz van termékkulcsom.
Van olyan verzió, téma, beállítás pakk, ami telepítésével a lehető legjobban hasonlítana a Win11 UI a Win 7-hez? Valamint a legtöbb új szarra ami benne van nincs szükségem, azokat is jó lenne ha eltüntetné. -
King Unique
titán
válasz
GoodSpeed #27631 üzenetére
Miért, talán belefutott az említett hibába, ami jellemzően csak a felhasználók egy kis részét szokta érinti hw/sw környezet függvényében?
Nem úgy tűnik a leírtakból, meg itt is a KB5055523 telepítése a többségnek eleve nem okozott semmilyen gondot, vagy legalábbis eddig nem számolt be itt senki a leírt problémáról.Ahhoz képest hogy saját egyenhardver, nem úgy tűnik hogy almáéknál annyira problémamentes lenne a frissítés, sőt úgy még ciki is: [link], [link], [link], [link]...
-
Megértem a felháborodásodat, mert régebben is előfordult ilyesmi, de ritkán. Most meg az a ritka, hogy nem fordul elő.
Több megoldás is van:
1. Rendszervisszaállító pont használata
2. Blokk színtű biztonsági mentés létrehozása mindig a frissítés előtt
3. Legalább egy tartalék gép fenntartása
4. Áttérni Apple-re. Náluk van a legkevesebb galiba, hiszen csak a saját cuccaikra fejlesztenek. -
Icewloxy
tag
Hi. Egy windows 11 gamer pc-ből szeretném kihozni a maximumot rendszer szinten, hogy a legkevésbé fogja vissza a hardverek teljesitményét. tudtok vmi komoly programról ami kilövi a sok felesleges háttérbe futó dolgot, és tényleg csinál is valamit? YT-on sok video van de komolytalanok.
-
5leteseN
senior tag
A probléma: Bár megy a letöltés a Firefox alól, a W11 ennek ellenére elküldi a vasat aludni, és a letöltés természetesen meg is szakad. Miért ???
Mi a megoldás(hogy figyelembe vegye, hogy a Firefox "dolgozik")?
...és egyáltalán: Miért nem veszi figyelembe? Emlékeim szerint korábban nem volt ilyen probléma. -
-
Kék Halált, adatvesztést is okozhat a Windows 11 legújabb frissítése
Hogy képzelik, hogy ilyen teszteletlen szarkupacokat kiadnak? Hónapról, hónapra. Emlékeztek olyan hónapra, amikor valamelyik frissítés nem okozott problémát?
-
hematoma1
aktív tag
Köszönöm a segitséget, kipróbálom őket.
-
kidnou
őstag
válasz
hematoma1 #27616 üzenetére
van saját topikja
[linkreklamblokkolok_topikja] -
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Lehet hogy nem idevágó kérdés.De, mióta megszünt az ublock origin televan a chrome reklámokkal.Esetleg tuttok valami alternativát helyette ami jól működik.Nem vagyok profi ezért fordulok hozzátok.Köszönöm.
-
-
Sztyepadzso
őstag
Szóval, rányomtam, most elvileg újrarakta magát kb, 45 perc volt.
Viszont, ahogy keresgéltem, miután rámírtatok, meglepődve tapasztalom, hogy nem működik a billentyűzet a start menü keresősávjában. Se a tálcán, ahol a mező van. Máshol, pl itt is, megy.@efemm
Köszi!
Minden egyes alkalommal start menüből kikapcsolom.
ki, ki, nem használom, mindig ki van kapcsolva.
Köszi
@ Csorbi
Köszi!
Végigtoltam őket, minden jó, mindhárom szerint.
-
efemm
tag
válasz
Sztyepadzso #27611 üzenetére
Gyors rendszerindítás ki van kapcsolva? Hibernálás szintén? Kikapcsoló gombra kikapcsol és nem aludni megy? Volt mostanában leállítva is, vagy csak alvásba ment állandóan?
-
Csorbi
addikt
válasz
Sztyepadzso #27611 üzenetére
Nézd meg az adminként parancssorból futtatott
sfc /scannow
illetve a
dism /online /cleanup-image /checkhealth
és
dism /online /cleanup-image /restorehealthsegít-e a helyzeten.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Csorbi #27609 üzenetére
Nem szokásom balf@sz módon lelőni. Ezért nem is értem(a mondatot igen), gondoltam hátha volt itt a közelmúltban valakinél hasonló dolog.
@internetezoo
Nálam harmadik alkalomra se ment. -
vilmose33
őstag
válasz
King Unique #27537 üzenetére
Remélem ki lehet majd kapcsolni. Ma jött meg az Asus 18 laposom 11 home van rajta. Követem a fejleményeket.
-
Csorbi
addikt
válasz
Sztyepadzso #27607 üzenetére
Gondolom sérültek a rendszerfájlok
(Nem megfelelő leállítás, kikapcsolás, rosszabb esetben eszközhiba) -
internetezoo
senior tag
Nálam az offline KB5055523 feltelepült, az online Update még mindig azt látja hogy nincs fent.
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
van egy laptop, amire kb 3 hete feldobtam az eddig W10 helyett a 11et, home-ot.
Hetente kb kétszer-háromszor használjuk, feszt updatelem, amikor feldobja, van rajta kb 3 extra progi(TC, MC, VLC).
Most ezt láttam a frissítésnél feldobva:
Mi a bánat az ott, a sárga háttérrel?!
Miért szeretné javítani? -
A Windows Defender visszaállítása segíthet, ha problémákba ütközöl vele. Íme néhány módszer:Windows Security alkalmazás visszaállítása
Nyomd meg a Win + Q billentyűkombinációt, és keresd meg a Windows Security alkalmazást.
Kattints rá jobb gombbal, válaszd az Alkalmazás beállításai lehetőséget.
Görgess le, és kattints a Visszaállítás gombra.Windows Defender szolgáltatás újraindítása
Nyomd meg a Win + R billentyűket, és írd be:
services.msc
, majd nyomd meg az Entert.
Keresd meg a Windows Defender Antivirus Service szolgáltatást.
Kattints rá jobb gombbal, válaszd az Újraindítás lehetőséget.Windows Defender újratelepítése PowerShell segítségével
Nyomd meg a Win + X billentyűket, és válaszd a PowerShell (Admin) lehetőséget.
Írd be az alábbi parancsokat, és nyomd meg az Entert:Set-ExecutionPolicy Unrestricted Get-AppxPackage *Microsoft.Windows.SecHealthUI* | Reset-AppxPackage
Indítsd újra a számítógépet.
Windows Defender teljes visszaállítása
Nyisd meg a Parancssort (Admin), és futtasd az alábbi parancsokat:
sc stop WinDefend sc start WinDefend
Ez újraindítja a Defender szolgáltatást.
Ha ezek után is problémákba ütközöl, érdemes lehet egy rendszerellenőrzést futtatni vagy a Windows újratelepítését megfontolni. További részleteket találhatsz itt.
A PowerShell-es teljes reinstallon kívül minden megvolt. -
Egy olyan problémám van, hogy a Windows Defender védelmi előzmények akkor sem mutat semmit, ha pár pillanattal korábban blokkol egy amúgy frissült legális programot.
Így manuálisan kell átengednem. Elsőnek azt gondoltam, hogy a DefenderUI cseszte el, de azt leszedve is ugyanaz a helyzet. SFC /scannow nem talált hibát.
Valakinek esetleg tipp, hogy mit lehet ezzel kezdeni?
-
csaba951
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest