- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Daytona 24-órás verseny szombat 19 órától
bocs az off-ért -
biker
nagyúr
Yess, az utolsó előtti lépés sikerült, és már csak egy futam választja el Norbit az újabb címtől!
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
DTM Online streaming esetleg lehetséges valahol? Youtube-on nem lehet, mert tiltva van a lokáció. -
Ciccuka
veterán
14:45-től lesz itt közvetítés elvileg
-
Ciccuka
veterán
PH Lemans 24-órás verseny topikba is nézzetek majd be
-
emre
veterán
Az élő fül alatt megtalálhatók a kamion eb futam közvetítései.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ciccuka #11385 üzenetére
Az Arena 4-en vagy a Match 4-en adják magyar kommentárral a Kamion Eb-t. Mind a két eddigi fordulót leadták, gondolom akkor egész évben náluk van a jog. Arra viszont nem teljesen emlékszem, hogy élő adás volt-e, vagy felvétel, de a múltheti Slovakiaring-es fordulón a 3-4. futam élőben ment. Ez 100%.
-
a_tesz
Korrektor
BTCC idén ingyen nézhető TikTokon (állítólag nyitni akarnak a fiatal generáció felé, azért ezen a platformon), de sajna ott is 20 autó van a tavalyi 29 helyett, egyre kevesebb pénz van úgy látszik autóversenyezni, és az egyre inkább egy helyre koncentrálódik. De még így is nagyságrendekkel izgalmasabb, mint a TCR meg a F1 meg a DTM együtt.
-
Ciccuka
veterán
A Le Mans-i 24 órás teljes menetrendje
KamionEB 8-ból 8
szép teljesítmény, én ürülök neki, hogy idén is dominál Norbi (TV sajnos nem foglakozik vele)
idén nem közvetítik sajnos magyarul, de nem tudom mi van a racinglinehu-val, mert nincs aktivitás -
emre
veterán
válasz
Ciccuka #11382 üzenetére
Nem nézem. Kábé 2019-ig ha úgy alakult néztem, de akkor meg a gyártói összefonódások ölték a versenyt.
A World Endurance bajnokságot szoktam nézni, ott úgy néz ki hogy kisimultak a problémák, Jó a B.o.P.
A kamion eb-t, ahol kezd unalmas lenni hogy Kiss Norbi a nyolcadik helyről 4-5 másodpercet ver a mezőnyre. Aminek persze örülök, mert csodálatos előzéseket hajt végre, mindenféle felesleges lökdösődés nélkül.Desszertnek meg ha van online csatorna BTCC és Supercar. Ez utóbbit régebben közvetítette valamelyik csatorna.
-
Ciccuka
veterán
DTM nagyon beállt ilyen vonatozásosra idén. Nagyon megcsappant az előzése száma.
Nem tudom nézted -e a vasárnapi futamot. Az rejtély, hogy bírta ki az a füstölő hátsó gumi Marco Wittmann autóján több, mint 20 percig.
-
vlevi
nagyúr
Sajnos ezzel egyet kell értenem
A DTM-ben az volt a vonzerő (számomra, TV nézőként), hogy sehol máshol nem látható high-tech túraautókkal mentek. Mostmár nem más, mint egy újabb GT3-as széria
WRC-ben pedig sajnos tényleg évek óta van néhány autó, az összefoglalókba már beteszik a másodosztályt is, hogy a 20 perc műsoridőt ki tudják tölteni. -
vlevi
nagyúr
válasz
Marmonkanna #11378 üzenetére
"így is egy vicc volt a létszám"
Sajnos
Amikor indult a WTCR, akkor 30közeli, vagy afölötti volt a mezőny.
Most meg a WTCR és a helyi TCR sorozat együtt tesz ki 15-16 főt?
-
biker
nagyúr
válasz
Marmonkanna #11376 üzenetére
Azért nagyon örüljön Urrutia, mert hasonlóért éves eltiltást és örök eltiltást is osztottak ki.
-
Marmonkanna
tag
Lynk & Co Cyan Racing drivers Santiago Urrutia and Thed Björk have both been penalised for incidents during the second race at Mid-Ohio.Björk was handed a five-second penalty for Race 2, while Urrutia was excluded from the entire meeting.
Björk had made his way past the leader Marco Butti, making contact down the inside which pushed the Italian driver's car wide. The Stewards’ investigation concluded Björk had gained an unfair advantage and handed him a five-second penalty, which drops the Swede from third to sixth, behind Norbert Michelisz.
Butti too was given a five-second penalty for clashing with Urrutia in Race 2.
As for Urrutia, he was judged guilty for a post-race incident with Esteban Guerrieri; after they both had taken the chequered flag, Urrutia drove through the field on the slowing down lap and collided with Guerrieri, knocking the Argentine’s car into the barriers.
az kom gec
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #11374 üzenetére
13:30 DTM, első futam (Aréna 4)
Én ez néztem volna, ha megy a yt-n élőben, de a TV-t lusta voltam, elfelejtettem bekapcsolni emiatt.
-
Marmonkanna
tag
ez a sport2-s közvetítés kritikán aluli.
de furcsa módon, most nincs blokkolva a futam youtubeon. -
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #11370 üzenetére
kamion eb
Ház a múltkor az se közvetítették pedig műsoron volt.Chrys_
7 óra 22 perc -
Chrys_
addikt
válasz
Marmonkanna #11370 üzenetére
Az idei 7 órás Nürburgring 24h versenyért nem kár
-
Ciccuka
veterán
Nemsokára kezdődik az Nürburgring 24-órás verseny
Valószínűleg itt lehet majd nézni (rá kell kattintani az Élő fülre)
Streamek -
Ciccuka
veterán
2024 24 Hours of Nürburgring
2024. június 12024 24 Hours of Le Mans
2024. június 15CrowdStrike 24 Hours of Spa 2024
2024. június 29 -
vlevi
nagyúr
Csak szólok, hogy Új Dél Walesben éppen hajnalodik...
Bathurst 12H Live -
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11359 üzenetére
krúzolta.... jah.
Gyakorlatilag a 9 majd a 8. helyen állt úgy, hogy 4 Lynk és 3 audi ellen kellett versenyeznie. nagy krúzolás.
A szerencse az volt, hogy Vervisch nem tudta volna elengedni Huffot, mert ott egy Lynk köztük, de a lynkek se tudták volna a 4 helynél előbb engedni Ehrlachert, de azért a krúzolás az erős egy ilyen esélytelen küzdelemre -
ruti
Közösségépítő
én személy szerint sem követtem a korábbi évek vehemenciájával,
amit tudtam természetesen megnéztem/visszanéztem,
-
a 6 ausztrál futam igazi színfolt volt, sok autó, kiegyenlített mezőny,
és hát Barthurts-ban futamot nyerni komoly trófea, és ezt Norbi behúzta
-
-
sosem fog kiderülni, hogy Vervisch az elengedést hogyan valósította volna meg,
ill. a "Kékek" kinek asszisztáltak volna. Amikor egyidőben megelőzték őket az Audik, rossz előérzetem támadt, de a motorháztető megoldotta... -
Motion_Blur
félisten
Nagyon rezgett a léc, Norbi a 9. helyen krúzolta végig a futamot, szvsz az Audik megoldották volna Huff futamgyőzelmét. Kellett nagyon az a felpattanó motorháztető. Ilyesmi balszerencsék úgyis Norbit sújtották pályafutása nagy részében, kicsit visszaadott a sors
Arra leszek kíváncsi hogy Norbi hova megy majd a TCR-ből, esetleg WEC vagy rally?
-
A Zéé
addikt
Nem követtem a szezont, de azért Gratula Neki!
-
Marmonkanna
tag
-
vlevi
nagyúr
válasz
zilazil #11352 üzenetére
Balaton parkról már írtak olyanokat, hogy akár lehet is.
2024-től Superbike-világbajnokság lesz a Balaton Park Circuiten! (motorsportol.hu)
Azt, hogy lesz, vagy akár lehetne is, azt nem tudom megmondani.
Én a magam részéről csak akkor hiszem el, hogy lesz, ha a futamot követő hétfőn elkezdenek csomagolni, és hazaindulni a csapatok.
Addig még bármikor lefújhatják...
De, mivel ez egy magán pálya, talán jól tudom, hogy magán pénzből, ezért jó lenne nekik, ha idejönne valami "rendes" verseny.
BRNO után MOST-ban az SBK cseh nagydíj, de akár lehetne a Szlovakia ringen is, szóval ezzel a 2 másik, környékbeli (ja, és persze Redbullring) kell megközdeni, hogy ide jöjjenek.
Vagy, néhány km-el délebbre már szintén bevált olasz pályák vannak. -
emre
veterán
Monterey Reunion Live Stream | Day 2
The final day of the 2023 Rolex Reunion comes live from Laguna Seca with non-stop action from the word go. We’ll have legendary IndyCars, Le mans 24 Hours winning machines, Formula 1, Trans-Am, Can-Am and more attacking these incredible curves.
-
vlevi
nagyúr
Ismét lesz Hungaroring Classic, jönnek a méregdrága oldtimerek
A rangos nemzetközi rendezvénynek immár negyedik alkalommal ad otthont a mogyoródi versenypálya.
No, nem most hétvégén, sajnos
2024 június 28-30
De azért felírom a naptárba. -
emre
veterán
Goodyear FIA European Truck Racing Championship
-
ruti
Közösségépítő
én szombaton kint voltam, de a régi varázs már sehol nincs...
a régen megszokott tömegnyomor (így a hangulat is) hiányzott,
leszerelve a nagy kivetítők, lezárva a Gold4 (bár munka még nem folyik rajta)
-
vasárnap már ki sem mentem, és milyen jól tettem: megkíméltem magam egy bosszankodástól! a szokásos itthoni Norbi-átok megint lesújtott.
-
szomorú, hogy egy sportág (itt: szakág) ismertsége attól függ, hogy mennyi reklámbevételt hoz, és nem a sportértékétől. ha nincs közvetítés, egyenes út a süllyesztő. mindeközben van minden más a TV-ben - és nem akarok senkit megbántani, mert én minden sportot megnézek és tisztelettel adózom a sportteljesítményeknek, na de azért a falmászástól az erőemelésen át a lovas sportig minden volt itt a TCR-rel egyidőben. a kerékpár és tenisz túlsúlyról nem is beszélve. -
A Zéé
addikt
válasz
vwpolopg #11344 üzenetére
Ez alapján tényleg kb. bezártak. Kár nagyon, én végig szorítottam nekik, hogy fenn tudjanak maradni. Kb. mint a Glickenhaus a WEC-ben...
Ez a kis túraautó sajnos nagyon félre ment. Mármint talán helyesebb úgy mondani, hogy visszasüllyedt oda, ahol a WTCC előtt is volt. Nemzeti, regionális kis bajnokságok szintjére. Nálunk sokkal népszerűbb volt, mint bárhol máshol, mert volt olyan sikeres pilótánk, csapatunk, ami más szériában sosem. Én nagy rajongója voltam a WTCC-nek, már a dízel Leon éra óta, sok futamon voltam kinn a Hungaroringen is, Slovakiaringen is, de ez a mostani World Series akármi egyáltalán nem tud érdekelni. Szégyen, vagy sem, azt sem tudtam, hogy most vannak a Hungaroringen.
-
vwpolopg
őstag
válasz
maputo #11343 üzenetére
Zengoek valszeg csődbe mentek a tavalyi év után. Legalábbis elég fura ami facen megy az oldalukon kommentekben az elmenyvezeteses posztnál.
A cuprákat a szezonzaro után már kb a haza úton felrakták eladni és amilyen hamar lekerult a hirdetés pikkpakk meg is vette őket valaki, így sztem autó se lenne indulni.
-
maputo
tag
Az hogy van, hogy még a hungaroringi TCR futamon sem indulnak a 'régi WTCR-es' magyar pilóták? Nem dobta volna meg az érdeklődést, ha ott vannak?
Mi lett Zengőékkel meg Tassival? Semmilyen sorozatban nem indulnak idén? Se az EB-n, se a kelet-aurópai bajnokságban nincsenek ott. -
emre
veterán
Megy a 100-ik LeMans 24, pillanatnyilag Eurosport2-ön
Jó a verseny, érdemes nézni ha valakinek nincs jobb dolga.
-
vlevi
nagyúr
Ciccuka kért meg, hogy szóljak, nehogy valaki lemaradjon rola
Balaton Park Circuit
Május 20.
Porsche Supercup -
DS39
nagyúr
válasz
guftabi96 #11332 üzenetére
Ha jól értelmezem, a különböző régiós TCR szériák összevonása történt ezen pálya lista alapján: https://tcr-worldranking.com/tcr-world-tour
(Mellé van írva milyen régiós)Standings PDF-et nem tudom ki szerkesztette, de kb. mindenki belga lett.
(Huff, Coronel, stb tuti nem azok) -
guftabi96
addikt
Az egy dolog, hogy a world tour-os mezőny csak néhány autó. De mi lett a TCR Europe-pal?
A WT indulók nélkül nagyon sovány lesz a mezőny -
guftabi96
addikt
A BRC Hyundai Norbival és Azconával indul a TCR World Tour-ban.
[link] -
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Driver: Rob Huff !!SOLD!!
Eladták a pilótát is...Vannak itt érdekességek:
F1 BMW-SAUBER F1.08-01B -
Ventur@
senior tag
TCR Europe-ban egy olasz csapattal, Elantra N-el indul egy magyar srác. Nevét nem tudom, meg azt sem, hogy egész szezont megy-e, mert csak FB-on láttam egy bejegyzést pár pillanatra.
Én ennyi magyar indulóról tudok egyelőre. Bár hozzáteszem, már tavaly meg tavaly előtt sem követtem a WTCR-t sem.
-
A Zéé
addikt
Várható volt.
Lotti vezérli majd a TCR World Tourt, nem az Eurosport Events.
Ha tippelnem kell, akkor a hajdani TCR International Series-hez hasonlóan valami streaming platformra fog költözni a globális közvetítés.
A magyar pilótákról esetleg van valami hír, hogy merre tovább? Zengőék eladták már Huff kocsiját, Nagy Daniét még hirdetik, azt láttam.WEC új szezont meg kb. annyira várom, mint annó a TC1-es autók indulását. Nagyon kíváncsi leszek meddig tart majd ez a nagy fellángolás, de egyelőre nagyon bizalomgerjesztő.
-
biker
nagyúr
néztem eurosport FB-on Lanti írását, elengedték a WTCR kezét ők is
Egy korszak véget ér, egy korszak kezdődik...
2011-ben indult el a WTCC Blog, az első olyan magyar honlap, amely kizárólag a túraautó-világbajnoksággal foglalkozott. Együtt éltük át Michelisz Norbi és Zengő Zoliék első sikereit, az új magyar pilóták érkezését, és végül a bajnokság megszűnését is.
Aki akkor nem volt velünk, még most is megnézheti az első próbálkozások nyomát itt: https://wtcchirek.blog.hu/
Mostanra eldőlt, a WTCR lezárásával ez a korszak is véget ér!
Bár hivatalos hírek még nincsenek az utódbajnokságot közvetítő TV-kről, az alapján, amit eddig tudunk, kijelenthetjük, ez az oldal olyan formában biztosan nem követi majd a TCR World Tour életét, mint anno a WTCC-t vagy a WTCR-t.
Amikor elindultunk, az volt a szándékunk, hogy minden hírről beszámoljunk, ami a bajnokságot érinti. Volt olyan időszak, amikor a világ összes túraautós oldalánál többet írtunk a WTCC-ről. Belsős infók, saját interjúk, pletykák, és sokak által szeretett agyalás, kombinálás. Ennek mára vége, a WT-vel egészen biztosan nem fogunk annyit és olyan részletességgel foglalkozni. Nem azért, mert nem szeretnénk, hanem azért, mert már nem fér bele.
Anno a WTCC Blog azért is született meg, hogy segítse a felkészülést a közvetítésekre. Mert ha már valamit lejegyzetel az ember, abból nem nagy ügy írni egy rövid cikket. Aztán kicsit nagyra nőtt, sokkal nagyobbra, mint az elején gondoltuk. Olyan területektől vett el időt, ami hosszú távon nem fenntartható. Ráadásul a központi szerepe végig nem változott, és jelenleg nagyon úgy tűnik, ezt a szerepet többé nem kell betölteni.
Ez persze nem jelenti azt, hogy teljesen hátat fordítunk a túraautózásnak. Nem is tudnánk, hiszen a szívünk közepe. A magyar pilótákról és csapatokról ezután is írunk, amíg ehhez ők is partnerek, és ugyanúgy izgulunk majd értük, mint eddig. A túraautózást pedig csak imádni lehet, úgyhogy a nem létező szabadidőnkben fél szemmel azért követjük is az eseményeket.
Olyan képet sajnos nem találtam, amelyen egyszerre van naplemente és napfelkelte, pedig ide most az illene.
A túraautózás "kezének" részleges elengedése ugyanis valami új kezdete is egyben. A WTCR alkonya pont egybe esik a másik nagy szerelmünk, a hosszútávú autóversenyzés új aranykorának hajnalával. Az endurance-világbajnokság és Le Mans továbbra is fontos része az Eurosport kínálatának, így a figyelmünk középpontjába mostantól ez kerül.
Reméljük, hamarosan ott is szurkolhatunk majd magyar versenyzőnek, de addig is igyekszünk elhozni nektek az összes fontos hírt, sztorit és eseményt ami az FIA WEC és a Le Mans 24h világában történik.
Az új névválasztásból is kitalálhattátok, hogy az oldal a jövőben már nem kizárólag egy bajnokságra vagy műfajra összpontosít majd. A központi téma az endurance lesz, de az Eurosport honlapján megjelenő más fontos motorsport témájú írásokat is megosztjuk itt veletek.
A természet törvényeivel ellentétben tehát nálunk most egyszerre van alkony és hajnal...
Jó lesz, gyertek csak velünk tovább.
És köszönet mindenkinek az elmúlt bő 10 évért!
Lanti -
Ciccuka
veterán
A DTM 2023-as versenynaptára:
1. Oschersleben Németország május 26-28.
2. Zandvoort Hollandia június 23-25.
3. Norisring Németország július 7-9.
4. Nürburgring Németország augusztus 4-6.
5. Lausitzring Németország augusztus 18-20.
6. Sachsenring Németország szeptember 8-10.
7. Red Bull Ring Ausztria szeptember 22-24.
8. Hockenhiem Németország október 20-22. -
vlevi
nagyúr
Magyar idő szerint 19:30-kor, ausztrál idő szerint napkelte körül, kezdődik a Bathurst 12 órás közvetítés.
[link] -
Ciccuka
veterán
Csütörtök (január 26.)
15:55-16:45 Formula-E, 1. szabadedzésPéntek (január 27.)
11:25-12:15 Formula-E, 2. szabadedzés
13:40-14:55 Formula-E, 1. időmérő
18:00 Formula-E, 1. futam (tv: Eurosport 1, élő)Szombat (január 28.)
11:25-12:15 Formula-E, 3. szabadedzés
12:00-15:00 RoC, Nemzetek Kupája
(https://www.youtube.com/raceofchampionstv)
13:40-14:55 Formula-E, 2. időmérő
18:00 Formula-E, 2. futam (tv: Eurosport 1, élő)
19:40- Daytonai 24 órásVasárnap (január 29.)
12:00-15:00 RoC, Bajnokok Versenye
(https://www.youtube.com/raceofchampionstv)
-19:40 Daytonai 24 órás -
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #11305 üzenetére
Valentino Rossi-nak eddig bejött ez az autós szereplés
„Ez egy vicc, egy bohócműsor, most versenyeztem utoljára” – Verstappen kiakadt
virtuális Le Mans-i 24 órás futam -
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Hétvégén és a jövő héten is elvileg 24-órás verseny lesz.
-
Ciccuka
veterán
6-12-24 órás versenyek 2023
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gran Turismo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- RAM topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest